67

Instagram-analys av

Vi på Af

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Vi på Af. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vi på Af publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
52
Frekvens
100
Följare
2,5K
Interaktioner
2,9K
Interaktioner per inlägg
123
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
16,4

Vinnarinlägg

Vi på Af

God morgon Sverige! Den här veckan kommer ni att följa företagsgruppen The Fantastic Four från Eslöv. Ni kommer att följa vårt företags- och matchningsarbete. Khalid El-Haj, Umihana Rasovic Kasumovic, Sanja Najdenovska, Lars-Göran Engfors.

237 interaktionspoäng på 2 484 följare
Vi på Af

✨TBT✨ Idag minns vi 2017! Bild 1. Succésiffror på Webbinar och Jobbpodd! 2. Några av gästerna som har varit i vår studio. 3. Vi bjöd in Andreas Zehlander, Polischef i Sundsvall på en heldag med tema LinkedIn. Han berättade hur han jobbade med affärsnätverket LinkedIn. Webbinar…

230 interaktionspoäng på 2 484 följare

Förlorarinlägg

Vi på Af

Anpassning hörsel: Beroende på vilka behov som finns så kan lösningen bestå av olika kommunikationshjälpmedel. Det kan handla om hjälpmedel för mobiltelefon, hörselskydd eller kommunikationshjälpmedel i större eller mindre grupper. #vipåaf

58 interaktionspoäng på 2 484 följare
Vi på Af

Vår företagsråsgivare håller i starta eget informatiom tilsammans med nyföretagcentrum och Smart Works. Nästa vecka har vi starta eget information på arabiska. På bild Anna Mendel från Smart Works, företagsrådgivare Lars-Göran och Catrine Heineman från nyföretagcentrum.

73 interaktionspoäng på 2 484 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.