63

Instagram-analys av

Stilfloristerna

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Stilfloristerna. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stilfloristerna publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Stilfloristerna för oengagerande inlägg. De 24332 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Stilfloristerna. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
41
Följarskara
73
Frekvens
82
Följare
24,3K
Interaktioner
72,4K
Interaktioner per inlägg
589
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
10,0

Vinnarinlägg

Stilfloristerna

Yellow bridal bouquet - a trendy color this year. And we love it ????:-) Vi älskar årets trendfärg: gult :-) Här är en av veckans skapelser, en brudbukett i gult och vitt :-) ???? www.stilfloristerna.se▪013-13 53 00 #stilfloristerna #brudbukett #weddingbouquet #bröllopsbukett…

2 961 interaktionspoäng på 24 332 följare
Stilfloristerna

An easy way to get a cool table decoration: cut stems from Amaryllis :-) En smart och enkel metod för att skapa en cool bordsdekoration är att återanvända och kapa stjälkar, i det här fallet amaryllisstjälkar, som man placerar i en skål :-) Här har vi sen dekorerat med Helleborus, Cymbidium…

2 360 interaktionspoäng på 24 332 följare

Förlorarinlägg

Stilfloristerna

Torsdag 8/3 är det Internationella kvinnodagen. Missa inte att uppmärksamma kvinnan i ditt liv: mamma, sambo, dotter, fru, mormor, farmor, väninna, kollega etcetera :-) Tips i butiken: stora härliga tulpanbuketter (se bilden) för 295kr, och massor med riktigt god choklad från ChocoMe :-) Köp…

30 interaktionspoäng på 24 332 följare
Stilfloristerna

One more cozy afternoon in the shop :-) Ännu en liten glimt från vår julmysiga butik :-) Vi har fyllt på med massor av härliga julplanteringar, blommor, stöpljus och andra godsaker :-) Välkommen in! www.stilfloristerna.se▪013-13 53 00 #stilfloristerna #julgrupper #julgrupp #blomsterbutik…

133 interaktionspoäng på 24 332 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.