» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 144 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Mellanöstern är en region i västra Asien och nordöstra Afrika som omfattar länderna på Arabiska halvön, Turkiet, Iran, Israel, Palestina, Egypten och flera andra. Regionen är känd för sin rika kultur, historia och religiösa betydelse. Här föddes de tre monoteistiska världsreligionerna judendom, kristendom och islam. Området är också rikt på naturresurser, särskilt olja och gas, vilket har lett till ekonomisk tillväxt och geopolitisk betydelse. Mellanöstern har dock också präglats av konflikter och instabilitet, inklusive långvariga krig och etniska och religiösa spänningar.

Senaste nytt kring Mellanöstern

Nvidia utser Huawei som en toppkonkurrent inom AI-chipproduktion

Nvidia har utsett Huawei som en toppkonkurrent inom flera områden, inklusive produktionen av processorer för artificiell intelligens (AI). Nvidia nämnde Huawei som en konkurrent inom fyra av företagets fem stora affärsområden: hårdvara och mjukvara för grafikprocessorer (GPUs), molntjänster, Arm-baserade centrala processorer (CPUs) och nätverksprodukter. Detta kommer bara två månader efter att Jensen Huang, VD för Nvidia, beskrev det kinesiska teknikjätten som en ´formidabel´ konkurrent inom produktionen av AI-chips. Nvidia rapporterade starka intäkter på onsdagen, men dess affärsverksamhet i Kina påverkades av amerikanska restriktioner på chipförsäljning till landet.

Direktlänk Dela CNN fördjupade i förrgår
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

Undersökning visar högt förtroende för AI-verktyg i Afrika och Mellanöstern

En undersökning med 1 300 respondenter från 10 afrikanska och mellanösternländer visar att 63% av användarna är öppna för att dela sin personliga information, medan 83% uttrycker förtroende för noggrannheten och tillförlitligheten hos AI-verktygen. Undersökningen visar att generativa AI-verktyg används flitigt, men att det finns ett behov av ökad användarutbildning och medvetenhet om de potentiella riskerna med denna kraftfulla nya teknik. Användare använder generativ AI för forskning, informationsinsamling, e-postkomposition, kreativt innehållsskapande och dokumentutformning. Trots oro för jobbförluster och negativ inverkan på olika branscher, kände 80% av respondenterna inte att det hotade deras jobbsäkerhet.

Direktlänk Dela CIO Africa fördjupade i förrgår

Featurespace utser tre nya medlemmar till sin ledningsgrupp

Featurespace, en ledande leverantör av innovativa finansiella tekniklösningar, har utsett tre nya medlemmar till sin ledningsgrupp. Dr David Sutton har befordrats till Chief Innovation Officer (CINO), Kendra Rogers har anställts som Chief Communications & Marketing Officer (CCMO) och Juspal Manic har utsetts till President för EMEA & APAC. Sutton kommer att leda företagets innovationsplan och utveckla nya produkter. Rogers kommer att leda företagets kommunikations- och marknadsföringsstrategi. Manic kommer att leda företagets strategiska tillväxt över Europa, Mellanöstern, Afrika och APAC-regionerna.

Direktlänk Dela Kalkine Media fördjupade 20 februari

AI når ´hypecykelns´ topp, säger Workday-representanter

Jens-Hendrik Jeppesen, Workdays senior direktör för företagsfrågor för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), skämtade om att om man gjorde en film om AI nu skulle den heta ´Allt, överallt, hela tiden´. AI har gått från att vara ett lågintensivt teknikindustrins buzzword till mainstream tack vare OpenAI´s ChatGPT. AI är nu på toppen av vad Gartner kallar ´hypecykeln´. Workday medförestande Sayan Chakraborty menar att varje företag numera är ett talangföretag. Han tror att AI och specialisering kommer att vara oskiljaktigt kopplade framöver. Workday har utvecklats från en tjänst till en plattform, säger dess med-VD Carl Eschenbach.

Direktlänk Dela Stuff Magazine fördjupade 20 februari

Global marknad för AI-operationslösningar visar lovande tillväxt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI)-operationslösningar är en av de ledande marknaderna globalt, med innovativ teknikutveckling och extremt kategoriserad sektor. Efter en grundlig undersökning av branscherna under AI-operationslösningar, levererar marknadsrapporten djupgående information baserad på data relaterade till export och import samt de pågående branschtrenderna på den globala marknaden. Rapporten observerar konkurrensstrukturen i AI-operationslösningar marknaden världen över. Nyckelspelare som profileras i rapporten inkluderar EASYVISTA, Connecteam, Zoho People, InStaff, Workday, Whatfix, DELMIAWorks(IQMS), Freshworks, ScienceSoft, Integrify, Inc., Myhrtoolkit, Empxtrack, APS Payroll, Paycom, The Access Group, Beijing Foreign Enterprise Technology Co., Ltd., UFIDA Network Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Lakeplacidnewsjournal.com fördjupade 20 februari

SoftBank överväger att skapa 100 miljarder dollar AI-chipföretag

Aktien för SoftBank Group Corporation steg då grundaren Masayoshi Son överväger att skapa ett chipföretag värt 100 miljarder dollar som skulle tillhandahålla AI-möjliggörande halvledare. Aktierna i den Tokyo-baserade techinvesteraren ökade med upp till 3,2 procent efter att det rapporterats att miljardären på 66 år söker finansiering för en satsning på AI-chip för att konkurrera med Nvidia Corp. Projektet, kodnamn Izanagi, skulle syfta till att bygga ett AI-chipföretag som skulle komplettera Arm Holdings Plc, chipdesignföretaget där SoftBank innehar en majoritetsandel. Om Son lyckas, skulle chipprojektet inte bara överträffa Microsoft Corp:s satsning på OpenAI utan även utgöra ungefär en femtedel av den globala halvledarmarknaden.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 19 februari

OpenAI-chef söker godkännande för global AI-chipproduktion

OpenAI:s VD, Sam Altman, rapporteras söka godkännande från den amerikanska regeringen för ett initiativ som syftar till att förbättra den globala tillverkningen av artificiella intelligens-chip. Detta kan väcka nationella säkerhets- och konkurrensfrågor i Washington. Altman har varit aktiv i att engagera potentiella investerare och partners i USA, Mellanöstern och Asien, men har betonat vikten av att få godkännande från Washington innan han fortsätter. Han har haft möten med nyckeltjänstemän, inklusive handelssekreterare Gina Raimondo, för att diskutera sin plan att utöka världens kapacitet att tillverka AI-datorkretsar.

Direktlänk Dela PYMNTS fördjupade 17 februari

Maskininlärning inom hälso- och sjukvården väntas växa kraftigt

Maskininlärning inom hälso- och sjukvården väntas växa kraftigt de kommande åren, enligt en ny studie av Advance Market Analytics. Studien belyser trender, drivkrafter, begränsningar och möjligheter i marknaden. Tillväxten drivs främst av ökade investeringar i forskning och utveckling över hela världen. Några av de profilerade aktörerna i studien är Nuance Communications, IBM, Microsoft, NVIDIA, Intel, DeepMind Technologies, Tempus, PathAI, Kareo och Beta Bionics. Maskininlärning inom hälso- och sjukvården innebär tillämpningen av AI-algoritmer och tekniker för att analysera medicinska data, göra förutsägelser och hjälpa till i kliniska beslutsprocesser.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 17 februari

Global rapport om videotjänstmarknaden: Trender och insikter

En uppdaterad rapport om globala trender och insikter för marknaden för videotjänster har erhållits från Orbisresearch.com. Rapporten behandlar viktiga ämnen och faktorer som marknadsöversikt, marknadsdynamik, COVID-19-impaktbedömning, regional och sektoriell analys av den globala marknaden för videotjänster, och effekten av COVID-19 på den globala marknaden för videotjänster. Den analyserar också marknadssegmenteringen och betydelsen av denna globala studie av marknaden för videotjänster. De översta spelarna som nämns i rapporten inkluderar Krisp, Otter.ai, Rev, Chorus.ai, Dialpad, Clara, Fellow, Gong, Avoma, Fireflies, Fathom, Sembly, Notiv, Airgram, Equal Time, tldv, Rewatch, Nyota.

Direktlänk Dela Amore Nigeria fördjupade 16 februari

Rapport om etisk och effektiv användning av generativ AI i offentlig sektor släppt på World Governments Summit

World Governments Summit (WGS) och Accenture har släppt en rapport som skisserar strategier för etisk och effektiv användning av Generativ AI (Gen AI) av statliga myndigheter. Rapporten, lanserad under WGS 2024, ger rekommendationer för att övervinna utmaningar vid integration av Gen AI i statliga tjänster. Den betonar Gen AI:s potential att omdefiniera människa-AI-interaktion och förändra hur regeringsarbete utförs. Rapporten betonar vikten av att säkerställa att dataresultat är tillförlitliga och den avgörande rollen för internationellt samarbete i hanteringen av Gen AI:s effekter på global skala.

Direktlänk Dela Zawya fördjupade 14 februari

OpenAI:s VD siktar på att omforma halvledarförsörjningskedjan

Sam Altman, VD för OpenAI, ´siktar på stjärnorna´ enligt analytiker från Macquarie Equity Research. Detta är en reaktion på rapporter om att Altman försöker övertyga Mellanösternstater om att investera mellan 5 och 7 biljoner dollar i ett projekt för att omforma halvledarförsörjningskedjan. OpenAI uppges också bygga autonoma agenter, vilket ses som en fördel för AI-automation men också en risk för VC-stödda API-wrapper-appar. Macquarie tror att en vertikalt integrerad AI-försörjningskedja skulle stämma överens med Altmans personliga portfölj, som inkluderar Helion Energy.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 13 februari

Varje land behöver äga sin egen AI, säger NVIDIAs VD på toppmötet World Governments Summit

Varje land behöver äga produktionen av sin egen intelligens, sa NVIDIAs grundare och VD Jensen Huang vid World Governments Summit i Dubai. Huang, som talade som en del av en ´fireside chat´ med Förenade Arabemiratens (UAE) AI-minister, Hans Excellens Omar Al Olama, beskrev suverän AI som en enorm möjlighet för världens ledare. ´Det kodifierar din kultur, din intelligens, ditt sunda förnuft, din historia - du äger din egen data´, sa Huang. Al Olama svarade att UAE ´helt och hållet ställer upp på den visionen´ och att landet därför satsar hårt på att skapa stora språkmodeller och mobilisera beräkningar. Huangs besök i UAE kommer när Gulfstaten snabbt förvandlas från en energigigant till ett globalt IT-centrum. Mellanöstern står inför att dra stora fördelar av AI, med PwC som förutspår en ökning av regionens ekonomi med 320 miljarder dollar fram till 2030.

Direktlänk Dela NVIDIA Corporation fördjupade 13 februari

Nvidias VD förutser lägre AI-utvecklingskostnader än förväntat

Nvidias VD, Jensen Huang, förutser att framstegen inom datorteknik under de kommande åren kommer att hålla kostnaderna för utveckling av artificiell intelligens (AI) långt under de 7 biljoner dollar som det påstås att Sam Altman samlar in. Huangs företag tillverkar de mest eftertraktade AI-acceleratorerna och han är säker på att chipindustrin kommer att sänka kostnaderna för AI. Huang reagerade på en rapport i Wall Street Journal att OpenAI:s VD Sam Altman försöker samla in 7 biljoner dollar från investerare i Mellanöstern för ett halvledarinitiativ för att driva AI-projekt som skulle konkurrera med Nvidia.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 12 februari

OpenAI:s grundare Sam Altman planerar att starta egen chipproduktion

Sam Altman, grundare och VD för OpenAI, planerar att gå in i halvledarproduktionen, med sikte på att skapa processorer för AI. OpenAI undersöker möjligheter att utveckla egna processorer på grund av bristen på GPUs och andra databehandlingsresurser. OpenAI testar också ett specialchip kallat Maia, utvecklat av Microsoft. Altman samlar in över 7 biljoner dollar för att starta en halvledarproduktionsverksamhet, och har vänt sig till flera investerare i Mellanöstern. Trots att chipproduktion är en stor utmaning, ser Altman potentialen i att ha en egen produktionslinje för AI-chip.

Direktlänk Dela MySmartPrice fördjupade 10 februari

OpenAI:s VD söker biljoner dollar för att omstrukturera halvledarindustrin

OpenAI:s VD Sam Altman söker biljoner dollar i investeringar för att omstrukturera den globala halvledarindustrin, rapporterar Wall Street Journal. Altman har länge pratat om utbud-och efterfrågeproblemet med AI-chips, där många AI-jättar vill ha dem, men det finns inte tillräckligt många. Detta begränsar OpenAI:s tillväxt. Han överväger ett projekt som skulle öka den globala kapaciteten för chipbyggande och är i samtal med olika investerare, inklusive Förenade Arabemiratens regering. Altman kan behöva samla in mellan 5 och 7 biljoner dollar för projektet.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 9 februari

MoveInSync revolutionerar pendling för anställda i Indien

Deepesh Agarwal och Akash Maheshwari, grundare av MoveInSync, har revolutionerat pendling för anställda i Indien. Deras flaggskeppslösning, Employee Transportation Solution (ETS), är en SaaS-lösning som spårar anställdas taxianvändning, tillhandahåller automatiserad fakturering med minskade avvikelser och har säkerhetsfunktioner för kvinnliga passagerare. Lösningen ger transportadministratörer fullständig kontroll och synlighet över sina transportoperationer i realtid. MoveInSync har fått finansiering från bland annat Saama Capital, Athera Ventures och Qualcomm, och nyligen investerade Bessemer Venture Partners 15 miljoner dollar. En del av denna finansiering kommer att användas för att expandera MoveInSyncs internationella närvaro i marknader som Filippinerna, Sydafrika och Mellanöstern.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 7 februari

QX Lab AI lanserar Ask QX, världens första hybridgenerativa AI-plattform

QX Lab AI har introducerat Ask QX, världens första hybridgenerativa AI-plattform, tillgänglig på över 100 språk, inklusive 12 indiska. Plattformen är utformad för att göra AI mer tillgängligt för den indiska befolkningen. Den har redan över 8 miljoner användare. Ask QX är byggd på en hybridmodell bestående av 30% stora språkmodeller och 70% neuralt nätverksarkitektur. Yotta Infrastructure Solutions LLP har undertecknat ett samarbetsavtal med QX Lab AI för ett indiskt infrastrukturpartnerskap. Tilakraj Parmar, medgrundare och VD för QX Lab AI, uttryckte sin glädje över lanseringen av Ask QX.

Direktlänk Dela Adgully fördjupade 5 februari

QX Lab AI lanserar Ask QX, en AI-plattform tillgänglig på över 100 språk

AI-företaget QX Lab AI har lanserat Ask QX, en hybridgenerativ AI-plattform, för att göra AI mer tillgänglig för den indiska allmänheten. Ask QX, som är den första med en nodbaserad arkitektur, finns tillgänglig på över 100 språk, varav 12 är indiska. Plattformen och appen finns tillgängliga på språk som hindi, bengali, telugu, marathi, tamil, urdu, gujarati, kannada, malayalam, odia, punjabi och assamesiska. Ask QX har redan samlat en användarbas på över 8 miljoner användare vid tidpunkten för plattformens lansering.

Direktlänk Dela Indian Television Dot Com fördjupade 3 februari

Nästan £2 miljarder kontrakt tilldelat för AI och VR för brittiska krigsfartyg

Försvarsministern har tilldelat ett kontrakt på nästan £2 miljarder till Thales UK för att använda artificiell intelligens och virtuell verklighet för att hålla brittiska krigsfartyg och ubåtar till sjöss längre. Det 15-åriga kontraktet kommer att stödja 450 jobb där tekniker arbetar för att hålla brittiska ubåtar och krigsfartyg till sjöss, bland ökade spänningar över maritim säkerhet. Tekniken kommer att användas för att analysera fartygens systemdata och identifiera problem innan de eskalerar. Virtuell verklighet kommer också att användas för att tekniker i Storbritannien kan vägleda operatörer utomlands för att utföra fysiska reparationer.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 2 februari

Wallem Group förespråkar avancerad rekrytering och utbildning för att lösa sjömansbristen

Yogesh Pasrija, tillförordnad global chef för besättning vid ledande skeppsmanager Wallem Group, menar att arbetsgivare inom sjöfartssektorn kan övervinna den förvärrade sjömansbristen genom att tänka framåt gällande rekrytering och utbildning. Han påpekar att sjöfartssektorn är mindre attraktiv än andra industrier för nästa generations talanger, vilket stöds både av anekdotiska bevis och data. COVID-19 och kriget i Ukraina har bidragit till att många vänder sig bort från sjöfarten som karriär. Wallem Group anser att det är nödvändigt med skälig sjömanslön och arbetsförhållanden, samt att investera i sjöfartspersonalens välbefinnande, kompetens och karriärutveckling. De menar också att AI och automation kan förbättra säkerhetsledningen, förbättra besättningens hälsa och välbefinnande samt identifiera och bygga maritim talang.

Direktlänk Dela The Maritime Executive fördjupade 2 februari

Global AI-marknad förväntas öka till 460,89 miljarder dollar 2028

En rapport från ResearchAndMarkets.com visar att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) förväntas öka från 150,3 miljarder dollar 2023 till 460,89 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 25,12%. Denna tillväxt drivs av framsteg inom autonoma AI-teknologier och deras ökande användning inom olika branscher. Trots denna starka tillväxt står AI-marknaden inför utmaningar i form av datainskränkningar, vilket påverkar utvecklingen och tillämpningen av AI-lösningar. Rapporten inkluderar även en detaljerad analys av marknaden, inklusive segmentering och konkurrensanalys.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 2 februari

USA:s aktiefutures sjunker efter teknikjättars svaga resultat

USA:s aktiefutures sjönk efter att resultat från teknikjättar inte levde upp till Wall Streets höga förväntningar och investerare förberedde sig för Federal Reserves första räntebeslut för året. Kontrakt på Nasdaq 100 sjönk med 1,2%, medan de på S&P 500 drog sig tillbaka 0,5%. Microsoft Corp., Alphabet Inc. och Advanced Micro Devices Inc. sjönk i förhandeln efter att deras uppdateringar inte motsvarade marknadshypen kring tech megacaps och artificiell intelligens som har hjälpt till att driva den senaste rekordställande rallyn i amerikanska aktier. Paramount Global steg med 21% efter att Bloomberg rapporterat att mediamogulen Byron Allen gjorde ett bud på 14,3 miljarder dollar för företaget. Tesla Inc. föll så mycket som 3,4% efter att Elon Musks 55 miljarder dollar stora löneförpackning hos den elektriska biltillverkaren slogs ner av en Delaware-domare.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 31 januari

Kore.ai säkrar 150 miljoner dollar i finansiering för att expandera sin AI-teknologi

Kore.ai, en plattform för konversationell och generativ AI, har säkrat 150 miljoner dollar i finansiering. Investeringsrundan leddes av FTV Capital, med deltagande från NVIDIA och befintliga investerare som Vistara Growth, Sweetwater PE, NextEquity, Nicola och Beedie. Kore.ai kommer att använda kapitalet för att expandera sin marknadsnärvaro och vidareutveckla sin AI-teknologi. Företagets kodfria plattform underlättar kund- och medarbetarupplevelser från början till slut, inklusive automatiserade, människoassisterade interaktioner och generativa AI-applikationer.

Direktlänk Dela YourStory Media fördjupade 30 januari

Ny rapport analyserar trender och tillväxt inom marknaden för AI och maskininlärning inom mikroskopi

Mr Accuracy Reports har publicerat en ny statistisk rapport med titeln ´AI och maskininlärning inom mikroskopi-marknaden´, som ger en kort strategi om de pågående trenderna samt förutsägelser om kommande trender. Dessa trender analyseras och studeras från olika sektorer som AI och maskininlärning inom mikroskopi baserat på domän, branscher och kunder. Rapporten sammanfattar olika marknadsperspektiv som politiska, kulturella och ekonomiska. Nyckelspelare som påverkar marknaden för AI och maskininlärning inom mikroskopi inkluderar Microchip Technology, Orolia, AOSense, TOPTICA Photonics, Bruker, M Squared Lasers, Muquans, Qnami, JEOL, VREMYA-CH, Hamamatsu Photonics, CIQTEK, CETC, Spaceon Electronics och CAS Cold Atom.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 29 januari

Elon Musks xAI i förhandlingar om att säkra 6 miljarder dollar

Elon Musks företag xAI är i aktiva diskussioner med en global konsortium av investerare, inklusive framstående familjekontor i Hong Kong, för att säkra 6 miljarder dollar. xAI siktar på att positionera sig som en stark konkurrent till industrigiganter som Microsoft och OpenAI. Elon Musk har kontaktat suveräna välståndsfonder i Mellanöstern samt potentiella investerare i Japan och Sydkorea för att uppnå detta mål. Morgan Stanley rapporteras vara organisatören för denna insamling. Musk söker en värdering för xAI på 20 miljarder dollar.

Direktlänk Dela Chiang Rai Times fördjupade 28 januari

AI förutspår åtta scenarier som kan leda till tredje världskriget

Artificiell intelligens har förutspått skrämmande faktorer som kan utlösa ett apokalyptiskt tredje världskrig. ChatGPT avslöjade åtta skrämmande scenarier som kan tvinga världsledare att föra krig över hela världen, vilket leder till miljontals dödsfall. ChatGPT, som körs på avancerad maskininlärning, förutså åtta olika faktorer som kan få situationen att urarta. Dessa inkluderar territoriella tvister, nationalism och populism, misslyckad diplomati, tekniskt vapenkapplöpning, proxykrig, resursbrist, ekonomiskt kaos och cyberkrigföring.

Direktlänk Dela The Sun fördjupade 27 januari

Elon Musk utmanar OpenAI med miljardfinansiering till AI-startup

Elon Musk försöker utmana OpenAI med sin AI-startup xAI, som rapporteras vara i förhandlingar om att höja upp till 6 miljarder dollar till ett föreslaget värde av 20 miljarder dollar. Musk har diskuterat finansiering med familjekontor i Hongkong och siktar på suveräna välståndsfonder i Mellanöstern. Det nya insamlingsmålet är mycket högre än de 1 miljard dollar xAI hade som mål förra månaden. Hittills har xAI samlat in 135 miljoner dollar av sitt totala mål. xAI ligger efter OpenAI:s värdering, men är i linje med Anthropic´s 18 miljarder dollar.

Direktlänk Dela Quartz Media fördjupade 26 januari

Daybreak Mellanöstern & Afrika: Daglig fokus på en av världens snabbast växande regioner

Daybreak Mellanöstern & Afrika är din dagliga fokus på en av världens snabbast växande regioner. Sändning sker live från Dubai och ger dig de senaste globala marknaderna och analysen, plus intervjuer som gör nyheter, med ett särskilt fokus på MEA. Allt detta och mer, när du går till kontoret i Gulfen, pausar för lunch i Hong Kong, eller börjar din dag i London eller Johannesburg.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 26 januari

OpenAI:s VD Sam Altman diskuterar global tillgång på halvledare för AI

OpenAI:s VD Sam Altman har rapporterats ha diskussioner med medlemmar i kongressen om att öka den globala tillgången på halvledare som kan stödja AI-arbeten. Dessa samtal följer efter rapporter om att Altman har fört liknande diskussioner med investerare och halvledartillverkare i Mellanöstern för att samla in miljarder dollar till ett AI-chipföretag. Altman har också uttryckt att han tror att ett ´genombrott´ inom energi är nödvändigt för att främja AI-modeller. Han nämnde att lågkolenergikällor, inklusive kärnfusion, krävs för AI:s oväntade energibehov.

Direktlänk Dela DatacenterDynamics fördjupade 25 januari

Ny marknadsstudie publicerad om AIGC inom mediefältet

En nyligen publicerad marknadsstudie om AIGC inom mediefältet ger en översikt över nuvarande marknadsdynamik samt förutsägelser för hur marknaden kommer se ut 2028. Studien delar upp marknaden baserat på intäkter och volym (där det är tillämpligt) samt prisutveckling för att uppskatta storlek och trender. Några av de företag som täcks av studien inkluderar OpenAI, Google, Copy AI, Stability.AI, Jasper AI, Notion AI, Stable AI, Midjourney, Langboat, Microsoft, Amazon och IBM.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 25 januari

OpenAI:s VD planerar att bygga AI-processorer

OpenAI:s VD Sam Altman planerar att bygga en AI-processor som kommer att designa AI-chip och producera dem internt. Han är i samtal med TSMC om chipproduktion och med Mellanösterninvesterare för att starta ett nytt chipföretag. Målet är att minska OpenAI:s beroende av Nvidia och uppfylla dess växande behov av processorkraft. Projektet involverar personer som Sheikh Tahnoon bin Zayed al-Nahyan från Förenade Arabemiraten. Projektet förväntas kosta hundratals miljoner eller kanske miljarder, så Altman behöver finansiering.

Direktlänk Dela Tom´s Hardware fördjupade 24 januari

Yellow.ai och Infobip ingår strategiskt partnerskap för att förbättra AI-drivet kundstöd

Yellow.ai har meddelat ett strategiskt partnerskap med globala molnkommunikationsplattformen Infobip för att möjliggöra AI-drivet kundstöd och förbättra kundupplevelser. Samarbetet syftar till att etablera en stark global synergi genom att utnyttja kombinerade förmågor inom röstautomation, CPaaS och generativ AI-lösningar, med avsikt att expandera marknadsnärvaron över Nordamerika, Europa, Indien, Mellanöstern och Asien-Stilla havet. Genom att integrera kompetenser kommer Yellow.ai och Infobip att bygga en helhetslösning för röst för att möta den ökande efterfrågan på humaniserade och personliga röstkonversationer.

Direktlänk Dela Express Computer fördjupade 24 januari

OpenAI i diskussioner om att etablera nytt företag för AI-specifika halvledare

OpenAI:s VD Sam Altman diskuterar med Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) och Mellanöstern-investerare, inklusive Sheikh Tahnoon bin Zayed al-Nahyan, om att etablera ett nytt företag för att producera AI-specifika halvledare. Detta initiativ markerar en betydande strategisk pivot för OpenAI, som syftar till att minska sitt beroende av Nvidia, som har varit en dominerande kraft på AI-chipmarknaden. Företaget söker betydande finansiellt stöd, med ansträngningar att säkra upp till 10 miljarder dollar i finansiering.

Direktlänk Dela Investing.com South Africa fördjupade 23 januari

OpenAI planerar att utmana Nvidia med ny AI-chip venture

OpenAI:s VD Sam Altman är i diskussioner med Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) och Mellanöstern-investerare, inklusive Sheikh Tahnoon bin Zayed al-Nahyan, för att etablera ett nytt företag för produktion av AI-specifika halvledare. Detta initiativ markerar en betydande strategisk pivot för OpenAI, med syftet att minska dess beroende av Nvidia, som har varit en dominerande kraft på AI-chipmarknaden. Företaget söker betydande finansiellt stöd, med ansträngningar att säkra upp till $10 miljarder i finansiering.

Direktlänk Dela Ca.investing.com fördjupade 23 januari

Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden ser betydande tillväxt

Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden har sett betydande tillväxt och utveckling på senare år, och utökar sitt område över olika sektorer. Med en stark marknadsandel har denna industri sett en ökning i efterfrågan tack vare tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden är mycket konkurrenskraftig med många spelare, från etablerade företag till smidiga startups, som kämpar om marknadsdominans genom innovation, kvalitet och kundcentrerade tillvägagångssätt. Partnerskap, fusioner och förvärv formar också landskapet, påverkar marknadsdynamiken och ändrar den konkurrenskraftiga balansen.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 21 januari

AI-pionjären Sam Altman planerar chipföretag för att möta växande efterfrågan

AI-pionjären Sam Altman, VD för OpenAI, tror att de största chipproducenterna kanske inte kan uppfylla efterfrågan på AI-chip. Altman har diskuterat med förmögna investerare i Mellanöstern och Japan, samt chipjätten TSMC om ett chipföretag för att möta den ökande efterfrågan och minska sin grupps beroende av Nvidia för AI-chip. Altman har också talat med Sheikh Tahnoon bin Zayed al-Nahyan, ordförande för en av de största investeringsfonderna i Abu Dhabi, samt Taiwan Semiconductor Manufacturing Co och SoftBank om att skapa en enhet för att tillverka AI-chip.

Direktlänk Dela Asia Financial fördjupade 21 januari

OpenAI:s VD diskuterar ny chipverksamhet med Mellanösterns investerare och TSMC

OpenAI:s VD Sam Altman diskuterar med investerare från Mellanöstern och chipstillverkare, inklusive TSMC, om att starta en ny chipverksamhet, rapporterade Financial Times på lördag.

Direktlänk Dela Zawya fördjupade 21 januari

Sam Altman i diskussioner om att lansera nytt chipföretag

Sam Altman, VD för OpenAI, diskuterar med investerare från Mellanöstern och chip-tillverkare, inklusive TSMC, om att lansera ett nytt chipföretag. Altman vill tillgodose sitt företags växande behov av halvledare samtidigt som han minskar dess beroende av Nvidia. Han har talat med några av de rikaste investerarna i regionen om att finansiera det ambitiösa nya projektet för att utveckla chips som krävs för att träna och bygga AI-modeller, samt anläggningar som krävs för att tillverka dem. Han förhandlar också med investerare i Förenade Arabemiraten, inklusive Sheikh Tahnoon bin Zayed al-Nahyan, en av Abu Dhabis rikaste och mest inflytelserika personer, om att finansiera företaget. Han pratar också med den taiwanesiska chip-tillverkaren Taiwan Semiconductor Manufacturing Co om ett partnerskap för att tillverka chipsen.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 21 januari

OpenAI:s VD Sam Altman i samtal om att starta nytt chipföretag med Mellanöstern-investerare och TSMC

OpenAI:s VD Sam Altman förhandlar med investerare i Mellanöstern och chip-tillverkare, inklusive TSMC, om att starta ett nytt chipföretag. Diskussionerna handlar om att stödja ett ambitiöst nytt initiativ för att producera chips som krävs för att träna och bygga AI-modeller, samt fabriker som behövs för att tillverka dem. Altman har pratat med några av regionens rikaste investerare, inklusive Sheikh Tahnoon bin Zayed al-Nahyan, en av Abu Dhabis rikaste och mest framstående personligheter, om att finansiera initiativet. Han är också i samtal med Taiwan Semiconductor Manufacturing Co om ett samarbete för att tillverka chipsen. Det är oklart hur mycket Altman hoppas finansiera för sitt nya företag, men att designa och utveckla chips är en kostsam strävan, och att konkurrera med Nvidia, som har en marknadsvärdering på över 1,5 biljoner dollar, förväntas kosta miljarder dollar.

Direktlänk Dela EconoTimes fördjupade 20 januari

Stor förändring kan komma för AI inom försörjningskedjan

En ny forskningspublikation från Advance Market Analytics visar att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom försörjningskedjan kan se en stor förändring. Tillväxten drivs främst av ökade utgifter för forskning och utveckling över hela världen. Nyckelspelare inkluderar Deutsche Post AG (DHL Group), Alphabet Inc. (Google), SUPPLY DYNAMICS, Coupa Software Inc., LeanDNA, Element AI Inc., Verusen, ClearMetal, Blue Yonder Group, Inc., Manhattan Associates och E2open, LLC. AI inom försörjningskedjan hänvisar till tillämpningen av avancerade tekniker, inklusive maskininlärning, dataanalys och automation, för att optimera och omvandla olika aspekter av processen för försörjningskedjehantering.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 januari

OpenAI:s Sam Altman söker miljarder för att bygga nätverk av chipfabriker

OpenAI:s Sam Altman, som tidigare försökte samla in miljarder dollar i nya investeringar, planerar nu att bygga ett stort nätverk av chipframställningsanläggningar. Altman försökte tidigare samla in pengar i Mellanöstern för ett nytt företag som skulle utmana NVIDIAs dominans inom AI-chip. Detta företag skulle inte bara erbjuda ett lågkostnadsalternativ till NVIDIA utan också kraftigt minska OpenAI:s kostnader för att skaffa chip. Nu rapporterar Bloomberg att Altman specifikt siktar på att etablera ett nätverk av dedikerade fabriksenheter genom att söka enorm finansiering från globala investerare, inklusive Abu Dhabis G42 och Japans SoftBank.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 19 januari

2024 års World Economic Forum i Davos, Schweiz, avslutades på fredagen. Diskussionerna återspeglade ämnen som är aktuella i företagsvärlden, från AI:s möjligheter och risker till de politiska risker som skymmer världsekonomin. Experter förutser ingen amerikansk recession 2024. Mellanösternkrisen diskuterades förvånansvärt lite. Förra året dominerades Davos av diskussioner om kryptovalutor, men i år var AI i fokus. Sam Altman, VD för OpenAI, uttryckte en optimistisk syn på AI. Kinas premiärminister Li Qiang meddelade att Kinas BNP ökade med 5,2% 2023. Trots Davos popularitet noterade deltagare att stadens infrastruktur knappt kan hantera konferensen längre.

Consumer News and Business Channel fördjupade 19 januari

Ökning av molntjänster och cybersäkerhetsproblem i Mellanöstern

Minskade kapitalutgifter, cybersäkerhetsproblem, smarta stadsprojekt och regeringsinitiativ har lett till en ökning av lokala molnleverantörer i Mellanöstern. Flera hyper-scalers öppnade sina lokala datacenter i flera länder i regionen förra året. Det förväntas att fler digitala tjänster för regeringar och privata organisationer kommer att köras i hybridmoln 2024. Cybersäkerhet kommer att förbli en topprioritet för organisationer i Mellanöstern, eftersom ransomware-attacker försenar och påverkar deras digitala omvandlingsmål. Organisationer kommer att investera mer i cybersäkerhet, särskilt i dataåterställning och backup. Det förväntas att det kommer att ske fler specialiserade ransomware-attacker riktade mot specifika branscher. Organisationer måste hålla sig uppdaterade om hot och marknadslandskap och fokusera på grunderna, inklusive utbildning, förebyggande planering och starkare försvar.

Direktlänk Dela Gulf News fördjupade 19 januari

Mellanöstern leder vägen inom AI och GenAI enligt BCG-studie

Företag i Mellanöstern ligger före på flera områden när det gäller AI och GenAI, enligt en studie från Boston Consulting Group (BCG). Mellanöstern leder vägen när det gäller att planera investeringar i AI 2024, samt att utbilda personal i GenAI. 85% av företagsledarna i Mellanöstern rapporterade att de skulle investera mer i teknik 2024 och 93% investerar mer i AI/GenAI specifikt. Regionen är före det globala genomsnittet och andra regioner, inklusive Europa och Nordamerika. När det gäller att utbilda arbetare i GenAI-verktyg ligger Mellanöstern också före det globala genomsnittet.

Direktlänk Dela Consultancy Middle East fördjupade 18 januari

Nvidia-aktien riskerar volatilitet, CGI Inc. kan vara ett säkrare AI-alternativ

Nvidias aktie är högt värderad och kan möta volatilitet 2024. Nvidia har varit en stark aktör inom artificiell intelligens (AI), men nya konkurrenter som Advanced Micro Devices kan utmana dess marknadsandel. Exportrestriktioner till Kina och Mellanöstern kan påverka mer än 20% av Nvidias AI-acceleratorförsäljning. Investerare som är oroliga för riskerna med Nvidia kan istället överväga CGI Inc., ett teknikkonsultföretag som förväntas se stadig tillväxt inom AI 2024. CGI planerar att investera $1 miljard för att utveckla sina AI-erbjudanden de närmaste tre åren.

Direktlänk Dela The Motley Fool Canada fördjupade 18 januari

GrowthSchool siktar på global expansion efter stark tillväxt

Uppgraderingsplattformen GrowthSchool, som drivs av generativ AI, hävdar att den har uppnått en årlig tillväxt på 400 procent sedan starten 2021, med en toppmånadsintäkt på 5 krores rupier. Plattformen, som är två år gammal, har rapporterat att den har stärkt över 1 miljon studenter och siktar på att nå 2,5 miljoner år 2024. GrowthSchools nuvarande teamstyrka är 150, vilket har ökat med 3X år för år. Företaget genererar redan 10 procent av sina intäkter från studenter utanför Indien. Det siktar på att formellt gå in på globala marknader, riktade mot Nordamerika, Sydostasien och Mellanöstern 2024. GrowthSchool har också fått betydande intresse från sina befintliga investerare för den kommande Series A-rundan.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 17 januari

Experter varnar för säkerhetsrisker med att inte radera chattloggarna i ChatGPT

IT-experter varnar för potentiella data- och säkerhetsrisker med att inte radera chattloggarna efter att ha använt ChatGPT, en AI-driven chattbot utvecklad av OpenAI. Under en cybersäkerhetskonferens i Dubai, påpekade experterna att all information som matas in i ChatGPT kan bli en del av dess träningsdataset om chattloggen inte inaktiveras. Faheem Siddiqui, gruppchef för informationssäkerhet vid Majid Al Futtaim, betonade vikten av att organisationer förstår säkerhetsriskerna med generativ AI och etablerar robusta efterlevnadsramverk. ChatGPT samlar in kontoinformation samt konversationshistorik, vilket är avgörande för att förbättra dess förmåga att svara på frågor och hjälpa användare.

Direktlänk Dela Khaleej Times fördjupade 17 januari

Generativ AI kommer att vara avgörande för framgång eller misslyckande för startups, enligt Capria Ventures

Generativ AI kommer att vara avgörande för framgång eller misslyckande för startups i den närmaste framtiden, anser Will Poole, Managing Partner på riskkapitalföretaget Capria Ventures. Företaget, som nyligen stängde sin 100 miljoner dollar stora fond II, arbetar nära med sina portföljbolag för att implementera generativ AI för att öka den totala adresserbara marknaden och effektiviteten. Capria har över 350 startups i sin portfölj över Indien, Sydostasien, Latinamerika, Mellanöstern och Afrika. Från sin senaste fond planerar företaget att stödja 20-25 tidiga tillväxtstadiumsteknikstartups.

Direktlänk Dela YourStory Media fördjupade 17 januari

Dagsljus Mellanöstern & Afrika: Daglig uppdatering om snabbväxande regioner

Dagsljus Mellanöstern & Afrika ger daglig belysning på en av världens snabbast växande regioner. Sänds live från Dubai, och ger de senaste globala marknadsanalyserna och nyhetsskapande intervjuer, med ett speciellt fokus på MEA. Allt detta och mer, när du går till kontoret i Gulfen, tar en paus för lunch i Hongkong, eller börjar din dag i London eller Johannesburg.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 16 januari

Fler företagsledare optimistiska inför global ekonomi men oroar sig för klimatförändringar och AI, enligt PwC-undersökning

Enligt en ny undersökning av konsultföretaget PwC känner fler företagsledare optimism inför den globala ekonomin, men ett växande antal tror inte att deras företag kommer att överleva det kommande decenniet utan en större omvandling på grund av tryck från klimatförändringar och teknik som artificiell intelligens. Undersökningen, som omfattade över 4700 VD:ar över hela världen, visade en blandad bild av de kommande åren. Trots det förbättrade ekonomiska läget, utmaningen är långt ifrån över. VD:arna säger att de försöker göra förändringar, men de stöter på regleringar, brist på färdigheter bland arbetstagare och mer.

Direktlänk Dela The Associated Press fördjupade 15 januari

Globala spänningar och AI dominera Davos-mötet

Ökande geopolitiska spänningar som kan skada den redan skakiga globala ekonomin har dominerat inledningen av världens affärs- och politiska elitmöte i Davos, Schweiz. Potentiella hotpunkter - Ukraina, Mellanöstern och Taiwan - hotar att överskugga Världsekonomiska forumets (WEF) möte. En studie av globala företagsledare visade att brittiska VD:ar omfamnar generativ artificiell intelligens snabbare än sina kollegor i andra länder. Frankrikes Emmanuel Macron, Ukrainas Volodymyr Zelenskiy och Europeiska kommissionens ordförande Ursula von der Leyen är alla planerade att tala vid WEF denna vecka, liksom Argentinas nya president Javier Milei.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 15 januari

MLOps-marknaden förväntas växa till $34,4 miljarder år 2030

MLOps-marknaden, som står för Machine Learning Operations, växer snabbt och förväntas nå $34,4 miljarder år 2030, en ökning från $3,31 miljarder 2023. Detta motsvarar en årlig tillväxttakt på 39,7%. MLOps innebär en förändring i hur maskininlärningsmodeller implementeras och underhålls på ett pålitligt och effektivt sätt. Marknaden bedöms genom både primär och sekundär forskning, inklusive undersökningar, intervjuer och data från publicerade källor. Rapporten analyserar olika aspekter som regionala dynamiker, intäktstrender, finansiell ställning, produktportföljer och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 15 januari

Tekniska framsteg och AI:s inverkan på konst och mänsklighet

Artikeln diskuterar korrelationen mellan tekniska framsteg och mänsklig lycka, och hur tekniken har minskat den poetiska uttrycksformen och konstens värme. Trots teknisk framsteg har mänskligheten inte grundläggande transcenderat det primitiva samhället, med pågående konflikter och hot om ett tredje världskrig. AI:s snabba utveckling har inte lett till genuin välfärd för mänskligheten, utan snarare skapat ångest och panik. AI saknar fantasin och den mänskliga viljan, med dess potential för skönhet, kreativitet och möjligheten att göra misstag. Konstnären Ai Weiwei diskuterar dessa teman i sin nya utställning, Ai vs AI, som är en del av CIRCA 20:24 på Piccadilly Lights, London.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 13 januari

Sam Altman riskerar att sprida sina talanger för tunnt med flera ambitiösa projekt

Sam Altman, chef för OpenAI, riskerar att sprida sina talanger för tunnt med flera ambitiösa projekt på sin att-göra-lista för det kommande året. Förutom att driva världens ledande AI-företag arbetar Altman med Jony Ive, Apples före detta chefsdesigner, för att införa AI-modeller i nya hårdvaruenheter. Han planerar också att starta ett nytt AI-chipföretag för att konkurrera med marknadsledaren Nvidia Corp. Altman har sökt finansiering från de med de djupaste fickorna, inklusive Masayoshi Son och Mellanösterns suveräna välståndsfonder. Samtidigt driver han Worldcoin, ett krypto-projekt som syftar till att skanna ögonen på miljarder människor.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 13 januari

AI-drivna bedrägerier på dejting- och sociala medier-appar ökar, varnar Europol

Artificiell intelligens (AI), i kombination med konflikter i Ukraina och Mellanöstern, bidrar till en ökning av bedrägerier på dejting- och sociala medier-appar, enligt Europol. AI-drivna manus gör det möjligt för brottslingar att rikta in sig på flera offer samtidigt. Bedrägerierna kan innebära förlust av livsbesparingar och i vissa fall leda till självmord. Europol varnar också för en ökning av ´falska chef´-bedrägerier där bedragare skapar en omfattande webb av falska webbplatser, CV:n och investerarprofiler. AI gör det lättare för bedragare att öka sin framgångsfrekvens.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 9 januari

Teknologitrender att förbättra kundengagemang 2024

År 2024 kommer företag att fokusera på att använda teknik som AI för att förbättra kundengagemang. Gen AI kommer att användas för att skapa dynamiskt, personligt innehåll med hjälp av mönsterigenkänning och mikrosegmentering. Företag kommer också att satsa mer på att skydda kunddata, med lagar som UAE:s federala lag nr 45 och Saudiarabiens myndighet för data och artificiell intelligens som sätter strikta standarder för dataskydd. Omnichannel-strategier kommer att bli allt viktigare, med 30% av kunderna i Mellanöstern och Afrika som föredrar en sömlös upplevelse. Företag kommer också att använda AR och VR för att förbättra kundupplevelsen, och transaktionsmeddelanden kommer att användas för att förbättra kundkontakten.

Direktlänk Dela Gulf Business fördjupade 9 januari

Volkswagen planerar att införa ChatGPT i sina fordon i Europa 2024

Volkswagen planerar att införa ChatGPT i sina fordon i Europa under 2024, vilket gör det möjligt för förare att ställa frågor till programvaran. Det tyska biltillverkaren meddelade att OpenAI-chatboten kommer att vara tillgänglig via VW:s röststyrda assistent Ida, som lanserades 2023. Ida kan redan svara på vissa talade naturliga språkfrågor om väder, aktiekurser, sportevenemang och liknande. Nu har Volkswagen uppdragit åt Cerence att integrera ChatGPT i Ida, vilket gör att boten kan nås via röst under körning. Enligt VW:s marknadsföring har ChatGPT inte tillgång till några fordonsdata; frågor och svar raderas omedelbart för att säkerställa högsta möjliga dataskydd.

Direktlänk Dela The Register fördjupade 9 januari

AI används i rättssystem, företag utsätta för upphovsrättsanspråk, Elvis AI-hologram och AI-chattbot för produktivitetsökning

Domare i England och Wales har fått ett försiktigt godkännande att använda AI för juridiska åsikter, vilket markerar ett stort steg i deras århundraden gamla rättssystem. Big Techs AI utsätter företag för upphovsrättsanspråk då skyddet är begränsat. Layered Realitys AI-hologram av Elvis erbjuder en ´tidsreseliknande´ upplevelse. Deloitte implementerar AI-chatten ´PairD´ för att öka medarbetarnas produktivitet. Microsoft lanserar AI Odyssey, ett initiativ i Indien som syftar till att utbilda 100 000 utvecklare i de senaste AI-teknologierna.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 8 januari

AI-marknaden för callcenter upplever betydande förändringar

Call Center Artificial Intelligence (AI) -marknaden har upplevt betydande förändringar de senaste åren, främst drivna av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det finns en ökande efterfrågan på innovativa lösningar som effektiviserar processer och ökar effektiviteten. Detta har lett till en ökning av utvecklingen av spjutspetstekniker och programvaruapplikationer skräddarsydda speciellt för denna marknadssegment. Dessutom finns det ett växande fokus på hållbarhet, vilket uppmuntrar företag att anta miljövänliga metoder och erbjuda produkter som överensstämmer med miljömedvetenhet.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 8 januari

Orbis Research publicerar rapport om generativa AI-verktygsmarknaden

Orbis Research har publicerat en omfattande rapport om marknaden för generativa AI-verktyg. Rapporten analyserar storleken på marknaden, tillväxtpotentialen, trender och utmaningar. Den är baserad på djupgående forskning utförd av analytiker och branschexperter. Marknaden är indelad i olika segment baserat på produkttyper, tillämpningar och geografiska platser. Rapporten profilerar också nyckelspelare på marknaden, inklusive deras marknadsandel, produktportföljer och genomförande strategier. Den globala marknaden för generativa AI-verktyg har påverkats signifikant av COVID-19-pandemin.

Direktlänk Dela Amore Nigeria fördjupade 6 januari

AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvårdsmarknaden förväntas växa med 8,0% årligen till 2032

Enligt den senaste forskningen om ´Healthcare AI and Machine Learning Report 2023´, utförd av MRA, förväntas marknaden för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvården växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 8,0% från 2023 till 2032. Marknaden var värderad till 12,90 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 23,85 miljarder dollar 2032. Rapporten undersöker också de utmaningar som hindrar marknadstillväxten och de strategier som ledande företag använder för att expandera. Bland de ledande aktörerna finns Intel, Koninklijke Philips, Microsoft, Siemens Healthineers, NVIDIA Corporation, Google, General Electric, Medtronic, Micron Technology, Amazon Web Services (AWS), Johnson & Johnson Services, Startup Ecosystem, Merative, CloudMedx, Oncora Medical, Enlitic, Lunit Inc., Qure AI, Arterys, COTA Healthcare, FDNA, Recursion, Atomwise, Virgin Pulse, Babylon Health.

Direktlänk Dela Roughcutreviews.com fördjupade 4 januari

Agroz Group använder Microsofts AI och molnlösningar för att bygga jordbrukssystem

Det malaysiska jordbruksteknikföretaget Agroz Group Sdn Bhd bygger sitt grundläggande Agroz Farm Operating System (Agroz OS) och Agroz Copilot för bönder med hjälp av Microsofts AI och molnlösningar, inklusive Microsoft Azure OpenAI Service, GitHub, GitHub Copilot, Microsoft Copilot Studio och Microsoft AI Studio, Microsoft Fabric och Microsoft Power BI. Agroz använder Azure OpenAI Service för att bygga sin nästa generations mjukvaruapplikation, Agroz Copilot för bönder, som hjälper bönder att odla en mängd olika grödor i Agroz CEA Vertical Farms och snart i Agroz CEA Greenhouses. Agroz OS är en plattform som kombinerar operativ teknik och informationsteknik som driver Agroz storskaliga inomhus vertikala gårdar i Malaysia och skalar upp under 2024 över Indonesien, Thailand och Mellanöstern.

Direktlänk Dela The Sun fördjupade 4 januari

Globala utmaningar inför 2024: Israel-Hamas krig, Ryssland-Ukraina konflikt, val och AI

Inför 2024 finns flera globala teman att bevaka. Israel varnar för att kriget mot Hamas kan pågå i månader, vilket ökar risken för en bredare konflikt i Mellanöstern. Rysslands invasion av Ukraina går in på sitt tredje år, och varken Ryssland eller Ukraina visar tecken på seger eller vilja att kompromissa. Det finns också flera betydande val under året, inklusive i USA, Indien och Ryssland. Dessutom fortsätter utvecklingen av artificiell intelligens (AI) att vara ett viktigt tema, med spänningar mellan snabb teknisk tillväxt och försök till reglering.

Direktlänk Dela CNN fördjupade 1 januari

Qatars arbetsmarknadsdepartement tar ledningen i Mellanöstern inom AI

Qatar rankas bland de ledande nationerna inom teknik och artificiell intelligens (AI), vilket främjar forskning och innovation för att uppfylla målen i Qatars nationella vision 2030. I detta syfte har arbetsmarknadsdepartementet visat ett starkt engagemang för innovation, strategier för digital transformation, molnteknik och AI. Dessutom skiljer sig Qatars arbetsmarknadsdepartement ut som det första i Mellanöstern att använda A100 GPU:er och integrera dem i sina olika program. I november 2022 inledde departementet en unik övergång till molnet på Microsoft Azure molnplattform. Detta initiativ syftar till att vitalisera förvaltningen av arbetsmarknadssektorn, förbättra dess verksamhet och öka kundnöjdheten. Departementet har påbörjat genomförandet av en ny strategi för att införliva AI i sina initiativ för 2024.

Direktlänk Dela Middle East North Africa Financial Network fördjupade 31 december

Global marknadsrapport för programvara för operativisering av maskininlärning belyser ledande företag och innovativa tekniker

Marknaden för programvara för operativisering av maskininlärning är globalt en av de ledande marknaderna som involverar utveckling av innovativa tekniker och en extremt kategoriserad sektor. Rapporten ger en detaljerad sammanfattning av olika företag, tillverkare, organisationer och andra konkurrenskraftiga spelare som har stor inverkan på den globala marknaden i form av efterfrågan, försäljning och intäkter genom att tillhandahålla tillförlitliga produkter och tjänster till kunder över hela världen. Bland de stora aktörerna som täcks i rapporten finns MathWorks, SAS, Microsoft, ParallelM, Algorithmia, H20.ai, TIBCO Software, SAP, IBM, Domino, Seldon, Datmo, Actico, RapidMiner, KNIME.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 29 december

Global marknad för Artificiell Intelligens & Avancerad Maskininlärning växer snabbt

Den globala marknaden för Artificiell Intelligens & Avancerad Maskininlärning är en av de ledande marknaderna globalt, som innefattar utveckling av innovativa tekniker och en extremt kategoriserad sektor. Marknadsrapporten levererar djupgående information efter en genomgripande undersökning utförd över industrin. Den observerar konkurrensstrukturen globalt och innehåller en detaljerad sammanfattning av olika företag, tillverkare, organisationer och andra konkurrerande aktörer som har en stor inverkan på den globala marknaden. Några av de stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar iCarbonX, Inbenta, Prisma Labs, Jibo, NVIDIA, Next IT, Intel, Quadratyx, AIBrain, Numenta.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 28 december

Betydande tillväxt förväntas för den globala marknaden för maskininlärning inom utbildning

Enligt en rapport från Mr Accuracy Reports förväntas den globala marknaden för maskininlärning inom utbildning växa betydligt. Rapporten analyserar olika faktorer som bidrar till marknadens utveckling, inklusive drivkrafter, möjligheter, begränsningar och hot. Nyckelspelare nämnda i rapporten inkluderar IBM, Microsoft, Google, Amazon, Cognizan, Pearson, Bridge-U, DreamBox Learning, Fishtree, Jellynote och Quantum Adaptive Learning. Marknaden segmenteras utifrån produkttyp och tillämpningar, med en detaljerad analys av varje segment. Rapporten erbjuder också en regional analys, inklusive Nordamerika, Asien, Europa och Mellanöstern.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 28 december

Ny forskning om global artificiell intelligens för Edge-enheter publicerad

Mr Accuracy Reports har publicerat ny forskning om global artificiell intelligens för Edge-enheter som täcker mikronivåanalys av konkurrenter och nyckelaffärssegment (2022-2029). Forskningen utförs på primära och sekundära statistikkällor och består både av kvalitativa och kvantitativa detaljer. Några av de stora spelarna som profileras i studien är Microsoft, Qualcomm, Intel, Google, Alibaba, NVIDIA, Arm, Horizon Robotics, Baidu, Synopsys, Cambricon, MediaTek, Mythic, NXP. Rapporten belyser viktiga marknadsaspekter och svarar på frågor som vilka som är de viktigaste marknadsaktörerna i marknaden för artificiell intelligens för Edge-enheter.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 26 december

Daglig uppdatering om Mellanöstern och Afrika

Daybreak Middle East & Africa är en daglig fokus på en av världens snabbast växande regioner. Sänds live från Dubai, levererar de senaste globala marknadsnyheterna och analyser, plus nyhetsframställande intervjuer, med ett speciellt fokus på MEA. Allt detta och mer, när du går till kontoret i Gulfen, tar en lunchpaus i Hongkong, eller börjar din dag i London eller Johannesburg.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 22 december

Marknadsrapport för prediktiv analys och maskininlärning

En marknadsrapport för prediktiv analys och maskininlärning ger en prognos för marknadsstorlek, trender och tillväxt. Rapporten undersöker affärsstrategier och marknadsaktiviteter som drivkrafter, möjligheter och hinder. Marknaden är segmenterad utifrån produkttyp, slutanvändningsindustri och nyckelregioner. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns Schneider Electric, Sas Institute Inc., Makinarocks Co., Ltd., Globe Telecom, Inc., Qlik, Rapidminer, IBM, Alteryx, Alibaba Group, Huawei, Baidu och 4Paradigm. Rapporten omfattar också utmaningar och risker på marknaden.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 21 december

Förvaltningsföretag förväntas investera i AI-verktyg

Förvaltningsföretag förväntas göra investeringar i artificiella intelligensverktyg under de kommande 12 månaderna, enligt en rapport från molnberäkningsföretaget Rackspace Technology. Av de tillfrågade förvaltarna sade 63% att det nuvarande ekonomiska klimatet kommer att få dem att investera i informationsteknik under de kommande 12 månaderna, eftersom säkerhetshoten ökar och AI-verktyg lovar att hjälpa till att minska kostnader, hantera risker och informera beslut. Rapporten fann också att 73% av respondenterna tror att genomgripande AI kommer att vara det som har störst inverkan på deras organisation.

Direktlänk Dela Chief Investment Officer fördjupade 20 december

Generativ AI-verktygsmarknadsrapport: Prognos 2023 - 2029

Den globala marknaden för generativa AI-verktyg förväntas nå miljoner dollar år 2029, en ökning från miljoner dollar år 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på % under perioden 2023 till 2029. Efterfrågan från privatpersoner och företag är de största drivkrafterna för branschen. Marknadsundersökningsföretaget QYResearch har släppt sin senaste rapport ´Global Generative AI Tools Market Report, History and Forecast 2018-2029, Breakdown Data by Manufacturers, Key Regions, Types and Application´. Rapporten ger en omfattande analys av den globala marknaden för generativa AI-verktyg, inklusive marknadsstorlek, andel, efterfrågan, branschutvecklingsstatus och prognoser för de kommande åren.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 december

Artificiell intelligens och maskininlärningsmarknaden ser betydande tillväxt och utveckling

Artificiell intelligens och maskininlärningsmarknaden har sett betydande tillväxt och utveckling på senare år, med utökning över olika sektorer. Med en robust marknadsandel har denna industri sett en ökning i efterfrågan på grund av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning täcker olika demografier och tillgodoser ett brett spektrum av behov och krav. Företag inom denna sektor fortsätter att expandera globalt, stärker sin position på marknaden och ser kontinuerliga tillväxtmöjligheter.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 15 december

Maskininlärning och AI-marknaden upplever betydande tillväxt

Marknaden för maskininlärning och artificiell intelligens har upplevt betydande tillväxt och utveckling under de senaste åren, med en ökning i efterfrågan som ett resultat av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Denna sektor har sett en ökning av sammanslagningar, förvärv och samarbeten, där kundcentrerade tekniker har blivit avgörande för att differentiera varumärken. Företag som AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple, Luminoso, Qualcomm är aktiva på marknaden. Rapporten omfattar en omfattande analys av olika segment inom industrin.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 14 december

ChatGPT, AI-verktyget som förändrar teknologilandskapet

ChatGPT, ett generativt artificiellt intelligensverktyg lanserat av OpenAI, har gjort avsevärda framsteg sedan det lanserades för mer än ett år sedan. Med över hundra miljoner aktiva veckovisanvändare fortsätter verktyget att locka människor som vill utnyttja det för produktivitet och mer. Verktyget är byggt på GPT-arkitekturen och har en förmåga att producera textrespons som en människa skulle göra. Med ChatGPT kan användare skapa och generera innehåll på olika sätt, vilket gör det till ett mycket mångsidigt verktyg.

Direktlänk Dela Economymiddleeast.com fördjupade 14 december

Trender inom marknaden för artificiell intelligens i byggsektorn

Marknaden för artificiell intelligens i byggsektorn har genomgått betydande förändringar de senaste åren, främst på grund av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det har blivit ett ökat fokus på hållbarhet, vilket leder till att företag antar miljövänliga metoder och erbjuder miljömedvetna produkter. Dessutom har det skett en ökning av strategiska samarbeten och partnerskap mellan nyckelaktörer. Marknaden för artificiell intelligens i byggsektorn är mycket konkurrenskraftig och inkluderar både etablerade industriella jättar och snabbfotade nykomlingar.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 11 december

Global marknadsanalys av Machine Learning as a Service

Global Market Vision tillhandahåller en väldefinierad rapport med djupgående analys av den globala marknaden för Machine Learning as a Service. Rapporten ger en omfattande analys av marknadsgrunderna, inklusive SWOT-analys, PESTEL och värdefulla åsikter från respekterade marknadsledare för Machine Learning as a Service. Rapporten lyfter fram extra värde med diagram och innehållsförteckning och nyckelregional analys. De stora aktörerna är också tydligt fokuserade i rapporten, med fakta och siffror nämnda. Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix, Xeround.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 10 december

AI blir alltmer centralt i krigföring: Israel använder AI för att generera mål i Gaza

Artificiell intelligens (AI) har blivit en central del av krigföring, med Israel som använder ett avancerat AI-krigsprogram kallat ´The Gospel´ för att generera mål i Gaza. Detta system ger snabb och automatisk underrättelseextraktion och matchar rekommendationer med identifieringar utförda av en mänsklig soldat. Resultatet är en hög takt av ´militära´ mål i Gaza. Enligt Gazas tjänstemän har över 17 000 människor dödats, inklusive minst 6 000 barn. Samtidigt har OpenAI, ett av världens mest kraftfulla AI-företag, avskedat sin VD Sam Altman, vilket väcker frågor om ansvar. Lagstiftare runt om i världen kämpar för att hålla jämna steg med AI-innovationens takt och kan inte tillhandahålla grundläggande regelverk och tillsyn.

Direktlänk Dela Asia Times fördjupade 10 december

Ny bok om AI av Arthur Goldstuck kräver mer transparens och reglering

Arthur Goldstuck, författare och VD för World Wide Worx, har lanserat sin 20:e bok, ´The Hitchhiker’s Guide to AI: A handbook for all´, vilket ger en översikt över AI:s förflutna, nutid och framtid. Goldstuck tror på behovet av reglering för att säkerställa AI:s transparens. Boken tar upp exempel på bias i AI, som när Amazon använde AI för rekrytering och visade en stor bias mot män. Goldstuck tror att vissa AI-verktyg kommer att försvinna eller absorberas av andra verktyg, men alla kommer att bli kraftfullare och förvandlas till mer avancerade verktyg.

Direktlänk Dela ITWeb fördjupade 8 december

Marknadsrapport för Machine Learning Infrastructure As A Service: Storlek, trender och prognoser

Marknadsrapporten för Machine Learning Infrastructure As A Service ger en analys av marknadens storlek, trender och förväntad tillväxt. Rapporten undersöker marknadsaktiviteter som drivkrafter, nya möjligheter och hinder. Marknaden är segmenterad baserat på produkttyp, slutanvändarindustri och nyckelregioner. De stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten inkluderar Amazon Web Services (Aws), Google, Valohai, Microsoft, Vmware, Inc, Pytorch. Rapporten täcker även utmaningar och risker som marknaden står inför, inklusive anpassning av lösningar till unika kundbehov, att hålla sig uppdaterad med utvecklande e-handelstrender, att säkerställa sömlös integration med befintliga system och att hantera potentiell konkurrens.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 8 december

Global marknad för AI inom redovisning växer snabbt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom redovisning analyseras i en omfattande rapport. Rapporten undersöker viktiga marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den börjar med en detaljerad undersökning av marknaden, definierar dess omfattning och segmentering. Marknaden för AI inom redovisning värderades till 646 miljoner USD 2019 och beräknas nå 14 072,9 miljoner USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47% från 2020 till 2027. De ledande företagen på denna marknad är Microsoft, AWS, Xero, Intuit, Sage, OSP, UiPath, Kore.AI, Appzen och Yaypay.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Mozilla lägger till fyra nya medlemmar i styrelsen för Mozilla Foundation

Teknikföretaget Mozilla, mest känt för sin internetwebbläsare Firefox, lägger till fyra medlemmar i styrelsen för dess moderorganisation, Mozilla Foundation. De nya styrelsemedlemmarna är Raffi Krikorian, CTO på Emerson Collective, Alondra Nelson, professor i socialvetenskap vid Institute for Advanced Study, Edwin Macharia, tidigare verkställande direktör på Dalberg Advisors och Zain Habboo, marknadschef på International Rescue Committee. Mozilla har länge kämpat för ett öppet internet och ser nu AI som tekniken som kommer att omforma världen. De nya styrelsemedlemmarna står i skarp kontrast till de på teknikföretaget OpenAI, vars alla tre styrelsemedlemmar är vita män.

Direktlänk Dela Fortune Media fördjupade 4 december

AI:s potential att påverka ekonomi, samhälle och miljö

AI-konceptet är inte nytt, men framväxten av generativ AI (genAI) som Chat GPT har belyst AI:s kapabiliteter och lockat företagsledares uppmärksamhet. Enligt Foundrys CIO Tech Priorities 2023 undersöker 57% av organisationerna aktivt eller testar redan AI och maskininlärningstekniker, med 15% som har implementerat AI och ML i sitt arbetsflöde. Det rapporteras också att utgifterna för AI i Mellanöstern och Afrika kommer att uppgå till totalt 6,4 miljarder dollar 2026. Men när organisationer ser till att utnyttja AI för monetisering och företagstillväxt är det viktigt att erkänna den större påverkan som kan uppnås genom AI, särskilt med tidsfristen för Förenta nationernas hållbara utvecklingsmål som närmar sig. Låt oss undersöka den ekonomiska, sociala och miljömässiga påverkan som AI har levererat - eller har potential att göra - med hjälp av olika branscher för att illustrera några konkreta användningsfall.

Direktlänk Dela Intelligent CIO fördjupade 4 december

Ny marknadsstudie om utvecklingstjänster för maskininlärning släppt

En ny marknadsstudie av Global Market Vision om marknaden för utvecklingstjänster inom maskininlärning har släppts. Rapporten ger en djupgående analys av den globala marknaden, inklusive kvalitativa och kvantitativa insikter, historiska data och uppskattade prognoser om marknadsstorlek och andel under prognosperioden. Rapporten är segmenterad utifrån typer, slutanvändare, applikationer och regionala marknader. Rapporten innehåller även detaljerad information om stora spelare och ger data om det nuvarande marknadsscenario samt kommande marknadsmöjligheter eller utmaningar.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

A2Z Market Research publicerar rapport om automatiserad maskininlärningsmarknad

Automatiserad maskininlärning är processen att automatisera uppgifterna att tillämpa maskininlärning på verkliga problem. A2Z Market Research har publicerat en rapport som representerar processen att samla in, analysera och tolka data om en automatiserad maskininlärningsmarknad. Detta är ett avgörande steg i utvecklingen av en affärsstrategi eller lansering av en ny produkt, eftersom det hjälper företag att få en djupare förståelse för den automatiserade maskininlärningsmarknaden, identifiera kundbehov och preferenser och bedöma konkurrensen inom IT- och telekommunikationsindustrin.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

Ny rapport om global marknadsutsikt för maskininlärningsteknik

Global Market Vision har nyligen lanserat den senaste uppdateringen på Machine Learning Operation Technology Market: Genom storlek, senaste trender, andel, enorm tillväxt, segment, analys och prognos, 2030. Rapporten ger en omfattande översikt över marknaden, analyserar fakta, nuvarande tillväxtfaktorer, framtida trender, historiska data, noggranna åsikter och branschvaliderade data prognoser. Rapporten inkluderar omfattande information om tekniska utvecklingar och tillväxtutsikter baserat på det regionala landskapet. Stora marknadsaktörer som profileras i rapporten inkluderar: Microsoft, Amazon, Google, IBM, Dataiku, Lguazio, Databricks, DataRobot, Inc., Cloudera, Modzy, Algorithmia, HPE, Valohai, Allegro AI, Comet, FloydHub, Paperpace, Cnvrg.io

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 1 december

Global rapport om maskininlärning inom tillverkningsindustrin släppt

En omfattande rapport om den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin har släppts. Rapporten analyserar marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning värderades till 669,1 miljoner dollar 2021 och förväntas nå 8 750,45 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,35% från 2023 till 2030. Tio ledande företag inom sektorn nämns i rapporten, inklusive Rockwell Automation, SAP, IBM, Intel, Siemens, GE, Micron Technology, Nvidia och Sight Machines.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Global rapport visar stark tillväxt för AI inom säkerhetsmarknaden

En global rapport om artificiell intelligens (AI) inom säkerhetsmarknaden ger en omfattande analys av industrin och erbjuder värdefulla insikter för organisationer och intressenter. Rapporten undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. AI inom säkerhetsmarknaden värderades till 6,78 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. De ledande företagen i denna marknad inkluderar Threatmetrix, Skycure, Sparkcognition, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Nvidia, Securonix, Intel, Xilinx, Amazon, Antivirus Companies, Acalvio, Sift Science och Darktrace.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Överblick över USA:s marknadsrapport för artificiell intelligens

En forskningsrapport ger en översikt över USA:s marknad för artificiell intelligens (AI), inklusive försäljningstillväxt, konkurrenslandskap och företagsvärderingar på global, regional och nationell nivå. Rapporten undersöker import/export, utbud och efterfrågan, prissättning, intäktsgenerering, marknadsandel, försäljningsvolym och bruttomarginaler. Rapporten ger också en regional analys av AI-marknaden i USA, inklusive Europa, Nordamerika, Asien-Stilla havet, Mellanöstern och Afrika och Latinamerika. Nyckelspelare inkluderar Amazon, Google, Microsoft, NVIDIA, Facebook, Intel, Rocket Fuel, General Electric, Cylance, Oculus VR, Booz Allen Hamilton, Huawei, Adobe, Accenture, iRobot, Magic Leap, Rethink Robotics, BAE Systems, HERE, IBM, Samsung, Lenovo, MoTek Technologies, PCO innovation och Rakuten Marketing.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 28 november

Maskininlärningsmarknaden i Mellanöstern och Afrika förväntas nå 0,50 miljarder dollar till 2023

En nyligen publicerad forskningsrapport förutspår att maskininlärningsmarknaden i Mellanöstern och Afrika kommer att uppgå till 0,50 miljarder dollar till 2023, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 29,1% under perioden 2018-2023. Rapporten går igenom marknadens nuvarande status, inklusive marknadsstorlek, marknadsandel, förväntade trender, tillväxthastighet, distributionskanaler och mer. Nyckelfaktorer för tillväxten inkluderar användning av maskininlärning inom arbetsintensiva sektorer som detaljhandel och sjukvård för att förbättra kundupplevelsen, samt ökade investeringar i maskininlärningsteknologier drivna av en växande start-up-kultur och regeringsstödd innovation.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 28 november

Artificiell Intelligens i RegTech Marknadsdynamik 2023 till 2030 Forskningsrapport

En forskningsrapport om marknadsdynamiken för artificiell intelligens i RegTech från 2023 till 2030 ger insikter som hjälper till att identifiera potentiella marknader för introduktion av nya produkter och bestämma de mest effektiva distributionskanalerna för specifika produkter. Rapporten undersöker beteendemönster hos köpare och leverantörer, vilka spelar en avgörande roll för att definiera produktionsstrategin för marknaden för artificiell intelligens i RegTech. Studien belyser utmaningar, marknadsförskjutningar, tillväxtvägar, nyckeldrivare, framväxande trender, olika produkttyper och konkurrenslandskapet inom industrin för artificiell intelligens i RegTech.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

USA:s militär avser att använda AI i tusentals autonoma fordon för att hålla jämna steg med Kina

USA:s militär planerar att införa tusentals relativt billiga, förbrukningsbara AI-aktiverade autonoma fordon fram till 2026 för att matcha Kinas framsteg. Detta initiativ, kallat Replicator, syftar till att påskynda övergången till att använda mindre, smartare, billigare och fler plattformar. Trots att finansieringen är osäker och detaljerna vaga, förväntas Replicator snabba på besluten om vilken AI-teknik som är tillräckligt mogen och tillförlitlig för att implementeras, inklusive på vapensystem. Det finns få tvivel bland forskare, branschexperter och Pentagon-tjänstemän om att USA inom de närmaste åren kommer att ha helt autonoma dödliga vapen.

Direktlänk Dela The Associated Press fördjupade 25 november

AI inom medicinsk diagnostik förväntas nå $3,7 miljarder 2028

Marknaden för AI inom medicinsk diagnostik uppskattades vara värd 1,3 miljarder dollar 2023 och förväntas nå 3,7 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,2% från 2023 till 2028, enligt en ny rapport från MarketsandMarkets™. Tillämpningen av AI inom medicinsk diagnostik ökar kraftigt på grund av faktorer som produktion av stora mängder data, tillgänglig finansiering för AI-baserade startups och ett ökande antal samarbeten över branschgränserna. Bristen på kvalificerad AI-personal och oklarheter i regelverket förväntas dock hämma marknadens tillväxt.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 24 november

Ny marknadsstudie om Big Data och maskininlärning inom telekom

En ny marknadsstudie om Big Data och maskininlärning inom telekommarknaden ger en överblick över nuvarande marknadsdynamik och vad beslutsfattare inom outsourcing förutspår att marknaden kommer att se ut 2029. Studien delar upp marknaden efter intäkter och volym och prisutveckling för att uppskatta storleken och identifiera luckor och möjligheter. Några av de aktörer som studeras inkluderar Allot, Argyle data, Ericsson, Guavus, HUAWEI, Intel, NOKIA, Openwave mobility, Procera networks, Qualcomm, ZTE, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 23 november

Maskininlärningschip Marknad förväntas nå $8,272 miljoner år 2022

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för maskininlärningschip nå $8,272 miljoner år 2022, från $4,495 miljoner år 2015, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 9,4% från 2016 till 2022. Maskininlärningschip är en typ av multiprocessorsystem som möjliggör maskinell intelligens utan att vara explicit programmerad. Dessa chip möjliggör funktioner som inlärning, resonemang och självkorrigering. Rapporten belyser också hur COVID-19 har påverkat olika regioner och stora länder och hur det kommer att påverka branschens framtida tillväxt.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 22 november

OpenAIs chefsforskare gör tragiskt misstag

Ilya Sutskever, chefsforskare vid OpenAI, försökte nyligen avsätta Sam Altman, företagets tidigare VD. Sutskever informerade Altman om hans avsked under ett möte, vilket ledde till en omedelbar offentliggöring av Altmans avgång. Mer än 700 av OpenAIs 770 anställda har sedan dess skrivit under ett brev där de hotar med att säga upp sig om inte Altman återinsätts som VD. Sutskever har uttryckt ånger över sin inblandning i styrelsebeslutet och har också undertecknat brevet som kräver Altmans återkomst.

Direktlänk Dela The Atlantic fördjupade 21 november

Huawei fokuserar på AI och hållbarhet på GITEX Global 2023

Dr. Alaa ElShimy, VD och Senior Vice President för Huawei Enterprise Business Group, Mellanöstern och Centralasien, diskuterade Huaweis AI-förmågor och behovet av reglering av Gen AI under GITEX Global 2023. Han belyste också företagets marknadsprestanda under de senaste 12 månaderna. Huawei visade upp sina lösningar inom AI och molnet, inklusive Pangu 3.0 och skräddarsydda AI-modeller för olika industrier. ElShimy betonade också Huaweis engagemang för hållbarhet och digital kraft, med fokus på produktion av grön energi.

Direktlänk Dela Tahawul Tech fördjupade 21 november

IBM och AWS fördjupar sitt samarbete för att främja generativ AI i Mellanöstern

IBM har utökat sitt samarbete med Amazon Web Services (AWS) för att fördjupa fokus på generativa AI-lösningar. Målet är att stärka företag i Mellanöstern med innovativa AI-förmågor. IBM Consulting planerar att förbättra sin expertis inom generativ AI på AWS genom att utbilda 10 000 konsulter fram till slutet av 2024. Samarbetet sträcker sig till plattformstjänster på AWS och introducerar generativa AI-funktioner för att förbättra tjänster och tillgänglighet för applikationer på AWS-plattformen. Dessutom planerar IBM att göra watsonx.data, en lämplig data store, tillgänglig på AWS som en fullt hanterad SaaS-lösning.

Direktlänk Dela Edge Middle East fördjupade 20 november

Sam Altman försöker samla miljarder för nytt chipföretag

Veckorna före hans chockerande avhopp från OpenAI arbetade Sam Altman aktivt för att samla miljarder från några av världens största investerare för ett nytt chipföretag, enligt källor bekanta med ärendet. Altman hade rest till Mellanöstern för att samla in pengar till projektet, som var kodnamnet Tigris. OpenAI:s VD planerade att starta ett AI-fokuserat chipföretag som kunde producera halvledare som konkurrerar mot dem från Nvidia Corp., som för närvarande dominerar marknaden för artificiell intelligensuppgifter. Altman´s chipföretag är ännu inte bildat och samtalen med investerare är i ett tidigt skede.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 19 november

Marknadsrapport för artificiell intelligens analyserar nuvarande spelare och framtida konkurrenter

En marknadsundersökning om artificiell intelligens (AI) har genomförts för att studera aktuell och värdefull information. Undersökningen tar hänsyn till både befintliga ledande spelare och kommande konkurrenter. Affärsstrategier för nyckelspelare och nya marknadsindustrier studeras i detalj. Rapporten delar också SWOT-analys, intäktsandel och kontaktinformation. Rapporten inkluderar även marknadsinformation när det gäller utveckling och kapaciteter. Bland företagen på marknaden finns IBM, Intel, Nuance Communications, IFLYTEK, Microsoft, Salesforce, ZTE Corporation, Infosys Limited, H2O.ai. Geografisk segmentering ger stor vikt åt regioner som Nordamerika, Mellanöstern & Afrika, Asien och Stillahavsområdet, Europa och Latinamerika.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 19 november

OpenAI:s VD Sam Altman tvingas avgå

Sam Altman, VD för OpenAI, har tvingats avgå på grund av interna spänningar. Fyra av OpenAIs sex styrelseledamöter, ledda av Ilya Sutskever, en av OpenAIs grundare och styrelsemedlem, röstade för att avsätta Altman. Sutskever hade uttryckt oro över att OpenAIs teknologi kunde vara farlig och att Altman inte ägnade tillräckligt med uppmärksamhet åt denna risk. Avskedandet av Altman har orsakat förvirring och kaos bland företagets anställda. Greg Brockman, en annan medgrundare och företagets president, avgick i protest. OpenAIs styrelse har inte gett någon specifik anledning till varför de tvingade ut Altman, förutom att han inte varit ärlig i sin kommunikation med dem.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 19 november

Banker överväger att använda en ny programvara utvecklad av Workday för att skriva årliga prestandaöversikter, ett tidskrävande uppdrag för chefer. Programvaran kan hjälpa till att formulera skriftliga komponenter baserade på chefens syn på anställda. Samtidigt påpekar en rapport från UK Finance att Londons status som ett globalt finansiellt centrum kan vara i fara på grund av regeringens skattepolitik. Banker i London betalar betydligt mer i skatt jämfört med banker i New York, Amsterdam eller Frankfurt.

Bloomberg fördjupade 17 november

Översikt över Nordamerikas AI-marknad

Nordamerikas marknad för artificiell intelligens (AI) värderades till 151,27 miljarder dollar 2029 och förväntas växa med en CAGR på 21,9% mellan prognosperioden 2021 och 2029. Rapporten innehåller en detaljerad analys av globala, regionala, nationella och lokala marknader för Nordamerikas AI-marknad. De stora branschspelarna nämns efter region, tillsammans med deras intäkter, ekonomiska ställning, portfölj och tekniska utvecklingar. Marknaden är bredvid segmenterad i Nordamerika, Europa, Asien, Latinamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 15 november

Artificiell Intelligens inom Legal Tech förväntas växa kraftigt till 2031

Enligt en ny forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom Legal Tech att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Marknaden växer stadigt och förväntas stiga över den projicerade horisonten tack vare ökad efterfrågan och strategier från nyckelaktörer. Marknaden för Legal Tech AI värderades till 8152,0 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,7% under prognosperioden, vilket uppgår till 46564,0 miljoner USD 2027. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden, inklusive storlek, andel, CAGR-status, PESTEL & SWOT-analys, historisk bedömning, tillväxtutsikter, industridrivare och begränsningar, intäktssegmentering och mer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 15 november

AI inom regenerativ medicin väntas nå 240,63 miljoner USD till 2030

Enligt en rapport från 360iResearch förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom regenerativ medicin växa från 49,22 miljoner USD 2022 till 240,63 miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,94%. AI spelar en allt viktigare roll inom regenerativ medicin, en multidisciplinär metod för att reparera, ersätta eller regenerera skadade eller förlorade vävnader och organ inom människokroppen. AI-teknologier tillämpas på olika aspekter av regenerativ medicin för att påskynda forskning, förbättra patientvård och förbättra behandlingsresultat.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 14 november

AI-genererade falska bilder och deras roll i konflikten mellan Israel och Hamas

AI-genererade bilder har förbättrats mycket under året och används nu för att skapa mer eller mindre realistiska bilder relaterade till Mellanösternkonflikten. Dessa bilder kan ofta utlösa starka känslor och används för att sprida vissa berättelser. AI-experten Hany Farid menar att desinformation, inklusive spridning genom AI-bilder, fungerar exceptionellt bra i konflikter där känslorna är höga. Trots detta har den stora floden av AI-bilder ännu inte materialiserats i konflikten mellan Israel och Hamas, enligt Tomasso Canetta från European Digital Media Observatory.

Direktlänk Dela Deutsche Welle fördjupade 10 november

AI kan minska omedvetna fördomar och säkerställa en rättvisare och mer inkluderande rekryteringsprocess

Turing, världens första AI-drivna tekniktjänsteföretag, har revolutionerat hur företag hittar och screenar talanger. Med hjälp av sin egenutvecklade AI för sourcing, granskning och matchning bygger Turing tekniklösningar och team för företag inom ett brett spektrum av branscher. Sedan starten 2018 har Turing hjälpt över 900 företag att skapa innovativa, banbrytande produkter. Företaget har fått många utmärkelser, inklusive Forbes 2022 ´America´s Best Startup Employers´, The Information´s ´Most Promising B2B Startup´ och Fast Company´s årliga lista över ´Världens mest innovativa företag´.

Direktlänk Dela Mid-Day fördjupade 9 november

Mellanösternbaserat holdingbolag utvecklar AI-verktyg på arabiska i partnerskap med UAE-teknikföretag

Ett Mellanösternbaserat holdingbolag har ingått ett partnerskap med ett teknikföretag i Förenade Arabemiraten för att utveckla ett nytt AI-verktyg på arabiska. Verktyget Open AI stöder för närvarande endast ett fåtal språk, inklusive kinesiska, engelska, spanska, portugisiska, franska och japanska. Arabiska, som talas av över 420 miljoner människor över hela världen, stöds för närvarande inte. AI-företaget Core42 och Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence i Abu Dhabi har utvecklat Jais, ett AI-verktyg på arabiska. Ett nytt partnerskapsavtal mellan Core42 och Publicis Groupe´s Mellanösternverksamhet kommer nu att ge byrågruppens kreatörer tillgång till Jais.

Direktlänk Dela The Drum fördjupade 9 november

Google Cloud förutspår ökad användning av AI i cyberattacker och försvar

Google Cloud förutspår en ökad användning av generativ AI för att skapa smartare kampanjer, medan cybersäkerhetsexperter kommer att använda samma verktyg för att försvara sig och täppa till kompetensgapet. Enligt Google Cloud Cybersecurity Forecast 2024 rapport kommer angripare att fortsätta använda generativ AI och stora språkmodeller i phishing, SMS och andra sociala manipulationsoperationer för att göra innehållet mer legitimt. Rapporten varnar också för ökad skepticism och misstro mot företag och regeringar på grund av användningen av generativ AI för att skapa falska nyheter, falska telefonsamtal och deepfake-foton och videor. Google Cloud förutspår också att generativ AI och stora språkmodeller kommer att erbjudas som en betaltjänst för angripare.

Direktlänk Dela CSO Online fördjupade 8 november

Globala marknaden för AI inom flyg- och rymdindustrin beräknas till 6,02 miljarder dollar år 2030

Enligt Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom flyg- och rymdindustrin värderas till 6,02 miljarder dollar år 2030, med en exponentiell tillväxt på 44,5% under de kommande sju åren. Ökad efterfrågan på flygresor och fler kommersiella flygplan driver behovet av mer effektiva och effektiva system. AI kan hjälpa till att lösa problem med lufttrafikkoncentration, flygförseningar och säkerhetsproblem genom att tillhandahålla intelligenta lösningar för optimerad ruttdragning, automatiserad flygledning och förebyggande underhåll.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 november

Marknadsrapport för global artificiell intelligens publicerad av Market Intelx

Marknadsanalysföretaget Market Intelx har publicerat en forskningsrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens. Rapporten innehåller statistik och analyser över hela branschen, inklusive produkttyper, tillämpningar, företag och regioner. Rapporten avslöjar dynamiken i den globala AI-marknaden, framtida affärspåverkan, konkurrenslandskapet för företagen och flödet av global tillgång och konsumtion. Rapporten syftar till att hjälpa läsaren att förstå den globala AI-industrin bättre. Den presenterar en omfattande systematisk undersökning av den globala marknaden, med fokus på tillväxtfaktorer, nyligen trender, utvecklingar, möjligheter och konkurrenslandskap.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Forskningsrapport ger översikt över globala marknaden för företagsartificiell intelligens

En forskningsrapport om den globala marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) ger en översikt över branschen och dess senaste utvecklingar och innovationer. Rapporten analyserar marknadens aktuella trender och karakteristiska drag, samt de största marknadsaktörernas affärsstrategier, ekonomiska status och kommande produkter. Bland de profilerade företagen finns Amazon.com, FedEx, United Parcel Service of America, Boeing, DHL International GmbH, Matternet, Zipline, Flirtey, Drone Delivery Canada Corp, Flytrex, Workhorse Group, Cheetah Logistics Technology, Wing Aviation, Airbus S.A.S, Skycart, DroneScan, Edronic, Altitude Angel, Fli Drone, BIZZBY. Rapporten omfattar också en geografisk analys av marknaden och fokuserar på regioner som Nordamerika, Sydamerika, Asien och Stillahavsregionen, Mellanöstern och Afrika, och Europa.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Maskininlärning i detaljhandeln: Marknadsanalys och framtidsperspektiv

En detaljerad marknadsforskningsrapport om maskininlärning i detaljhandeln presenterar en omfattande analys av global marknadsstorlek, regional och landsnivåanalys, marknadssegmentering, konkurrenslandskap och försäljningsanalys. Rapporten introducerar definitioner, klassifikationer, applikationer och marknadsöversikt, samt produktkrav, tillverkningsprocesser, kostnadsstrukturer och råmaterial. Studien ger en omfattande kunskap om nyckelspelares branschutvecklingsplaner, aktuella marknadsförhållanden, tillväxtdata och framtida omfattning av maskininlärning i detaljhandelsmarknaden. Framstående aktörer inkluderar IBM, Microsoft, Amazon Web Services, Oracle, SAP, Intel, Nvidia, Google, Sentient Technologies, Salesforce och Visenze.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 4 november

Globala marknaden för artificiell intelligens förväntas växa med 125,3 miljarder dollar

Enligt Technavio väntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) växa med 125,3 miljarder dollar från 2022 till 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 22,26%. Marknaden är segmenterad geografiskt i Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havsområdet, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika. Nordamerika förväntas bidra med 56% av den globala marknadstillväxten under prognosperioden. Drivkrafterna för tillväxten inkluderar ökade investeringar i AI-tekniker, tekniska framsteg, ökningen av uppkopplade enheter och tillväxten på IoT-marknaden.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 2 november

AI kan effektivisera tvistlösning inom byggindustrin

Med miljarder som strömmar in i Mellanösterns byggnadsindustri är antalet krav och tvister i sektorn märkbara, medan komplexiteten i fallen innebär att kostnaderna för lösning kan vara höga. Ahmed Ismail, Senior Director på FTI Consulting, förklarar hur artificiell intelligens (AI) kan driva en mer effektiv och effektiv tvistlösning. Användningen av AI kan ha en djupgående inverkan på prestanda för ett byggprojekt. Om de implementeras tidigt, kan AI-verktyg hjälpa till att minimera tvister under hela projektets livscykel och positivt påverka lönsamheten. På sikt, när saker motvilligt går fel, kan AI underlätta tvistlösningsprocessen.

Direktlänk Dela Consultancy Middle East fördjupade 1 november

Global Machine Learning som en tjänstemarknad förväntas växa mellan 2023 och 2030

En nyligen genomförd forskningsstudie ger en detaljerad analys av den globala marknaden för Machine Learning som en tjänst från 2023 till 2030. Rapporten ger en noggrann bild av marknaden och presenterar data om de olika faktorer som påverkar dess variationer. Marknaden för Machine Learning som en tjänst har bidragit betydligt till den globala ekonomin och intensifierat den övergripande industrin. Studien ger också en beskrivande analys av efterfrågan och leveranskedjan på marknaden. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix och Xeround.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 30 oktober

Artificiell intelligens på transportmarknaden: Global prognos 2023-2030

En rapport om AI på transportmarknaden har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten kategoriserar marknaden för att förutse intäkter och analysera trender i olika undermarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över hårdvara, tjänster och mjukvara. Baserat på teknik studeras marknaden över datorvision, sammanhangsmedvetenhet, djupinlärning och naturlig språkbearbetning. Baserat på tillämpning studeras marknaden över automatiserad nummerplåtsigenkänning, datorvision-drivna parkeringshantering, fotgängardetektion, vägskickövervakning, självkörande fordon, trafikdetektion och trafikflödesanalys. Marknaden studeras också över olika regioner.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 28 oktober

Ukraina anses vara världens mest minerade land och Sverige ansöker om Nato-medlemskap

Ukraina anses idag vara världens mest minerade land. En tidigare specialistofficer inom Försvarsmakten, känd som ´Dalle´, är nu frivillig i Ukraina där han utbildar soldater i minhantering. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har undertecknat Sveriges Natoansökan och skickat den vidare till det turkiska parlamentet. Två svenskar har skjutits till döds i centrala Bryssel. En bastudebatt har brutit ut i Jämtland. Mellanöstern är återigen i fokus efter Hamas attack på Israel och Israels bombningar av Gaza. Ukrainas motoffensiv har lett till framgångar, särskilt runt byn Robotyne.

Direktlänk Dela Sveriges Radio fördjupade 27 oktober

Saudiarabien investerar $100 miljoner i kinesiska Pony.ai

Det kinesiska företaget för självkörande fordon, Pony.ai Inc., har fått en investering på 100 miljoner dollar från den strategiska investeringsarmen av Saudiarabiens flaggskeppsprojekt Neom. Som en del av avtalet kommer Pony.ai också att inrätta ett joint venture med Neom Investment Fund för att utveckla, producera och driva robotaxi i Mellanöstern.

Direktlänk Dela Caixin Global fördjupade 27 oktober

OpenAI lanserar AI Preparedness Challenge för att bekämpa missbruk av AI

OpenAI, ett ledande forskningslabb för artificiell intelligens, har annonserat en unik tävling kallad ”AI Preparedness Challenge”. Tävlingen uppmanar individer att identifiera och innovera lösningar för att motverka missbruk av AI. Tävlingen följer i linje med tillkännagivandet av ett ”AI-beredskapsteam” som ska etableras för att skydda och förutsäga sätt att förhindra massiv användning av AI. De första 10 lagen som kan hitta sällsynta katastrofala problem med AI och presentera innovativa idéer för att förhindra dessa risker kommer att belönas med API-kredit värd $25 000. Dessutom kommer det att finnas möjligheter för andra bidrag också.

Direktlänk Dela Coingape fördjupade 27 oktober

Anthology utökar AI Design Assistant för att förbättra utvärdering av kursmaterial

Anthology, en ledande leverantör av utbildningslösningar, har meddelat nästa steg i sin vision för AI, med fokus på att ge lärare möjlighet att skapa mer autentiska bedömningar. Detta tillkännagavs under Anthology Together Europe och planeras att släppas i december. AI Design Assistant har sedan lanseringen blivit populär, särskilt för att skapa testfrågor. Det nya verktyget inspirerar lärare att snabbt utveckla komplexa, situationsbaserade uppmaningar som kräver att elever bestämmer relevansen av information och tillämpar färdigheter, kunskap och omdöme.

Direktlänk Dela StreetInsider fördjupade 26 oktober

Regler behövs för att påskynda AI-adoption, säger Huawei-chef

Dr. Alaa ElShimy, VD och Senior Vice President för Huawei Enterprise Business Group, Mellanöstern & Centralasien, säger att regleringar behövs för att påskynda AI-adoption. Han nämner inga specifika regler men understryker vikten av att skapa en gynnsam miljö för AI-teknik.

Direktlänk Dela Tahawul Tech fördjupade 26 oktober

Marknadsrapport om global tillväxt och utveckling inom AI-verktyg för innehållsautomatisering

En marknadsrapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknadstillväxten för AI-verktyg för innehållsautomatisering. Rapporten innehåller information om marknadsstorlek på landsnivå, marknadsandel och marknadssegmentets omfattning. Den visar också en konkurrenslandskap, värdekedjeoptimering, handelsprocedurer, aktuella utvecklingar och identifierar resultat från globala marknadsföretag. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Adobe Systems, Cognizant, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Google LLC. Rapporten följer en metodisk forsknings- och strukturerad metodik som hjälper forskare att få värdefull insikt i varje aspekt av forskning och analys.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 oktober

Massachusetts blir del av federal teknikhubb för maritim AI, bensinpriser sjunker

Massachusetts har utsetts till en del av en nyligen utsedd federal tech hub för framväxande maritim artificiell intelligens. USA:s handelsdepartement tillkännagav nyheten på måndag eftermiddag, och tilldelade Ocean Tech Hub of Southeastern New England-designationen till Rhode Island och Massachusetts som en del av ett initiativ lett av Rhode Island Commerce Corp. Trettioen tech-hubs tillkännagavs, alla auktoriserade enligt CHIPS och Science Act undertecknad av president Joe Biden i augusti 2022. Vinnarna valdes ut från nästan 400 ansökningar och är berättigade att ansöka om att få mellan $40 miljoner och $70 miljoner var för implementeringsfinansiering. Bensinpriserna i Massachusetts sjönk med 3 cent under den senaste veckan trots ökade globala spänningar från krigsutbrottet i Mellanöstern.

Direktlänk Dela Bostonherald.com fördjupade 24 oktober

En ny rapport med titeln ´Artificiell intelligens i säkerhetsmarknaden´ av Market Intelx belyser branschdynamiken och nuvarande och framtida trender som spelar en nyckelroll för företagets expansion. Rapporten inkluderar också de viktigaste drivkrafterna och begränsningarna som påverkar tillväxten. De stora aktörerna som riktar sig mot marknaden inkluderar Nvidia, Intel, Xilinx, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Threatmetrix, Securonix, Amazon, Sift Science, Acalvio, Skycure, Darktrace och Sparkcognition.

The Nelson Post fördjupade 23 oktober

Global rapport om marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning 2023-2030

En global rapport från Market Intelx ger insikt i marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning mellan åren 2023 och 2030. Rapporten erbjuder värdefull information om marknadsstruktur och storlek, inklusive konkurrenssituation, nuvarande marknadstrender, tillväxttakt och andra relevanta statistik. De viktigaste aktörerna som nämns i rapporten inkluderar AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple, Luminoso och Qualcomm. Rapporten analyserar även marknaden på regional nivå, inklusive Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Latinamerika och Mellanöstern & Afrika.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 20 oktober

Hot om AI-drivna attacker växer i USA

Våldet i Mellanöstern leder till nya hot i USA, där det finns växande rädsla för att dåliga aktörer kan använda artificiell intelligens (AI) för att lansera attacker eller utnyttja underrättelser. Denna vecka presenterade toppintelligensledare dessa hot vid en toppmöte om framväxande hot, innovation och säkerhet vid Stanford University. ´AI kommer över tid, och potentiellt tidigare än vi kanske tror, att ge olika motståndare, sofistikerade motståndare, och mindre sofistikerade motståndare, ny tillgång till farlig kunskap´, sa Ken McCallum, generaldirektör för British Security Service (Mi5).

Direktlänk Dela KOMO News fördjupade 19 oktober

En ny rapport om marknaden för artificiell intelligens inom IoT har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten analyserar trender och prognoser för intäkter baserat på komponenter (plattform, tjänster, programvara), teknik (maskininlärning & djupinlärning, naturlig språkbearbetning) och vertikaler. Tjänstesektorn förväntas ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Rapporten studerar också marknaden baserat på region, med Amerika som största marknadsandel på 38,75% 2022, följt av Europa, Mellanöstern och Afrika.

openPR fördjupade 19 oktober

OpenAI och G42 ingår partnerskap för att utöka AI-kapaciteter i Mellanöstern

OpenAI, tillverkaren av den populära artificiella intelligens (AI) chatboten ChatGPT, och Dubai-baserade teknikholdinggruppen G42 meddelade ett nytt partnerskap den 18 oktober för att utöka AI-förmågor i Mellanösternregionen. De två företagen planerar att utnyttja OpenAI:s generativa AI-modeller inom sektorer där G42 har expertis, inklusive finansiella tjänster, energi, hälso- och sjukvård samt offentliga tjänster.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 18 oktober

OpenAI och G42 planerar att utvidga AI i Mellanöstern

OpenAI och Dubai-baserade teknikgruppen G42 har meddelat ett nytt samarbete för att utöka AI-kapabiliteterna i Mellanöstern. De två företagen planerar att använda OpenAIs generativa AI-modeller inom sektorer där G42 har expertis, inklusive finansiella tjänster, energi, hälsovård och offentliga tjänster. G42 säger att organisationer i Förenade Arabemiraten (UAE) och andra regioner som använder dess företagslösningar nu bör ha en förenklad process för att integrera avancerade AI-funktioner i befintliga företag.

Direktlänk Dela Cointelegraph fördjupade 18 oktober

Artificiell intelligens för IT-driftmarknad | 360iResearch

En rapport om ´Artificiell intelligens för IT-driftmarknad´ har lagts till i 360iResearch.com:s erbjudande. Rapporten kategoriserar AI för IT-driftmarknaden för att prognostisera intäkter och analysera trender i olika delmarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över plattform och tjänster. Baserat på funktion studeras marknaden över ansökningsprestandahantering, infrastrukturhantering, nätverks- och säkerhetshantering och realtidsanalys. Baserat på bransch studeras marknaden över flyg- och försvarsindustrin, bil- och transportindustrin, bank-, finans- och försäkringstjänster, bygg-, bygg- och fastighetsindustrin, konsumentvaror och detaljhandel, utbildning, energi och verktyg, regering och offentlig sektor, hälso- och livsvetenskap, informationsteknik, tillverkning, media och underhållning, telekommunikation och resor och gästfrihet. Baserat på region studeras marknaden över Amerika, Asien-Stilla havet, och Europa, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 oktober

Judiska anti-sionister överraskade av radikala vänsteraktivisters stöd för massakrer

Judar som avvisar staten Israel eller kritiserar dess påstådda synder blev chockade över händelserna den 7 oktober, trots att Hamas länge signalerat sina avsikter. Gruppen, som Shany Mor kallar ´Oedipal Jews´, blev även förvånade över hur många radikala vänsteraktivister som hejade på massakern. Denna grupp har aldrig haft en seriös förståelse för situationen i Mellanöstern, utan har istället varit drivna av ett behov av att bli omtyckta av de ´coola´ radikala vänsteraktivisterna och en överlägsen känsla gentemot den judiska gemenskapen de kommer ifrån.

Direktlänk Dela Mosaic Magazine fördjupade 18 oktober

Pony överväger global expansion på GITEX GLOBAL 2023

Pony, en global robotaxi-unicorn, överväger global expansion när världen omfamnar autonoma fordon. Företaget, som stöds av Toyota och värderas till 8,5 miljarder dollar, designar autonoma fordon med aktiva insatser i Silicon Valley, Beijing och Guangzhou. På GITEX GLOBAL meddelade Ponys medgrundare och CFO Dr. Leo Wang att han ser en möjlig väg mot expansion i Mellanöstern. GITEX GLOBAL, som pågår på Dubai World Trade Centre till 20 oktober, samlar världens mest framstående hjärnor, framåtblickande regeringar och de mest avancerade företagen för att omdefiniera gränserna för AI-ekonomin och forma framtiden för teknisk revolution.

Direktlänk Dela Middle East North Africa Financial Network fördjupade 18 oktober

AI kan automatisera vardagliga uppgifter inom de närmaste 18 månaderna, säger PwC Mellanöstern

PwC Mellanöstern förutspår att Generative AI (GenAI) kommer att kunna automatisera en betydande del av vardagliga uppgifter inom de närmaste 18-20 månaderna. Detta framkom under en paneldebatt vid Dubai Assembly for Generative AI. Ali Hosseini, Chief Digital Officer på PwC Mellanöstern, och Stephen Anderson, Partner, Strategy and Markets Leader på PwC Mellanöstern, förklarade att vi nu kan få en ny idé till marknaden på 20 minuter med hjälp av GenAI. De betonade vikten av att hålla sig uppdaterad med de senaste GenAI-verktygen och kapabiliteterna. Hosseini och Anderson underströk behovet av transparens och vikten av att etablera ramverk och utbilda team för att effektivt arbeta med AI.

Direktlänk Dela Middle East North Africa Financial Network fördjupade 15 oktober

360iResearch har lagt till en rapport om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens. Rapporten undersöker marknaden baserat på teknologinoder (10nm, 20-28nm, 7nm), tillämpningar (AR/VR, bilindustri, kameror, drönare, robotik, smartphones) och regioner. Baserat på teknologinoder förväntas 10nm ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på tillämpningar förväntas bilindustrin ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på regioner förväntas Europa, Mellanöstern och Afrika ha en betydande marknadsandel under prognosperioden.

openPR fördjupade 14 oktober

Microsofts stöd till OpenAI kan leda till aktieförsäljning

Microsofts beslut att stödja OpenAI visar sig vara mycket framgångsrikt. Det har nyligen talats om en potentiell aktieförsäljning för OpenAI, och dessa rykten verkar nu bli verklighet. Trots denna positiva utveckling för OpenAI, har Microsofts aktier sjunkit något. Den kommande aktieerbjudandet kommer att värdera OpenAI till 90 miljarder dollar. Det förväntas bli ett privat aktieanbud och beräknas avslutas nästa torsdag. Det finns redan ett betydande intresse, särskilt från Mellanöstern. OpenAI har nyligen investerat 8 miljoner dollar i Anysphere, vilket utgör största delen av Anyspheres finansiering.

Direktlänk Dela TipRanks fördjupade 13 oktober

OpenAI överväger investerare från Mellanöstern för nästa finansieringsrunda

OpenAI:s VD Sam Altman överväger att lägga till investerare från Mellanöstern till företagets nästa finansieringsrunda, vilket skulle kunna öka företagets värdering till så mycket som 90 miljarder dollar. Altman hoppas avsluta en aktieförsäljning senast den 21 oktober som skulle ge tidiga anställda möjlighet att sälja sina aktier. Transaktionen har lockat stor uppmärksamhet bland investerare ivriga att få en del av startup-företaget, inklusive ´efterfrågan från utlandet... några från Gulfen´, enligt New York Post.

Direktlänk Dela The Messenger fördjupade 13 oktober

USA överväger att stänga kryphål för kinesiska företags tillgång till AI-chip

Biden-administrationen överväger att stänga en kryphål som ger kinesiska företag tillgång till amerikanska AI-chip genom enheter som är belägna utomlands. USA införde förra året restriktioner för leveranser av AI-chip och chip-tillverkningsverktyg till Kina för att motverka dess militära framsteg. Nu planeras dessa regler att skärpas. I den första omgången av begränsningar lämnade Biden-administrationen utländska dotterbolag till kinesiska företag med obegränsad tillgång till samma halvledare. Washington överväger nu sätt att stänga detta kryphål.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 13 oktober

OpenAI nära att sälja aktier värda 90 miljarder dollar, beroende på Mellanöstern-investerare

OpenAI, artificiell intelligens-jätten bakom chattboten ChatGPT, är nära att sälja aktier i en affär som värderar företaget till otroliga 90 miljarder dollar. Affären kan dock bero på investerare med djupa fickor från Mellanöstern. Företaget, som medgrundades av Sam Altman och till 49% ägs av Microsoft, är i diskussioner för att hjälpa sina anställda att sälja av aktier värda tiotals miljoner dollar. Det finns dock frågetecken kring andra dyra teknikaffärer, eftersom amerikanska investerare tycks tveka inför OpenAI:s astronomiska prislapp.

Direktlänk Dela New York Post fördjupade 13 oktober

Ny rapport analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) har analyserats i en ny rapport. Rapporten inkluderar en omfattande undersökning av den geografiska landskapet, industriens storlek och företagets intäktsskattning. Den granskar varje marknadssegment och dess undersegment. Rapporten erbjuder insikter som hjälper kunderna att övervinna utmaningar på den globala AI-marknaden. Marknadsprognoser ger djup insikt i industriparametrar genom att analysera tillväxt, konsumtion, kommande marknadstrender och prisfluktuationer. Rapporten innehåller även en omfattande marknadsanalys och en landskapsanalys av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 oktober

Artificiell intelligens inom militärmarknaden förväntas växa med över 13,1% årligen, enligt Exactitude Consultancy

Exactitude Consultancy har slutfört och publicerat den slutliga versionen av en detaljerad forskningsrapport om artificiell intelligens (AI) inom militärmarknaden. Enligt rapporten förväntas marknaden för AI inom militären registrera en årlig tillväxttakt (CAGR) på över 13,1% under prognosperioden. Rapporten, som är baserad på både primär och sekundär forskning, ger en noggrann och precis förståelse för AI-marknaden inom militären. Rapporten listar också ledande aktörer på den globala marknaden för AI inom militären, inklusive BAE Systems Plc., Northrop Grumman Corporation, Raytheon Technologies Corporation, Lockheed Martin Corporation, Thales Group, L3Harris Technologies Inc., Rafael Advanced Defense Systems, IBM, Charles River Analytics Inc., Boeing Company och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Revolutionära nya fynd i senaste forskningsrapporten om global AI-driven text-till-bildgenerator marknad

En ny forskningsrapport har avslöjat att marknaden för AI-drivna text-till-bildgeneratorer förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,5% under prognosperioden 2023-2029. Rapporten ger en omfattande översikt över den konkurrenskraftiga marknaden och en djupgående analys av leveranskedjan för att hjälpa företag att identifiera stora förändringar i branschpraxis. Bland de stora aktörerna på marknaden för AI-drivna text-till-bildgeneratorer finns Midjourney, Stable Diffusion, NovelAI, Open AI, TIAMAT, Parti, NightCafe, DeepDream, Stablecog och Disco Diffusion.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Global forskning om data- och maskininlärningstjänster släppt av Marketintelx

Marketintelx har nyligen släppt en omfattande forskningsrapport med titeln ´Global Data Science And Machine Learning Service Market´. Studien ger en bredare bild av marknaden med omfattande marknadsinsikter och analyser. Rapporten omfattar marknadsandelar och strategier för nyckelspelare på marknaden och ger detaljerade profiler för de största tillverkarna och importörerna som påverkar marknaden. Rapporten analyserar också en rad nyckelfaktorer som kommer att hjälpa köparen att studera branschen. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Datascience.Com, Zs, Latentview Analytics, Mango Solutions, Microsoft, International Business Machine, Amazon Web Services, Google, Bigml, Fico, Hewlett-Packard Enterprise Development, At&T.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 11 oktober

Global robotmarknad förväntas växa snabbt till 102,4 miljarder dollar 2028

Den globala robotmarknaden växer snabbt med en förväntad årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,58% mellan 2023 och 2028. Enligt en rapport från IMARC Group var marknaden värd 39,2 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 102,4 miljarder dollar 2028. Robotteknik integrerar datavetenskap, maskinteknik och artificiell intelligens för att skapa robotar som kan utföra olika uppgifter autonomt eller semi-autonomt. Användningen av robotar har utökats från tillverknings- och industriella miljöer till sektorer som hälsovård, logistik, jordbruk och konsumentmarknader. Tillväxten drivs av ökad användning av automation, framsteg inom AI och maskininlärning, och ökad efterfrågan på grund av Industry 4.0.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 11 oktober

Automatiserad maskininlärningsmarknad förutspås och analyseras i ny rapport

En ny rapport har lagts till på 360iResearch.com som förutspår och analyserar trender i den automatiserade maskininlärningsmarknaden fram till 2030. Rapporten kategoriserar marknaden baserat på automationstyp, distribution, tillämpning och region. Baserat på automationstyp studeras marknaden över datatranskription, funktionskonstruktion, modellering och visualisering. Baserat på distribution studeras marknaden över moln och på plats. Baserat på tillämpning studeras marknaden över bilindustri, transport och logistik, bank, finansiella tjänster och försäkring, regering och försvar, hälso- och livsvetenskap, IT och telekommunikation samt media och underhållning. Rapporten inkluderar också en FPNV-positioneringsmatris och marknadsandelanalys.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 9 oktober

Maskininlärningsmarknaden i Mellanöstern och Afrika förväntas växa snabbt

En ny industriell rapport om status och utsikter för maskininlärningsmarknaden i Mellanöstern och Afrika [2023-2030] har släppts. Marknaden för maskininlärning i Mellanöstern och Afrika växer snabbt och förväntas nå ett värde av 0,50 miljarder USD till 2023, med en årlig tillväxttakt på 29,1% från 2018-2023. Maskininlärning har blivit allt viktigare på grund av tillgängligheten av data och behovet av att bearbeta det för meningsfulla insikter. Nyckelspelare på marknaden är Google Inc., Microsoft, IBM Watson, Amazon och Intel. Dessa företag investerar tungt i utvecklingen av maskininlärningsteknologier och driver marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Ny marknadsrapport släppt för AI-verktyg för sociala medier

En ny marknadsundersökning har släppts om AI-verktyg för sociala medier. Rapporten täcker alla aspekter av marknaden och ger uppdaterade data om nuvarande trender. Den kan hjälpa kunder att fatta affärsbeslut och förstå strategierna för stora spelare i branschen. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadssegmentering, regional och landspecifik nedbrytning. Nyckelspelare som nämns inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio, Publer och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Globala marknaden för AI-målningsverktyg 2023-2029: Tillväxt, trender och konkurrens

En rapport från MarketQuest.biz ger information om den globala marknaden för AI-målningsverktyg från 2023 till 2029. Rapporten ger insikter om konkurrens, aktuella marknadstrender, marknadspotential, tillväxthastighet och andra relevanta statistik. Nyckelspelare inkluderar Nvidia, Vance, Google, Fotor, Vizcom AI, Sherwin, NightCafe Creator, DALL-E 2, Shutterstock, Aifnet, DeepAI, StarryAI, Runway ML och WOMBO. Rapporten inkluderar geografiska regioner där marknaden verkar, inklusive Nordamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Marknadsinsikter för AI-spelverktygsgenerator 2023

Marknadsinsikter för AI Game Assets Generator 2023 är en omfattande rapport som ger en fullständig analys av marknadens storlek, andelar, intäkter, olika segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser också de begränsande faktorerna och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin ROI. Den ger en djupgående analys av marknadens konkurrenskraftiga miljö, inklusive nyckelspelare som verkar inom branschen, deras marknadsandel och deras konkurrensstrategier.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 4 oktober

AIoT-lösningar förväntas uppleva betydande tillväxt mellan 2023 och 2031, enligt 360 Research Reports

Enligt en ny marknadsstudie från 360 Research Reports förväntas den globala marknaden för lösningar inom ´Artificial Intelligence Of Things´ (AIoT) att växa avsevärt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar marknadens storlek, egenskaper och tillväxt, och bryter ner den efter typ, tillämpning och konsumtionsområde för AIoT-lösningar. Bland de största tillverkarna av AIoT-lösningar finns Siemens AG, SoftBank Robotics Holding Corp, Google Inc, General Electric, Xiaomi Technology Co. Ltd, ABB Ltd, Apple Inc, Symantec Corporation, SK Telecom, CloudMinds, Analog Devices Inc, Cisco Systems, Fujitsu Ltd, Tellmeplus, Huawei Technologies Co. Ltd, STMicroelectronics och Baidu Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 oktober

Maskininlärning i medicinmarknaden: Forskningsrapport och globala trender

En forskningsrapport om maskininlärning i medicinmarknaden ger detaljer om marknadsstorlek, drivkrafter och sårbarheter, stora aktörer, segmentöversikt och geografiskt perspektiv. Rapporten innehåller även data om affärsmiljön, värde/volymresultat, marknadsföringstaktik och expertkunskap. Några av de ledande företagen på den globala marknaden för maskininlärning inom medicin är Google, Bio Beats, Jvion, Lumiata, Dreamed, Healint, Arterys, Atomwise, Health Fidelity och Ginger. Rapporten undersöker betydelsen av fält och bevis för prognos, samt deras olika aspekter.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 2 oktober

Marknadsrapport för Big Data och Machine Learning inom telekomindustrin

En marknadsrapport ger en djupgående analys av global tillväxt, marknadsandelar och marknadssegment inom Big Data och Machine Learning i telekommarknaden. Rapporten innehåller information om konkurrenslandskapet, värdekedjeoptimering, handelsprocedurer och aktuella utvecklingar. Nyckelspelare på den globala marknaden inkluderar Allot, Argyle Data, Ericsson, Guavus, Huawei, Intel, Nokia, Openwave Mobility, Procera Networks, Qualcomm, Zte, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft. Rapporten följer en metodologisk forskningsstruktur och ger kvantitativ och kvalitativ analys av marknadsprognoser, branschsegmentering, affärsmodeller och andra faktorer.

Direktlänk Dela The Nelson Post fördjupade 1 oktober

Varför vill USA kontrollera chipexporten till Mellanöstern?

USA:s regering har meddelat exportrestriktioner för chipp som möjliggör artificiell intelligens, eftersom de ses som ´kraftmultiplikationsteknologier för militär modernisering och mänskliga rättighetsövergrepp´. Den primära oron är att kinesiska företag kan se Mellanösternländer som ett sätt att kringgå restriktioner och få tillgång till avancerade chipp som de annars inte kan köpa. Enligt en studie av Center for Emerging Technologies i USA, får den kinesiska militären mestadels sina AI-möjliggörande chipp indirekt, genom mellanhänder, inklusive officiellt licensierade distributörer samt skalbolag.

Direktlänk Dela Irshi Videos fördjupade 1 oktober

USA:s regering har annonserat exportrestriktioner för AI-aktiverade chips till Mellanöstern, med motiveringen att dessa teknologier förstärker militär modernisering och kränkningar av mänskliga rättigheter. Enligt Christopher Miller, författare till boken ´The Chip War: The Fight for the World’s Most Important Technology´, är huvudbekymret att kinesiska företag kan försöka kringgå restriktioner genom att vända sig till Mellanöstern för att få tillgång till avancerade chips. En studie från 2022 av Center for Emerging Technologies visade att de flesta inköp av AI-aktiverade chips av det kinesiska militären inte gjordes direkt utan kom via mellanhänder, inklusive officiellt licensierade distributörer och shellföretag.

Geo TV News fördjupade 1 oktober

CapCut: Den snabbt växande stjärnan inom mobil videoredigering

CapCut är ett videoredigeringsverktyg utvecklat av ByteDance och lanserat 2019. Det används för närvarande av 490 miljoner Android- och iPhone-användare, vilket motsvarar nästan 25% av antalet personer som använder TikTok (2,1 miljarder användare). CapCut är nu live i Europa, samt i Latinamerika och Mellanöstern. CapCut är den mest lönsamma videoredigeringstjänsten, med 50 miljoner dollar i utgifter registrerade under första kvartalet 2023, en ökning med 180% jämfört med de senaste sex månaderna av föregående år. CapCut har lagt till artificiella intelligensverktyg i sitt program, vilket har förbättrat dess popularitet bland internetanvändare.

Direktlänk Dela Haber TUSBA fördjupade 30 september

Ledande företag involverade i beslutsbaserad maskininlärningsmarknad

Enligt en ny rapport från Worldwide Market Reports väntas den beslutsbaserade maskininlärningsmarknaden växa betydligt fram till 2030. Rapporten ger en omfattande överblick över marknaden, inklusive tekniska framsteg, investeringsmöjligheter, marknadsekonomi och finansiella data. Den omfattar även en SWOT-analys av branschen. Flera viktiga spelare på marknaden nämns, inklusive FICO, IBM, Pegasystems, ACTICO, SAS, TIBCO, OpenRules, InRule, Decision Management Solutions, Software AG, Oracle, Drools och Experian. Rapporten ger även en detaljerad förståelse för marknadssegmenten.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 29 september

Artificiell intelligens: Vän eller fiende i Gareth Edwards nya film ´The Creator´

I en nära framtid kommer fienden till den fria västvärlden inte att vara jihadistisk terrorism, Mellanöstern, Iran, Ryssland eller Kina. Källan till faran kommer inte att vara Afrikas destabilisering eller de tyranniska ambitionerna hos en karismatisk despot och hans anhang. Nästa världskrig kommer att tändas någon gång på 2050-talet och kommer att ställa artificiell intelligens och dess skapare mot Nya Asien och den fria västvärlden, där den har förbjudits sedan den katastrofala AI-upproret i Los Angeles. Alla såg det komma. Inte det fiktiva kriget som ännu ska komma, men filmerna som utforskar möjligheten. The Creator, en dystopisk science fiction-berättelse av Rogue One-regissören Gareth Edwards, har en lovande start men faller kort i sin originalitet, ton och visualisering. Filmen försöker kombinera olika genrer, inklusive science fiction-klassiker, och applicera dem på samtida liv. Men en mer distinkt identitet kunde ha gjort denna genre-gryta mer engagerande. Det känns ofta som James Camerons Aliens, med antydningar av Blade Runner, en skvätt av Children of Men, en sked Akira, en nypa Apocalypse Now med pro-AI Viet Cong-fighters, och naturligtvis stora klickar av Steven Spielbergs A.I. Premissen för filmen är inte banbrytande, men dess release sammanfaller med den ökande närvaron av artificiell intelligens i vårt samhälle. Det reser i en linje från vetenskaplig och medicinsk illusion till social, kulturell och moralisk förödelse. Och här är Edwards egen historia intressant. Den brittiska filmskaparen började sin karriär med BBC-dokudramat End Day från 2005, som beskrev fem domedagsscenarier. Han fick först bred erkännande för Monsters (2010), och senare gick han in i Star Wars-universumet med den effektiva men dämpade Rogue One (2016). The Creator innehåller intressanta idéer som möjligheten att donera personlighetsdrag (inte organ) efter döden, effektfulla visuella effekter och tankeväckande dilemman som vi står inför just nu. Åtminstone är det ett beundransvärt försök. Edwards, liksom andra samtida sci-fi-filmskapare, tenderar att överkomplicera berättelsen, vilket leder till förvirring snarare än djup. Vissa regissörer är skickliga på att skapa dynamiska visuella effekter och ljudeffekter men saknar förmågan att berätta en historia i traditionell mening. Eller kanske är klassicism helt enkelt omodernt nu. Frågan om artificiell intelligens kommer att rädda eller förstöra oss förblir obesvarad. The Creators lösning på maskinetik är rudimentär, liknande den till en dimmig östlig andlighet begränsad till några grundläggande känslor. De har inte känslor, de är bara programmerade att ha dem, är filmens ofta upprepade uttalande om AI-humanoiderna. På många sätt är det också en passande beskrivning av The Creator.

Direktlänk Dela El País fördjupade 29 september

Marknaden för industriell AI förväntas växa starkt de närmaste fem åren

En studie visar att marknaden för industriell artificiell intelligens förväntas uppnå en årlig tillväxttakt (CAGR) på % över de närmaste fem åren. Denna tillväxt förväntas öka den globala marknadsstorleken till US$ miljoner år 2024, upp från US$ miljoner år 2019. Rapporten undersöker också den globala intäktsmarknadsandelen för nyckelföretag. Företag som nämns inkluderar Intel Corporation, Siemens AG, IBM Corporation, Alphabet Inc och Microsoft Corporation. Rapporten undersöker också marknadsdynamiken, företagsstrategier, produktkategorier, applikationer och effekterna av COVID-19-pandemin på sektorn.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 september

Tagado använder AI och ML för att förbättra kundupplevelseinsikter

Tagado, en AI-analysleverantör av högupplösta CX-data, meddelar att de använder framsteg inom generativ artificiell intelligens (GAI) och maskininlärning (ML) för att leverera oöverträffade, finjusterade, handlingsbara insikter från kundfeedback. Denna innovation gör det möjligt för team att omedelbart anpassa sig efter vad kunderna vill och behöver, för att öka tillfredsställelse, kundlojalitet och tillväxt. Tagados teknik skapar en större skillnad mellan konkurrenterna och de handlingsbara kundinsikterna de levererar från textbaserad kundfeedback.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 28 september

Marknaden för AI-chips förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031

En forskningsrapport om marknaden för artificiella intelligens (AI) chips förutspår att marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten ger statistisk information om marknadens tidigare och nuvarande tillstånd, produktionskostnader, volym, andel, storlek och tillväxt. AI-chip används för maskininlärning och hjälper till att eliminera eller minimera risker för människoliv inom många branscher. 2022 uppskattades den globala AI-chipsmarknaden till 13131,9 miljoner USD och förväntas nå 92537,66 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,46% under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

AI inom cybersäkerhet förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2031

En forskningsrapport om Artificiell Intelligens (AI) inom cybersäkerhet förutspår att marknaden kommer att växa avsevärt mellan 2023 och 2031. Rapporten presenterar statistisk information om marknadens nuvarande och tidigare tillstånd, produktionskostnader, volym, andel, storlek och tillväxt. Nordamerika, särskilt USA, kommer att spela en viktig roll i marknadens utveckling. Rapporten fokuserar också på AI inom cybersäkerhet på den globala marknaden, särskilt i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Rapporten kategoriserar marknaden baserat på tillverkare, regioner, typ och tillämpning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Globala insikter i artificiell intelligens på marknaden för små och medelstora företag 2023-2031: Upplåsning av tillväxtpotential

En omfattande rapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i små och medelstora företag från 2023 till 2031. Rapporten framhäver tillväxtmöjligheter för nyckelspelare och kastar ljus över framtida utsikter och branschutvecklingar. Den inkluderar även företagsprofiler och avslöjar deras affärsstrategier samt lovande nya investeringsmöjligheter. Rapporten ger dig kunskap och insikt som behövs för att fatta informerade beslut i en ständigt föränderlig affärsmiljö. Den täcker forskningstiden från 2018 till 2028 och ger en djup och omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i små och medelstora företag.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

En nyligen publicerad rapport om användningen av artificiell intelligens (AI) inom processfinansieringsmarknaden ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI:s roll i att revolutionera processfinansieringsindustrin. Marknaden för AI inom processfinansiering har vuxit från miljontals USD till miljontals USD från 2017 till 2022. Med en årlig tillväxttakt (CAGR) på procent beräknas denna marknad nå miljontals USD år 2029. Nyckelspelare på den globala marknaden för AI inom processfinansiering inkluderar LP, Pravati Capital LLC, Apex Litigation Finance Limited, Longford Capital Management, VALIDITY FINANCE, LLC, Augusta Ventures Ltd., Deminor och Woodsford Litigation Funding Ltd.

Benzinga fördjupade 26 september

Insikter om marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln 2023: Analys av nyckelaktörer, segmentering, framtida trender med tillväxt

En nyligen uppdaterad omfattande rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln har publicerats. Rapporten analyserar marknadsstorlek, andel och branschtrender. Enligt den senaste forskningen ser den globala marknaden för AI inom detaljhandeln lovande ut under de kommande fem åren. Marknaden var värderad till flera miljoner USD 2022 och förväntas nå flera miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på en viss procent under prognosåren. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för AI-programvara 2023-2031

En ny rapport har publicerats om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) programvara, med detaljerad forskning och analys för perioden 2023-2031. Rapporten förutspår en betydande tillväxt på marknaden under de kommande åren, drivet av införandet av nya teknologier och innovativa lösningar. Rapporten inkluderar statistiska data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivåer, samt en bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet och detaljerade organisationsanalyser för den projicerade perioden. Stora tillverkare av AI-programvara inkluderar IBM, SAP, Brighterion, Salesforce, Megvii Technology, Baidu, Google, Microsoft, KITT.AI, Intel och iFlyTek.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Artificiell intelligens (AI) vertikaler marknadsrapport 2023 släppt

Den nyligen släppta artificiell intelligens (AI) vertikaler marknadsrapporten för 2023 ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI: s roll i att revolutionera AI vertikaler industrin. Marknaden för AI vertikaler har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med en CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

En ny rapport om artificiell intelligensmarknaden visar att marknaden ser lovande ut för de kommande fem åren. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regionala prognoser för perioden 2023-2030. De ledande globala företagen inom AI inkluderar IBM, Intel, Nuance Communications, IFLYTEK och Microsoft. Rapporten visar att den globala marknaden för artificiell intelligens kommer att nå 11550 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 39,2% under analysperioden. Rapporten tar också upp svårigheter som AI-marknaden stött på under Covid-19-pandemin och Ryssland-Ukraina-konflikten.

Benzinga fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förutspås för AI inom telekommunikationsindustrin 2023-2031

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom telekommunikationsindustrin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar nuvarande trender och framtidspotential för branschen, och undersöker bland annat tillverkningsmetoder, produktspecifikationer och kostnadsstrukturer. Några av de största tillverkarna av AI inom telekommunikation inkluderar Intel Corporation, Cisco Systems, AT&T, Google Inc., Sentient Technologies, Nuance Communications, IBM, Infosys, Microsoft Corporation och H2O.ai. Rapporten undersöker även hur COVID-19 och regionala konflikter, som kriget mellan Ryssland och Ukraina, har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förväntas för den globala marknaden för emotionell AI mellan 2023 och 2031

En ny rapport förutspår betydande tillväxt för den globala marknaden för emotionell artificiell intelligens mellan 2023 och 2031. Driven av implementering av nya teknologier och innovativa lösningar förväntas marknadens intäktsgenerering och marknadsandel öka. Rapporten erbjuder en omfattande analys av marknaden, inklusive nuvarande tillstånd, nyckelaktörer, framväxande trender och framtida tillväxtutsikter. Den utforskar även potentiella drivkrafter för utveckling och undersöker den nuvarande marknadsandelsfördelningen och antagandet av olika typer, teknologier, tillämpningar och regioner fram till 2031.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknaden för AI inom mat- och dryckesindustrin förutspås växa märkbart mellan 2023 och 2031

En ny rapport förutspår en märkbar tillväxt för marknaden för artificiell intelligens (AI) inom mat- och dryckesindustrin mellan 2023 och 2031. Rapporten förutspår att ny teknik och innovativa lösningar kommer att driva marknadens intäktsgenerering och öka dess marknadsandel fram till 2031. Rapporten inkluderar också statistisk data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivåmarknader, samt en utvärdering av den konkurrensutsatta landskapet och detaljerade organisationsanalyser för den projicerade perioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknaden för autonoma AI och autonoma agenter förväntas växa till 28,5 miljarder dollar 2028

Enligt en ny rapport från MarketsandMarkets förväntas marknaden för autonoma AI och autonoma agenter växa från 4,8 miljarder dollar 2023 till 28,5 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,0%. Marknaden drivs av ökade AI-applikationer och tillgängligheten av parallella beräkningsresurser. Begränsningar inkluderar begränsad anpassningsförmåga och förståelse för sammanhang hos autonoma AI och agenter, samt brist på mänsklig-AI-interaktion och förtroende. Framsteg inom autonom AI-teknik förväntas revolutionera transportsystem och hälso- och sjukvård.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förväntas för den globala marknaden för AI i energisektorn mellan 2023 och 2031

En ny rapport förutspår en betydande tillväxt för den globala marknaden för artificiell intelligens i energisektorn mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar nuvarande tillstånd, nyckelaktörer, framväxande trender och framtida tillväxtprognoser. Implementeringen av nya teknologier och innovativa lösningar förväntas driva marknadens intäktsgenerering och öka dess marknadsandel fram till 2031. Rapporten inkluderar också statistiska data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivå marknader, samt en bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet och detaljerade organisation analyser för den projicerade perioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknaden för AI inom detaljhandeln förväntas växa till 6458,6 miljoner dollar till 2028

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln kommer att växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15,27% och nå ett värde på 6458,6 miljoner dollar till 2028, upp från 2753,21 miljoner dollar 2023. Rapporten ger en detaljerad översikt över marknaden, inklusive analyser av ledande företag som Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai. Den tar också upp effekterna av COVID-19 och regionala konflikter på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 september

FinanceGPT: AI-startup som hjälper företag med finansiell analys

FinanceGPT är en AI-startup som hjälper företag med deras finansiella analyser. Ursprungligen skapades tjänsten för startups utan egna finansteam och riskkapitalister som vill göra finansiella hälsokontroller för sina portföljer i Afrika. Under de senaste två åren har FinanceGPT växt till att locka en bred kundkrets, inklusive investeringschefer och finanschefer. FinanceGPT använder sina egna AI-modeller och GPT-4 för att generera finansiella nyckeltal, göra prognoser om framtida prestationer och värderingar. Företaget arbetar nu på FinanceGPT Patches, tre smala språkmodeller som ska täppa till informationsluckor och snedvridningar i stora språkmodeller som GPT-4 på tillväxtmarknader. FinanceGPT arbetar även på en finansiell röstassistent som kommer att vara kompetent i vissa afrikanska språk för att leverera finansiella rådgivningstjänster.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 22 september

AI in Supply Chain and Logistics Market Prognos 2023

En analys av marknaden för artificiell intelligens (AI) inom leveranskedja och logistik ger en omfattande utvärdering av marknaden inom industrin. Studien omfattar en förståelse för industriens dynamik, inklusive storlek, volym, värde, typ, ansökan, intäkter, potentiella kundsegment, köpbeteenden, konkurrens och andra kritiska faktorer. Marknaden har upplevt en betydande tillväxt, ökande från USD miljoner till USD miljoner mellan 2017 och 2022. Prognoser föreslår en CAGR på procent, förväntas driva marknaden till att nå USD miljoner år 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 22 september

AIoT-lösningar marknad förväntas växa årligen till 2030

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för Artificiell Intelligens av Saker (AIoT) lösningar kommer att växa årligen fram till 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, tillämpningar (konsument, företag, industri, regering) och typer (hårdvara, mjukvara, firmware, stödjande teknologier). Bland de största tillverkarna av AIoT-lösningar globalt finns Siemens AG, SoftBank Robotics Holding Corp., Google Inc., General Electric, och Xiaomi Technology Co. Ltd. Marknaden förväntas växa betydligt i Nordamerika och Europa under prognosperioden, drivet av hög teknologi och närvaron av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 september

Global marknad för maskininlärningschips växer

En ny affärsforskningsrapport visar att den globala marknaden för maskininlärningschips växer. Rapporten hjälper företag att förstå olika drivkrafter och begränsningar som påverkar marknaden under prognosperioden från 2023 till 2030. Den innehåller en detaljerad analys av tidigare trender, framtida trender och tekniska framsteg. Rapporten ger också en detaljerad och analytisk titt på de olika företag som arbetar för att uppnå en hög marknadsandel. De stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar Wave Computing, Graphcore, Google Inc, Intel Corporation, IBM Corporation, Nvidia Corporation, Qualcomm och Taiwan Semiconductor Manufacturing.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 21 september

Ny forskningsrapport förutspår stark tillväxt för marknaden för dataanalys och maskininlärningsplattformar

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för dataanalys och maskininlärningsplattformar kommer att växa kraftigt under perioden 2023-2030. Rapporten, som omfattar 122 sidor, ger en djupgående analys baserad på regioner, tillämpningar (små företag, medelstora företag, stora företag) och typer (öppna dataintegrationsverktyg, molnbaserade dataintegrationsverktyg). Stora tillverkare på marknaden inkluderar Domino Data Lab, Dataiku, Lexalytics, TIBCO Software, Rapid Insight, Google, Microsoft, SAS, H20.ai, Anaconda, Alteryx, MathWorks, SAP, Databricks, KNIME, IBM, RapidMiner och Angoss.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 september

Framtiden för artificiell intelligens inom marknadsföring: Marknaden förväntas växa till 123320,38 miljoner dollar 2028

Den nyligen släppta rapporten om artificiell intelligens inom marknadsföring förutspår en betydande tillväxt på marknaden. Rapporten, som sträcker sig över 119 sidor, ger värdefulla insikter i marknadens nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Den globala marknadsstorleken för artificiell intelligens inom marknadsföring uppskattades till 43557,36 miljoner dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 18,94% under prognosperioden, för att nå 123320,38 miljoner dollar 2028. Rapporten tar också hänsyn till effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Ny rapport ger värdefulla insikter om marknaden för artificiell intelligens

Den nyligen släppta marknadsrapporten för artificiell intelligens (AI) för 2023 ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI: s roll i att revolutionera AI-industrin. Den globala AI-marknadens storlek värderades till 59732,12 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar flera nya tillägg som marknadstrender, konkurrenslandskap, konsumentbeteende, marknadssegmentering, marknadsprognos, regional analys och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas expandera till 501813,57 miljoner USD till 2028

En omfattande 115-sidig rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) visar att marknaden väntas expandera med en CAGR på 39,73% under prognosperioden, och nå 501813,57 miljoner USD till 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Tillämpningar inkluderar hälso- och sjukvård, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media. Typer inkluderar hårdvara, mjukvara och tjänster. Regional analys omfattar Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas växa kraftigt fram till 2028

En omfattande 104-sidig rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) har släppts. Rapporten analyserar marknadens storlek, andel och trender. Den globala AI-marknaden värderades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Faktorer som driver AI-marknaden inkluderar den ökande efterfrågan på olika applikationer globalt. Marknaden för AI förväntas ha betydande tillväxt, med en imponerande årlig tillväxttakt under perioden 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

AI inom tillverkning och leveranskedjan förväntas uppgå till 4731719,69 miljoner dollar 2028

En ny rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom tillverkning och leveranskedjan förutser en betydande tillväxt, med en förväntad CAGR på 21,67% under prognosperioden, vilket gör att marknaden når 4731719,69 miljoner dollar 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. De viktigaste applikationerna inkluderar fordonsindustri, energi och kraft, halvledare och elektronik, läkemedel, tungmetaller och maskintillverkning. Typerna inkluderar on-premise och molnbaserade lösningar. Den regionala analysen täcker Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Konstgjord intelligens inom sjukvården förväntas växa kraftigt fram till 2030

En ny rapport om konstgjord intelligens (AI) inom sjukvården förutspår att marknaden kommer att växa kraftigt de kommande åren. 2023 uppskattas marknaden vara värd 3982,3 miljoner USD och förväntas öka till 31960 miljoner USD 2030, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 41,5%. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regioner. De ledande företagen inom AI inom sjukvården inkluderar Intel Corporation, Nvidia Corporation, Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation, General Vision, Enlitic, Next IT och Welltok.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Detaljerad rapport om marknaden för maskininlärningsoperationer (MLOps) fram till 2030

En detaljerad rapport om marknaden för maskininlärningsoperationer (MLOps) fram till 2030 ger en omfattande analys av marknadsstorlek, andel, intäkter, segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser närvaron av begränsande faktorer och regionala industrier som kan påverka marknadstillväxttrenderna bortom prognosperioden 2030. Rapporten ger värdefulla insikter och strategier för att hjälpa företag att navigera i den komplexa marknadsmiljön och maximera ROI. Den erbjuder en djupgående analys av marknadens konkurrenslandskap, inklusive nyckelindustriaktörer, marknadsandel och konkurrensstrategier.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Marknaden för AI-baserade medicinska enheter väntas växa kraftigt mellan 2023 och 2030, enligt en ny forskningsrapport. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, applikationer och typer. Applikationer inkluderar sjukhus och vårdgivare, patienter, läkemedels- och bioteknikföretag, vårdgivare och andra. Typer av AI inkluderar maskininlärning, naturlig språkbehandling, kontextmedveten databehandling och datorseende. De största tillverkarna av AI-baserade medicinska enheter inkluderar NVIDIA Corporation, Philips, Micron Technologies, Siemens Healthineers AG, Johnson & Johnson, Medtronic och GE Healthcare.

Digital Journal fördjupade 18 september

Ny rapport förutspår tillväxt för marknaden för data- och maskininlärningsplattformar

360 Research Reports har publicerat en ny rapport som förutspår en betydande tillväxt för marknaden för data- och maskininlärningsplattformar mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden utifrån slutanvändare (små, medelstora och stora företag), typer och geografiska regioner. Bland de största tillverkarna av dessa plattformar nämns Domino Data Lab, Dataiku, Lexalytics, TIBCO Software, Rapid Insight, Google, Microsoft, SAS, H20.ai, Anaconda, Alteryx, MathWorks, SAP, Databricks, KNIME, IBM, RapidMiner och Angoss. Rapporten undersöker också marknadens storlek, konkurrenslandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

AI och maskininlärning transformerar global bankindustri

Den globala bankindustrin genomgår en djupgående omvandling, drivet av tekniska framsteg, förändrade kundförväntningar och regulatoriska utvecklingar. Banker över hela världen omfamnar digitala kanaler, samarbetar med fintech-startups och teknikföretag, anpassar sig till förändrade regulatoriska ramverk och fokuserar på att förbättra kundupplevelsen. AI och maskininlärning spelar en central roll i denna transformation, med tillämpningar som chatbots, bedrägeridetektering, kreditvärdering, personaliserade finansiella tjänster och riskhantering. Företag som utvecklar maskininlärning spelar en avgörande roll i formandet av bankindustrins framtid.

Direktlänk Dela TechBullion fördjupade 17 september

Ny rapport om marknaden för videoanalys och artificiell intelligens publicerad av 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Videoanalys och Artificiell Intelligens Marknad´ för slutanvändare (BFSI, stadsövervakning, kritisk infrastruktur, utbildning, gästfrihet och underhållning, tillverkning, försvar och gränsövervakning, detaljhandel och konsumentvaror, trafikledning, transport, andra), typer (TYPE1), region och global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT- och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek för videoanalys och artificiell intelligens, segmentstorlek (huvudsakligen inklusive produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Dessutom tillhandahåller rapporten detaljerad kostnadsanalys, leveranskedja.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) marknaden växer globalt, prognos till 2031

En ny forskningsrapport visar den globala marknaden för Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) och dess kommersiella möjligheter fram till 2031. Rapporten inkluderar en analys av hur COVID-19 påverkat marknaden och hur företag kan övervinna hoten som pandemin har medfört. De stora aktörerna på MLaaS-marknaden inkluderar ISHIR, IBM, Google, Microsoft och Amazon. MLaaS-marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en beräknad CAGR på procent. Marknaden förväntas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Ny rapport förutspår tillväxt inom Data Science och Machine Learning Service Market 2023-2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Data Science and Machine Learning Service Market´ av slutanvändare (bank, försäkring, detaljhandel, media och underhållning), typer (TYPE1), region och global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar också kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. De största tillverkarna av Data Science och Machine Learning Service Market globalt är Bigml, Hewlett-Packard Enterprise Development, International Business Machine, Amazon Web Services, Mango Solutions, Fico, Google, LatentView Analytics, ZS, Microsoft och AtandT DataScience.com.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell intelligens inom utbildningssektorn växer snabbt

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom utbildningssektorn är en av de snabbast växande sektorerna. Marknadsforskningsrapporten analyserar AI inom utbildningssektorn globalt från 2023 till 2030. Huvudkonkurrenterna på marknaden är bland andra Google, IBM, Pearson, Microsoft, AWS, Nuance, Cognizant, Metacog, Quantum Adaptive Learning, Querium, Third Space Learning, Aleks, Blackboard, BridgeU, Carnegie Learning, Century, Cognii, DreamBox Learning, Elemental Path, Fishtree, Jellynote, Jenzabar, Knewton och Luilishuo. Marknaden är segmenterad baserat på slutanvändarindustri (högre utbildning, primär- och sekundärutbildning), typ (maskininlärning och djupinlärning, naturligt språkbehandling) och geografi (Asien-Stilla havsområdet, Nordamerika, Europa, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika).

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Global AI i företagsmarknaden förväntas nå 1,5 biljoner dollar 2028

Enligt en rapport från Infinity Business Insights förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i företag nå 1,5 biljoner dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,3% från 2023 till 2028. Rapporten belyser hur AI har omvandlat företagsverksamhet och beslutsfattande, med AI-lösningar som erbjuder insikter baserade på data, automatisering och förbättrad effektivitet. Nyckelmarknadsaktörer som nämns i rapporten inkluderar Google, Microsoft, IBM, Amazon Web Services, Nuance, Verint, DataRobot, SAS, MathWorks, Digital Reasoning, Cloudera, IPsoft, Uniphore, Kasisto och iFLYTEK.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

LegalTech Artificial Intelligence-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

LegalTech Artificial Intelligence-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030. Förbättringar inom riskhantering, styrning och företagsomvandlingsprocesser har bidragit till denna tillväxt. Företag som ROSS Intelligence, Judicata, IBM Corporation och FiscalNote har varit viktiga tillverkare inom marknaden. Marknaden har sett tekniska innovationer och framsteg som har optimerat produktens prestanda och gjort den mer använd i nedströmsändanvändare. Rapporten erbjuder en detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja, samt en konkurrensanalys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Kunstgjord intelligens på rättegångsfinansieringsmarknaden växer globalt fram till 2030

En ny forskningsrapport visar kommersiella möjligheter och intäktsprognoser för marknaden för konstgjord intelligens (AI) inom rättegångsfinansiering från 2023 till 2030. Rapporten inkluderar data om marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Den täcker också strategier för företag att övervinna hot som orsakats av COVID-19. Marknaden för AI inom rättegångsfinansiering har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) av procent. Marknaden beräknas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Legal Tech Artificial Intelligence-marknaden förväntas växa till 62689,11 miljoner USD år 2028

Marknaden för Legal Tech Artificial Intelligence, en av de snabbast växande sektorerna, beräknas expandera med en CAGR på 33,63% under prognosperioden och nå ett värde av 62689,11 miljoner USD år 2028, från 11011,72 miljoner USD 2022. Marknaden är segmenterad efter slutanvändarindustri (advokater, kunder), typ (dokumenthanteringssystem, praxis- och ärendehantering, kontrakthantering, IP-hantering, juridisk forskning, juridisk analys, cybersäkerhet, prediktiv teknologi) och geografi (Asien-Stilla havet, Nordamerika, Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika). Nyckelaktörer på marknaden inkluderar LexMachina, FiscalNote, Judicata, Luminance T, eBREVIA, Justia, Knomos Knowledge Management Inc., Lawgeex, Catalyst Repository Systems, Casetext Inc., Blue J Legal, Loom Analytics, LEVERTON, Legal Robot Inc. och Everlaw.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Maskininlärningskurser Marknadsinsikter 2023: Omfattande analys av storlek, andelar, intäkter och tillväxttrender

En omfattande rapport om marknaden för maskininlärningskurser fram till 2023 ger en komplett analys av marknadens storlek, andelar, intäkter, olika segment, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser även begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten ger värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera på marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar. Rapporten innehåller även en konkurrenslandskapsanalys, som ger insikter i framstående spelare med betydande marknadsandelar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence (AI) in Real Estate Market´ av slutanvändare (stora företag, små och medelstora företag (SMEs)), Typer (TYPE1), Region och Global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom fastigheter förväntas öka avsevärt under prognosperioden, mellan 2023 och 2030. Rapporten fokuserar på storleken på marknaden för artificiell intelligens (AI) inom fastigheter, segmentstorlek (huvudsakligen täcker produkttyp, ansökan och geografi), konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Benzinga fördjupade 15 september

Ny studie förutspår tillväxt i AI-konsultmarknaden till 2031

En ny forskningsstudie av Market Research Inc förutspår tillväxt inom marknaden för AI-konsultation mellan 2023 och 2031. Studien ger en omfattande bild av den konkurrensutsatta marknaden samt en djupgående analys av leveranskedjan för att hjälpa företag identifiera stora förändringar i branschpraxis. Rapporten granskar också den nuvarande statusen för AI-konsultindustrin, samt förväntad framtida tillväxt, tekniska framsteg, investeringsmöjligheter, marknadsekonomi och finansiella data. Studien gör en noggrann undersökning av marknaden och erbjuder insikter baserat på en SWOT-analys av branschen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Ny rapport publicerad om den globala marknaden för artificiell intelligens

360 Research Reports har publicerat en ny rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) med prognoser fram till 2030. Rapporten tar upp användningen av AI inom olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media, bil- och transport, jordbruk och tillverkning. Bland de största tillverkarna av AI globalt nämns Alphabet, Nvidia, Blue Frog Robotics, Kuka, Softbank, IBM, Fanuc, Harman International Industries, Amazon, Intel, Microsoft, ABB, Promobot, Hanson Robotics och Xilinx. Rapporten förutspår att AI-marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030, drivet av teknisk innovation och ökad användning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Artificiell intelligens inom media och underhållning förväntas växa kraftigt fram till 2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificiell intelligens (AI) inom media och underhållning´ som prognostiserar marknadens utveckling fram till 2030. Rapporten behandlar olika användningsområden för AI inom sektorn, inklusive spel, detektering av falska historier, plagiatdetektering, personalisering, produktionsplanering och -hantering, försäljning och marknadsföring samt talangidentifiering. Bland de största tillverkarna av AI för media och underhållning nämns Sentient Technologies, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, NVIDIA Corporation, Numenta Inc. och Google Inc. Rapporten förutspår att marknaden kommer att växa avsevärt mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Världen denna vecka: Globala politiska händelser och frågor

Världen denna vecka diskuterar flera globala frågor och politiska händelser. I Europa närmar sig den hårdhögra allt närmare makten och påverkar politiken utan att behöva gå med i regeringar. I USA fortsätter Hunter Bidens problem och en ny riksrättsaga. I Asien breddar Narendra Modi Indiens regionala klyftor och Vladimir Putin söker vapen från Nordkorea. I Kina lanserar regeringen en kampanj mot medicinsk korruption. I Mellanöstern och Afrika är politikernas dödliga försummelse i Marocko och Libyen ett problem. I Storbritannien har ekonomisk inaktivitet blivit ett unikt problem.

Direktlänk Dela The Economist Newspaper fördjupade 14 september

Maskininlärning inom utbildning förväntas växa kraftigt fram till 2031

En omfattande marknadsundersökningsrapport analyserar noggrant marknaden för maskininlärning inom utbildning, och utforskar de faktorer som driver dess tillväxt, de hinder den möter och de möjligheter den presenterar. Rapporten granskar den konkurrenskraftiga landskapet och identifierar lovande tillväxtutsikter i både etablerade och framväxande segment och regioner. COVID-19-pandemin har negativt påverkat flera branscher, inklusive marknaden för maskininlärning inom utbildning, över hela världen. Den globala marknaden för maskininlärning inom utbildning förväntas maximera vid slutet av 2031, med en betydande CAGR under 2023-2031.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 14 september

Maskininlärning i bilmarknaden förutspås ha en lovande framtid, enligt ny rapport

En nyligen publicerad rapport om ´Maskininlärning i bilmarknaden´ förutspår en lovande framtid för global maskininlärning inom bilindustrin de kommande fem åren. Rapporten, som är 113 sidor lång, ger en grundlig beskrivning av marknadens nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Den täcker även nyckeltrender, marknadssegmenteringar, drivande faktorer och geografisk analys. Rapporten innehåller mer än bara fakta och siffror, den fungerar också som ett strategiskt navigationshjälpmedel och vägleder beslutsfattande på denna konkurrensutsatta marknad.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 14 september

Forskningsrapport ger omfattande analys av AI-dubbingsverktygsmarknaden

En forskningsrapport om AI-dubbingsverktyg ger en omfattande analys av marknadsstorlek, andel, översikt och tillväxtutsikter som påverkar marknadstillväxten. Rapporten täcker ett brett spektrum av aspekter, såsom marknadsdynamik, analys av konkurrenters marknadsandel, marknadens värde och volym, SWOT-analys, produktjämförelser, nyutvecklingar av nyckelaktörer och potentiella möjligheter. Marknaden har bedömts utifrån fyra indikatorer i marknadsdynamikens kapitel, inklusive drivkrafter, begränsningar, nyckeltrender och utmaningar. Rapporten ger även detaljerade uppgifter om faktorer som ökad efterfrågan från utvecklingsländer och innovationer inom olika industrier som förväntas driva marknaden till en ny nivå.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 14 september

US-lagstiftare introducerar ramverk för att reglera AI

US-senatorerna Josh Hawley och Richard Blumenthal har introducerat ett lagstiftningsramverk för att reglera artificiell intelligens (AI). Ramverket föreslår att företag som utvecklar generativa AI-modeller eller system för ansiktsigenkänning ska registrera sig hos en oberoende tillsynsmyndighet. Myndigheten kommer att ha tillsyn över AI-utvecklare, genomföra regelbundna revisioner och övervaka AI:s teknologiska och ekonomiska effekter. Lagstiftarna uppmanar också kongressen att införa nya lagar för att ställa AI-utvecklare ansvariga för missbruk av AI.

Direktlänk Dela CoinGeek fördjupade 13 september

Stark tillväxt förutspådd för maskininlärningsmarknaden fram till 2027

En ny rapport om maskininlärningsmarknaden förutspår stark tillväxt de kommande fem åren. Rapporten analyserar marknadsstorlek, andel och trender inom industrin. Den globala marknaden för maskininlärning förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 48,39% under prognosperioden, och nå USD 103901,16 miljoner år 2027. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Tillämpningar inkluderar BFSI, hälso- och sjukvård, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg. Typerna inkluderar moln och lokal. Regional analys inkluderar Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Data Science och Machine Learning Service Marknadsinsikter 2023: Analyser av ledande aktörer, segmentering, framtida trender och tillväxt

En omfattande analys av Data Science och Machine Learning Service-marknaden visar att marknaden ser lovande ut för de närmaste fem åren. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Applikationer inkluderar bank, försäkring, detaljhandel, media och underhållning. Typerna är konsulttjänster och managementlösningar. Regional analys täcker Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Marknaden förväntas växa betydligt, med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) prognostiserad från 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

AI-marknaden förväntas växa årligen med imponerande CAGR 2023-2030

En 131 sidor lång rapport om ´Artificial Intelligence (AI) Market´ presenterar forskning och analys av AI-marknaden, vilket förväntas gynna intressenter, leverantörer och andra deltagare i branschen. Rapporten avser perioden 2023-2030 och förutspår att AI-marknaden kommer att växa årligen med en imponerande CAGR. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Alphabet, Nvidia, Blue Frog Robotics, Kuka, Softbank, IBM, Fanuc, Harman International Industries, Amazon, Intel, Microsoft, ABB, Promobot och Hanson Robotics. Rapporten fokuserar på AI-marknadens storlek, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärning i tillverkningsindustrin: Marknadsinsikter 2023-2030

Rapporten Machine Learning in Manufacturing Market Insights of 2023 ger en omfattande analys av marknadens storlek, aktieandelar, intäkter, segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser även begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten syftar till att ge en fullständig förståelse för branschens potential och att ge insikter som hjälper företag att fatta välgrundade beslut. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Dubai Gold och Commodities Exchange ser betydande handelsaktivitet under första halvåret

Dubai Gold and Commodities Exchange, Mellanösterns största och mest diversifierade finansiella derivatbörs, registrerade betydande handelsaktivitet under första halvåret med 3,5 miljoner kontrakt värda $71,3 miljarder som handlades. Den kommersiella direktören Louis Hyams sade att de viktigaste drivkrafterna för denna starka prestation var det sortiment av indiska rupieprodukter som de erbjuder, vilket bidrog till majoriteten av handeln med 23 miljoner kontrakt värda $57,6 miljarder. Börsen har lyckats etablera emiratets position som ett globalt nav för handel med råvaror och har lyckats locka investerare från hela världen. Börsen har lockat 93 investerare hittills, varav 15 är utländska.

Direktlänk Dela Dubai Week fördjupade 12 september

Maskininlärning inom medicinsk bildbehandling: Marknadsundersökning 2023-2031

En professionell marknadsundersökning har genomförts för att bedöma tillväxtpotentialen på marknaden för maskininlärning inom medicinsk bildbehandling. Studien undersöker den globala marknaden, dess nuvarande status och framtida potential. Rapporten inkluderar regionala studier, tillväxtprognoser för perioden 2022 till 2028, och de viktigaste hindren för marknadsexpansion. Rapporten innehåller också marknadsandelar för de tio största företagen. Studien undersöker flera betydande regioner på en geografisk nivå, tillväxtmönster, industriella tillväxtutsikter och konkurrensutvärderingar.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 11 september

Marknaden för AI inom cybersäkerhet väntas nå 107078,85 miljoner dollar 2028

Den senaste forskningen om Artificiell Intelligens (AI) inom cybersäkerhet för perioden 2023-2031 ger analytisk information om aktuella trender, drivkrafter och marknadsbegränsningar hos ledande leverantörer. Studien täcker möjligheter för företagstillväxt, utmaningar att övervinna och framväxande trender. Marknaden för AI inom cybersäkerhet väntas nå 107078,85 miljoner dollar 2028, med en CAGR på 34,58 procent under perioden 2022-2028. AI kan erbjuda ett alternativ till traditionella cybersäkerhetslösningar genom att maskiner kan utvärdera programbeteende och använda maskininlärning för att upptäcka matchningar där beteendet är prediktivt för skadlig kod.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

AI in Platform as a Service (PaaS) marknaden växer kraftigt

En omfattande marknadsundersökning analyserar ´Artificial Intelligence in Platform as a Service (PaaS) Market´, utforskar faktorer som driver dess tillväxt, de hinder den står inför och de möjligheter den presenterar. Rapporten undersöker konkurrenslandskapet, inklusive strategier som används av nyckelspelare, och identifierar lovande tillväxtutsikter i både etablerade och framväxande segment och regioner. Den globala marknaden för AI in PaaS uppskattades till 4771,18 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 20,95% under prognosperioden, nå 14937,92 miljoner USD 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Artificiell intelligens inom medicinsk bildmarknad förväntas expandera med en CAGR på 24,65% fram till 2028

En omfattande marknadsundersökning analyserar noggrant ´Artificiell intelligens i medicinsk bildmarknaden´, utforskar de faktorer som driver dess tillväxt, de hinder den står inför och de möjligheter den presenterar. Rapporten levererar en opartisk utvärdering av marknadens prestanda, belyser de senaste branschframstegen och innovativa metoder. Rapporten undersöker även den konkurrensutsatta landskapet, inklusive de strategier som nyckelspelare använder, och identifierar lovande tillväxtutsikter i både etablerade och framväxande segment och regioner. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom medicinsk avbildning värderades till 9650,32 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 24,65% under prognosperioden, vilket når 36203,75 miljoner USD 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Artificiell intelligens (AI) i fastighetsmarknaden: Analys av nyckelspelare och framtida trender fram till 2023

En omfattande rapport om artificiell intelligens (AI) i fastighetsmarknaden har nyligen uppdaterats, och ger insikter om marknadsstorlek, andel och industriella trender. Enligt den senaste forskningen ser den globala marknaden för AI inom fastigheter lovande ut de kommande fem åren. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Marknaden för AI inom fastigheter har upplevt tillväxt från flera miljoner USD till flera miljoner USD från 2017 till 2022, och förväntas nå flera miljoner USD 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

AI i tillverkningsmarknaden förväntas växa kraftigt till 2030

En ny omfattande rapport om AI i tillverkningsmarknaden ger en detaljerad analys av marknadsstorlek, andel och trender inom branschen. Enligt den senaste forskningen ser den globala AI i tillverkningsmarknaden lovande ut de närmaste fem åren. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala prognoser för perioden 2023-2030. Marknaden var värderad till 915,93 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 58,59% under prognosperioden, vilket når 14573,26 miljoner USD 2027. Rapporten utforskar också effekterna och återhämtningsstrategierna för Covid-19-pandemin och Ryssland-Ukraina-konflikten.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Marknaden för plattformar för dataanalys och maskininlärning ser lovande ut fram till 2023

Enligt en ny rapport ser marknaden för plattformar för dataanalys och maskininlärning lovande ut de kommande fem åren. Rapporten går djupt in i marknadsstorlek, andel och branschtrender. Marknaden segmenteras efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Applikationer inkluderar små, medelstora och stora företag. Typer inkluderar öppna dataintegrationsverktyg och molnbaserade dataintegrationsverktyg. Regional analys täcker Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Rapporten utforskar även effekterna av Covid-19-pandemin och Ryssland-Ukraina-konflikten.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Positiv tillväxt förväntas för den globala marknaden för Machine Learning Service (Mlaas)

En ny rapport förutser en positiv tillväxt för den globala marknaden för Machine Learning Service (Mlaas) de kommande åren. Rapporten, som baseras på historiska data och nuvarande marknadsscenarier, ger en helhetsbild av marknaden. Företag som Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc, CSC, Heroku, Clustrix och Xeround omnämns. Rapporten täcker regioner som Mellanöstern och Afrika, Nordamerika, Sydamerika, Europa och Asien-Stillahavsområdet.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 10 september

Artificiell intelligens (AI) i cybersäkerhetsmarknaden förväntas växa kraftigt 2023-2030

En ny rapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom cybersäkerhet kommer att uppleva en anmärkningsvärd årlig tillväxt mellan 2023 och 2030. Marknaden värderades till 18019,5 miljoner USD 2022 och förväntas nå 107078,85 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 34,58% under perioden 2022-2028. AI i cybersäkerhet kan erbjuda ett alternativ till traditionella cybersäkerhetslösningar, där maskiner kan utvärdera programbeteende och använda maskininlärning för att upptäcka skadlig kod. Rapporten täcker data på marknadsintroduktion, segmenteringar, status och trender, möjligheter och utmaningar, branschkedja, konkurrensanalys, företagsprofiler och handelsstatistik.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

AIoT-lösningar marknadens utveckling 2023-2028

En global forskningsrapport visar kommersiella möjligheter och inkomstprognoser för ´Artificial Intelligence Of Things (AIoT) Solutions Market´. Rapporten täcker tillämpningar (konsument, företag, industri, regering), företag som har etablerat officiella ekonomiska band med organisationen, och individuella rådgivare från hela världen. De stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar Siemens AG, SK Telecom, Tellmeplus, Analog Devices Inc., Cisco Systems, Baidu Inc., SoftBank Robotics Holding Corp., Fujitsu Ltd., Google Inc., Apple Inc., ABB Ltd., General Electric, STMicroelectronics, Huawei Technologies Co. Ltd., CloudMinds, Symantec Corporation och Xiaomi Technology Co. Ltd. Rapporten fokuserar på AIoT-marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Svåra tider framöver för maskininlärningsoperation och underhållsteknikbranschen

Svåra tider väntar för mänskligheten då vi bekämpar två pandemier samtidigt, hälsa och ekonomi. Datalys kämpar för att rädda sektorer och företag inom maskininlärningsoperation och underhållsteknik från en bokstavlig smältning. Trots situationen har Datalys forskningsteam lyckats samla den senaste informationen om maskininlärningsoperation och underhållsteknikrapporten. Studien ger information om marknadstrender och utveckling, drivkrafter, kapaciteter, teknologier och de föränderliga dynamiken i maskininlärningsoperation och underhållsteknikrapporten.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 10 september

Deuterium Capital Management LLC förvärvar aktier i PagerDuty, Inc.

Deuterium Capital Management LLC har förvärvat en ny position i aktier i PagerDuty, Inc. under årets första kvartal. Företaget köpte 8 114 aktier i PagerDuty, värda cirka $284 000. PagerDuty, Inc. är en framstående aktör inom digital driftshantering, med verksamhet främst i USA men även i EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika), Asien och Japan. Företagets plattform samlar effektivt data och digitala signaler från olika mjukvaruaktiverade system eller enheter. Genom att använda avancerade maskininlärningsfunktioner kan företaget korrelera, bearbeta och förutse möjligheter och problem.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 10 september

Artificiell intelligens (AI) på hotellmarknaden väntas växa årligen till 2030

En rapport om artificiell intelligens (AI) på hotellmarknaden förutspår att marknaden kommer att växa årligen fram till 2030. Rapporten analyserar olika applikationer av AI inom hotellbranschen, inklusive kundköp, reseval, restauranger, underhållning, resmönster och resplaner. Bland tillverkarna av AI för hotellmarknaden finns Hilton CRS Technologies, KLM Airlines, Lemax, IBM, mTrip, Cvent, Amadeus IT, Qtech Software, Infosys, Altexsoft och Lola. Rapporten fokuserar på marknaden i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Datorseende i AI-marknaden väntas växa årligen med en imponerande CAGR 2023 - 2030

En ny rapport ger en djupgående analys av marknaden för datorseende inom artificiell intelligens (AI) baserat på regioner, applikationer och typer. Marknaden förväntas växa årligen med en imponerande CAGR mellan 2023 och 2030. Stora tillverkare inkluderar NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Facebook, COGNEX Corporation, Apple Inc., Microsoft Corporation, Cognex, Basler AG, Allied Vision Technologies GmbH, Teledyne Technologies, Avigilon, Qualcomm Technologies, Inc. och Xilinx. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser förutspår att den kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten innefattar forskning och analys som ska gynna intressenter, leverantörer och andra deltagare inom branschen. Marknaden väntas växa årligen med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2030. IBM Corporation, Microsoft Corporation, Google och Cognizant är några av de största tillverkarna på marknaden. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek och konkurrenslandskapet.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Automatiserad maskininlärning (AutoML) marknadsprognosrapport 2023-2030

En rapport på 103 sidor förutspår att marknaden för automatiserad maskininlärning (AutoML) kommer att växa årligen med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nulägesstatus och utvecklingstrender. Den fokuserar på AutoML på den globala marknaden, särskilt i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Rapporten kommer också att inkludera analysen av effekterna av kriget mellan Ryssland och Ukraina och COVID-19 på denna industri.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

AI/Machine Learning-marknadens framtida tillväxttrender | Kommande möjligheter och utmaningar fram till 2030

Globala AI/Machine Learning Market Research Report 2023-2030 ger en grundlig analys av konkurrenslandskapet för topp tillverkare [GOOGLE, Amazon, PINTEREST, TRADEMARKVISION, BAIDU, IBM, SOUNDHOUND] samt utvecklingsdrivare och begränsningar. Forskningen erbjuder djupgående och kvalitativa insikter om banbrytande företags tillväxtplaner, makroekonomiska och mikroekonomiska variabler, bedömning av trender och finansiella uttalanden av stora företag. AI/Machine Learning-marknadsstudien inkluderar detaljerade industrisegment efter typ [TensorFlow, Caffe2, Apache MXNet] och tillämpningar [Automotive, Santific Research, Big Date, Other] med segmenteringsanalys, CAGR-status, tillväxtintäktsinformation och prognoser om branschstorlek och andel.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Rapport: AI inom fastighetsmarknaden förväntas växa fram till 2029

En rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom fastighetssektorn har släppts. Rapporten täcker perioden 2023 till 2029 och innehåller en analys av effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på industrin. Bland de profilerade företagen finns IBM India Private Limited och Engel & Völkers. Rapporten segmenterar marknaden baserat på slutanvändarindustri (stora företag, små och medelstora företag), typ (maskininlärning, naturlig språkbearbetning, datorvision) och geografi (Asien-Stilla havet, Nordamerika, Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika).

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Marknadsrapport: Artificiell intelligens (AI) inom byggbranschen 2023-2030

En marknadsrapport för artificiell intelligens (AI) inom byggbranschen förutspår en betydande årlig tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten identifierar ledande tillverkare inom området, inklusive Alice Technologies, Plangrid, Autodesk, IBM och Microsoft. Byggföretag använder AI för att förbättra säkerheten och produktiviteten genom att extrahera exakt information och insikter. Nordamerika, särskilt USA, förväntas fortsätta spela en viktig roll i marknadens utveckling. Marknaden i Europa förväntas också växa betydligt under prognosperioden. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden 2023-2031: Analyserar aktuella trender och framtida prognoser

En nyligen släppt rapport om Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden 2023-2031 ger analytisk information om aktuella trender, problem, marknadsrisker och marknadsbegränsningar för de största leverantörerna. Rapporten täcker möjligheter för företagstillväxt, utmaningar att övervinna och framväxande trender. De ledande tillverkarna inom Maskininlärning inom tillverkningsindustrin inkluderar BigML, Inc., Funac, TIBCO Software Inc., Angoss Software Corporation, Baidu, Inc., Siemens, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Fractal Analytics Inc., Bosch, GE, Teradata, Dell Inc., NVIDIA, Hewlett Packard Enterprise Development LP, Intel Corporation, SAP SE, Alpine Data, Google, Inc., Dataiku, Domino Data Lab, Inc., Luminoso Technologies, Inc., Amazon Web Services Inc., TrademarkVision, RapidMiner, Inc., SAS Institute Inc., IBM Corporation, KNIME.com AG, Kuka, Fair Isaac Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

AI-robotmarknaden förväntas överstiga 12 miljarder dollar till 2024

En detaljerad studie av marknaden för artificiell intelligens (AI) robotar förväntas överstiga mer än 12 miljarder dollar till 2024, med en årlig tillväxttakt på 29% under prognosperioden. Marknaden är segmenterad baserat på erbjudandetyp, robottyp, applikationstyp och regional analys. Nyckelspelare profilerade i rapporten inkluderar Soft Bank, Hanson Robotics, NVIDIA, Intel, Microsoft, IBM, Alphabet, Harman International Industries (Samsung), Xilinx och ABB. Faktorer som ökad användning av kundcentrerade marknadsföringsstrategier, ökad användning av sociala medier för reklam och ökad efterfrågan på virtuella assistenter bidrar till marknadens tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Marknaden för djupinlärningschipset förväntas växa betydligt fram till 2030

Marknaden för djupinlärningschipset förväntas se en betydande tillväxt de kommande åren. Implementeringen av nya teknologier och innovativa lösningar kommer att driva marknadens intäktsgenerering och öka dess marknadsandel fram till 2030. Rapporten erbjuder en omfattande analys av marknaden för djupinlärningschipset, inklusive dess nuvarande tillstånd, nyckelspelare inom industrin, framväxande trender och framtidsutsikter för tillväxt. Den granskar djupgående det globala marknadsscenario, och ger värdefulla insikter i nuvarande trender och drivkrafter som påverkar marknaden för djupinlärningschipset på global skala.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Global studie av Machine-Learning-as-a-Service marknaden 2023-2029

En nyligen publicerad studie om den globala marknaden för Machine-Learning-as-a-Service 2023-2029 täcker alla aspekter av marknaden och ger aktuell data om nuvarande trender. Den är en värdefull källa till insiktsfulla data för företagsstrateger. Studien undersöker de senaste trenderna och siffrorna, marknadsstorleken, efterfrågans omfattning, tillväxttaktanalys, och ger en omfattande undersökning av marknadsandelen. Bland de ledande tillverkarna återfinns Amazon Web Services, BigML, Crunchbase, Fair Isaac Corporation, Google, IBM, Microsoft Corporation, PREDICTRON LABS och Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Ny forskning förutspår tillväxt inom marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvård

En ny rapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvård kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar olika aspekter av marknaden, inklusive regionala trender, applikationer (t.ex. medicinsk bildbehandling och diagnos, läkemedelsupptäckt, terapiplanering, sjukhusarbetsflöde, bärbara enheter, virtuella assistenter) och typer (maskininlärning, naturlig språkbehandling, bildbehandling, taligenkänning). Stora tillverkare inom denna sektor inkluderar Sense.ly, AiCure, Zebra Medical Vision Ltd., APIXIO, Inc., Enlitic, Inc., IBM (Watson Health), Lifegraph, Butterfly Network, Inc., Atomwise, Inc., Modernizing Medicine, Insilico Medicine, Inc., iCarbonX, Pathway Genomics Corporation, Welltok och Cyrcadia Health Inc.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 8 september

Forskningsrapport om global AIoT-marknad ger branschöversikt och spårar senaste utvecklingar

En forskningsrapport om marknaden för Artificial Intelligence of Things (AIoT) ger en översikt över branschen, inklusive dess definition, tillämpningar och utvecklingar, samt tillverkningsteknik. Rapporten spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden. Den ger data om hinder vid etablering av verksamhet och vägleder för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Rapporten täcker de största företagen på marknaden, inklusive AISPEECH, IBM, Intel, Gopher Protocol, Micron Technology, ShiftPixy Inc., Twilio Inc., Deep Vision, ALCES, Ceva.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Marknaden för AI inom försäkringar förväntas växa oväntat snabbt mellan 2023 och 2029

En rapport har visat att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom försäkringsbranschen förväntas växa med en oväntad årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2029, och generera betydande intäkter. Marknaden är segmenterad på grundval av slutanvändarindustri (t.ex. chatbots och virtuella assistenter, bedrägeriupptäckt, kundrelationshantering, cybersäkerhet, betalningsportar, finansiella transaktioner), typ (lösningar, tjänster) och geografi (Asien-Stillahavsområdet, Nordamerika, Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika). Rapporten ger också insikt i faktorer som påverkar den globala marknaden för AI inom försäkringar och branschens årliga tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Artificiell intelligens (AI) i olje- och gasmarknaden förväntas växa till flera miljoner dollar fram till 2029

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom olje- och gasindustrin förväntas nå flera miljoner dollar fram till 2029, enligt en ny rapport. Studien analyserar marknadsstorlek och trender för att underlätta affärsanalys och strategiskt beslutsfattande. Rapporten ger insikt i faktorer som påverkar den globala AI i olje- och gasmarknaden och industrins årliga tillväxt. Marknaden segmenteras utifrån slutanvändarindustri (upstream, downstream, midstream), typ (hårdvara, mjukvara, hybrid) och geografi (Asien-Stilla havet, Nordamerika, Europa, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika).

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Marknadsrapport för Artificiell Intelligens i Processfinansiering fram till 2030

En omfattande marknadsforskningsrapport analyserar noggrant ´Artificiell Intelligens i Processfinansieringsmarknaden´, utforskar faktorer som driver dess tillväxt, hinder det står inför och möjligheter det presenterar. Rapporten levererar en opartisk utvärdering av marknadens prestanda, med fokus på de senaste branschframstegen och innovativa metoder. Dessutom granskar rapporten den konkurrenskraftiga landskapet, inklusive strategierna som nyckelspelarna använder, och identifierar lovande tillväxtutsikter i både etablerade och framväxande segment och regioner.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Forskningsrapport om marknaden för överföringslinjetransformatorer

En forskningsrapport om marknaden för överföringslinjetransformatorer tillhandahåller all information relaterad till branschen. Den ger en överblick av marknaden, inklusive dess definition, tillämpningar och utvecklingar, samt tillverkningsteknik. Rapporten spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden. Den ger data om hinder vid etablering av verksamheten och vägleder för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Rapporten täcker bland annat företag som BEL, Eaton Bussmann, Pulse Electronics Corporation, Vishay Dale, Murata, TE Connectivity, HALO Electronics, Bourns och segment som elektronik, rymdindustri, bilindustri m.fl.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

5G FWA-enhetens marknadsundersökningsrapport ger översikt över branschen

En forskningsrapport om 5G FWA-enhetens marknad tillhandahåller information relaterad till branschen, inklusive dess definition, tillämpningar, utvecklingar och tillverkningsteknik. Rapporten spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden och ger data om hinder vid etablering av företag och vägledning för att övervinna kommande utmaningar. Rapporten täcker företag som Nokia, Casa Systems, TCL, Huawei, Fibocom, Zyxel, Teldat, Sagemcom, Vantiva, Samsung, Oppo, BEC Technologies, Arcadyan, Sercomm, Wistron NeWeb, Askey och Alpha Networks.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Marknaden för AI i PaaS förväntas nå flera miljoner dollar till 2028

Marknaden för artificiell intelligens i Platform as a Service (PaaS) förväntas uppgå till flera miljoner USD till 2028, en oväntad CAGR mellan 2023-2028. Rapporten analyserar påverkan av COVID-19 och Ryssland-Ukraina kriget på denna industri. Marknaden är segmenterad efter slutanvändarindustri (SME, stora företag), typ (Machine Learning Platform, Natural Language Processing Service, Visual Analysis Service, Language Processing Service, Data Insight Service) och geografi (Asien-Stilla havet, Nordamerika, Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika). Nyckelspelare på marknaden inkluderar Infosys, Google Cloud, AWS, Bluemix, Azure, TensorFlow, Rainbird AI, Wipro, Meya.ai och Mircrosoft.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden förväntas växa årligen till 2030

Enligt en ny rapport förväntas marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin växa årligen fram till 2030. Rapporten ger en djupgående analys baserad på regioner, tillämpningar (bilindustri, elektronikindustri, flygindustri, m.fl.) och typer (moln, på plats). De största tillverkarna av maskininlärning inom tillverkningsmarknaden inkluderar Siemens, Fractal Analytics Inc., RapidMiner, Inc., IBM Corporation, Alpine Data, Kuka, SAP SE, Luminoso Technologies, Inc., NVIDIA, Dell Inc., Amazon Web Services Inc., Teradata, Baidu, Inc., KNIME.com AG, Bosch, Angoss Software Corporation, TIBCO Software Inc., Microsoft Corporation, Fair Isaac Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP, BigML, Inc., Domino Data Lab, Inc., Funac, Google, Inc., GESAS Institute Inc., Intel Corporation, Dataiku, TrademarkVision och Oracle Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknadsrapport för kognitiva system och AI-system förutspår tillväxt till 2030

En ny rapport ger viktig statistisk information om marknadsstatus för aktörer inom kognitiva system och AI-system. Den omfattar historiska och projicerade marknadsdata, efterfrågan, applikationsspecifikationer, prisutveckling och geografiska uppdelningar av ledande företag inom kognitiva system och AI-system. Rapporten erbjuder en omfattande bild av den globala marknaden för kognitiva system och AI-system från 2023 till 2030. Forskningsrapporten ger även omfattande data om de viktigaste faktorerna som driver tillväxten på marknaden för kognitiva system och AI-system på både nationell och lokal nivå.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknadsstudie om global Data Science och Machine Learning Service publicerad av MarketandResearch.biz

En marknadsstudie baserad på den globala marknaden för Data Science och Machine Learning Service har publicerats av MarketandResearch.biz. Rapporten ger en exakt bild av marknaden och viktig data om olika komponenter som kommer att påverka utvecklingen. Den hjälper intressenter eller kunder att bestämma de bästa produktionsmetoderna och dra nytta av de ytterligare möjligheter som denna marknad erbjuder. Rapporten fokuserar på marknadsandelar, intäkter, tillväxt och utveckling och teknologisk utveckling. Den tar också upp aktuell marknadssituation och faktorer som driver och påverkar marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 5 september

AI i läkemedelsupptäckt: Marknadsutsikter 2023-2032

En professionell marknadsundersökning av Fior Markets analyserar tillväxtpotentialen och utsikterna för marknaden för Artificiell Intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt. Studien syftar till att tillhandahålla bakgrundsinformation om marknaden, dess senaste trender, framtida marknadspotential, nuvarande tillväxttakt och andra relevanta statistik. Rapporten ger djupgående information om konsumtionsdata, intäkter, bruttomarginalanalys och import och export till och från regionala och utländska marknader. Rapportens regionala fokus inkluderar flera avgörande områden: Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 5 september

Omfattande rapport om AI inom BFSI-sektorn släppt

En omfattande rapport om artificiell intelligens (AI) inom bank-, finans- och försäkringssektorn (BFSI) har släppts, vilket ger en fullständig analys av marknadens storlek, aktieandelar, intäkter, olika segment och trender. Rapporten belyser även begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender fram till 2030. Rapporten ger värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera på marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar. Den tar även upp marknadens tillväxtdrivare, inklusive marknadsbehov, leverans och olika tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 5 september

AI-textgeneratorns marknad förväntas växa med 17,22% CAGR mellan 2022 och 2027

Enligt Technavio kommer marknaden för AI-textgeneratorer att växa med en CAGR på 17,22% från 2022 till 2027, med en förbluffande 582,34 miljoner USD. Den snabba expansionen av e-lärande är en betydande marknadsdrivare, eftersom AI-textgeneratorer alltmer används för att effektivt producera skräddarsydda utbildningsinnehåll och förbättra studentengagemanget. Genom att automatisera innehållsskapande erbjuder dessa verktyg kostnadseffektiva lösningar, vilket gör e-lärande tillgängligt för en bredare publik samtidigt som den totala kvaliteten på lärandeupplevelser förbättras. Nordamerika framstår som en central region på marknaden för AI-textgeneratorer, och bidrar med cirka 36% till dess globala tillväxt under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 september

USA utökar exportrestriktioner på halvledarchip till Mellanöstern

USA utökar sina restriktiva regler för export av vissa halvledarchip, nu även till länder i Mellanöstern. Syftet är att hindra dessa regioner från att skaffa teknik som kan ha militär användning. Dessa regler påverkar i hög grad amerikanska Nvidia, en ledande tillverkare av grafikprocessorer och AI-chip. Nvidia uppskattar dock att de nya reglerna inte kommer ha någon större inverkan på företagets intäkter. Under sommaren har Huawei anklagats för att anlägga hemliga anläggningar för chiptillverkning i Kina för att kringgå de amerikanska sanktionerna.

Direktlänk Dela Voister fördjupade 4 september

Maximize Market Research analyserar globala marknaden för AI inom detaljhandeln

En omfattande rapport från Maximize Market Research analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln. Rapporten innehåller värdefulla insikter för företag och investerare som vill utnyttja marknadens potentiella möjligheter. Den detaljerade analysen omfattar trender, prognoser och monetära värden. Rapporten belyser även nyckelaktörer och nykomlingar på marknaden, deras tjänster, intäkter, ekonomiska status, tillväxtstrategier och regional närvaro. Den identifierar också drivkrafter och begränsningar som påverkar marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 4 september

Marknadsanalys för Artificiell Intelligens (AI) i Cybersäkerhet

En marknadsanalys av Artificiell Intelligens (AI) i Cybersäkerhetsindustrin har genomförts. Rapporten innehåller en detaljerad granskning av branschens tillväxtmotorer, utbud och efterfrågan, risker, marknadsattraktivitet, årlig tillväxtjämförelse, BPS-analys, SWOT-analys och Porters femkraftsmodell. Rapporten ger en ingående granskning av de potentiella utmaningarna, distinkta trenderna och möjligheterna för marknadsaktörer. Nyckelspelare inom AI i Cybersäkerhetsmarknaden inkluderar Boon Software, IBM, Camelot 3PL Software, Bloxx IT Solutions, HAL Systems, AGI Worldwide, Aldata, Infor, HighJump Software, Jungheinrich, Deposco, ASC, Advanced Systems Consultants, Argos Software, Appolis, Navitas, Oracle, AFS Technologies, Cadre Technologies, Automation Associates och BFC Software.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 september

Global marknad för mobil AI förväntas expandera med 6% CAGR mellan 2023 och 2029

En nyligen utgiven studie om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens (AI) förutspår att marknaden kommer att expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 6 % mellan 2023 och 2029. Studien inkluderar kvalitativ analys av olika segment när det gäller övergripande tillväxt, utveckling, möjligheter, affärsstrategier och procedurer. Nyckelspelare i rapporten inkluderar IBM, Microsoft, Huawei Technologies, MediaTek, Apple Inc., Samsung Electronics, Intel Corporation, Qualcomm Incorporated, Google Inc. och Nvidia Corporation. Rapporten belyser också tillväxten av mobil AI i olika delar av världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 2 september

Global forskningsrapport om AI-baserad cybersäkerhetsmarknad

En global forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens-baserad cybersäkerhet ger en detaljerad analys av marknadsstrategier, geografier och industrier för branschens huvudkonkurrenter. Rapporten innehåller omfattande information om konkurrensbedömning, inklusive kvantitativ analys och fördjupad kvalitativ analys. Denna information spänner från en makroöversikt över den totala marknadsstorleken, industrins kedja och marknadsdynamik till mikrodetaljer om segmentmarknader efter typ, tillämpning och region. De stora aktörerna på marknaden för artificiell intelligens-baserad cybersäkerhet är bland annat Amazon.com, Inc., Check Point Software Technologies Ltd., Cisco Systems, Inc., IBM Corporation, Intel Corporation och Symantec Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Dell Technologies rapporterar bättre än förväntade resultat för Q2 2024

Dell Technologies Inc. har rapporterat bättre än förväntade resultat för det andra kvartalet av räkenskapsåret 2024. Bolaget rapporterade ett resultat per aktie (EPS) på $1,74, vilket överträffade förväntningarna på $1,13. Omsättningen för kvartalet var $22,9 miljarder, med ett rörelseresultat på $2 miljarder. Jeff Clarke, VD för Dell Technologies, framhöll den förbättrade efterfrågan, särskilt på den amerikanska marknaden och i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Företaget upplevde också tillväxt inom offentlig sektor och små och medelstora företag (SMB).

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 1 september

Google DeepMinds medgrundare uppmanar till etiska försäljningar av Nvidia-chips

Mustafa Suleyman, medgrundare till Google DeepMind, menar att Nvidia-chips endast bör säljas till etiska AI-företag. Han föreslår att USA bör införa globala minimistandarder för användning av artificiell intelligens (AI) och att företag bör följa det åtagande som ledande AI-företag gjort till Vita huset. Suleyman, som också är VD för Inflection AI, har länge varit en förespråkare för strikt reglering av AI och uppmanar USA att införa skydd. Han tror att AI-modeller kommer att vara 100 gånger kraftfullare om bara två år.

Direktlänk Dela PetaPixel fördjupade 1 september

Ny rapport om globala marknadstrender och insikter inom maskininlärning i lagerlogistik

En ny rapport från Orbis Research med titeln ´Globala marknadstrender och insikter inom maskininlärning i lagerlogistik´ är nu tillgänglig. Rapporten syftar till att ge läsarna en djupgående bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet, stora trender, möjligheter och utmaningar. Rapporten visar att marknaden för maskininlärning i lagerlogistik växer snabbt, med tekniska framsteg, förändrade konsumentpreferenser och lagändringar som viktiga tillväxtfaktorer. Rapporten analyserar även marknadsandelar och konkurrensnivån bland de största konkurrenterna.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Ny rapport analyserar den globala marknaden för AI Image Generate System

En ny rapport från Orbis Research med titeln ´Global AI Image Generate System Market Trends and Insights´ analyserar den globala marknaden för AI Image Generate System. Rapporten syftar till att ge en djupgående bedömning av den konkurrensutsatta landskapet, stora trender, möjligheter och utmaningar. Marknaden har upplevt en enorm tillväxt tack vare faktorer som tekniska framsteg, förändrade konsumentpreferenser och lagstiftande förändringar. Rapporten täcker även aktuella marknadsinnovationer och effekterna av verktyg som maskininlärning och artificiell intelligens på forskningen inom AI Image Generate System. Bland de ledande spelarna på marknaden nämns Midjourney Stable Diffusion, NovelAI, Open AI, TIAMAT, Parti, NightCafe, DeepDream, Stablecog och Disco Diffusion.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Ny rapport om globala AI-Powered Text-to-Image Generator-marknadstrender och insikter tillgänglig på Orbisresearch.com

En ny rapport tillgänglig på Orbisresearch.com med titeln ´Global AI-Powered Text-to-Image Generator Market Trends and Insights´ syftar till att ge läsarna en djupgående bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet, stora trender, möjligheter och utmaningar inom den globala AI-Powered Text-to-Image Generator-marknaden. Rapporten studerar marknadsdrivare, begränsningar och segmentering för att ge intressenter nya insikter i denna snabbt växande marknad. Marknaden växer på grund av tekniska framsteg, förändrade konsumentpreferenser och lagstiftande förändringar. Rapporten innehåller också en detaljerad analys av de största aktörernas marknadsandelar, produktportföljer och affärsstrategier.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Ny rapport analyserar den globala marknaden för AI Art Generate System

En ny rapport från Orbis Research analyserar den globala marknaden för AI Art Generate System. Rapporten syftar till att ge en djupgående bedömning av konkurrenslandskapet, stora trender, möjligheter och utmaningar. Marknaden för AI Art Generate System har vuxit enormt, med tekniska framsteg, förändrade konsumentpreferenser och lagstiftande ändringar som viktiga tillväxtfaktorer. Rapporten undersöker också marknadens segmentering och konkurrenslandskapet, med en detaljerad analys av de största aktörernas marknadsandelar, produktportföljer och affärsstrategier.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Marknadsrapport för Data Science och Machine Learning Service 2023-2030

Enligt den senaste forskningsrapporten är marknaden för Data Science och Machine Learning Service segmenterad i olika typer och applikationer, vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar också på en djupgående analys av nyckelspelare som International Business Machine, DataScience.com, Google, ZS, AtandT, Fico, LatentView Analytics med flera. Rapporten presenterar även en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet, inklusive företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utvecklingar, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Automatiserad maskininlärning (AutoML) Marknadsinsikter 2023: Fullständig analys av marknadsstorlek, aktier, intäkter, segment, drivkrafter, trender och tillväxt

Den Automatiserade Maskininlärningsmarknaden (AutoML) Insikter av 2023 är en omfattande rapport som ger en fullständig analys av marknadens storlek, aktier, intäkter, olika segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser också de begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten syftar till att ge en fullständig förståelse för branschens potential och att ge insikter som hjälper företag att fatta välgrundade beslut. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Rapport: Global marknad för AI i cybersäkerhet 2023-2029

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) för cybersäkerhet undersöks i en ny forskningsrapport som täcker perioden 2023-2029. Rapporten omfattar drivkrafter, begränsningar, historiska och aktuella trender, reglerings-scenarier och tekniska framsteg. Rapporten jämför marknaderna före och efter COVID-19 samt påverkan av pandemin på den regionala ekonomin. Huvudaktörerna i marknaden är BAE Systems, Cisco, Fortinet, FireEye, Check Point, IBM, RSA Security, Symantec, Juniper Network och Palo Alto Networks.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

US bör begränsa användningen av Nvidias AI-chip till etiska köpare, säger Google DeepMinds medgrundare

USA bör tillåta Nvidias artificiella intelligens (AI) chips endast till köpare som går med på att använda tekniken etiskt, enligt Google DeepMinds medgrundare Mustafa Suleyman. Han föreslår att USA bör införa globala minimistandarder för användning av AI. I juli gjorde AI-företag som OpenAI, Alphabet och Meta Platforms frivilliga åtaganden till Vita Huset för att implementera åtgärder för att göra tekniken säkrare. USA har utökat restriktioner för export av sofistikerade Nvidia och Advanced Micro Devices AI-chip bortom Kina till andra regioner inklusive vissa länder i Mellanöstern.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 1 september

Global rapport om maskininlärningsmarknaden nu tillgänglig

En nyligen publicerad rapport från Orbisresearch.com med titeln ´Globala trender och insikter om maskininlärningsmarknaden´ är nu tillgänglig. Global Machine Learning Market Report 2023, som ger en grundlig analys av marknaden, har nyligen släppts av Orbis Market Research. Studien inkluderar marknadsstorlek, konkurrentandelar, marknadsuppskattningar och branschuppdateringar på global, regional och nationell nivå tillsammans med kvantitativa och kvalitativa data. Kvalitativa data belyser bland annat marknadsdrivare, begränsningar, nuvarande trender och möjligheter. Rapporten innehåller också en detaljerad studie av marknadssegment och undersegment för att erbjuda betydande insikter.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

USA utökar exportrestriktioner för Nvidia och AMD:s AI-chip

USA har utökat restriktionerna för export av avancerade AI-chip från Nvidia och Advanced Micro Devices (AMD) utöver Kina till andra regioner, inklusive vissa länder i Mellanöstern. Nvidia uppgav i en regulatorisk inlämning denna vecka att begränsningarna, som påverkar dess A100 och H100-chip, inte skulle ha en ´omedelbar materiell inverkan´ på dess resultat. AMD fick också ett informerat brev med liknande restriktioner. Amerikanska tjänstemän brukar införa exportkontroller av nationella säkerhetsskäl.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 31 augusti

Global MLaaS-marknad förväntas växa med 39,25% under prognosperioden 2023-2028

Enligt en studie utförd av HTF MI Research kommer den globala marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS) att växa med en CAGR på 39,25% under prognosperioden 2023-2028. Marknaden för MLaaS förväntas öka med 288,71 miljoner dollar under denna period. Studien inkluderar data från 2018 till 2022 och värderar för närvarande marknaden till 13,95 miljoner dollar. Bland företagen som täcks av studien finns Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Amazon Web Services, BigML, FICO, Yottamine Analytics, Ersatz Labs, Predictron Labs, H2O.ai, AT&T och Sift Science.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 29 augusti

En nyligen publicerad rapport på Orbisresearch.com med titeln ´Globala marknadstrender och insikter för kurser i maskininlärning´ ger en grundlig förståelse för marknadens dynamik, trender, tillväxtmöjligheter och utmaningar. Rapporten kan användas som ett användbart verktyg för marknadsdeltagare, investerare och entreprenörer för att fatta beslut i denna snabbt föränderliga marknad. Rapporten inkluderar en genomgång av de största aktörerna på marknaden, inklusive Edvancer, EdX, DataCamp, NobleProg, Udacity, BitBootCamp, Simplilearn, Metis, Jigsaw Academy, Udemy och Ivy Professional School.

The Knox Student fördjupade 29 augusti

Maskininlärning inom medicinmarknaden förväntas expandera betydligt, enligt ny rapport

Report Ocean har släppt en ny rapport om marknaden för maskininlärning inom medicin, som förväntas expandera betydligt under den förutseende tidsperioden. Maskininlärning inom medicin hänvisar till användningen av avancerade beräkningstekniker för att analysera medicinska data, göra prognoser och hjälpa till i kliniskt beslutsfattande. Den globala marknaden för maskininlärning inom medicin förväntas uppnå en värdering av miljontals USD till 2028. Rapporten inkluderar även en omfattande marknadssegmentering, som täcker stora marknadsleverantörer, typer, applikationer/slutanvändare och geografiska regioner.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 augusti

OpenAI söker massiv finansiering i Mellanöstern och andra företagsfinansieringsnyheter

OpenAI, ett amerikanskt företag inom artificiell intelligens, söker stora finansieringar i Mellanöstern. Enligt kinesiska rapporter har företagets VD, Sam Altman, rest till Mellanöstern för att samla in pengar, med målet att höja minst 100 miljarder dollar. Trots sin stora användarbas lider OpenAI förluster på grund av krav på datorkraft. Indonesiska kolföretaget Geo Energy har gått samman med Charged Asia, ett elbilsstartföretag baserat i Singapore, i ett lån på 4 miljoner dollar. Det Kina-baserade hälso-tech företaget Jianwang Technology har lyckats samla in cirka 100 miljoner RMB (13,7 miljoner dollar) i en serie A-finansieringsrunda. Zepto, ett indiskt snabbhandelsföretag, lyckades samla in 200 miljoner dollar i finansiering, vilket gav företaget en värdering på 1,4 miljarder dollar. Mateside, ett kinesiskt företag för medicinsk rehabiliteringsutrustning för hemmet, lyckades samla in nästan 100 miljoner RMB (13,7 miljoner dollar) i sin första finansieringsrunda. HC Scientific, ett kinesiskt bioteknikföretag, har slutfört en serie B+ finansieringsrunda, och lyckades samla in över 300 miljoner RMB (41,1 miljoner dollar).

Direktlänk Dela KrASIA fördjupade 29 augusti

Ny studie om globala trender och insikter för AI i byggindustrin tillgänglig på Orbisresearch.com

En ny studie med titeln ´Globala trender och insikter för artificiell intelligens (AI) i byggindustrin´ är nu tillgänglig på Orbisresearch.com. Studien ger en omfattande överblick över industrin genom att utforska viktiga trender, möjligheter och problem. Rapporten kommer att ge aktörer viktiga insikter för att fatta informerade beslut på denna snabbt expanderande marknad genom att undersöka marknadsdrivare, marknadsbegränsningar och marknadssegmentering. Marknaden för AI i byggindustrin har expanderat snabbt de senaste åren av flera anledningar. Rapporten undersöker även framstående företags marknadsandelar och den konkurrenskraftiga landskapet.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

ElevenLabs lanserar multilingual röstgenereringsmodell för AI

ElevenLabs, en världsledande utvecklare av röst-AI-programvara, har lanserat en ny flerspråkig röstgenereringsmodell som kan producera ´känslomässigt rika´ AI-ljud på 30 språk. Modellen bygger helt på intern forskning och kommer att möjliggöra för skapare att producera lokaliserat ljudinnehåll för internationella marknader över Europa, Asien och Mellanöstern. ElevenLabs har spenderat de senaste 18 månaderna med att analysera märken för mänskligt tal, bygga nya mekanismer för att förstå sammanhang och förmedla känslor i talgenerering, samt syntetisera nya, unika röster. Med Eleven Multilingual v2 kan den nya modellen automatiskt identifiera nästan 30 skrivna språk och generera tal på dem med en oöverträffad nivå av äkthet. Oavsett om en syntetisk röst eller klonad röst används, bibehålls talarens unika röstegenskaper över alla språk, inklusive deras ursprungliga accent. Detta innebär att samma röst kan användas för att ge liv åt innehåll på 30 separata språk. Idag innebär den nya utrullningen att din röst kommer att kunna tala på nästan 30 språk som erbjuds av den flerspråkiga modellen. Stödda språk inkluderar nu; Koreanska, Holländska, Turkiska, Svenska, Indonesiska, Vietnamesiska, Filippinska, Ukrainska, Grekiska, Tjeckiska, Finska, Rumänska, Danska, Bulgariska, Malaysiska, Ungerska, Norska, Slovakiska, Kroatiska, Klassisk Arabiska och Tamil. De ansluter sig till tidigare tillgängliga språk inklusive Engelska, Polska, Tyska, Spanska, Franska, Italienska, Hindi och Portugisiska. Efter nyligen lanserade funktioner och löpande förbättringar av plattformen har ElevenLabs också bekräftat idag att plattformen officiellt kommer ut ur Beta. Denna övergång markerar ett avgörande ögonblick i företagets engagemang för att tillhandahålla tillförlitliga och banbrytande verktyg för sina över 1 miljon globala användare. Framöver planerar ElevenLabs att introducera en mekanism som gör det möjligt för användare att dela röster på plattformen och dra nytta av utvecklingen av nytt ljud, vilket främjar möjligheter för mänsklig-AI-samarbete. Genom att sänka kostnaderna och resurserna som krävs för att skapa högkvalitativt ljudinnehåll på flera språk, gör ElevenLabs det möjligt för företag och skapare att producera mer fantasifullt och tillgängligt innehåll som resonerar över kulturer och språk. För oberoende spelskapare och utgivare ger det flerspråkiga talgenereringsverktyget nya möjligheter att översätta spelupplevelser och ljudinnehåll för internationella publik, koppla upp spelare och lyssnare på deras egna språk utan att kompromissa med kvaliteten eller noggrannheten i det talade ljudet. På samma sätt har utbildningsinstitutioner nu möjlighet att tillhandahålla elever med exakt ljudinnehåll på målspråk direkt, vilket stärker språkförståelse och uttalsfärdigheter, samt tillgodoser olika undervisningsstilar och inlärningsbehov för internationella studenter. Skapare av alla typer kan använda ElevenLabs verktyg för att förbättra tillgängligheten av innehåll för personer med synskador eller ytterligare inlärningsbehov genom att komplettera visuellt innehåll med tal tillgängligt på flera språk.

Direktlänk Dela MarTech Series fördjupade 28 augusti

Ny forskningsstudie om global AIGC in E-Commerce marknadsutsikt 2023 till 2029 av MarketQuest.biz

En ny forskningsstudie från MarketQuest.biz, Global AIGC in E-Commerce Market Outlook 2023 till 2029, syftar till att hjälpa företag i sina affärsprojekt. Rapporten börjar med att identifiera och fastställa behov, segmentera, rikta in sig och positionera de olika behoven. Den hjälper till med individualisering, det vill säga att anpassa ett företags hela ansträngning för att tillhandahålla en vara eller tjänst till konsumenten baserat på fastställandet av den personens krav. Rapporten erbjuder en solid och logisk grund för beslutsfattande genom att avslöja fakta inifrån och utanför organisationen som är relevanta för marknadsföringsbeslut. Några av marknadens främsta tillverkare som nämns i rapporten inkluderar OpenAI, Google, Copy AI, Stability.AI, Jasper AI, Notion AI, Stable AI, Midjourney, Langboat, Microsoft, Amazon och IBM.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Ny studie släppt om den globala marknaden för AI inom jordbruket 2023-2029

En ny studie om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom jordbruket för perioden 2023-2029 har släppts. Rapporten täcker alla aspekter av marknaden, inklusive aktuella trender, marknadsstorlek, efterfrågan, tillväxtanalys och marknadsandel. Den fokuserar även på marknadsanalys, nyliga framsteg, konkurrenslandskap, segmentering efter typ, tillämpning, geografi, marknadsstorlek och nyckelspelare. Rapporten lyfter fram de viktigaste faktorer som driver och hindrar marknaden, värdekedjan, tekniska förbättringar, framtidsutsikter, framtida vägkartor och distributörsanalys.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Globala marknaden för artificiell intelligensplattform 2023-2029: Ny studie

En nyligen publicerad studie om den globala marknaden för artificiell intelligensplattform för perioden 2023-2029 täcker alla aspekter av marknaden och ger aktuell information om nuvarande trender. Studien är en värdefull informationskälla för företagsstrateger och undersöker de senaste trenderna och siffrorna, marknadsstorlek, efterfrågeomfång, tillväxthastighetsanalys och ger en omfattande undersökning av marknadsandelen. Rapporten fokuserar även på marknadsanalys, nyligen framsteg, konkurrenslandskapsundersökning och segmenterar prognosen efter typ, tillämpning, geografi, marknadsstorlek och nyckelspelare.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Marknaden för artificiell intelligensplattform väntas nå 31,51 miljarder dollar till 2029

Marknaden för artificiell intelligensplattform förväntas nå 31,51 miljarder dollar till 2029, med en årlig tillväxttakt på 35% under prognosperioden. Rapporten ger en uppskattning av marknadsstorleken för AI-plattformsmarknaden, inklusive en analys av nuvarande och framtida trender. Den omfattar en detaljerad granskning av nyckelutvecklingar, marknadsföringsstrategier, indikatorer för utbud och efterfrågan och företagsprofiler för marknadsägare, ledare, potentiella spelare och nya aktörer. Rapporten täcker lokala, regionala och globala nivåer för att förbättra förståelsen för marknadspenetration, konkurrenslandskap, efterfrågeanalys och regional analys.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Djupinlärnings AI-marknaden förväntas expandera mellan 2023 och 2029

En nyligen genomförd forskning av MarketQuest.biz förutspår att marknaden för djupinlärning och artificiell intelligens kommer att expandera mellan 2023 och 2029. Forskningen fokuserar på nyliga och historiska prisförändringar, vilka ligger till grund för förutsägelser om marknadsexpansion. Studien tar också upp effekterna av COVID-19 på marknaden och diskuterar sannolika vägar för marknadens återhämtning efter pandemin. Andra hot, svårigheter och utmaningar täcks också tillsammans med deras potentiella effekter på marknaden.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Global marknadsrapport för Machine-Learning-as-a-Service 2023-2029

En nyligen släppt studie om den globala marknaden för Machine-Learning-as-a-Service (MLaaS) för perioden 2023-2029 ger insikter i nuvarande trender och erbjuder värdefull information för företagsstrateger. Rapporten innehåller en omfattande analys av marknadsandelen, tillväxttakt, marknadsstorlek, efterfrågan och de senaste trenderna. Den fokuserar även på konkurrenslandskapet och segmenterar prognosen efter typ, tillämpning, geografi och nyckelspelare. Bland de ledande tillverkarna nämns Amazon Web Services, BigML, Crunchbase, Fair Isaac Corporation, Google, IBM, Microsoft Corporation, PREDICTRON LABS och Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärningsmarknaden förväntas nå 23,46 miljarder dollar till 2023

Report Ocean har nyligen släppt en undersökningsrapport som fokuserar på marknaden för maskininlärning. Rapporten ger insikt i tillväxtstrategier, affärsmöjligheter, framväxande trender, innovationer och den konkurrensutsatta landskapet 2022. Maskininlärningsmarknadens värde förväntas nå 23,46 miljarder dollar till 2023, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 42,6% under perioden 2018-2023. Nordamerika har den största andelen av marknaden för maskininlärning, medan Asien-Stilla havsområdet förväntas bevittna den högsta CAGR. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Google Inc., Microsoft, IBM Watson, Amazon, Baidu, Intel, Facebook, Apple Inc. och Uber.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärningsmarknaden i Mellanöstern och Afrika förväntas nå 0,50 miljarder dollar till 2023

Enligt en nyligen släppt rapport från Report Ocean förväntas maskininlärningsmarknaden i Mellanöstern och Afrika nå ett värde av 0,50 miljarder dollar till 2023, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 29,1% under perioden 2018-2023. Rapporten ger insikter om tillväxtstrategier, affärsmöjligheter, framväxande trender, innovationer och den konkurrensutsatta landskapet. Marknaden kan delas in i fyra huvudsegment baserat på komponenter, tjänster, organisationsstorlek och tillämpning. De viktigaste aktörerna är Google Inc., Microsoft, IBM Watson, Amazon och Intel.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärningsmarknaden i Latinamerika förväntas nå 0,93 miljarder dollar 2023

En nyligen publicerad rapport från Report Ocean fokuserar på maskininlärningsmarknaden i Latinamerika. Rapporten ger insikter i tillväxtstrategier, affärsmöjligheter, framväxande trender och innovationer för 2022. Värdet på maskininlärningsmarknaden i Latinamerika förväntas nå 0,93 miljarder dollar 2023, med en årlig tillväxttakt på 24,8% under perioden 2018-2023. Maskininlärning, förmågan för datorer att lära sig genom erfarenheter för att förbättra sin prestanda, har blivit allt viktigare på grund av ökad tillgänglighet av data och behovet av att bearbeta data för att få meningsfulla insikter.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Naver presenterar HyperCLOVA X, en generativ AI-tjänst

Sydkoreanska internet sökmotortillhandahållaren Naver har lanserat sin generativa AI-tjänst HyperCLOVA X. Tjänsten erbjuder tjänster liknande en ChatGPT-liknande AI-chattbot, CLOVA X, och en generativ AI-baserad sökmotor som heter Cue, som fungerar liknande Microsofts Bing AI Search-upplevelse. HyperCLOVA X är utformad för att stärka företag med AI, vilket gör det möjligt för dem att låsa upp data och ge användare omedelbara svar. Naver Cloud, som är ansvarig för lanseringen av HyperCLOVA X, meddelade att betatjänsten för CLOVA X började på både engelska och koreanska den 24 augusti.

Direktlänk Dela WinBuzzer fördjupade 26 augusti

Nästan 60% av återförsäljare förväntar sig att införa AI och maskininlärning

Enligt en undersökning utförd av Honeywell, förväntar sig nästan sex av tio återförsäljare att införa AI, maskininlärning och datorseendetekniker inom det kommande året för att förbättra shoppingupplevelsen online och i butik. Undersökningen visade också att återförsäljare ser de nya teknologierna som kompletterande och förbättrande för arbetskraften, inte som ersättare för jobb. Undersökningen innehöll svar från 1 000 detaljhandelsdirektörer i USA, Europa, Afrika och Mellanöstern.

Direktlänk Dela Retail Customer Experience fördjupade 25 augusti

Naver introducerar HyperCLOVA X, en svit av AI-verktyg

Sydkoreanska internetjätten Naver har introducerat HyperCLOVA X, en svit av verktyg för generativ artificiell intelligens (AI). Detta lägger till de redan tillgängliga produkterna, inklusive OpenAI:s ChatGPT, Alphabets Bard, Metas Llama och Baidus Ernie Bot. Enligt företaget kommer dess AI-produkt att erbjuda AI-drivna sökningar för användare och anpassade tjänster för företagskunder. HyperCLOVA X-sviten inkluderar chatbot-applikationen CLOVA X som syftar till att förbättra webbsökning, online shopping och navigeringstjänster. Naver meddelade att det har börjat betatjänster för CLOVA X och att det kommer att börja beta för Cue i september. Företaget samarbetar också med Samsung för att utveckla nya chiplösningar och planerar att öppna ett datacenter för HyperCLOVA X-tjänster i november.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 25 augusti

Naver presenterar HyperCLOVA X, en svit av verktyg för generativ AI

Det sydkoreanska internetjätten Naver har presenterat HyperCLOVA X, en svit av verktyg för generativ artificiell intelligens (AI). Detta tillägg till redan tillgängliga produkter, inklusive OpenAI:s ChatGPT, Alphabets Bard, Metas Llama och Baidus Ernie Bot. Företaget hävdar att dess AI-produkt kommer att erbjuda AI-drivna sökningar för användare och skräddarsydda tjänster för företagskunder. Naver, även känt som ´Sydkoreas Google´, har startat betatjänster för CLOVA X och planerar att börja beta för Cue i september. Företaget utvecklar också nya chiplösningar tillsammans med Samsung.

Direktlänk Dela Samachar Central fördjupade 25 augusti

Maskininlärning som en tjänstemarknad förväntas överstiga 7500 miljoner USD till 2024

Maskininlärning som tjänstemarknad förväntas överstiga mer än 7500 miljoner USD till 2024 med en årlig tillväxttakt på 42% under den givna prognosperioden. Rapporten täcker detaljerad konkurrensutsikt inklusive marknadsandel och företagsprofiler för de viktigaste deltagarna på den globala marknaden. Nyckelspelare profilerade i rapporten inkluderar Terry Laboratories Inc., Aloe Laboratories Inc., Pokonobe Inc., Lily of the Desert Organic Aloeceuticals, Foodchem International Corporation, Aloe Farms Inc., Natural Aloe Costa Rica S.A., Aloecorp Inc., Cady Products LLC, Houssy Global och Pharmachem Laboratories Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 24 augusti

Naver Corp. lanserar koreansk språkchattbot CLOVA X

Sydkoreanska internetjätten Naver Corp. har lanserat CLOVA X, en koreansk språkchattbot liknande ChatGPT som kan ha konversationer och sammanfatta text. Teknikföretaget Naver Corp. har presenterat sitt svar på OpenAI:s ChatGPT - kallad CLOVA X - sin senaste generativa AI-chattbot som riktar sig till koreanska användare. Den 24 augusti rapporterade sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap att Naver släppte sin uppgraderade hyperskala-artificiella intelligensmodell HyperCLOVA X. HyperCLOVA X är företagets flaggskepps-AI-modell byggd med superdator- och dataanalysförmåga och driver Navers olika AI-tjänster inklusive den nya CLOVA X-chattboten. Den nya koreanska språkchattboten liknar ChatGPT men utnyttjar Navers expertis inom koreansk språk och kultur. Förutom den koreanska chattboten meddelade Naver också CUE, en generativ AI-sökningstjänst som också drivs av HyperCLOVA X. Naver meddelade att beta-testning av CLOVA X kommer att börja den 24 augusti och sökverktyget CUE: kommer att lanseras i september. Dessutom har Naver investerat kraftigt i AI, spenderat 754 miljoner dollar under fem år och öppnar ett stort nytt datacenter med 600 000 servrar för att hyperskala sina AI-ansträngningar.

Direktlänk Dela Cointelegraph fördjupade 24 augusti

Ny forskningsrapport förutspår betydande tillväxt för AI inom byggbranschen

En ny forskningsrapport förutspår betydande tillväxt för artificiell intelligens (AI) inom byggbranschen mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att marknaden för AI inom byggbranschen väntas växa årligen med en betydande sammanlagd årlig tillväxttakt (CAGR). Marknadsstorleken för AI inom byggbranschen värderades till 519,63 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en CAGR på 37,78% under prognosperioden, och nå 3554,22 miljoner USD 2027. AI tillåter entreprenörer att bygga smartare, billigare och mer effektivt, vilket stör en bransch som förändras snabbt.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 23 augusti

Israels premiärminister Netanyahu möter USA:s kongressdelegation i Jerusalem

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu träffade en tvärpolitisk kongressdelegation från USA i Jerusalem. Delegationen leddes av Rep. Joe Wilson, ordförande för underutskottet för Mellanöstern, Nordafrika och Centralasien, och inkluderade Rep. Dean Phillips, rankingmedlem i underutskottet. Även Rep. Victoria Spartz, Israels strategiska affärsminister Ron Dermer, premiärministerns stabschef Tzachi Braverman, utrikespolitiska rådgivaren Ophir Falk och USA:s ambassads Chargé d´Affaires Stephanie Hallett deltog i mötet. De diskuterade möjligheter till fred i Mellanöstern och samarbete mellan USA och Israel inom artificiell intelligens.

Direktlänk Dela Jewish News Syndicate fördjupade 22 augusti

Global maskinlärning som en tjänst (MLaaS) marknadsrapport 2023-2030

Maskinlärning som en tjänst (MLaaS) marknadsrapporten innehåller en detaljerad analys av marknadens tillväxt, storlek, trender och dynamik. Rapporten fokuserar på geografiska regioner som Nordamerika, Europa, Asien, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika. Den globala MLaaS-marknaden värderades till 6497,92 miljoner dollar 2022 och förväntas växa med en CAGR på 32,78% under prognosperioden, för att nå 35613,2 miljoner dollar 2028. Nyckelspelare på MLaaS-marknaden inkluderar FICO, Sift-Science, Hewlett Packard Enterprises, Google, Inc, Microsoft, IBM Corporation, ATandT, Ersatz Labs, BigML Inc, Fuzzy.ai, Yottamine Analytics och Amazon Web Services.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 augusti

Globala marknaden för artificiell intelligensplattform förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligensplattform växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar nuvarande trender och drivkrafter som påverkar marknaden på en global skala, inklusive effekterna av betydande händelser som Ryssland-Ukraina-kriget och globala inflationstakten. Rapporten granskar också marknadens nuvarande fördelning och adoption av olika typer, teknologier och applikationer. Bland de företag som nämns i rapporten finns Infosys Nia, Samsung, Arterys, iCarbonX, Rainbird, Ayasdi, Dialogflow, Meya.ai, Wit.ai, Wipro HOLMES, Microsoft Corporation, Vital AI, IBM, och Cisco.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 augusti

Global marknadsstatus för artificiell intelligens i medicinsk avbildning 2023-2030

Marknaden för artificiell intelligens i medicinsk avbildning förväntas växa betydligt under de kommande åren, enligt en ny rapport. Genom att införa nya tekniker och innovativa lösningar kommer marknadens intäkter att öka och dess marknadsandel att växa fram till 2030. Rapporten erbjuder en omfattande analys av marknaden, dess nuvarande tillstånd, nyckelspelare i branschen, framväxande trender och framtidsutsikter. Rapporten inkluderar också statistiska data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivåmarknader, samt en bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet och detaljerade organisationsanalyser för den projicerade perioden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 augusti

Israel använder AI i krigsföring mot palestinier

Israel strävar efter att bli en supermakt inom artificiell intelligens (AI) och har redan börjat använda det i krigföring mot palestinierna. Den israeliska armén använder en avancerad AI-modell kallad Fire Factory för att välja mål för flyganfall och hantera andra militära logistikfrågor. Användningen av AI är en betydande förändring i krigföring och medför stora risker för civilbefolkningen. Israels användning av AI utvecklas bortom internationella eller statliga regleringar. Israel samlar och analyserar data från drönare, CCTV-bilder, satellitbilder, elektroniska signaler, onlinekommunikation och andra plattformar insamlade av militären.

Direktlänk Dela Arab News fördjupade 18 augusti

Artificiell intelligens och maskininlärning planeras av detaljhandlare

Enligt en nyligen genomförd undersökning av Honeywell planerar ungefär 60% av detaljhandlarna att införa teknik som artificiell intelligens (AI), maskininlärning (ML) och datorseende (CV) inom det närmaste året. Syftet med dessa teknologier är att förbättra shoppingupplevelsen både i butik och online. Undersökningen, som involverade 1 000 detaljhandelschefer från olika regioner över USA, Europa, Mellanöstern och Afrika, fann att detaljhandlare ser dessa teknologier som ett sätt att komplettera sin arbetsstyrka snarare än att ersätta jobb.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 15 augusti

Dubai lockar AI- och Web3-företag med 90% subventionerade certifikat och planerar att skapa 3 000 jobb

Dubai fortsätter med sin plan att bygga ett kluster av teknikföretag i Mellanöstern och Nordafrika. Dubai AI & Web 3.0 Campus har infört specialiserade kommersiella certifikat för web3- och AI-företag med en subvention på 90%. Dubai planerar att subventionera licenser för företag som vill etablera sig i Förenade Arabemiraten. Dubai International Finance Centre kommer att utfärda certifikatet. Campusen kommer att stödja detta initiativ genom att bilda ett massivt kluster av teknikföretag i regionen för att dra in kapital värt över 300 miljoner dollar och skapa mer än 3 000 jobb fram till 2028.

Direktlänk Dela Invezz fördjupade 15 augusti

AI-förstärkt övervakningsteknik för identifiering och spårning av fordon växer globalt

AI-verktyg öppnar upp för nya övervakningsmöjligheter. En sådan tillämpning är identifiering och spårning av fordon med hjälp av deras registreringsnummer, även känt som automatisk nummerplåtsigenkänning (ANPR). Tekniken används för att samla in ytterligare detaljer som fordonets färg, märke och modell. Enligt dokument som Forbes har fått tillgång till, används tekniken även för att bedöma ett fordons körbeteende och avgöra om det uppvisar tecken på misstänkt beteende. Kameror som driver ANPR-övervakningen kommer i mobila och stationära versioner och kan skanna miljontals fordon. Enligt Forbes är ett av företagen som utvecklar ANPR-utrustning Rekor, som har sålt tekniken till nästan ett dussin polisavdelningar och statliga myndigheter.

Direktlänk Dela SlashGear fördjupade 12 augusti

AI-chipmarknaden förväntas nå 33814 miljoner USD 2025

Artificiell intelligens (AI) Chips marknadsrapporten undersöker potentiella tillväxtmöjligheter och trender i branschen fram till 2030. Rapporten analyserar faktorer som driver och hindrar marknadstillväxten och ger en detaljerad bedömning av marknadslandskapet. AI-chipens marknadsintäkter var 5069 miljoner USD 2019 och kommer att uppgå till 33814 miljoner USD 2025, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 37,2% under perioden 2020-2025. AI-chips är specialiserade kiselchips som innehåller AI-teknik och används för maskininlärning. Rapporten introducerar också spelare i branschen från perspektivet av industrins och marknadsföringskedjan och beskriver de ledande företagen.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 8 augusti

Marknaden för medicinska enheter baserade på artificiell intelligens förutspås växa till 2029

En ny rapport förutspår tillväxt för marknaden för medicinska enheter baserade på artificiell intelligens (AI) mellan 2023 och 2029. Rapporten ger en djupgående analys av marknaden, inklusive historisk tillväxt och framtida utsikter. Den fokuserar på olika marknadssegment baserat på slutanvändning, typer och geografi. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Medtronic, Johnson & Johnson, GE Healthcare, Philips och Siemens Healthineers. Rapporten inkluderar också speciell täckning av händelser som Ryssland-Ukraina kriget, global inflation och risk för recession.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 7 augusti

Marknadsrapport för Content Automation AI Tools 2023-2030

En marknadsrapport för Content Automation AI Tools för perioden 2023-2030 inkluderar drivande faktorer i branschen, regionala storleks- och andelsuppskattningar av ledande tillverkare. Rapporten ger en detaljerad granskning av marknaden och fokuserar på branschens kedjestruktur, produkttyper, tillämpningar, nyckelspelare och sektorer. De största tillverkarna av Content Automation AI Tools inkluderar Cognizant, Adobe Systems, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation. Rapporten erbjuder en detaljerad bedömning av marknadsstorleken och identifierar och undersöker de viktigaste trenderna som formar marknaden.

Direktlänk Dela Kalkine Media fördjupade 3 augusti

Ny studie om Predictive Analytics och Machine Learning-marknaden presenteras av MarketsandResearch.biz

MarketsandResearch.biz har nyligen lagt till en ny studie med titeln Predictive Analytics And Machine Learning Market. Rapporten innehåller information om produktportfölj, applikationsbeskrivning, trender, begränsningar, drivkrafter och olika möjligheter. Rapporten innehåller också information om råmaterial, efterfrågan och marknadsdynamik. Framstående aktörer i Predictive Analytics And Machine Learning-marknaden profileras också. Rapporten täcker regional segmentering med fokus på nuvarande och projicerad efterfrågan på marknaden i Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika och Mellanöstern & Afrika.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 2 augusti

Ny studie undersöker den globala marknaden för prediktiv analys och maskininlärning

En ny studie av MarketsandResearch.biz undersöker marknaden för prediktiv analys och maskininlärning. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden, inklusive viktiga bestämmande faktorer som produktportfölj och applikationsbeskrivning. Den tar upp trender, begränsningar, drivkrafter och olika möjligheter som formar marknadens framtida status. Rapporten presenterar även företag som är framstående spelare på marknaden, däribland Schneider Electric, SAS Institue Inc., MakinaRocks Co., Ltd., Globe Telecom,Inc., Qlik, RapidMiner, IBM, Alteryx, Alibaba Group, Huawei, Baidu och 4Paradigm.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 augusti

AI revolutionerar livsvetenskapsindustrin i LAMEA-regionen

Artificiell intelligens (AI) revolutionerar olika sektorer globalt, inklusive livsvetenskapsindustrin. I Latinamerika, Mellanöstern och Afrika (LAMEA) blir AI:s inverkan på livsvetenskapsanalyser allt mer tydlig. AI omformar hur företag inom livsvetenskapen fungerar, och erbjuder oöverträffade möjligheter till innovation och tillväxt. AI:s inflytande på livsvetenskapsanalyser i LAMEA är mångfacetterat. En av de mest betydande effekterna är förbättringen av forsknings- och utvecklingsprocesser. AI kan också hjälpa till att identifiera lämpliga kandidater för kliniska prövningar, förutsäga prövningsresultat och övervaka patienternas efterlevnad av behandlingsprotokoll. Trots dessa fördelar står införandet av AI i livsvetenskapsanalyser i LAMEA inför flera utmaningar. Dessa inkluderar brist på kvalificerade AI-professionella, oro över dataskydd och regulatoriska hinder. Enligt en rapport från Grand View Research förväntas den globala marknaden för AI inom livsvetenskaperna nå 4,3 miljarder dollar år 2025, med LAMEA som en av de snabbast växande regionerna.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 1 augusti

Global rapport om AI i diagnostikmarknaden visar stark tillväxt

En global rapport om artificiell intelligens (AI) i diagnostikmarknaden ger en omfattande analys av branschen. Rapporten undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den analyserar olika geografiska regioner, inklusive Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. AI i diagnostikmarknaden värderades till 532,22 miljoner USD 2020 och förväntas nå 5371,11 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,23% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar General Electric Co. (GE Healthcare), Siemens AG, Aidoc Medical Ltd., AliveCor Inc., Imagen Technologies Inc., VUNO Inc., IDx Technologies Inc., NovaSignal Corporation, Riverain Technologies LLC, Zebra Medical Vision Ltd.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 1 augusti

Maskininlärning i verktygssektorn: Nya insikter och utmaningar

Enligt den senaste forskningen i rapporten ´Maskininlärning i verktygsrapport 2022´ av MRA, undersöks den geografiska landskapet, branschens storlek och företagets intäktsuppskattning. Rapporten lyfter också fram utmaningar som hindrar marknadstillväxten och expansionsstrategier som ledande företag använder. Bland de största spelarna på marknaden finns Baidu, Hewlett Packard Enterprise Development LP, SAS Institute, Inc., IBM, Microsoft, Nvidia, Amazon Web Services, Oracle, SAP, BigML, Inc., Fair Isaac Corporation, Intel Corporation, Google LLC, H2o.AI, Alpiq och SmartCloud. Rapporten innehåller även en PESTLE-analys av marknaden.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 1 augusti

Maskinseendekameror förändrar internet-teknologier i LAMEA-regionen

Maskinseendekameror förändrar landskapet för internetteknologier, med Latinamerika, Mellanöstern och Afrika (LAMEA) som framträdande aktörer. Dessa kameror, en underkategori av industriella kameror, fångar och analyserar bilder på ett snabbt och precist sätt. De är viktiga för en mängd applikationer, från kvalitetskontroll till trafikhantering och hälsovård. LAMEA-regionen har visat stort intresse för att utnyttja kraften i dessa kameror, mycket tack vare regionens snabba digitala transformation. Maskinseendekameror spelar även en central roll i utvecklingen av artificiell intelligens och maskininlärning, samt inom området för förstärkt och virtuell verklighet.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 29 juli

Amazon introducerar AI-superdatorer i molnet med EC2 P5 virtuella maskiner

Amazon har utvidgat sina AI-superdatoralternativ i molnet genom att introducera EC2 P5 virtuella maskininstanser i AWS, som körs på Nvidia H100 GPU:er. Dessa instanser kan kombineras till GPU-kluster kallade UltraScale, vilka erbjuder en sammanlagd prestanda på upp till 20 exaflops. Varje UltraScale-kluster kan rymma upp till 20 000 H100 GPU:er, vilket gör det möjligt för användare att implementera maskininlärningsmodeller med miljarder eller biljoner parametrar. Enligt Swami Sivasubramanian, vice VD för databas, analys och maskininlärning på AWS, är P5-instanserna upp till sex gånger snabbare vid träning av stora språkmodeller jämfört med föregående generation EC2 P4-modeller baserade på Nvidia´s A100 GPU:er.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 28 juli

Silicon Valley-startup Cerebras avtäcker ny AI-superdator

Cerebras, en start-up från Silicon Valley, har avtäckt en ny superdator byggd för AI-företaget G42. Superdatorn, som blev operativ förra månaden, är byggd med Cerebras specialiserade chips, som är designade för att driva artificiell intelligensprodukter. Chipsen är 56 gånger större än de som vanligtvis används för AI, vilket ger dem beräkningskraften hos hundratals traditionella chips. G42 planerar att använda superdatorn för att skapa och driva AI-produkter för Mellanöstern. Efterfrågan på beräkningskraft och AI-chips har ökat kraftigt i år, drivet av en global AI-boom.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 20 juli

Ny rapport analyserar global SEO och marknadsföringsindustri

En nyligen publicerad forskningsrapport från OrbisResearch.com, ´Search Engine Optimization and Marketing Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´, erbjuder en djupgående analys av dynamiken, trenderna och möjligheterna inom sökmotoroptimering och marknadsföring globalt. Rapporten undersöker marknadens storlek, utvecklingskunder, konkurrensmiljön och framväxande teknologier. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Ahrefs, SpyFu, DeepCrawl, Majestic.com, SEO Book, Moz, SEMrush, Searchmetrics Essentials, WordStream, LinkResearchTools och AWR Cloud.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny rapport analyserar den globala marknaden för digital marknadsföringsanalys

En nyligen släppt forskningsrapport från OrbisResearch.com, ´Digital Marketing Analytics Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´, erbjuder en djupgående analys av den globala marknaden för digital marknadsföringsanalys. Rapporten undersöker marknadens storlek, konkurrensmiljö, framväxande teknologier och utvecklingsmöjligheter. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar SAS Institute Inc., Marketo, Hubspot, IBM Corporation, Microsoft, CodeBright, Hewlett-Packard (HP), Adobe Systems, ScienceSoft, SAP AG, Oracle Corporation och Salesforce.Com Inc. Rapporten identifierar också nuvarande trender och möjligheter på marknaden.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny studie om Advertising Management Platform-marknaden publicerad av OrbisResearch.com

En nyligen publicerad forskningsstudie, ´Advertising Management Platform Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´, är nu tillgänglig från OrbisResearch.com. Studien ger en grundlig analys av marknaden för Advertising Management Platform och behandlar en mängd olika frågor och avsnitt. Rapporten inkluderar en marknadsöversikt, en sammanfattning, en studie av marknadsdynamiken, en segmentering av marknaden, en regional analys, en jämförelse av marknadsandelar, produktlinjer och affärsmodeller, en prognos för marknadens tillväxt och trender, uppdateringar om branschen, effekten av COVID-19 och rekommendationer och viktiga slutsatser.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny rapport analyserar global marknad för sökmotoroptimering och sociala mediehantering

En ny forskningsrapport från OrbisResearch.com ger en djupgående analys av sökmotoroptimering, webbutveckling och sociala mediehantering samt ORM-tjänster globalt. Rapporten undersöker marknadens storlek, utvecklingskunder, konkurrensmiljön och framväxande teknologier. Bland de viktigaste spelarna på marknaden finns HootSuite Media, NiceJob, uberVU, AWR Cloud, SEO Book, LinkResearchTools, Moz, Nuvi, Reputation, Percolate, SpyFu, Jive Software, SEMrush och Future Solutions Media. Rapporten erbjuder också regional analys och lyfter fram marknadens potential i olika geografiska regioner.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny forskningsrapport om global Data Science och Machine Learning Service marknad

En nyligen släppt forskningsrapport från OrbisResearch.com, ´Data Science and Machine Learning Service Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´, erbjuder en detaljerad analys av den globala marknaden för Data Science och Machine Learning Service. Rapporten granskar marknadens storlek, utvecklingskunder, konkurrensmiljö och framväxande teknologier. Investerare kan dra nytta av de många möjligheterna i denna snabbt föränderliga bransch genom att använda en genomgående analys av marknaden för att informera sina val. Rapporten inkluderar även en regional analys och information om framväxande teknologier.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny forskningsrapport analyserar den globala Lega-Tech Artificial Intelligence-marknaden 2023-2031

OrbisResearch.com har nyligen släppt en forskningsrapport som analyserar storlek och andel av Lega-Tech Artificial Intelligence-industrin globalt mellan 2023 och 2031. Rapporten erbjuder en djupgående analys av dynamik, trender och möjligheter inom Lega-Tech Artificial Intelligence. Rapporten undersöker marknadens storlek, utvecklingskunder, konkurrensmiljön och framväxande teknologier. Investerare kan dra nytta av de många möjligheterna i denna snabbt föränderliga industri genom att använda en noggrann analys av marknaden för att informera sina val.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny rapport om SEO-industrins storlek och andel från 2023 till 2031 publicerad av OrbisResearch.com

En nyligen publicerad forskningsstudie kallad ´Search Engine Optimization (SEO) Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´ är nu tillgänglig från OrbisResearch.com. Rapporten omfattar en grundlig analys av marknaden, inklusive marknadens definition, uppdelning och användningsområden, marknadsdynamik, segmentering, regional analys, konkurrenslandskap, marknadsprognoser, uppdateringar om industrin, COVID-19:s inflytande och resultat. Nyckelaktörer på SEO-marknaden inkluderar Screaming Frog, SpyFu, Bonus Tool, Siteliner, Yoast SEO, SEMRush, Ahrefs, MOZ, KWFinder och Google.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny forskningsrapport om Inbound Marketing Service Industry tillgänglig från OrbisResearch.com

En nyligen publicerad forskningsstudie med titeln ´Inbound Marketing Service Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´ är nu tillgänglig från OrbisResearch.com. Rapporten ger en omfattande analys av marknaden och täcker olika frågor och sektioner. Den inkluderar en översikt av marknaden, en sammanfattning av rapportens huvudslutsatser, en studie av faktorer som driver marknadens expansion, en noggrann uppdelning av marknaden enligt typ, användning och geografi, en studie av marknadens dynamik i viktiga regioner och en jämförelse av marknadsandelar och affärsmodeller av de största deltagarna i branschen. Rapporten kan också innehålla information om de senaste fusionerna, förvärven, partnerskapen och produktlanseringarna.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Ny forskningsstudie om global digital detaljhandelsmarknadsföring publicerad av OrbisResearch.com

En nyligen publicerad forskningsstudie, ´Digital Retail Marketing Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´, är nu tillgänglig från OrbisResearch.com. Studien ger en grundlig analys av den globala marknaden för digital detaljhandelsmarknadsföring, med fokus på marknadsöversikt, verkställande sammanfattning, marknadsdynamik, marknadssegmentering, regional analys, konkurrenslandskap, marknadsprognoser, branschuppdateringar, påverkan av COVID-19 och slutsatser. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Havas, Interpublic Group of Companies, WE, Publicis Groupe, Pinterest, WPP, Tumblr, Edelman och Omnicom Media Group.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Toppmöte mellan Nordiska länder och USA, Sveriges NATO-medlemskap och stöd till Ukraina och jordbävningsdrabbade

Finlands och USA:s presidenter samt Danmarks, Islands, Norges och Sveriges statsministrar möttes i Helsingfors den 13 juli 2023, vilket var det tredje toppmötet mellan ledarna för de nordiska länderna och USA. De bekräftade det starka partnerskapet och det intensifierade samarbetet mellan USA och de nordiska länderna. Sverige har godkänt medlemskap i Nato och har utökat sitt stöd till Ukraina efter Rysslands invasion. Sverige har också gett omfattande stöd till jordbävningsdrabbade i Turkiet och Syrien.

Direktlänk Dela Regeringen fördjupade 17 juli

Turkiets godkännande av Sverige som NATO-medlem kopplas till stridsflygplansaffärer

Turkiets godkännande att Sverige blir medlem i NATO denna vecka, i utbyte mot president Bidens vilja att driva fram Ankaras länge uppskjutna köp av amerikanska F-16 stridsflygplan, kanske inte är slutet på frågan. En annan NATO-medlem i östra Medelhavet, Grekland, vill också köpa amerikanska flygplan och amerikanska lagstiftare från båda partier säger att ett avtal inte bör gå framåt utan det andra. Grekland vill ha F-35, de mest avancerade amerikanska stridsflygplanen, ett pågående köp som har varit i limbo. President Biden kopplade samman de två försäljningarna i en förhandssamtal med CNN:s Fareed Zakaria sändes på söndagen.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 13 juli

Ökning av kvinnliga ambassadörer globalt, enligt ny databas

Andelen kvinnliga ambassadörer globalt har ökat från mindre än en procent 1968 till 21 procent 2021, enligt en ny databas vid Göteborgs universitet. År 1968 var det endast 22 av 127 länder som utsåg kvinnor till ambassadörer. Statistiken visar även regionala skillnader, år 2021 skickade de nordiska länderna 41 procent kvinnliga ambassadörer, medan länder i Mellanöstern skickade 12 procent. Forskarna hoppas att databasen ska möjliggöra studier om varför vissa stater utser fler kvinnliga diplomater än andra.

Direktlänk Dela Forskning & Framsteg fördjupade 12 juli

AI behöver ny era av lagar och regleringar, säger Microsofts president

Microsofts president anser att artificiell intelligens (AI) behöver en ny era av lagar och regleringar. AI används redan för att öka produktiviteten inom många sektorer, inklusive rekrytering, fastigheter och kundservice. Ett exempel är när ett flygbolag i Mellanöstern nyligen fick 16 000 ansökningar till flera kabinpersonalroller. De använde AI för att sålla igenom CV:na och välja ut de mest lovande kandidaterna. Rekryteringsföretaget Recruitment Smart, som utvecklade programvaran kallad SniperAI, hävdar att AI kommer att hjälpa människor att utföra sina jobb mer effektivt. Experter säger att tekniken kommer att hjälpa till att lösa en långvarig produktivitetsnedgång i många västerländska ekonomier.

Direktlänk Dela CNN fördjupade 12 juli

Iveco Bus lanserar nya elektriska bussmodeller

Iveco Bus lanserar eDAILY, en 100% elektrisk minibuss designad för stads- och regionala uppdrag. eDAILY har samma prestanda som de andra DAILY-modellerna och finns även i chassiversion. Den nya modellen kan rymma upp till 22 passagerare och är utrustad med tre batteripaket på vardera 37 kWh. Iveco Bus lanserar också CROSSWAY Low Entry Elec, en helt elektrisk intercitybuss, samt den elektriska versionen av stadsbussen STREETWAY. Dessutom presenterar företaget nästa generation av sitt 100% elektriska E-WAY-sortiment.

Direktlänk Dela Dagens Infrastruktur fördjupade 12 juli

Artificiell intelligens-chipmarknadens tillväxt förväntas nå 75265,31 miljoner dollar år 2028

En rapport om marknaden för artificiell intelligens-chipset för 2023 visar att marknaden väntas växa med en årlig tillväxttakt på 43,76% och uppgå till 75265,31 miljoner dollar år 2028, från 8527,13 miljoner dollar 2022. Rapporten inkluderar en SWOT- och PESTLE-analys och ger detaljerade profiler av nyckelspelare. Rapporten belyser också marknadens storlek, konkurrenslandskap och regionala segment på global skala. Den ger företag en helhetsbild av industrilandskapet och hjälper dem att fatta informerade beslut.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 juli

AI-baserad cybersäkerhetsmarknad förväntas växa till 51358,97 miljoner dollar 2028

2023 års rapport om marknaden för AI-baserad cybersäkerhet ger en omfattande analys av affärstillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och framväxande trender över olika geografiska regioner. Rapporten erbjuder uppdaterad och exakt information om de senaste tekniska framstegen, tillsammans med SWOT- och PESTLE-analys, och ovärderliga insikter om marknadsstorlek. Den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet uppskattades till 16927,34 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 20,32% under prognosperioden, och nå 51358,97 miljoner dollar 2028. Nyckelspelare som täcks i den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet inkluderar FireEye, Inc., Amazon Web Services, Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation och många fler.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 11 juli

Värdefull rapport om AIoT-lösningar ger företag konkurrensfördelar

En rapport om marknaden för lösningar inom Artificial Intelligence Of Things (AIoT) ger företag värdefull information för att skaffa sig en konkurrensfördel. Rapporten innehåller information om konkurrenslandskapet, tillämpningar med hög tillväxtpotential och SWOT- och Porters femkraftsanalys. Den täcker också branschsegmentering efter typ [hårdvara, mjukvara, firmware, stödjande teknologier] och tillämpningar [konsument, företag, industri, regering]. Rapporten fokuserar på marknadsstorleken för AIoT-lösningar, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nuvarande status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 11 juli

Oklar framtid för ledaren av Wagner-gruppen efter uppror

Yevgeny V. Prigozhins framtid och hans affärsimperium är osäkra efter hans uppror mot Rysslands militär. Prigozhin, ledare för legosoldatsgruppen Wagner, har byggt företag i minst 15 länder. Hans intressen sträcker sig långt bortom legosoldaterna han skickat till Ukraina, Afrika och Mellanöstern och inkluderar bland annat catering, produktion av actionfilmer, tillverkning av öl och vodka, timmerhuggning, diamanbrytning och anställning av folk för att sprida desinformation i utländska val, inklusive det amerikanska valet 2016. Med Prigozhins nuvarande vistelseort okänd är framtiden för hans omfattande imperium osäker. President Vladimir V. Putin har sagt att Ryssland finansierade Prigozhins företag, men det är oklart hur mycket kontroll Kreml har över affärsnätverket.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 10 juli

Personbil med husvagn välter på väg 40 i Ulricehamn

En olycka har inträffat på väg 40 i Ulricehamn där en personbil med husvagn har vält. Två personer som befann sig i bilen har förts till sjukhus men var vakna och talbara. Väg 40 i riktning mot Göteborg var först helt avstängd men är nu delvis avstängd. Polisen har tagit över ärendet för att städa upp vägbanan.

Direktlänk Dela Aftonbladet fördjupade 9 juli

Polisen har kallats till ett bostadsområde i västra Stockholm efter att en person har fallit från ett flerfamiljshus. Personen, som tros vara en kvinna, föll från ett fönster eller en balkong av okänd anledning. Skadeläget är oklart och det är ännu inte fastställt från vilken höjd personen har fallit. Sjukvård, räddningstjänst och polis är på plats.

Aftonbladet fördjupade 9 juli

Artificiell intelligens i fastighetsmarknaden förväntas nå 1335,89 miljarder dollar till 2029

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i fastighetssektorn förväntas uppgå till 1335,89 miljarder dollar fram till 2029, enligt en rapport från Maximize Market Research. Rapporten analyserar marknaden utifrån olika segment och erbjuder insikter om dess potential. Den inkluderar också en konkurrensanalys samt information om strategier, intäkter, partnerskap och gemensamma företag inom AI i fastighetssektorn. Rapporten använder både primär och sekundär datainsamling för att ge en kvalitativ och kvantitativ analys av marknadsstorlek, pris, efterfrågan, sammanslagningar och förvärv, försörjningskedja, investeringar och expansionsplaner.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 9 juli

Ny studie om konverteringsoptimeringsprogramvara (CRO) tillgänglig

En ny studie av OrbisResearch.com, ´Konverteringsoptimeringsprogramvara (CRO) Industri 2023-2031 Storlek och andelsanalys´, är nu tillgänglig. Studien analyserar den globala marknaden för CRO-programvara, inklusive regionala analyser för Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Latinamerika och Mellanöstern och Afrika. Nyckelspelare på CRO-programvarumarknaden inkluderar ion interactive, Crazy Egg, Google Analytics, Instapage, Hotjar, Smartlook, Exponea, Landingi, Unbounce och GetResponse. Studien ger insikter om marknadsdynamik, trender och tillväxtmöjligheter i varje region.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 8 juli

Ny forskningsrapport om sökmotorindustrin publicerad av OrbisResearch.com

OrbisResearch.com har publicerat en ny forskningsrapport, ´Sökmotorindustrin 2023-2031 Storlek och andelsanalys´. Rapporten ger en fördjupad analys av sökmotorindustrin, inklusive dess fördelar, köparens lönsamhet och detaljerad analys. Rapporten är av stor värde för företagsbeslutsfattare, investerare och intressenter inom industrin som vill förstå dynamiken i sökmotormarknaden bättre. Rapporten identifierar också de största spelarna inom industrin och analyserar den konkurrenskraftiga landskapet på sökmotormarknaden. Nyckelspelare väljs utifrån en rad faktorer, till exempel marknadsandel, intäkter, produktportfölj, regional närvaro och senaste framsteg.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 8 juli

Global maskinlärningsmarknadens påverkan och analys av Covid-19 fram till 2030

Enligt en rapport från marketreports.info förväntas den globala maskinlärningsmarknaden påverkas av Covid-19-pandemin. Rapporten täcker en allomfattande analys av marknaden och dess faktorer som påverkar tillväxten. Studien ger detaljer som marknadsandel, marknadsinsikter, strategiska insikter, segmentering och nyckelspelare på maskinlärningsmarknaden. Rapporten analyserar också faktorer som påverkar marknaden och utvärderar vidare marknadsdynamiken som påverkar marknaden under prognosperioden, dvs. drivkrafter, begränsningar, möjligheter och framtida trender.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

Global AIGC i Media Field-marknad växer snabbt, omfattande marknadsrapport publicerad

Globala AIGC i Media Field-marknaden är en snabbt växande sektor som är viktig för den digitala miljön. Denna marknadsrapport erbjuder insiktsfull information och praktisk intelligens för företag och intressenter. Studien är specialiserad på AIGC i Media Field-verksamheten och erbjuder en omfattande granskning av marknadstrender, faktorer som påverkar tillväxten, hinder och potential. Rapporten inkluderar också en djupgående geografisk bedömning. Nyckelaktörer på AIGC i Media Field-marknaden inkluderar OpenAI, Google Copy AI, Stability.AI, Jasper AI, Notion AI, Stable AI, Midjourney, Langboat, Microsoft, Amazon och IBM.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

AI-företaget Realiste lanseras officiellt i Jakarta

Realiste, ett AI-företag inom proptech som tillhandahåller lösningar för fastighetsinvesteringar, har officiellt lanserats i Jakarta den 22 juni. Med hjälp av flera etablerade partnerskap och Realistes globala expansionslag har verksamheten i Jakarta startats med Daud Novel Leonardo som utsedd VD för filialen. Realiste strävar efter att höja Jakartas fastighetsmarknad och förbättra dess transparens. Investerare kan använda Realistes AI-verktyg för att hitta förbisedda egenskaper med högsta utvecklingspotential. Alex Galstev, Realistes grundare, kommenterade att Leonardo är en erfaren professionell inom e-handel och digital marknadsföring. Anastasia Denisova, VD för MENA-regionen, tillade att företaget siktar på att bli det främsta valet för institutionella investerare i tillväxtmarknader.

Direktlänk Dela Metro News Channel Nebraska fördjupade 6 juli

AI och dess potentiella inverkan på konsultbranschen

Konsultföretag kan behöva förbättra sina strategier för att matcha algoritmers förmåga att tillhandahålla prisvärd strategisk due diligence. Detta är där generativ AI kommer in. Algoritmer kan generera affärsrapporter på ett sätt som liknar en konsult som analyserar marknader och ger råd - för en bråkdel av avgiften och nästan i realtid. INSEADs TotoGEO AI-labb skapade algoritmer som har genererat 1,2 miljoner rapporter som täcker världsmarknadsutsikter och handelsprognoser över nästan alla kända produktkategorier för alla nationella marknader. ChatGPT-chattbotar kan ställa frågor och generera svar som sedan filtreras för att undvika att bryta mot regler som fastställts av modellens ägare, i det här fallet OpenAI.

Direktlänk Dela INSEAD Knowledge fördjupade 5 juli

Ökad efterfrågan på distansutbildningar och kvinnors intresse för IT-utbildningar

Pandemin har lett till en ökning av antalet studenter som söker distansutbildningar, enligt Marie Nordström från Stockholms universitet. Statistiska centralbyrån rapporterar att antalet behöriga kvinnliga sökande till yrkeshögskolans IT-utbildningar har ökat med 389 procent under de senaste åtta åren. Detta kan hjälpa till att motverka kompetensbristen inom IT-sektorn. Myndigheten för yrkeshögskolan rapporterar att en tredjedel av de behöriga sökande till yrkeshögskolans IT-utbildningar 2022 var kvinnor. Från och med den 1 oktober 2022 kan yrkesverksamma ansöka om omställningsstudiestöd för att kompetensutvecklas.

Direktlänk Dela PC för Alla fördjupade 5 juli

Ethiopian Airlines återupptar flygningar till Medina

Ethiopian Airlines återupptar sina flygningar till Medina, vilket blir bolagets fjärde destination i Saudiarabien och tolfte i Mellanöstern. Flygningarna, som främst riktar sig mot pilgrimer, lanserades ursprungligen 2017 och fortsatte fram till mitten av 2020. Från och med den 2 augusti kommer Afrikas största flygbolag att trafikera sträckan med fyra veckovisa flyg med en Boeing 737-800 med 154 säten. Tidtabellen är utformad för att maximera tvåvägsanslutningar över hela subsahariska Afrika via bolagets växande hubb i Addis Abeba.

Direktlänk Dela Simple Flying fördjupade 5 juli

Israelisk militär operation på Västbanken resulterar i minst åtta döda

Israeliska styrkor invaderade en stad på Västbanken på måndagen, vilket resulterade i minst åtta döda och tiotals skadade, enligt det palestinska hälsoministeriet. Det var Israels största militära operation på Västbanken sedan början av 2000-talet. Operationen följde en period av våld och oro som började månader efter ett toppmöte i Camp David som president Bill Clinton medlade i juli 2000 för att söka ett fredsavtal. Trots Clintons ansträngningar misslyckades fredsprocessen, vilket markerade ett sällsynt tillfälle då hans karaktäristiska charm och krishantering inte lyckades lösa situationen.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 5 juli

Ny rapport ger insikter om den globala marknaden för programmatisk displayannonsering

En ny rapport från OrbisResearch.com ger en omfattande analys av den globala marknaden för programmatisk displayannonsering. Rapporten inkluderar djupgående forskning, noggranna marknadsprognoser och insiktsfull information om trender, konkurrensmiljö, större spelare och expansionsmöjligheter inom marknaden för programmatisk displayannonsering. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Facebook, Google (Doubleclick), Alibaba, Adobe Systems Incorporated, Tencent, AppNexus, Amazon, JD.com, Yahoo, Verizon Communications, eBay, Booking, Expedia, MediaMath, Baidu, Rakuten, Rocket Fuel, The Trade Desk, Adroll och Sina. Rapporten belyser också effekterna av COVID-19-pandemin på marknaden.

Direktlänk Dela Euanticorruption.com fördjupade 2 juli

Primär efterfrågan på reklamindustrin 2023-2031: Nyckelsegmentanalys och framtida prognos

En uppdaterad studie om den globala marknaden för primär efterfrågan på reklam har nyligen gjorts tillgänglig av OrbisResearch.com. Studien ger en grundlig analys av marknaden och erbjuder specifik information om fördelar och lönsamhet för kunder. Rapporten diskuterar en rad ämnen, inklusive marknadstrender, viktiga drivkrafter, hinder och möjligheter. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Facebook, Google, WordStream, Sizmek, Marin Software, DataXu, BaiDu, WeiBo, Twitter och ByteDance.

Direktlänk Dela Euanticorruption.com fördjupade 1 juli

Ny studie om framtiden för modeinfluencerindustrin

En ny studie om globala modeinfluencermarknaden har publicerats, vilken erbjuder en grundlig analys av marknaden och dess lönsamhet för kunder. Studien diskuterar en rad ämnen, inklusive marknadstrender, viktiga drivkrafter, hinder och möjligheter. Rapporten betonar den ökade efterfrågan på digitala marknadsföringsmetoder och behovet av kraftfulla nyckelord för att öka en webbplats organiska trafik och synlighet i sökmotorresultat. Rapporten utvärderar också industritrender och utsikter i olika regioner, inklusive Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Latinamerika och Mellanöstern & Afrika.

Direktlänk Dela Euanticorruption.com fördjupade 1 juli

TikToks kreativa renässans och dess möjligheter för varumärken

En panel på Cannes Lions, ledd av TikToks experter och skapare, diskuterade den ´nya kreativa renässansen´ och de möjligheter den ger varumärken. Panelen föreslog att varumärken borde omfamna innehåll som är relaterbart och tillgängligt. Shant Oknayan, chef för globala affärslösningar för Asien, Mellanöstern, Afrika och Centralasien, betonade att varumärken borde inspireras av renässansen, när konst och vetenskap samarbetade för att sprida idéer snabbare och förbättra kommunikationen. TikTok har introducerat en kreativ produktionsram som kallas ´The Three Rs´ - recut, remix, reimagine. Oknayan lyfte fram hur McDonald´s i Thailand framgångsrikt tillämpade detta koncept, vilket resulterade i en ökning på 130% i försäljningen av deras mjukglass och en 83% månatlig ökning av butikstrafiken. TikTok har också investerat i produkter för att hjälpa varumärken att effektivt producera kreativt innehåll i stor skala.

Direktlänk Dela Campaign Asia fördjupade 1 juli

Global digital marknadsföringsprogramvarumarknad förväntas växa med 15 %

Digital marknadsföringsprogramvarumarknad värderades till 40 miljarder dollar 2021. Enligt Maximize Market Research förväntas den globala marknadsstorleken för digital marknadsföringsprogramvara växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15 % under prognosperioden. Rapporten analyserar marknadsstorleken för digital marknadsföringsprogramvara tillsammans med nuvarande och framtida trender. Rapporten ger en fördjupad analys av nyckelutvecklingar, marknadsföringsstrategier, indikatorer för utbud och efterfrågan och företagsprofiler för marknadsägare, marknadsledare, potentiella aktörer och nya aktörer.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 30 juni

Ny forskningsrapport om global DSP-annonseringsmarknad tillgänglig hos OrbisResearch.com

En nyligen publicerad forskningsrapport, ´2023-2031 DSP Advertising Demand Side Platform Industry Key Insights and Forecasts´, tillhandahåller en omfattande analys av DSP-annonseringsmarknaden. Rapporten inkluderar information om marknadstrender, tillväxtfaktorer, utmaningar och möjligheter, och kan hjälpa intressenter, investerare och beslutsfattare att förstå den nuvarande situationen och potentiella utvecklingen inom branschen. Rapporten ger också en omfattande analys av konkurrenssituationen, inklusive data om de största konkurrenterna och deras marknadsandelar.

Direktlänk Dela Euanticorruption.com fördjupade 30 juni

Global marknadsrapport för SEO-tjänsteleverantörer erbjuder djupgående analys och taktiska förslag

Den globala marknadsrapporten för SEO-tjänsteleverantörer erbjuder en djupgående studie av marknaden, med insiktsfull information om trender, nya affärsmöjligheter, branschens tillstånd och tillväxtmöjligheter. Rapporten ger taktiska förslag för att hjälpa företag och investerare att fatta kloka beslut och analyserar potentiella hinder och rekommenderar effektiva lösningar för att övervinna dem. Marknadsaktörer kan dra nytta av de attraktiva utsikterna på den globala marknaden för SEO-tjänsteleverantörer genom att använda rapportens handlingskraftiga insikter för att ligga steget före konkurrenterna.

Direktlänk Dela The Tuskegee News fördjupade 26 juni

Marknadsrapport för sökmotoroptimeringsprogramvara

En ny marknadsrapport om sökmotoroptimeringsprogramvara analyserar branschtrender, konkurrensanalys och ger statistik och information om branschens utveckling och kapacitet. Rapporten inkluderar en grundläggande översikt över branschen, definitioner, applikationer, klassificeringar och branschens kedjekonstruktion. Nyckelspelare som SEMrush, Siteimprove, Conductor Searchlight, SE Ranking, SpyFu, Ahrefs, Netpeak Spider och Serpstat nämns i rapporten. Rapporten omfattar marknadssegmentering efter typ (mobilbaserad och skrivbordsbaserad) och tillämpning (enskilda, företag och statliga organisationer).

Direktlänk Dela TECC Stuff fördjupade 24 juni

AdEngage lanserar ny webbplats för Ramee Group of Hotels

AdEngage, ett ledande företag inom integrerad digital marknadsföring och IT-lösningar, har framgångsrikt slutfört och lanserat den nya webbplatsen för Ramee Group of Hotels, en ledande hotellkedja i Mellanöstern och Indien. Den förnyade webbplatsen visar Ramee Group of Hotels mångsidiga fastighetsportfölj och erbjuder en sömlös användarupplevelse för onlinebokningar. Webbplatsens design innefattar banbrytande teknik och modern estetik, vilket återspeglar Ramee-varumärkets kvalitet och rykte.

Direktlänk Dela Asian News International fördjupade 21 juni

Marknadsrapport för sökmotoroptimeringsverktyg 2023

En ny marknadsrapport om sökmotoroptimeringsverktyg (SEO) för 2023 ger en detaljerad analys av branschens tillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och trender i alla geografiska regioner. Rapporten täcker en djupgående analys av tillväxtfaktorer, globala trender, och nyckelspelares profilering med företagsprofiler och utbud-efterfrågan. Nyckelspelare som behandlas i den globala marknaden för sökmotoroptimeringsverktyg inkluderar Ayima, KWFinder, SEMRush, SpyFu, Screaming Frog, Ahrefs, BrightEdge, Buzzsumo, Yoast SEO, MOZ, Yext och ubersuggest.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 juni

Global digital annonsutgiftsmarknad förväntas nå 1 782,7 miljarder dollar år 2032

Globala marknaden för digital annonsutgifter förväntas växa med en CAGR på 11,8% under prognosperioden och nå 1 782,7 miljarder dollar år 2032. Ökningen beror på ökad efterfrågan på internet under pandemin, vilket resulterade i tillväxt av online-reklam och ökad andel av den globala digitala annonsmarknaden. Videosegmentet förväntas växa under prognosperioden på grund av ökad utgifter för tv-reklam och minskad digital videomarknadsföring. Finansiella tjänster och försäkringssegmentet förväntas också växa med en högre CAGR under 2022-32.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 20 juni

Studie undersöker tillväxtmöjligheter inom konverteringsoptimeringsprogramvarumarknaden

Studien undersöker hur nyckeltrender påverkar konverteringsoptimeringsprogramvarumarknaden och vilka tillväxtmöjligheter som finns inom olika segment. Rapporten ger en grundlig analys av framväxande trender, marknadsdrivare, tillväxtmöjligheter och begränsningar som kan förändra marknadens dynamik. Den utvärderar också marknadens storlek och strategimönster som antagits av framstående internationella spelare. Nyckelkonkurrenter på den globala marknaden är bland annat Unbounce, Hotjar, Instapage, Optimizely, Algolia, AB Tasty, Evergage, VWO, Landingi, Freshmarketer, Smartlook, HubSpot, Mailchimp, ClickFunnels och Crazy Egg.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Global Market Vision släpper studie om digital annonseringstjänstmarknaden

Global Market Vision har nyligen släppt en studie om den globala marknaden för digital annonseringstjänst. Rapporten inkluderar global industriell analys, storlek, andel, tillväxt, trender och prognoser för perioden 2023-2030. Forskningen fokuserar på marknadsstorleken för digital annonseringstjänst, de senaste trenderna och utvecklingsstatus, investeringsmöjligheter, marknadsdynamik (såsom drivande och begränsande faktorer) och företagsnyheter (t.ex. fusioner, förvärv och investeringar). Rapporten erbjuder marknadsestimat och prognoser för den globala digitala annonseringstjänstmarknaden, följt av en detaljerad analys av typ, tillämpning och region.

Direktlänk Dela TECC Stuff fördjupade 19 juni

Marknadsundersökning hjälper kunder att förutsäga investeringar i sociala medier reklam

En stor marknadsundersökning för sociala medier reklammarknadsrapport hjälper kunder att förutsäga investeringar i framväxande marknader, utöka marknadsandelar eller framgångsrikt lansera nya produkter. Rapporten förenklar komplexa marknadsinsikter med hjälp av etablerade verktyg och tekniker och presenterar data i diagram och tabeller för bättre förståelse. De viktigaste aktörerna på den globala marknaden för sociala medier reklam är Alphabet, Facebook, Baidu, Yahoo! Inc, Microsoft, Alibaba, Tencent, Twitter, Aol (Verizon Communications), eBay, Linkedin, Amazon, IAC, Soho och Pandora.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Global marknad för sociala annonser och sociala medier förväntas växa med 19,5% fram till 2029

En ny studie om den globala marknaden för sociala annonser och sociala medier marknadsföring utvärderar marknadsstorlek, trender och prognoser fram till 2029. Marknaden förväntas växa med en CAGR på +19,5% under prognosperioden (2023-2029). Nyckelspelare i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE, Kakao Talk, MoMo och Microsoft. Rapporten genomförde även en PESTEL-analys i branschen för att studera viktigaste influenser och barriärer för inträde.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 15 juni

Digital marknadsföringsbyråmarknadens storlek 2023 till 2030

Digital marknadsföringsbyråmarknaden har vuxit från miljoner dollar till miljoner dollar mellan 2017 och 2022. Marknaden förväntas nå miljoner dollar 2031 med en CAGR på procent. Rapporten fokuserar på marknadsstorleken och segmentstorleken för digitala marknadsföringsbyråer, inklusive produkttyp, applikation och geografi. Den täcker även strategier för företag att övervinna hot som COVID-19. Teknisk innovation och utveckling kommer att optimera produktens prestanda, vilket gör att den kan få en större mängd applikationer på nedströmsmarknaden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 juni

Global marknad för digital marknadsföringsprogramvara förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2032

Enligt en forskningsrapport från Quince Market Insights förväntas den globala marknaden för digital marknadsföringsprogramvara växa avsevärt och säkra en betydande marknadsvärdering av USD och en hälsosam CAGR under prognosperioden 2023-2032. De främsta aktörerna inom digital marknadsföringsprogramvara inkluderar Adobe Systems, Oracle Corporation, IBM Corporation, SAP AG, Microsoft Corporation, Salesforce.com, Inc., HubSpot, Inc., Marketo Inc., SAS Institute, Inc. och HP Development Company, L.P. Rapporten täcker industrins drivkrafter, begränsningar och möjligheter samt konkurrenslandskapet och strategier för nyckelspelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 8 juni

Digital LED-reklamtavla marknadsundersökning förutspår framtida tillväxt

En omfattande marknadsundersökning av den digitala LED-reklamtavlan ger en detaljerad analys av branschens storlek, trender, drivkrafter, risker, potentiella utfall och viktiga segment. Rapporten förutspår marknadens framtida tillväxt och ger värdefulla insikter i den digitala LED-reklamtavlans framtida utveckling. Studien kombinerar information från både sekundära och primära källor för att ge en komplett och korrekt bild av marknaden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 6 juni

Nicola Mendelsohn, tidigare vice VD för Facebook i Europa, Mellanöstern och Afrika, har blivit befordrad till chef för Metas globala affärsgrupp. Mendelsohn, som är en av de mest högt uppsatta kvinnorna på teknikjätten, kommer att hantera relationer med stora annonsörer som bidrog med större delen av Metas 114 miljarder dollar i annonsintäkter förra året. Hon kommer också att ansvara för företagets partnerskapsnätverk och globala affärsingenjörsteam.

Fortune Media fördjupade 5 juni

Sökoptimeringsmarknaden växer och förväntas bli en viktig störning för företag

En ny oberoende forskningsrapport om sökmotoroptimeringsmarknaden (SEO) undersöker investeringar på marknaden och hur företag använder dessa tekniker inom olika branscher för att bli en viktig störning i framtiden. Rapporten täcker bland annat marknadstrender, framväxande teknik, branschutmaningar och regleringspolitik som driver marknadstillväxten, samt stora aktörers profil och strategier. Nyckelspelare på marknaden inkluderar SpyFu, Siteliner, Google, KWFinder, SEMRush, Yoast SEO, Bonus Tool, Ahrefs, MOZ och Screaming Frog.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 5 juni

Använda TikTok-annonser för att öka trafik och konverteringar i Mellanöstern

TikTok har blivit en dominerande kraft i Mellanöstern, med en stor användarbas och hög engagemangsnivå. Speciellt i länder som Saudiarabien och Förenade Arabemiraten har TikToks genombrottsgrad överstigit 100%, vilket indikerar att användare kan ha flera TikTok-konton. För att framgångsrikt använda TikTok-annonser i Mellanöstern bör oberoende säljare välja lämplig annonsform, koppla sitt TikTok For Business-konto för att spåra data, använda katalogfunktionen och följa leveransförslag. Kreativa överväganden bör också beaktas, som att respektfullt porträttera kvinnor och undvika överdrivna eller garanterade påståenden i produktbeskrivningar.