60

Instagram-analys av

Främby Udde

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Främby Udde. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Främby Udde publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
50
Frekvens
76
Följare
1,0K
Interaktioner
737
Interaktioner per inlägg
40,9
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
8,4

Vinnarinlägg

Främby Udde

Stolta över att klättra en decimal i gästomdömen på Booking.com ???????? Nu fortsätter vi att jobba med alla detaljer som gör att våra gäster uppskattar ett besök på #främbyudderesort ????

73 interaktionspoäng på 1 041 följare
Främby Udde

#främbyudderesort ???? #iceskating #ice #nice #paradise

70 interaktionspoäng på 1 041 följare

Förlorarinlägg

Främby Udde

Fortfarande vinter ett tag till ???? ..dock bara ett par månader kvar till vår och sommar ☀️ håll utkik i #dalarabatten för fina erbjudanden på #främbyudderesort ????

15 interaktionspoäng på 1 041 följare
Främby Udde

Sommaren 2018 ☀️ *Vi söker erfarna kockar/restaurangpersonal som gärna går utanför boxen och hjälper till med konferens, servering och bokning. *Vi söker receptionister som gärna jobbar "all round" med bokning, aktiviteter, kundbemötande, renlighet och service i största…

18 interaktionspoäng på 1 041 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.