62

Facebook-analys av

Anderssons restaurang & catering

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Anderssons restaurang & catering. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Anderssons restaurang & catering publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
50
Frekvens
55
Följare
1,1K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
27,3
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
2,3

Vinnarinlägg

Anderssons restaurang &…

Jag vill tacka alla som nominerade mig till årets unga företagare på Näringslivsgalan igår! Jättekul, TACK! Vi vill även passa på att gratulera gårdagens alla vinnare!

167 interaktionspoäng på 1 059 följare
Anderssons restaurang &…

Vi önskar alla våra kunder ett Gott Nytt År! Välkomna till oss igen när vi öppnar tisdag 2 januari.

61 interaktionspoäng på 1 059 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Anderssons restaurang &…
4 interaktionspoäng på 1 059 följare
2 mån sedan
Anderssons restaurang &…
11 interaktionspoäng på 1 059 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.