60

Facebook-analys av

IFK Kalmar (Officiell sida)

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från IFK Kalmar (Officiell sida). Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. IFK Kalmar (Officiell sida) publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
77
Följare
1,4K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
29,6
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
8,4

Vinnarinlägg

IFK Kalmar (Officiell sida)

För första gången någonsin har ett lag vunnit P4 Kalmar Sveriges Radio sportkometpris. Mäktigt och oerhört hedrande! ????????✨ #underbaraifk

IFK Kalmar får sportkometpriset 2017 - P4 Kalmar

För första gången någonsin får ett helt lag P4 Kalmars sportkometpris 2017. IFK Kalmar får priset på damsidan.

121 interaktionspoäng på 1 357 följare
IFK Kalmar (Officiell sida)

Eldsjälen i IFK Kalmar, Lennart Johansson, vill inte bli kallad "Kool" i fortsättningen, varesig i tal eller skrift. Det finns skäl till detta som det finns all anledning att respektera. Eftersom Lennart Johansson redan som anfallsstjärna i Örgryte IS på 1960- och 1970-talen var…

83 interaktionspoäng på 1 357 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

IFK Kalmar (Officiell sida)

IFK Kalmars styrelse vill bredda A-lagstruppen

iFK Kalmars styrelsen har bestämt att spetsgruppen i F19-laget flyttas upp för träning med A-laget. Detta för att säkra en grupp på cirka 22 utespelare på träningarna. Spelarna konkurrerar på lika villkoren, men kommer inte att få kontrakt. Huvudspåret är att F19-spelarna ska spela…

1 interaktionspoäng på 1 357 följare
IFK Kalmar (Officiell sida)

IFK Kalmar – ett stort nummer för litet - Östra Småland

Säsongen är igång. Den kunde inte ha inletts tuffare. – Det blev åka av, säger Elin Bergkvist.

1 interaktionspoäng på 1 357 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.