83

Facebook-analys av

Eurosko Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Eurosko Sverige, baserad i Göteborg i Västra Götalands län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*83, vilket är 65 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
89
Följarskara
100
Frekvens
59

Några expertråd från Nischad Utbildning

Publicera oftare! Eurosko Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 30 september, Malmö 26 november, Stockholm 5 december eller Göteborg 11 december.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följas

Följare
8,2K
Interaktioner
14,9K
Interaktioner per inlägg
317
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
1,7

Interaktioner per inlägg

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 30 september, Malmö 26 november, Stockholm 5 december eller Göteborg 11 december.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» LinkedIn för företag i Göteborg 12 september
» Marknadsföring i sociala medier i Borås 17 september
» Facebook for businesses i Unknown 18 september
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Stockholm 24 september
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Malmö 25 september
» LinkedIn för företag i Stockholm 26 september
» Avancerad Facebook för företag i Stockholm 30 september
» Instagram för företag i Stockholm 1 oktober
» Facebook for businesses i Unknown 2 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Göteborg 3 oktober

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 2 000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Eurosko är skandinaviens största skokedja med över 300 butiker. Vårt mål är att vara stans bästa skobutik genom sortiment, kundskap och kvalitet.