80

Facebook-analys av

ICA Söder

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från ICA Söder. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*80, vilket är 60 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. ICA Söder publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
58
Frekvens
48
Följare
4,3K
Interaktioner
20,5K
Interaktioner per inlägg
760
Interaktioner per följare
4,8
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

ICA Söder

Vinnare Lucka 12: Bosse Frelin. Stort Grattis!

1 506 interaktionspoäng på 4 295 följare
ICA Söder

Vinnare Lucka 19: Annsofie Eriksson. Stort Grattis

1 305 interaktionspoäng på 4 295 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

ICA Söder

God morgon, någon som är hockeysugen idag? Idag är det ICA Nära Hockeyfest i Gavleringen och vi har några biljetter över. Vi samlas kl 13:00 på Travet där vi äter en räkmacka, dricker något gott och lyssnar på Brynäs tränare. Sedan går vi över till arenan och ser Brynäs spela mot…

40 interaktionspoäng på 4 295 följare
ICA Söder
49 interaktionspoäng på 4 295 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.