58

Facebook-analys av

R-Sport Sweden AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från R-Sport Sweden AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. R-Sport Sweden AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
51
Frekvens
59
Följare
1,5K
Interaktioner
6,1K
Interaktioner per inlägg
88,2
Interaktioner per följare
4,1
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

R-Sport Sweden AB

UNIKT FÖR SVENSKARALLYT !!!!! Vinn en unik CTEK laddare med vår rallybil på. Ett nytt samarbete med vår partner CTEK "värdens smartaste bateriladdare" Vi lottar ut en laddare för er som gillar och delar vår sida rsportsweden på FB Kommer att även lotta ut en laddare för bästa…

1 017 interaktionspoäng på 1 467 följare
R-Sport Sweden AB

Vi vinner SM i 2 WD R2 i både JSM och SM Stort GRATTIS till Pontus Åhman och Filip Wernefur & Jari liten och Micke Kjellgren ????

196 interaktionspoäng på 1 467 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

R-Sport Sweden AB
1 interaktionspoäng på 1 467 följare
5 mån sedan
R-Sport Sweden AB
11 interaktionspoäng på 1 467 följare
6 v sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.