61

Facebook-analys av

Hagfors kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Hagfors kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hagfors kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
52
Frekvens
78
Följare
2,1K
Interaktioner
3,2K
Interaktioner per inlägg
53,9
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
8,8

Vinnarinlägg

Hagfors kommun

Att bo på ett äldreboende i Hagfors ska inte vara tråkigt. Sabina Byberg Sonesson leder ett projekt där vårdtagare och vårdgivare skapar glädje tillsammans genom kultur. ”Det ger helt enkelt ett roligare liv”, säger hon. Läs mer om Kultur för Äldre på www.hagforsstrategin.se.

461 interaktionspoäng på 2 066 följare
Hagfors kommun

We are Hagfors ordnar folkfester för att samla in livsviktiga pengar. Målet är att en hjärtstartare alltid ska finnas i närheten, överallt inom kommunen. ”Det kommer att rädda många liv”, säger Peter Åkerström från IK Blåljus. Läs om fler lyckade samarbeten på www.hagforsstrategin.se.

253 interaktionspoäng på 2 066 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Hagfors kommun

Idag 18 december sammanträder kommunfullmäktige. Du är välkommen som åhörare! Årets Kulturstipendium delas ut, och fullmäktige kommer också att ta beslut om Fritidsbanken, utbyggnad av läktaren i i Kyrkhedens skola sporthall och en ny funktionshinderplan. Mötet börjar 18.00 i Hagfors stadshus.

1 interaktionspoäng på 2 066 följare
Hagfors kommun

Vi vill önska dig en trevlig helg! Har du några speciella helgplaner? Glöm inte att på visithagfors.se hittar du massor med tips på aktiviteter.

3 interaktionspoäng på 2 066 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.