58

Facebook-analys av

Landstinget Blekinge

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Landstinget Blekinge. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Landstinget Blekinge publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
55
Frekvens
58
Följare
3,4K
Interaktioner
5,1K
Interaktioner per inlägg
119
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
3,3

Vinnarinlägg

Landstinget Blekinge

Vill ni veta vad de jobbar med på avdelning 35? Just nu visar de nämligen upp sin arbetsplats på landstingets Instagram: Denna veckan kommer ni få följa oss på Gynekologiavdelning 35 där vi varje dag vårdar och hjälper kvinnor med någon form av gynekologiska besvär/sjukdomar.

Instagram post by Landstinget Blekinge – ¢ Nov 13, 2017 at 10:02am UTC

560 Likes, 23 Comments - Landstinget Blekinge (@landstingetblekinge) on Instagram: – Denna veckan kommer ni få följa oss på Gynekologiavdelning 35 där vi varje dag vårdar och hjälper– ¦–

116 interaktionspoäng på 3 354 följare
Landstinget Blekinge

Idag är det världsdiabetesdagen. Något som har uppmärksammats lite extra i Karlshamn. På fotot ser ni också flera olika slags insulinpumpar som är ett viktigt hjälpmedel för många diabetiker. Det är ungefär 450 000 svenskar som har diabetes idag. Runt 85 - 90 procent av dessa har typ…

95 interaktionspoäng på 3 354 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Landstinget Blekinge

Har du vaccinerat dig mot influensan? Om du tillhör en riskgrupp är det bra att göra det snart om inte annat. Vårdcentralerna i Blekinge har drop in-tider för vaccination - kolla din vårdcentrals tider på 1177.se! Varje år kommer influensan till Sverige. Viruset sprids framför allt om…

7 interaktionspoäng på 3 354 följare
Landstinget Blekinge

Abort och missfall är något som många stöter på någon gång i livet. Visste du att de som genomgår en abort eller får ett missfall ofta får hjälp på avdelning 35? På Instagram kan du just nu följa dem i deras arbete.

Instagram post by Landstinget Blekinge – ¢ Nov 16, 2017 at 6:40am UTC

215 Likes, 9 Comments - Landstinget Blekinge (@landstingetblekinge) on Instagram: – Idag ska vi prata om två ämnen som berör många och som vi personal på avdelningen arbetar med– ¦–

24 interaktionspoäng på 3 354 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.