54

Facebook-analys av

JRMotorsport.se

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från JRMotorsport.se. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*54, vilket är 9 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. JRMotorsport.se publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,8K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
49,7
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

JRMotorsport.se

Pressrelease JR Motorsport AB Sebastian Johansson och Co-driver Christer Carlsson med team har ambitionen om flera starter i Junior EM 2018. För att gå mot full säsong 2019 där de vill vara högst upp på pallen. En helt ny Peugeot 208 R2 hämtades veckan innan jul hem från fabriken i…

219 interaktionspoäng på 1 827 följare
JRMotorsport.se

Missa inte Gotlands Allehanda idag!

78 interaktionspoäng på 1 827 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

JRMotorsport.se

emotorsport.se om JR Motorsport Pokalen!

Bilsport RallyCup till Gotland, kör lördagens JR Motorsport pokal. - emotorsport.se

På Gotland är det dags för deltävling i Bilsport RallyCup med JR Motorsport pokalen där Gotlands MFBK arrangerar. Onotat med 46km special på fem sträckor gäller för dagen, 80 bilar på 13 klasser och s - Läs mer på emotorsport.se

5 interaktionspoäng på 1 827 följare
JRMotorsport.se

M-Sport & Ford världsmästare 2017 (Y) https://www.youtube.com/watch?v=jFar5v13bi8&t=0s

WE DID IT - M-Sport Wins the 2017 World Rally Championship At Wales Rally GB

The penultimate round of the 2017 World Rally Championship would see M-Sport win the Manufactures title, Sébastien Ogier and Julien Ingrassia take the driver...

8 interaktionspoäng på 1 827 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.