65

Instagram-analys av

Barbro Svensson

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Barbro Svensson. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Barbro Svensson publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
74
Följarskara
70
Frekvens
23
Följare
20,5K
Interaktioner
28,1K
Interaktioner per inlägg
2,6K
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
0,5

Vinnarinlägg

Barbro Svensson

????❤️En riktigt God fortsättning på Julen önskar jag Er Alla! ❤️???? Njut av helgen, maten, drycken och varandra! I morse kl 6 åkte vi häst och släde från Järvsöbaden till kyrkan. Vi tände ljus för nära och kära och gick på Julottan. ❤️ Tusen Tack Janne Fack och din fina…

3 856 interaktionspoäng på 20 476 följare
Barbro Svensson

Tack för ett fint år tillsammans! Jag har spelat Gugge i TV-serien Bonusfamiljen, hunnit med turnéer av föreställningen "183 år tillsammans" med Siwan och Ann-Louise och invald i Swedish Music Hall Of Fame! Nu i december sändes den nygjorda dokumentären om att Leva Livet! Så…

3 579 interaktionspoäng på 20 476 följare

Förlorarinlägg

Barbro Svensson

Njuter efter shopping med Kajsa Magnusson, Renée Björkman och Gunwer Bergquist. ????❤️

1 460 interaktionspoäng på 20 476 följare
Barbro Svensson

Ikväll kl 20 på SVT1, premiär på nya omgången av ”Så ska det låta” med härliga, fina #sarahdawnfiner @sdfmusic som ny programledare.

1 714 interaktionspoäng på 20 476 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.