62

Facebook-analys av

Träningskompaniet Halmstad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Träningskompaniet Halmstad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Träningskompaniet Halmstad publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Träningskompaniet Halmstad för oengagerande inlägg. De 2082 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Träningskompaniet Halmstad. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
44
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
2,1K
Interaktioner
5,2K
Interaktioner per inlägg
25,8
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
16,9

Vinnarinlägg

Träningskompaniet Halmstad

STORT GRATTIS SVERIGE & JANNE

89 interaktionspoäng på 2 082 följare
Träningskompaniet Halmstad

Tusen Tack Janne Andersson för att du på bästa sätt toppade Tk’s Inspirationsdag✌

Celebert besök på ”TK:s” inspirationsdag

Så lockade man hit förbundskaptenen.

79 interaktionspoäng på 2 082 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Träningskompaniet Halmstad

Waow

2 interaktionspoäng på 2 082 följare
Träningskompaniet Halmstad

Vid bokning el. Avbokning maila oss

2 interaktionspoäng på 2 082 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.