61

Facebook-analys av

ICA Nära Insjön

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från ICA Nära Insjön. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ICA Nära Insjön publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
66
Följare
1,3K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
56,3
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
5,5

Vinnarinlägg

ICA Nära Insjön

RABATTREKORD! OSLAGBARA PRISER IMORGON! Imorgon tänkte vi slå rekord i totala antalet kronor vi ger er kunder i rabatt jämfört med ordinarie pris. Min gissning är att ni som helhet kommer att handla för under halva priset! Det är OSLAGBART BIlLiGT dom sagt! Om inlägget får minst 75 likes…

261 interaktionspoäng på 1 302 följare
ICA Nära Insjön

IMORGON SMÄLLER DET! Vi lämnar nu julen bakom oss och förbereder oss inför det nya året. Vi tänkte köra ett gäng EXTREMT vassa priser som vi hoppas och tror att ni kommer att uppskatta. Som vanligt behöver vi er hjälp med att sprida detta och av den anledningen gäller priset på den…

247 interaktionspoäng på 1 302 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

ICA Nära Insjön

Vi har ordinarie ordinarie pris på ananas den här veckan (också). Passa på(?)!

9 interaktionspoäng på 1 302 följare
ICA Nära Insjön

Titta vilka fina påsar med apelsiner vi har fått in ???? Två kg kostar nu bara 20:-/st och då får ni den fina påsen på köpet! Vi har även ett LITET parti med svensk nötfärs från Hälsingestintan som vi säljer för 59,94:-/kg, men det kommer troligen att ta slut ganska fort.

9 interaktionspoäng på 1 302 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.