63

Instagram-analys av

Murkaminkultur Elda Hedemora

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Murkaminkultur Elda Hedemora. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Murkaminkultur Elda Hedemora publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
85
Följare
1,2K
Interaktioner
6,2K
Interaktioner per inlägg
55,7
Interaktioner per följare
5,2
Inlägg per vecka
10,9

Vinnarinlägg

Murkaminkultur Elda Hedemora

Vi finns här och hjälper er med klapparna fram till kl 15.00 - God jul önskar vi er alla! ????❤️⭐️ sen öppnar vi återigen den 27 dec kl 10-18 ???? . . . . #inredningsbutik #murkaminkultur #hedemora #eldabutikenhedemora #julklappar #jul #jul2017

153 interaktionspoäng på 1 192 följare
Murkaminkultur Elda Hedemora

Jippiiiii vi vann läsartävlingen, bäst utklädda köpman!

141 interaktionspoäng på 1 192 följare

Förlorarinlägg

Murkaminkultur Elda Hedemora

Godmorgon! Ni har väl inte missat vårat fina REA-bord med 50% rabatt. ???????? ♀️Välkommen in idag öppet 10-18 ????

17 interaktionspoäng på 1 192 följare
Murkaminkultur Elda Hedemora

Sista-minuten-tips ???????? Le Creuset-former till toppenpris! Nu: 525kr ordpris: 998kr. Välkommen fram till kl 15 idag⭐️ #inredningsbutik #murkaminkultur #lecreuset

19 interaktionspoäng på 1 192 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.