55

Facebook-analys av

Visby Airport

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Visby Airport. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 10 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Visby Airport publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
50
Följare
1,5K
Interaktioner
421
Interaktioner per inlägg
60,1
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Visby Airport

I dag invigde vi vår ombyggda säkerhetskontroll med två linor, automatiserade boardingkort-kontroller samt ny, ljusare inredning! Som vi har längtat! ☺️ Syntolkning: Resenärer passerar in genom bordingkort-kontrollerna mot säkerhetkontrollen. I taket sitter ballonger.

97 interaktionspoäng på 1 474 följare
Visby Airport

FÖRSTA LANDNINGEN! Ni har väl inte missat att Visby Airport firar 75-årsjubileum i år? Så här såg det ut när det allra första planet landade på vår flygplats den 27 januari 1942 klockan 12.05. Det var ABA:s Junker med tio passagerare och biljetterna kostade 108 kronor tur och retur!…

70 interaktionspoäng på 1 474 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Visby Airport

Swedavia vinnare av årets Biogasutmärkelse 2017

Swedavia Airports.

8 interaktionspoäng på 1 474 följare
Visby Airport

FLAJT HAR LANDAT PÅ VISBY AIRPORT! I veckan fick flygplatsen en helt ny Flajt-lekplats i gaten där barnen kan pröva vingarna medan de väntar på sina flyg. Visst ser det kul ut? Läs mer här: https://www.swedavia.se/visby/nyheter/flajt-har-landat-pa-visby-airport/ Syntolkning: Nya lekytan…

Flajt har landat på Visby Airport

Nu underlättas resandet för alla barnfamiljer genom frontfiguren Flajt, som med inspirerande aktiviteter sprider kunskap om den unika miljön på flygplatsen. En ny, Flajt-signerad aktivitetsyta finns också på plats.

45 interaktionspoäng på 1 474 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.