65

Instagram-analys av

Järvsö - Alltid Vackert Nära

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Järvsö - Alltid Vackert Nära. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Järvsö - Alltid Vackert Nära publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
53
Frekvens
67
Följare
3,7K
Interaktioner
17,5K
Interaktioner per inlägg
398
Interaktioner per följare
4,7
Inlägg per vecka
5,8

Vinnarinlägg

Järvsö - Alltid Vackert Nära

Att få ta dagens första skär med detta som fond... ❤️ Repost @robertjonsson #järvsö #järvsöbacken

792 interaktionspoäng på 3 698 följare
Järvsö - Alltid Vackert Nära

”God morgon Järvsö. Idag är du lite extra vacker och krispig.” Repost @katharinaelisabetholsson #järvsö #järvsöklack

739 interaktionspoäng på 3 698 följare

Förlorarinlägg

Järvsö - Alltid Vackert Nära

Vi önskar alla ett riktigt fint nyårsfirande med nära och kära Hoppas vi ses mycket här i fantastiska Järvsö 2018! Här kan du se lite av vårt 2017. Gott Nytt År! ⭐️⛷

76 interaktionspoäng på 3 698 följare
Järvsö - Alltid Vackert Nära

Vill du också åka skidor i Järvsö? Välkommen att höra av dig till oss!⛷☀️ [email protected] eller på telefon 0651 40306 ???? Eller är du redan här? #njutarveckor #järvsö

77 interaktionspoäng på 3 698 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.