62

Facebook-analys av

Fristads blomsteraffär

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Fristads blomsteraffär. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Fristads blomsteraffär publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
50
Frekvens
59
Följare
1,1K
Interaktioner
8,0K
Interaktioner per inlägg
103
Interaktioner per följare
7,5
Inlägg per vecka
3,5

Vinnarinlägg

Fristads blomsteraffär

Visst är den helt ljuvlig????? Johannas kreation????

477 interaktionspoäng på 1 075 följare
Fristads blomsteraffär

Årets rosa bandet lyktor från Majas Cottage ser ut så här. Jättefina tycker vi. För varje såld lykta går 10% till cancerforskningen.❤❤

369 interaktionspoäng på 1 075 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Fristads blomsteraffär

Det finns fortfarande chans att få ner lite lökar i jorden. Vi kör 50% på det som finns kvar????

5 interaktionspoäng på 1 075 följare
Fristads blomsteraffär

Nu har vi äntligen fått in dessa väggvasar igen????

9 interaktionspoäng på 1 075 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.