75

Facebook-analys av

Att bo i Sotenäs

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Att bo i Sotenäs. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 51 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Att bo i Sotenäs publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
94
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,5K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
116
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Att bo i Sotenäs

TÄVLING - Lucka nr 1 Då var det äntligen dags att kicka igång vår julkalendertävling. Vi väljer att mjukstarta dag 1, för att delta i tävlingen och ha chansen att vinna en av våra 24 julklappar behöver ni göra följande: 1. Gilla vår sida 2. Tagga 2 vänner i detta inlägg som ni…

453 interaktionspoäng på 1 546 följare
Att bo i Sotenäs

Nu är det dags för den allra sista tävlingen i vår julkalender så inför morgondagen drar vi fyra glada vinnare som kan hämta sina paket senast kl.13:00 i morgon då vi stänger kontoret och tar julledigt! (Annars är ni hjärtligt välkomna in efter julhelgen) Nu undrar vi vem Ni skulle…

299 interaktionspoäng på 1 546 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Att bo i Sotenäs

VINNARE Ett stort tack för det stora deltagandet i vår gissningstävling vid Oktobermässan. Nedan presenteras vinnarna: 1:A Hillevi Eckerbom 2:A Reiner Pettersson 3:A Birgitta Petersson Stort grattis till er önskar vi på Fastighetsbyrån och Swedbank ???? Rätt svar var Smögen och 29 sålda boenden.

1 interaktionspoäng på 1 546 följare
Att bo i Sotenäs

ÖPPET HUS 12-13:30 I strålande solsken visar vi idag de nyrenoverade lägenheterna på Skolgatan 16. Alla är hjärtligt välkomna att kika in, ingen anmälan krävs

8 interaktionspoäng på 1 546 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.