63

Instagram-analys av

zallsblommor

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från zallsblommor. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. zallsblommor publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
50
Frekvens
68
Följare
1,0K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
76,1
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
6,0

Vinnarinlägg

zallsblommor

Laddar upp butiken med lite helgbuketter!???? #zällsblommor #blombutik #örebro #helgbuketter

123 interaktionspoäng på 1 037 följare
zallsblommor

Ljuvligt doftande dubbla liljor

116 interaktionspoäng på 1 037 följare

Förlorarinlägg

zallsblommor

Kampanj! Amaryllis 1 för 89:- 2 för 159:- (Finns olika färger) obs! Begränsat antal! #zallsblommor #blombutik #örebro

40 interaktionspoäng på 1 037 följare
zallsblommor

Varmt välkomna på bröllopsinspo hos oss 8/3 18-20. Kom och inspireras av bröllopsblommor! Vid bokning under kvällen ges 10% rabatt på brudbukett! Hoppas vi ses! Varmt välkomna????????

43 interaktionspoäng på 1 037 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.