59

Facebook-analys av

Furulundsskolan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Furulundsskolan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Furulundsskolan publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,1K
Interaktioner
507
Interaktioner per inlägg
36,2
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,4

Vinnarinlägg

Furulundsskolan

Idag bjöd våra musikelever på ett stämningsfullt luciafirande i St. Nicolai kyrka. Till sin hjälp hade de både elever från andra program, några gamla elever samt lärare. Mysigt värre! Foto: Thomas Fredriksson & Henke Ivansson

66 interaktionspoäng på 1 118 följare
Furulundsskolan

Eleverna i BF15 som läser Kost och hälsa spred förra veckan lite värme och julstämning genom att bjuda på lussekatter och pepparkakor.

53 interaktionspoäng på 1 118 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Furulundsskolan

BLT skrev i lördags om ett av våra framgångsrika UF-företag, WashUp UF. Om du har en prenumeration hos BLT kan du läsa artikeln via länken.

Deras disktrasa gör succé - Blekinge Läns Tidning

Furulundsskolans elever Klara Carlsson, Jacob Karlsson och Jakob Ottosson startade i höstas ett UF-företag som går överraskande bra. För deras affärsidé att sälja disktrasor med Sölvesborgsbron som egendesignat motiv har blivit en succé.

14 interaktionspoäng på 1 118 följare
Furulundsskolan

I tisdags bjöd vi, tillsammans med Bromölla och Sölvesborg kommun, på en framtidsboost för alla elever i åk 8 & 9 där tanken var att inspirera eleverna inför sina stundande gymnasieval. Eleverna fick själva ställa frågor till två branschpaneler och de fick dessutom en…

16 interaktionspoäng på 1 118 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.