62

Instagram-analys av

Falkenberg Strandbad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Falkenberg Strandbad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Falkenberg Strandbad publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
66
Frekvens
63
Följare
9,7K
Interaktioner
12,4K
Interaktioner per inlägg
365
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
4,7

Vinnarinlägg

Falkenberg Strandbad

Börja 2018 med avkoppling. Tagga en vän som du vill ta med på vår eldrelax! ????

1 122 interaktionspoäng på 9 696 följare
Falkenberg Strandbad

Den självklara destinationen efter frukosten! Vem tar du med dig? ????

695 interaktionspoäng på 9 696 följare

Förlorarinlägg

Falkenberg Strandbad

????Årets bästa priser!???? ⚡️X-Mas Flash Sale är här! ⚡️ Länk för att boka finns i Bio! Begränsat antal!

51 interaktionspoäng på 9 696 följare
Falkenberg Strandbad

Get a room! Flash sale som aldrig förr! ⚡️ X-MAS FLASH - Vår julklapp till dig! ???? Fr. 1195 kr/rum ---> Länk i bio! ???? Vi önskar god fortsättning med en grymt bra deal på din nästa vistelse: boende, frukost inkl The Retreat Club! ???? Missa inte, begränsat antal Flash sale pågår…

71 interaktionspoäng på 9 696 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.