62

Facebook-analys av

JIK - Jönköpings Innebandyklubb

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från JIK - Jönköpings Innebandyklubb. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. JIK - Jönköpings Innebandyklubb publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar JIK - Jönköpings Innebandyklubb för oengagerande inlägg. De 2393 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för JIK - Jönköpings Innebandyklubb. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
44
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
2,4K
Interaktioner
977
Interaktioner per inlägg
32,6
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
20,3

Vinnarinlägg

JIK - Jönköpings…

Idag var vi starka!! Seger mot Linköping med 7-5 och otroligt viktiga poäng in på kontot! Imponerande att vi idag mönstrar en förstafemma med 4 spelare som är 19 år eller yngre! #17 Karlsson (1999) #24 Glimberg (1993) #7 Weidman (1998) #54 Malmgren (1998) #50 Nilsen (1998) #Framtidenärvår

109 interaktionspoäng på 2 393 följare
JIK - Jönköpings…

Det ville sig till slut där våra herrar vann mot Helsingborg i en jämn match som gick till sudden! Starkare för varje match! Detta gillar vi ALLA!! Foto: vaisanen.nu

94 interaktionspoäng på 2 393 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

JIK - Jönköpings…

Medlemsinfo Januari är utskickat till medlemmar via Laget.se /Styrelsen JIK & JIK Ungdom

2 interaktionspoäng på 2 393 följare
JIK - Jönköpings…

TÄVLING AVSLUTAD!!! Vi har dragit vinnare i MIO-soffan för herrarnas match 10/1 mot Linköping. Vinnaren är Sussi Söderberg STORT GRATTIS!! skicka ett meddelande till oss här på Facebook så ger vi dig fler detaljer angående ditt pris!

2 interaktionspoäng på 2 393 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.