61

Facebook-analys av

PeWe Konditori

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från PeWe Konditori. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. PeWe Konditori publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
61
Följare
1,8K
Interaktioner
5,0K
Interaktioner per inlägg
50,0
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
4,1

Vinnarinlägg

PeWe Konditori

TÄVLING!!???? Onsdagen den 4 oktober 2017 är det KANELBULLENS DAG! Vi bakar som vanligt våra goda kanelbullar för hand. Gilla och dela det här inlägget och du kan vinna 20 st av dom att hämtas ut i Hallsberg på kanelbullens dag. Tävlingen avslutas måndag 2/10. Lycka till önskar vi…

947 interaktionspoäng på 1 823 följare
PeWe Konditori

TÄVLING! Var med i vår tävling och chansen att vinna vår läckra farsdags-tårta????! Gilla och dela våran sida och skriv en motivering varför just din pappa är värd en tårta!???? Vinnaren får hämta ut en 12-bitars tårta på söndag mellan 9-13 !!

307 interaktionspoäng på 1 823 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

PeWe Konditori

Idag mellan 14-16 har vi smörgåserbjudande. Alla smörgåsar halva priset. Prisexempel Smörgåstårtsbit 35 kr Landgångar 30kr Räkmacker 40 kr Skagenröra 40kr Med reservation för slutförsäljning Välkomna!

8 interaktionspoäng på 1 823 följare
PeWe Konditori

Veckans vinnare ???? Hallsberg - Ulf karlsson Pålsboda - Inga-Berit Jansson Stort grattis till er! ????

11 interaktionspoäng på 1 823 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.