60

Instagram-analys av

Permanent Beauty Umeå

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Permanent Beauty Umeå. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Permanent Beauty Umeå publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
50
Frekvens
61
Följare
1,0K
Interaktioner
1,5K
Interaktioner per inlägg
62,5
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
4,0

Vinnarinlägg

Permanent Beauty Umeå

Vilken skillnad bryn gör! ❤️smsbokning❤️ Microblading med skuggning 4200:- inkl återbesök efter 4-8 veckor #eyebrows #microblading #shading #microshading #permanentmakeup #permanentbeautyumea #umeå #umea #sweden #pmu #phicontour #ögonbrynstatuering #tattoo #tatuering #semipermanent

91 interaktionspoäng på 1 021 följare
Permanent Beauty Umeå

Såhär fina blir de färdiga brynen efter den obligatoriska påfyllningen som ingår efter 4-8 veckor. En påfyllning tar ca 45-60 minuter och då fylls brynen i på nytt och även justeringar av färg och form kan göras vid detta tillfälle. För perfekta bryn behövs alltså två behandlingstillfällen. ❤️

87 interaktionspoäng på 1 021 följare

Förlorarinlägg

Permanent Beauty Umeå

Kära kunder. ❤️ Jag har senaste 1,5 veckan haft influensa. Det har därför blivit så att jag inte orkat svara på sms i den takt jag skulle behövt. Högen har växt och jag kommer beta av den i turordning under helgen förhoppningsvis. Kram ???? och ha en fantastisk helg alla fina. ????????????

17 interaktionspoäng på 1 021 följare
Permanent Beauty Umeå

Nyhet! Hennafärgning av bryn ❤️ Boka via sms ❤️ Helt naturligt pulver från hennaplantan i 6 olika nyanser. Färgningen behöver ingen väteperoxid och är därför skonsam mot huden. Färgen håller upp till 6 veckor på brynhåren och ca 2 veckor på huden, beroende på hudtyp. Henna kan…

31 interaktionspoäng på 1 021 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.