61

Instagram-analys av

Karin Lund Design

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Karin Lund Design, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Karin Lund Design publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Karin Lund Design. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
73
Följarskara
39
Frekvens
52
Följare
552
Interaktioner
1,5K
Interaktioner per inlägg
78,0
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Karin Lund Design

Vi fortsätter att inspireras på möbelmässan i Stockholm. Missoni kommer ni se mer av hos oss, bland annat deras nya gudomliga tapeter. Swedese levererar i vanlig ordning sina fina och klassiska produkter. #möbelmässan2018 #missoni #missonihome #swedese #nyheter #karinlunddesign

117 interaktionspoäng på 552 följare
Karin Lund Design

Från idé till verklighet! På Framtidens alla kontor har vi designat och specialtillverkat deras alldeles egna bar. Den ni ser på bilden återfinns på kontoret i Stockholm. #normanncph #bar #framtidenab #specialtillverkning #karinlunddesign

100 interaktionspoäng på 552 följare
Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Norrköping 16 oktober, Uppsala 18 oktober, Lund 25 oktober eller Göteborg 6 november.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Karin Lund Design

Infinity från Cane-Line är en tidlös matta i skandinaviska färger som kan användas både inomhus och utomhus. Mattan är tillverkad av polypropen och är UV-beständig, antibakteriell och icke-allergiframkallande. #caneline #matta #utemöbler #vår #karinlunddesign

45 interaktionspoäng på 552 följare
Karin Lund Design

Restore är en användarvänlig förvaringskorg från Muuto i polymerfilt. Namnet Restore är inspirerat av det faktum att korgarna är tillverkade av återvunna PET-flaskor. #muutodesign #restore #förvaring #korg #karinlunddesign

48 interaktionspoäng på 552 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.