65

Facebook-analys av

Vansbro Konditori & Bageri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vansbro Konditori & Bageri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Vansbro Konditori & Bageri publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
56
Frekvens
51
Följare
3,9K
Interaktioner
4,4K
Interaktioner per inlägg
229
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Vansbro Konditori & Bageri

Sådär, då är vi redo för att öppna imorgon efter haft stängt dryga 2 veckor för renovering av köket, öppet som vanligt igen. Stort tack till alla grymma hantverkare???????????????? Varmt välkomna!

598 interaktionspoäng på 3 859 följare
Vansbro Konditori & Bageri

Stängt för renovering i köket fr.o.m. Idag och ca 2,5 vecka framöver, vi återkommer med öppningsdatum när vi vet lite närmare hur de ser ut! Hade bra sålänge kära kunder!???? (Jättesnällt om ni delar inlägget så folk slipper åka i onödan som vi ofta får höra när vi har stängt!)

377 interaktionspoäng på 3 859 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vansbro Konditori & Bageri

Våra öppettider jul/nyår, god jul och gott nytt år kära kunder????????????????????

77 interaktionspoäng på 3 859 följare
Vansbro Konditori & Bageri

Vi har börjat förbereda nyårsdesserter som består av, halloncurd, chokladpannacotta, vit chokladmoussé, chokladcrumble, chokladpärlor å en liten macaron på toppen! Begränsat antal så ring å förbeställ på 0281-10507, öppet nyårsafton 08-15! Kommer som vanligt också finnas olika…

106 interaktionspoäng på 3 859 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.