69

Instagram-analys av

Apollo Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Apollo Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 37 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Apollo Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 15,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Apollo Sverige för oengagerande inlägg. De 20358 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Apollo Sverige. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
47
Följarskara
69
Frekvens
100
Följare
20,4K
Interaktioner
77,5K
Interaktioner per inlägg
517
Interaktioner per följare
3,8
Inlägg per vecka
15,2

Vinnarinlägg

Apollo Sverige

Vi avslutar veckan med Kretas vackraste strand, klaraste vatten och skimrande sand. Elafonissi på västkustens rand får oss att längta till varmare land!☝️????????????????

1 381 interaktionspoäng på 20 358 följare
Apollo Sverige

Är det någon mer än vi som längtar till sommaren och Grekland?????????????Sol, härliga bad, oliver och fetaost.☀️????Vi reser till över 100 orter i den grekiska övärlden, vilken är din favorit? ????????

1 294 interaktionspoäng på 20 358 följare

Förlorarinlägg

Apollo Sverige

Bikini Bech Club på Kap Verde

21 interaktionspoäng på 20 358 följare
Apollo Sverige

Gillar du golf? Visste du i så fall att i Costa Teguise finns Lanzarotes bästa 18-håls golfbana?????️

219 interaktionspoäng på 20 358 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.