74

Facebook-analys av

Rydells Blommor

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Rydells Blommor. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*74, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Rydells Blommor publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
92
Följarskara
50
Frekvens
50
Följare
1,0K
Interaktioner
5,3K
Interaktioner per inlägg
162
Interaktioner per följare
5,2
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Rydells Blommor

Hej, du underbart vackra tulpan! Idag är det din alldeles egna dag ???? #tulpanensdag #rydellsodling #rydellsblommor

390 interaktionspoäng på 1 028 följare
Rydells Blommor

Nu är den efterlängtade tulpansäsongen äntligen här! Just nu skördas den fantastiskt fina, krispiga sorten ’Bago’ i vårt växthus som snart är på väg ut till våra blomavdelningar ???? #rydellsodling #tulpaner #växthus

382 interaktionspoäng på 1 028 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Rydells Blommor

Alocasia, även kallad skelettsköld, en grön skönhet med häftigt bladverk ????

22 interaktionspoäng på 1 028 följare
Rydells Blommor

Halloween! ???? Pumpor, spansk peppar och vresia hjälper dig att komma i stämning #halloween #rydellsblommor

24 interaktionspoäng på 1 028 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.