65

Facebook-analys av

Vännäs Hockey Club

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vännäs Hockey Club. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vännäs Hockey Club publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
50
Frekvens
88
Följare
1,2K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
56,0
Interaktioner per följare
4,8
Inlägg per vecka
11,7

Vinnarinlägg

Vännäs Hockey Club

VÄNNÄS – VI HAR EN TREDJE OCH AVGÖRANDE MATCH! Nu fyller vi hallen i morgon, söndag. Nedsläpp 16:00. Förköps finns på GULF. Säkra din plats och heja fram laget! #svartgulafamiljen

167 interaktionspoäng på 1 158 följare
Vännäs Hockey Club

Verkligen ett roligt besked!

155 interaktionspoäng på 1 158 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vännäs Hockey Club

Missa inte hotellets burgarfredag! #svartgulafamiljen

13 interaktionspoäng på 1 158 följare
Vännäs Hockey Club

Ni har väl inte missat att det körs SM-rally i Vännäs i helgen. Vi är med och hjälper till och idag står vi i centrum och säljer hamburgare. Så åk inte ut i skogen tom i magen.

16 interaktionspoäng på 1 158 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.