62

Instagram-analys av

eivy | unbored onboard

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från eivy | unbored onboard. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. eivy | unbored onboard publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar eivy | unbored onboard för oengagerande inlägg. De 18772 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för eivy | unbored onboard. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
35
Följarskara
68
Frekvens
97
Följare
18,8K
Interaktioner
50,4K
Interaktioner per inlägg
385
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
14,3

Vinnarinlägg

eivy | unbored onboard

Are you ready to slide into a new year ?! ???? Tag all ladies who needs a shout out for being the most awesome during 2017 ❣️❣️❣️ #eivy #unboredonboard #2018countdown

1 321 interaktionspoäng på 18 772 följare
eivy | unbored onboard

What do you wish for this Christmas? ❄️✨

883 interaktionspoäng på 18 772 följare

Förlorarinlägg

eivy | unbored onboard

Exploring Iceland the right [email protected]_adv #eivy #unboredonboard #snowcrystal #travel #visiticeland #naturephotography

50 interaktionspoäng på 18 772 följare
eivy | unbored onboard

Eivyclothing.com exclusive

102 interaktionspoäng på 18 772 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.