65

Instagram-analys av

Järvsö - Alltid Vackert Nära

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Järvsö - Alltid Vackert Nära. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Järvsö - Alltid Vackert Nära publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
53
Frekvens
65
Följare
3,7K
Interaktioner
5,3K
Interaktioner per inlägg
444
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
5,1

Vinnarinlägg

Järvsö - Alltid Vackert Nära

”God morgon Järvsö. Idag är du lite extra vacker och krispig.” Repost @katharinaelisabetholsson #järvsö #järvsöklack

734 interaktionspoäng på 3 688 följare
Järvsö - Alltid Vackert Nära

Kvällstur i Harsas magiska spår.. Har du åkt skidor i Harsa någon gång? ❄️???? Foto @pgranqvist #järvsö #harsa #längdskidor

645 interaktionspoäng på 3 688 följare

Förlorarinlägg

Järvsö - Alltid Vackert Nära

Prova på snöskovandring! Idag och imorgon kl. 15, samt på fredag i månskenet kl. 20. Plats: Badtjärn, vid Järvzoo/Bergshotellet. Föranmälan till @upplevjarvso på 0702555816. #snöskor #järvsö

191 interaktionspoäng på 3 688 följare
Järvsö - Alltid Vackert Nära

”Snön tar aldrig slut” Repost @jennifernyyberg #järvsö #järvsöbacken

241 interaktionspoäng på 3 688 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.