62

Instagram-analys av

Trafikpolisen i Växjö

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Trafikpolisen i Växjö. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Trafikpolisen i Växjö publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
51
Frekvens
50
Följare
1,3K
Interaktioner
3,6K
Interaktioner per inlägg
162
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Trafikpolisen i Växjö

Ny bil i Växjö!

310 interaktionspoäng på 1 337 följare
Trafikpolisen i Växjö

Dagens tips: Härom dagen inträffade en trafikolycka i Växjö. Det innebar att en avfart på Norrleden blev avstängd (se bild). Anledningen var att en lastbil tappat sin, 30 ton, tunga last i en rondell och att det var omöjligt att passera. Flera bilar rundade polisbilen och tog sig in och blev…

233 interaktionspoäng på 1 337 följare

Förlorarinlägg

Trafikpolisen i Växjö

Fordonskontroll slutade med misstänkt drograttfylleri, prover skickade för analys.

99 interaktionspoäng på 1 337 följare
Trafikpolisen i Växjö

Här följer en triad med videos för reglering kring cyklister och trafikmiljön vid passager och övergångsställen. Sprid bland era bekanta och de som du vet cyklar ! Regler för cykel på bevakat övergångsställe med cykelpassage: Gående och cyklister har företräde vid grönt ljus.…

103 interaktionspoäng på 1 337 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.