59

Facebook-analys av

Molins

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Molins. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Molins publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
50
Frekvens
51
Följare
1,1K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
77,0
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Molins

Tävling Gilla och dela detta inlägg så har du chansen att vinna en gratis spolning till hemmet! Lycka till Fira Jul i lugn & ro Beställ spolning av dina rör till fast pris! Ring oss på 0480-10 000 eller besök oss på www.molins.se Välkommen!

463 interaktionspoäng på 1 097 följare
Molins

Vi på Molins är stolta över att presentera vår nya miljövänliga spolbil Miljövänligt och revolutionerande - Vattnet renas och återanvänds direkt! Vi hjälper er med spolning, slamsugning och TV-inspektion. Välkommen att kontakta oss på 0480-10 000 Alltid öppet!

215 interaktionspoäng på 1 097 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Molins
21 interaktionspoäng på 1 097 följare
4 mån sedan
Molins

Behöver du vintersäkra poolen? Vi har pumpar för renvatten! ????????????????

24 interaktionspoäng på 1 097 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.