» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 230 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Miami är en stad i den amerikanska delstaten Florida. Det är en internationell stad med en blandning av kulturer och är känt för sina stränder, sitt nattliv och sitt varma klimat. Staden är ett populärt turistmål och erbjuder en mängd aktiviteter och attraktioner, inklusive shopping, mat, konst och musik. Miami är också hem för flera professionella sportlag och är en viktig ekonomisk och finansiell hub. Staden är känd för sin arkitektur, särskilt Art Deco-distriktet i South Beach.

Senaste nytt kring Miami, Florida

AI kan revolutionera hypoteksmarknaden

Souren Sarkar, president och medgrundare av teknikföretaget Nexval, diskuterar användningen av generativ AI i hypoteksmarknaden. Generativ AI kan skapa nya, originella data och kan därför användas för att förbättra processer och minska mänskliga misstag inom hypoteksindustrin. Till exempel kan det skapa kundprofiler, analysera en låntagares finansiella profil för att bedöma kreditvärdighet och rekommendera lån och räntor baserat på låntagarens finansiella historik. Generativ AI kan också förbättra kundupplevelsen genom att använda chattbotar för att svara på vanliga frågor och ge finansiell rådgivning.

Direktlänk Dela The M Report fördjupade 21 november

Nickmercs konfronterar rykten om sin höjd på YouTube

Nick Kolcheff, även känd som Nickmercs, är en framstående YouTuber som är känd för sitt spelrelaterade innehåll och äger FaZe Clan. Under en av hans livestreams valde han att konfrontera spekulationer om hans verkliga höjd, med vissa fans som trodde att han kan vara kort, medan andra föreslog att han kan vara lång. Han vände sig till ChatGPT för att fråga ´Hur lång är Nickmercs?´ Verktyget svarade snabbt och angav hans höjd till 5 fot 8 tum (173 cm eller 1,73 m), till vilket han svarade skämtsamt ´Ni är smutsiga, ingen är 5´8 bruh. Ni är alla fel.´ Under en oväntad möte stötte Nickmercs på streamern Dr Disrespect, vilket ledde till några lättsinniga skämt om Nickmercs höjd på Twitter. Dr Disrespect rapporteras stå på 6 fot 8 tum (203 cm eller 2,03 m), vilket är märkbart längre än Nickmercs med 9 tum, som står på 5 fot 11 tum (180 cm eller 1,83 m). Dessutom avslöjade den amerikanska YouTubern, SypherPK, en gång Nickmercs faktiska höjd för att avgöra om han var längre eller kortare än honom själv. SypherPK rapporteras stå på 6 fot 3 tum (191 cm eller 1,91 m), medan Nickmercs höjd är 5 fot 11 tum. Detta avslöjade att Nickmercs är 4 tum kortare än SypherPK.

Direktlänk Dela Meaww.com fördjupade 5 september

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare