59

Instagram-analys av

Västerviks Ishockey Klubb????????

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Västerviks Ishockey Klubb????????. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Västerviks Ishockey Klubb???????? publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
55
Frekvens
53
Följare
5,2K
Interaktioner
9,4K
Interaktioner per inlägg
392
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Västerviks Ishockey…

Västervik vinner kvällens drabbning mot Timrå med 2-1 OT. Joakim Hedblad gör mål efter bara 10 sekunder in i förlängningen. ????????HUR MÅNGA TUMMAR? ???????????????????? Foto: David Wall @denhefdigital

688 interaktionspoäng på 5 185 följare
Västerviks Ishockey…

Västervik vinner kvällens match mot Södertälje med 4-1! Målskyttar: Joacim Hedblad, Mattias Elfström, Oskar Drugge och Jörgen Karterud.???????? Foto: David Wall @denhefdigital

594 interaktionspoäng på 5 185 följare

Förlorarinlägg

Västerviks Ishockey…

38 Lukas Löfquist blickar ut över isen i väntan på byte. Lukas gör sin första säsong i VIK-tröjan. Född 1996, 191cm lång och 91kg tung. ????????✨????Foto: David Wall @denhefdigital

249 interaktionspoäng på 5 185 följare
Västerviks Ishockey…

Slutspurten av HockeyAllsvenskan är här och det är nu Västerviks IK behöver dig som mest. Om alla sluter upp kan HockeyAllsvenskan nå en miljon åskådare i grundserien så nu går vi mot miljonen och skapar en hockeyfest tillsammans!

254 interaktionspoäng på 5 185 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.