65

Instagram-analys av

KIOSK SKATE SHOP

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från KIOSK SKATE SHOP. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. KIOSK SKATE SHOP publicerar ett inlägg igenomsnitt 21,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,5K
Interaktioner
1,2K
Interaktioner per inlägg
49,4
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
21,9

Vinnarinlägg

KIOSK SKATE SHOP

Kiosken är öppen. Kom hit så blir det skoj! #supportyourlocalkiosk

101 interaktionspoäng på 1 499 följare
KIOSK SKATE SHOP

Underdelar från @brixton. I svart och khaki. #supportyourlocalkiosk

68 interaktionspoäng på 1 499 följare

Förlorarinlägg

KIOSK SKATE SHOP

Fika på kiosken! #supportyourlocalkiosk

15 interaktionspoäng på 1 499 följare
KIOSK SKATE SHOP

Har två par med mindre storlekar av denna. 34,5 (US3.5) och 35 (US4.0). Kom och testa om du har små fötter vet’ja. #supportyourlocalkiosk

32 interaktionspoäng på 1 499 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.