67

Instagram-analys av

Norrköping Dolphins

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Norrköping Dolphins. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Norrköping Dolphins publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
51
Frekvens
97
Följare
1,8K
Interaktioner
13,7K
Interaktioner per inlägg
112
Interaktioner per följare
7,5
Inlägg per vecka
14,1

Vinnarinlägg

Norrköping Dolphins

Norrköping Dolphins sörjer den tvåfaldige SM-guldmedaljören Oladapo ”Dee” Ayuba. Dee blev 31 år gammal. Dee kom till Dolphins under säsongen 2008/2009 och stannade sedan i ytterligare fyra. Forwarden spelade 185 matcher i den svenska basketligan, 28 matcher i Eurochallenge samt flera…

375 interaktionspoäng på 1 824 följare
Norrköping Dolphins

‪Den som vill kan ikväll skriva en rad. Bordet står placerat i entrén. #basketse #basketligan #SBL ‬

254 interaktionspoäng på 1 824 följare

Förlorarinlägg

Norrköping Dolphins

Ni glömmer väl inte att anmäla er till sommarens häftigaste läger? Till basketen finns fortfarande platser kvar under samtliga veckor. In och anmäl er - ni kommer inte ångra er! Klicka er in på hemsidan: https://www.stadiumsportscamp.se/norrkoping

31 interaktionspoäng på 1 824 följare
Norrköping Dolphins

God morgon! Ni har inte glömt att bidra till vår insamlingsbössa? Musikhjälpens ämne är i år "barn är inte till salu". Dela med er och skänk ett bidrag:

42 interaktionspoäng på 1 824 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.