68

Facebook-analys av

Nybro Crystal

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Nybro Crystal. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Nybro Crystal publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
80
Följarskara
50
Frekvens
50
Följare
1,1K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
50,5
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Nybro Crystal

Full fart i måleriet????. Här målar Lena Sonesson Crystal ink heart❤️. #nybroglasbruk #airbrush #crystalink

365 interaktionspoäng på 1 112 följare
Nybro Crystal

Sneak peek!! Deadlineday för formgivarna på Nybro glasbruk, och vi är super nöjda med resultatet. Lena Sonesson och Anders Lindblom har gjort det igen???????? Vi ser fram emot en härlig vår 2018. Vi hälsar redan nu våra återförsäljare välkomna till Stockholm i samband med Formex. …

101 interaktionspoäng på 1 112 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Nybro Crystal

Dan före myskvällen ???? Välkomna???? #myskväll #lussebullar #pepparkakor #provsmaka #måleriet #glas #airbruch

12 interaktionspoäng på 1 112 följare
Nybro Crystal
13 interaktionspoäng på 1 112 följare
5 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.