63

Facebook-analys av

Rawolution Omtankens Café

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Rawolution Omtankens Café. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Rawolution Omtankens Café publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
91
Följare
1,4K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
33,4
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
12,4

Vinnarinlägg

Rawolution Omtankens Café

Idag har jag en massa småfix på agendan???? På måndag har jag ett möte med en eventuell kund, ett företag i Visby som förhoppningsvis vill samarbeta med mig ut mot deras kunder. Ett första steg mot Rawolutions utveckling för 2018. Jag ska baka min presentation i helgen???? och sedan får…

136 interaktionspoäng på 1 449 följare
Rawolution Omtankens Café

Nu ska jag börja med Raw Food "home-parties"???? eller hur jag nu ska benämna det. Det första blir i Viklau någon gång i februari-mars. Jag tänker framförallt på er som vill ge era barn hälsosamma o fräscha godsaker som är fulla med näring, vitaminer o mineraler i stället…

87 interaktionspoäng på 1 449 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Rawolution Omtankens Café

Tack till alla er som ger mig feedback och själva delar med er av egna erfarenheter???????????? Finns det något sätt att förhindra att personer med "hemlig identitet" delar vissa inlägg från ens offentliga företagssida, någon som vet?

2 interaktionspoäng på 1 449 följare
Rawolution Omtankens Café

Bjuder pärlan på en spa-behandling Sedan hem o lasta ur den här bilen också, ska packa in nytt för i morgon bär det av på utbildning igen????

6 interaktionspoäng på 1 449 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.