68

Instagram-analys av

KNOGJÄRN

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från KNOGJÄRN. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. KNOGJÄRN publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
80
Följarskara
50
Frekvens
50
Följare
1,0K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
163
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

KNOGJÄRN

Vilken helg! Stort tack till @nightlinerrockclub Eskilstuna Och Dirty Nights Rock Club Stockholm????????

244 interaktionspoäng på 1 027 följare
KNOGJÄRN

ESKILSTUNA! Är ni redo?! @nightlinerrockclub kl 23! Fritt inträde, kall öl och Martin Westerstrand som DJ. Maxat! Ses där? #knogjärn #nightlinerrockclub #eskilstuna

229 interaktionspoäng på 1 027 följare

Förlorarinlägg

KNOGJÄRN

Grattis på er! Ni har vunnit en varsin biljett till Raise Your Fist For Metal 2018! Kul att ni lyssnar! Pm:a oss för mer info!

42 interaktionspoäng på 1 027 följare
KNOGJÄRN

Hoppas att ni alla klätt upp er lika fint som @sungen666 nu på Nyårsafton! Gott Nytt År! I morgon blir det fränt i örat!! #Repost @sungen666 (@get_repost) ・・・ Kommer ni ihåg när ni hade bjudit in till Nyårsfest, men glömde bort det helt, och sänkte 13-15 st långburkar kvällen…

91 interaktionspoäng på 1 027 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.