63

Facebook-analys av

Ring så spelar vi

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ring så spelar vi. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ring så spelar vi publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
76
Frekvens
53
Följare
25,4K
Interaktioner
20,6K
Interaktioner per inlägg
572
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Ring så spelar vi

I dag sände jag mitt sista Ring så spelar vi före jul, därför passar jag på att redan nu önska alla lyssnare en god jul. Vi hörs dagen före nyårsafton! Kram Lisa

1 692 interaktionspoäng på 25 411 följare
Ring så spelar vi

Nu måste jag veta vad du tycker! Flera butiker har börjat sälja semlor. Nu. I oktober. Fyra månader innan fettisdagen. Vad tycker du om det? /Anton, publikredaktör Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

1 567 interaktionspoäng på 25 411 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ring så spelar vi

Butikerna har skyltat med extrapriser den senaste tiden. Och ibland kanske man impulsköper nåt man egentligen inte behöver. Har du köpt nåt onödigt nån gång? Eller nåt som du rent av ångrar att du köpte? /Susanna, publikredaktör (Foto: Jon Olav Nesvold/TT)

99 interaktionspoäng på 25 411 följare
Ring så spelar vi

Super bowl, fölning eller valvaka – många kan stanna uppe hela nätterna för detta eller för andra saker. Nu undrar vi vad som får dig att stanna uppe hela natten? :) /Susanna och Lisa Foto: BC High/Flickr/CC BY-NC

175 interaktionspoäng på 25 411 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.