70

Instagram-analys av

Michael & Frisörerna

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Michael & Frisörerna. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 39 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Michael & Frisörerna publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Michael & Frisörerna för oengagerande inlägg. De 42953 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Michael & Frisörerna. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
48
Följarskara
92
Frekvens
66
Följare
43,0K
Interaktioner
52,3K
Interaktioner per inlägg
1,1K
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
5,6

Vinnarinlägg

Michael & Frisörerna

Vilken emoji får denna färgning? Vi tycker helt klart ???????????? #michaelofrisorerna #welovemichaelofrisorerna #hairpassion #olaplex #fusiodose #hairgoals #balayage #ombre

2 297 interaktionspoäng på 42 953 följare
Michael & Frisörerna

TÄVLING TÄVLING TÄVLING !!!!!!!! ✨ 1 person kan vinna alla dessa produkter till ett värde av 7000kr! Det enda ni behöver göra för att delta är att -Följa oss -Tagga 3 vänner -Motivera varför just du behöver alla dessa produkter Vinsten ger ( ghd Fön , ghd Locktång och ghd plattång…

2 136 interaktionspoäng på 42 953 följare

Förlorarinlägg

Michael & Frisörerna

Det är inte alltid lätt att leverera framför kameran

343 interaktionspoäng på 42 953 följare
Michael & Frisörerna

Nu kan DU ansöka till vår Balayage utbildning 2018. Följ länken på vår bio. Eller ta er till vår hemsida www.michaelofrisorerna.se #michaelofrisorerna #welovemichaelofrisorerna #hairpassion

357 interaktionspoäng på 42 953 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.