64

Instagram-analys av

Hippson

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Hippson. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hippson publicerar ett inlägg igenomsnitt 26,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Hippson för oengagerande inlägg. De 31655 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Hippson. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
30
Följarskara
81
Frekvens
100
Följare
31,7K
Interaktioner
26,0K
Interaktioner per inlägg
702
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
26,9

Vinnarinlägg

Hippson

De gör det igen - vinner världscupen i Göteborg. Grattis Henke och Mary Lou!!!

3 104 interaktionspoäng på 31 655 följare
Hippson

Ska det bli en repris på förra årets resultat? Henke och Mary Lou vidare till omhoppning liksom Evelina Tovek och Castello #ghs2018

2 068 interaktionspoäng på 31 655 följare

Förlorarinlägg

Hippson

Letar du fortfarande efter julklappar till din ridande vän, eller har du tröttnat på tjatet om vad du önskar dig? På vår julsida finns det något för alla oavsett inriktning. Dessutom till rabatterat pris om du är/blir prenumerant. Bland annat den helt nya serien Masterclass Hoppning. Klicka…

162 interaktionspoäng på 31 655 följare
Hippson

Vår köp- och säljsajt fick en rejäl uppdatering igår. Den tog ett stort kliv på vägen mot vår vision om att vara Sveriges tryggaste köp och sälj. Se till att följa @hippsonmarket och se så klart till att bli medlem och verifiera ditt konto. ????????????????

173 interaktionspoäng på 31 655 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.