64

Facebook-analys av

Tenhults Naturbruksgymnasium

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tenhults Naturbruksgymnasium. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Tenhults Naturbruksgymnasium publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
53
Frekvens
95
Följare
2,0K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
42,8
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
13,6

Vinnarinlägg

Tenhults Naturbruksgymnasium

Nu ser vi fram emot 2018 och ett modernt och ändamålsenligt stall för både hästar och människor????

Nu rivs skolrucklet – klart med ny satsning för 28 miljoner

I april månad börjar man riva det gamla stallet som från början är en gammal ombyggd mjölkladugård som Naturbruksgymnasiet byggt om till stall med 30 platser för trav- och ridhästar. – Det är ett gammalt, omodernt, kallt, dragit och tungarbetat stall med dålig arbetsmiljö. Det finns inga skötselp

133 interaktionspoäng på 1 992 följare
Tenhults Naturbruksgymnasium

Glädjeyra på Tenhults naturbruksgymnasium!???????? Strax innan jul fick vi besked om att vi kommer att få bygga ett nytt stall på skolans hästanläggning i Riddersberg under nästa år!

130 interaktionspoäng på 1 992 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tenhults Naturbruksgymnasium
3 interaktionspoäng på 1 992 följare
2 mån sedan
Tenhults Naturbruksgymnasium

Kampanjen Mitt hästjobb: "Villkoren får inte komma i skymundan

Med kampanjen Mitt hästjobb vill Hästnäringens nationella stiftelse (HNS) visa upp mångfalden av hästrelaterade yrken och arbetsplatser. Men också hur viktigt det är att jobben har schyssta villkor.

5 interaktionspoäng på 1 992 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.