61

Instagram-analys av

Vandringskontot Svenska kyrkan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Vandringskontot Svenska kyrkan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vandringskontot Svenska kyrkan publicerar ett inlägg igenomsnitt 17,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Vandringskontot Svenska kyrkan för oengagerande inlägg. De 9171 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Vandringskontot Svenska kyrkan. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
39
Följarskara
58
Frekvens
100
Följare
9,2K
Interaktioner
4,9K
Interaktioner per inlägg
188
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
17,4

Vinnarinlägg

Vandringskontot Svenska kyrkan

Varje tisdagkväll runt 22.00 lämnar jag min arbetsplats med en känsla av välmående, lycka, hopp och glädje. Energi och kärlek har fått flöda och vi har delat både svåra och lätta saker med varandra och Gud. #svenskakyrkan #församlingspedagog #svenskakyrkanakerbo #åkerboförsamling…

295 interaktionspoäng på 9 171 följare
Vandringskontot Svenska kyrkan

Efter-jobbet-mys i soffan, skavfötters med sonen och högläsning i en av mina favoritböcker. Om en stund ska jag ta tag i det där andra... ni vet tvätthögarna, middagen, läxläsningen, diskbänken... #svenskakyrkan #åkerboförsamling #svenskakyrkanakerbo #livet #församlingspedagog…

295 interaktionspoäng på 9 171 följare

Förlorarinlägg

Vandringskontot Svenska kyrkan

Nu efter 10 dagars läger så är det så hemskt skönt att få komma hem. Tack så otroligt mycket för denna vecka. Det har varit kul att få vara värd för denna kanal. Vill ni fortsätta att följa vårt arbete så finns vi på @ungiboo på de flesta plattformar. Hej svejs ????????…

92 interaktionspoäng på 9 171 följare
Vandringskontot Svenska kyrkan

Idag har vi fått följa Bosse Bus liv och hans kontakt med kyrkan. En kyrka för livet ❤️ @ungiboo #svenskakyrkan #kyrkaförlivet #konfirmation

106 interaktionspoäng på 9 171 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.