62

Instagram-analys av

Espresso House Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Espresso House Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Espresso House Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
69
Frekvens
56
Följare
21,3K
Interaktioner
10,7K
Interaktioner per inlägg
888
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
2,6

Vinnarinlägg

Espresso House Sverige

Alla goda ting är TRE! Vilken är din favorit?

1 541 interaktionspoäng på 21 348 följare
Espresso House Sverige

Skidåkarlatte! Den bästa latten :-)

1 368 interaktionspoäng på 21 348 följare

Förlorarinlägg

Espresso House Sverige

Den 15 februari är det internationella barncancerdagen och vill du ge ditt stöd så finns det flera sätt att bidra. Det arrangeras ljusmanifestationer just den 15 februari på olika platser runt om i landet – via länken i bion kan du se var du kan ansluta! Självklart kan du även ge en gåva…

505 interaktionspoäng på 21 348 följare
Espresso House Sverige

Vintern biter sig fast i vårt avlånga land! Hjälp våren på traven med ett eget vårtecken! Pigga upp dig med din favoritkaffe i en av våra färgsprakande flergångsmuggar.

548 interaktionspoäng på 21 348 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.