» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 230 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Microsoft Corporation är ett amerikanskt multinationellt teknikföretag grundat av Bill Gates och Paul Allen 1975. Huvudkontoret ligger i Redmond, Washington. Företaget utvecklar, tillverkar, licensierar och säljer datorprogramvara, konsumentelektronik, persondatorer och relaterade tjänster. Deras mest kända produkter inkluderar operativsystemet Windows, Office-paketet, webbläsaren Edge och spelkonsolen Xbox. Microsoft är också känt för sin molntjänst Azure och sökmotorn Bing. Företaget är en av världens största och mest inflytelserika inom teknikbranschen och har en betydande påverkan på hur vi använder och interagerar med teknik i vår vardag.

Senaste nytt kring Microsoft Corporation

Forskningsrapport om marknaden för Machine Learning Operations (MLOps) 2023-2030

En forskningsrapport om marknaden för Machine Learning Operations (MLOps) ger information relaterad till industrin. Studien tar hänsyn till marknadens nuvarande scenario och dess marknadsdynamik för perioden 2023-2030. Rapporten utvärderar MLOps-marknadens storlek och studerar strategimönstren som antagits av framstående internationella spelare. Rapporten utvärderar också marknadens storlek i form av intäkter för prognosperioden. Rapporten erbjuder både efterfrågan och tillgångsaspekter av marknaden. Den profilerar och undersöker ledande och framstående företag som verkar på marknaden.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupar idag

Elon Musks AI-startup xAI planerar att samla in upp till 1 miljard dollar

Elon Musks AI-startup xAI har påbörjat steg för att samla in upp till 1 miljard dollar genom en aktieerbjudande, enligt en inlämning till US Securities and Exchange Commission. xAI har redan säkrat 134,7 miljoner dollar i eget kapital från det föreslagna erbjudandet. Musk, som medgrundade OpenAI 2015 men avgick från dess styrelse 2018, har varit uttrycklig om att utveckla säkrare AI-teknologier. Musk lanserade xAI i juli, och positionerade det som en ´maximalt sanningssökande AI´ för att konkurrera med Googles Bard och Microsofts Bing AI.

Direktlänk Dela Proactive Investors fördjupar idag

Global marknadsrapport för innehållsautomatiseringsverktyg med AI presenterad av Market Research Intellect

En rapport från Market Research Intellect ger en djupgående inblick i den globala marknaden för innehållsautomatiseringsverktyg med AI. Rapporten omfattar marknadsstorlek, intäktsprognoser, branschtrender, tillväxtdrivare och mer. Den ger detaljerad information om olika trender, möjligheter och utmaningar som marknaden står inför. Rapporten inkluderar en omfattande marknadsöversikt över de viktigaste spelarna och deras produkterbjudanden, finansiella och affärsstrategier och den konkurrenskraftiga landskapet. De profilerade nyckelspelarna i denna rapport är Adobe Systems, Cognizant, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade igår

OpenAI:s chattbot ChatGPT firar sitt första driftår

OpenAIs AI-drivna chattbot, ChatGPT, firade sitt första år av drift på torsdagen. Under detta år har chattboten ensam startat en AI-kapplöpning och gett drivkraft till utvecklingen av generativ AI. ChatGPT introducerades för allmänheten i november 2022 och dess förmåga att delta i mänskliga konversationer lockade snabbt användare, med en miljon användare som registrerade sig inom bara fem dagar efter lanseringen. I januari i år hade ChatGPT registrerat sina 100 miljoner användare, och nådde en milstolpe på bara 64 dagar efter lanseringen. I oktober hade ChatGPT samlat cirka 1,7 miljarder besök globalt. Den senaste versionen av GPT-4 kan se, höra och prata, vilket gör att abonnenter kan delta i röstkonversationer och dela bilder med chattboten. Dess prenumerationsbaserade modell, ChatGPT Plus, erbjuder en avancerad AI-chattbot, GPT-4, som är bättre utbildad, mer exakt och kan förstå komplexa instruktioner. För att utnyttja dessa funktioner krävs användarna att betala 20 dollar per månad.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade i förrgår

A2Z Market Research publicerar rapport om automatiserad maskininlärningsmarknad

Automatiserad maskininlärning är processen att automatisera uppgifterna att tillämpa maskininlärning på verkliga problem. A2Z Market Research har publicerat en rapport som representerar processen att samla in, analysera och tolka data om en automatiserad maskininlärningsmarknad. Detta är ett avgörande steg i utvecklingen av en affärsstrategi eller lansering av en ny produkt, eftersom det hjälper företag att få en djupare förståelse för den automatiserade maskininlärningsmarknaden, identifiera kundbehov och preferenser och bedöma konkurrensen inom IT- och telekommunikationsindustrin.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

Rapport om AI Edge Device-marknaden publicerad av Statsndata

Statsndata har publicerat en rapport om processen för insamling, analys och tolkning av data för marknaden för artificiell intelligens (AI) Edge Device. Rapporten visar hur företag samlar in, analyserar och tolkar sin marknadsdata, vilket hjälper företag att bättre förstå marknaden för AI Edge Device, identifiera kundbehov och preferenser samt bedöma industritävling. Några av de största företagen som påverkar denna marknad inkluderar Intel Corporation, Huawei Technologies, MediaTek, Xilinx, NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation, Samsung Electronics, Imagination Technologies Limited och Google. Rapporten ger också en översikt över marknaden, inklusive definition, tillämpningar och utveckling, tillverkningsteknik.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

Djupinlärningsmarknaden förväntas nå 28,83 miljarder USD till 2023

En ny forskningsrapport om djupinlärningsmarknaden förutspår att den globala marknaden kommer att nå 28,83 miljarder USD och expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 48,4% under prognosperioden 2018-2023. Djupinlärning, en delmängd av maskininlärning inom artificiell intelligens (AI), utvecklas till en av de mest avancerade teknologierna inom företagsdatorer. Marknaden är indelad i tre huvudsegment baserat på lösning, tillämpning och slutanvändare. Några av de framstående konkurrenterna på djupinlärningsmarknaden är Google Inc., Microsoft Corporation, Qualcomm Technologies, Inc., IBM Corporation, Intel Corporation, General Vision Inc. och NVIDIA Corporation.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 29 november

GCC:s marknad för artificiell intelligens förväntas nå 23,7 miljarder dollar 2032

Enligt en rapport från IMARC Group nådde storleken på GCC:s marknad för artificiell intelligens (AI) 7,8 miljarder dollar 2023. Marknaden förväntas nå 23,7 miljarder dollar 2032, vilket motsvarar en tillväxttakt (CAGR) på 13,88% under perioden 2024-2032. AI används för att automatisera processer, förbättra dataanalys, utveckla prediktiva modeller och skapa intelligenta system som kan anpassa sig och förbättras över tid. AI, inklusive maskininlärning (ML) och djupinlärning, hittar omfattande tillämpningar inom hälso- och sjukvård, finans, bilindustri och underhållningsindustrier i GCC-länderna.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

AI som tjänst (AIaaS) främjar innovation och kostnadseffektivitet

Artificial Intelligence as a Service (AIaaS) är ett erbjudande inom molnbaserad databehandling som ger tillgång till avancerade AI-funktioner utan att organisationer behöver investera tungt i dedikerad AI-infrastruktur och expertis. AIaaS främjar innovation, effektivitet och kostnadseffektivitet och låter företag fokusera på sina kärnkompetenser samtidigt som de utnyttjar kraften i AI för att förbättra sina produkter och tjänster. Marknaden för AIaaS domineras av stora molntjänstleverantörer som Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud och IBM Cloud. Men marknaden för AIaaS står också inför utmaningar, inklusive dataintegritets- och säkerhetsproblem.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

AI-teknikens framtid och dess potential inom försäkringsbranschen

Artificiell intelligens (AI) är tekniken bakom intelligenta maskiner och program. Den kan analysera stora mängder data, upptäcka mönster och inkonsekvenser, och förbättra noggrannheten genom djupinlärning. AI kan hjälpa till att fatta bättre beslut, öka effektiviteten och produktiviteten, minska mänskliga fel och öka lönsamheten. Företag som Meta Platforms, Nvidia Corporation, Amazon.com, Microsoft Corporation och Apple Inc. är ledande inom AI-utveckling. Marknaden för AI beräknas vara värd 150,2 miljarder dollar, med en tillväxttakt på 36,8% årligen mellan 2023 och 2030. Inom försäkringsbranschen kan AI användas för bedrägeribekämpning, bland annat genom analys av krav, spårning av trender, realtidsövervakning och förbättring av rutinmässiga operationer.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 26 november

AI in Supply Chain and Logistics marknaden växer

Artificiell intelligens (AI) inom Supply Chain och logistikmarknaden har upplevt tillväxt från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorleken för AI inom Supply Chain och logistik, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja. Teknisk innovation och framsteg kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör den mer allmänt använd i nedströmsapplikationer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 november

Generativ AI-marknad förväntas nå 126,5 miljarder dollar till 2031

Enligt en ny rapport från Allied Market Research förväntas den globala marknaden för generativ AI växa från 8,2 miljarder dollar 2021 till 126,5 miljarder dollar 2031, med en årlig tillväxttakt på 32%. De viktigaste tillväxtmotorerna är framsteg inom djupinlärning och ökade behov av personalisering och anpassning. Sektorer som medier och underhållning och finansiella tjänster förväntas dra nytta mest av denna teknik. Trots etiska och integritetsfrågor förväntas integrering av generativ AI i olika branscher erbjuda lukrativa tillväxtmöjligheter. Bland de ledande aktörerna på marknaden finns Adobe, Amazon Web Services, D-ID, Genie AI Ltd., Google, IBM, Microsoft, MOSTLY AI Inc., Rephrase.ai och Synthesia.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 25 november

Marknaden för AI i leveranskedjan förväntas växa kraftigt

Enligt The Business Research Companys rapport om artificiell intelligens i den globala leveranskedjan förväntas marknaden växa kraftigt, från 2,29 miljarder dollar 2022 till 3,39 miljarder dollar 2023, en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,9%. Marknaden förväntas nå 15,07 miljarder dollar 2027, med en imponerande CAGR på 45,2%. En viktig drivkraft bakom tillväxten är ökningen av internetanvändningen. Ledande spelare på marknaden inkluderar Amazon.com Inc., Google LLC, Samsung Electronics Co Ltd., Microsoft Corporation med flera. Nordamerika var den största regionen på marknaden 2022, medan Asien och Stillahavsområdet förväntas växa snabbast.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 23 november

Maskininlärningschip Marknad förväntas nå $8,272 miljoner år 2022

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för maskininlärningschip nå $8,272 miljoner år 2022, från $4,495 miljoner år 2015, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 9,4% från 2016 till 2022. Maskininlärningschip är en typ av multiprocessorsystem som möjliggör maskinell intelligens utan att vara explicit programmerad. Dessa chip möjliggör funktioner som inlärning, resonemang och självkorrigering. Rapporten belyser också hur COVID-19 har påverkat olika regioner och stora länder och hur det kommer att påverka branschens framtida tillväxt.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 22 november

Maskininlärningsmarknaden förväntas nå 225,91 miljarder USD 2030

Den globala marknaden för maskininlärning värderades till 19,20 miljarder USD 2022 och förväntas nå 225,91 miljarder USD 2030, med en årlig tillväxttakt på 36,2% under prognosperioden, enligt en rapport från Fortune Business Insights. Maskininlärning (ML) är ett verktyg för dataanalys som tränar datorer att lära sig från algoritmer och data och imitera mänskligt lärande. ML är en delmängd av artificiell intelligens (AI), och AI- och ML-tekniker implementeras i stor skala inom olika slutanvändningsindustrier, inklusive hälsovård, bilindustri, detaljhandel och tillverkning.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 22 november

AI-teknikmarknaden förväntas explodera till $42,3 miljarder år 2027

Enligt en rapport från The Business Research Company kommer den globala marknaden för AI-teknik att växa från $8,28 miljarder 2022 till $11,49 miljarder 2023, en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,9%. Fram till 2027 förväntas marknaden nå $42,3 miljarder, med en robust CAGR på 38,5%. Denna tillväxt drivs av snabb automation och AI-användning inom olika sektorer. Företag som Alphabet Inc., Microsoft Corporation och Meta Platform Inc. är ledande inom denna marknad. Rapporten visar att Nordamerika har den största marknadsandelen.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 21 november

Global maskininlärningsmarknad förväntas växa kraftigt fram till 2028

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för maskininlärning växa kraftigt fram till 2028. Marknaden segmenteras baserat på flera faktorer, inklusive komponenter, företagsstorlek, distribution, slutanvändare och regional fördelning. Den primära drivkraften bakom tillväxten är teknisk innovation, särskilt integrationen av artificiell intelligens (AI) i maskininlärningsprocesser. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Amazon Web Services, Inc., Baidu, Inc., Domino Data Lab, Inc., Microsoft Corporation, Google, Inc., Alpine Data, IBM Corporation, SAP SE, Intel Corporation och SAS Institute Inc.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 21 november

Artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik förväntas växa kraftigt

Enligt en forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik öka från 1,08 miljarder USD 2022 till 30,76 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 39,7%. Rapporten, publicerad av Polaris Market Research, ger en grundlig översikt över marknaden, inklusive aktuella industridata och framtida trender. Den täcker marknadens storlek, regional överblick, företagsprofiler, segmentanalys och prognos. Rapporten fokuserar på att analysera nyckeltrender på marknaden.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 november

AI för läkemedelsutveckling och upptäckt väntas växa med 31,6%

Enligt en rapport från Allied Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) för läkemedelsupptäckt och utveckling växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,6% från 2020 till 2027. Rapporten visar att marknaden genererade 520 miljoner dollar 2019 och beräknas nå 4,81 miljarder dollar 2027. Covid-19-pandemin har lett till en ökad efterfrågan på AI-teknik för läkemedelsupptäckt och utveckling, särskilt för att snabba upp utvecklingen av läkemedel för behandling av viruset.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 16 november

OpenAI pausar nya prenumerationer för ChatGPT Plus på grund av kapacitetsproblem

OpenAI har pausat nya prenumerationer för sitt ChatGPT Plus-program, meddelade VD Sam Altman i ett sociala medier-inlägg sent på tisdagen, citerande kapacitetsproblem på grund av en massiv ökning av användare efter en nyligen hållen utvecklarkonferens. Användare kan anmäla sig för att bli meddelade när prenumerationer öppnas igen, sa Altman. OpenAI, som är skaparen av de populära generativa artificiella intelligensplattformarna ChatGPT och DALL-E, lanserade en rad nya funktioner för sina plattformar under sin DevDay-utvecklarkonferens tidigare i november. Företagets beslut att pausa nya prenumerationer kommer efter att ChatGPT drabbades av en serie strömavbrott under den senaste veckan, vilket OpenAI sa orsakades av en ökning av användare, samt påstådda cyberattacker.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 15 november

AI inom regenerativ medicin väntas nå 240,63 miljoner USD till 2030

Enligt en rapport från 360iResearch förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom regenerativ medicin växa från 49,22 miljoner USD 2022 till 240,63 miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,94%. AI spelar en allt viktigare roll inom regenerativ medicin, en multidisciplinär metod för att reparera, ersätta eller regenerera skadade eller förlorade vävnader och organ inom människokroppen. AI-teknologier tillämpas på olika aspekter av regenerativ medicin för att påskynda forskning, förbättra patientvård och förbättra behandlingsresultat.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 14 november

Global analys av AI inom sjukvården: Marknadsstorlek, segmentanalys och geografisk utsikt

En global analys av marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sjukvården har genomförts. Rapporten innehåller information om både globala och lokala marknader, ekonomi, värde/volymresultat, marknadsstrategi och professionella perspektiv. Den diskuterar även produktfoton, utveckling, prissättning, kostnad, specifikationer, kapacitet, marknadsandelar, företagsprofiler och kontaktuppgifter för de främsta leverantörerna på den internationella marknaden för AI inom sjukvården. Rapporten undersöker branschens storlek, segmentanalys, dess drivkrafter och begränsningar, betydande leverantörer och geografisk utsikt, bland annat. Viktiga globala branschstatistik ingår i rapporten.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 14 november

Enligt en ny rapport publicerad av Allied Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom utbildning växa från 2,5 miljarder dollar 2022 till 88,2 miljarder dollar 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 43,3%. Denna tillväxt drivs av ökande efterfrågan på personlig utbildning och adaptivt lärande, virtuella assistenter och smart handledning samt förbättringar i administrativ effektivitet. Rapporten analyserar också marknadssegmenten, inklusive komponenter, teknologi, tillämpningar och slutanvändare.

EIN News fördjupade 14 november

OpenAI:s ChatGPT och Microsofts API-tjänster upplevde störningar

OpenAI:s ChatGPT och Microsofts API-tjänster, som används av över två miljoner utvecklare, stängdes kortvarigt ner på onsdag morgon på grund av ett stort avbrott. Störningarna drabbade även konkurrenten Anthropics chatbot Claude 2. Dessa problem uppstod dagen efter att OpenAI presenterade GPT-4 Turbo, deras hittills mest kraftfulla AI-modell. OpenAI meddelade också att förmågan att träna en anpassad chatbot nu kommer att vara tillgänglig för fler än bara företagskunder.

Direktlänk Dela Proactive Investors fördjupade 8 november

Globala marknaden för AI inom flyg- och rymdindustrin beräknas till 6,02 miljarder dollar år 2030

Enligt Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom flyg- och rymdindustrin värderas till 6,02 miljarder dollar år 2030, med en exponentiell tillväxt på 44,5% under de kommande sju åren. Ökad efterfrågan på flygresor och fler kommersiella flygplan driver behovet av mer effektiva och effektiva system. AI kan hjälpa till att lösa problem med lufttrafikkoncentration, flygförseningar och säkerhetsproblem genom att tillhandahålla intelligenta lösningar för optimerad ruttdragning, automatiserad flygledning och förebyggande underhåll.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 november

OpenAI lanserar betydande uppgradering av språkmodellen GPT-4 vid DevDay

OpenAI, en organisation för forskning om artificiell intelligens, har lanserat en betydande uppgradering av sin språkmodell GPT-4, kallad GPT-4 Turbo, vid sitt första utvecklarevenemang, DevDay. OpenAI:s VD, Sam Altman, avslöjade att GPT-4 Turbo har en större minneskapacitet, lägre kostnad och mer aktuell kunskap. Modellen kan bearbeta cirka 96 000 ord samtidigt, vilket är en stor ökning jämfört med den tidigare gränsen på 8 000 tecken. Dessutom har kostnaden för att använda GPT-4 Turbo som ett API minskat. Microsofts VD, Satya Nadella, dök också upp oväntat för att diskutera det växande partnerskapet mellan hans företag och OpenAI.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 november

Tysk startup Aleph Alpha samlar in 500 miljoner dollar för att utmana Open AI

Tyska startupföretaget Aleph Alpha, en ny utmanare till Open AI på marknaden för stora språkmodeller, har meddelat att det har samlat in 500 miljoner dollar från Bosch, SAP och Hewlett Packard Enterprise i en serie B-finansieringsrunda. Detta belopp är ovanligt högt för en serie B-runda. Aleph Alpha planerar att använda pengarna till forskning om grundmodeller, avancerade produktfunktioner och kommersialisering av sin programvara. Företaget har redan byggt sina egna stora språkmodeller i vad som blivit en AI-tävling mellan Microsoft-stödda Open AI, Googles Bard och andra.

Direktlänk Dela Proactive Investors fördjupade 6 november

Insikter om marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården avslöjade

En global forskningsfirma har avslöjat insikter om marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården. Rapporten visar att marknaden för hälso- och sjukvårdens AI värderades till 1,20 miljarder dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 44,2% under prognosperioden. Rapporten belyser också marknadens ledande konkurrenter, deras marknadsvärdering, strategier, mål och banbrytande produkter. Några av de viktigaste aktörerna på marknaden inkluderar DEEP GENOMICS, Next IT Corp, General Vision, Google, NVIDIA Corporation, IBM Watson Health, Intel Corporation, Koninklijke Philips N.V, GENERAL ELECTRIC, Stryker, Microsoft Corporation och CloudMedx Inc.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 6 november

Avanade lanserar sex tjänster för Microsoft 365 Copilot

Avanade, en ledande leverantör av Microsoft-lösningar, lanserar idag sex tjänster för Microsoft 365 Copilot. Dessa tjänster är utformade för att guida organisationer genom deras AI-integrationsresa, från förberedelse till fullständig transformation och integration. Skapandet av dessa tjänster följde på Avanades omfattande testning av Microsoft 365 Copilot, vilket resulterade i att företagets egna anställda sparade upp till två timmar per dag inom sex veckor efter att ha använt verktyget. Avanade är bland de första att börja rulla ut det till kunder. Avanades senaste AI-beredskapsrapport indikerar stor optimism kring AI och dess inverkan, med 79 procent av de anställda som förväntar sig att generativa AI-verktyg som Microsoft 365 Copilot kommer att påverka upp till 20 timmar av deras arbetsvecka.

Direktlänk Dela iTWire fördjupade 6 november

Global Market Vision publicerar ny rapport om Enterprise AI-marknaden

Global Market Vision har publicerat en ny rapport om Enterprise Artificial Intelligence (AI) marknaden. Rapporten innehåller en omfattande analys av affärsaspekter som marknadsstorlek, konkurrenssituation, marknadsmöjligheter, marknadsandelar och intäktstillväxtmönster. Den täcker data som varierar enligt region och land. Nyckelspelare och nya marknadsaktörer studeras i detalj. Rapporten innehåller information om bruttoinkomst, produktion och konsumtion, genomsnittligt produktpris och marknadsandelar för viktiga spelare. Rapporten klassificerar också flera bidrag till den globala Enterprise Artificial Intelligence (AI) marknaden som hjälper till att växa marknaden.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Artificiell intelligens på transportmarknaden: Global prognos 2023-2030

En rapport om AI på transportmarknaden har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten kategoriserar marknaden för att förutse intäkter och analysera trender i olika undermarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över hårdvara, tjänster och mjukvara. Baserat på teknik studeras marknaden över datorvision, sammanhangsmedvetenhet, djupinlärning och naturlig språkbearbetning. Baserat på tillämpning studeras marknaden över automatiserad nummerplåtsigenkänning, datorvision-drivna parkeringshantering, fotgängardetektion, vägskickövervakning, självkörande fordon, trafikdetektion och trafikflödesanalys. Marknaden studeras också över olika regioner.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 28 oktober

Globala marknaden för artificiell intelligens inom epidemiologi förväntas nå 1,43 miljarder dollar 2027

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom epidemiologi förväntas öka från 0,4 miljarder dollar 2022 till 1,43 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 28,8%. Trots störningar orsakade av Ryssland-Ukraina-kriget och utmaningar från COVID-19-pandemin spelar AI en central roll i sjukdomsövervakning, infektionsprognoser och stärkande av hälso- och sjukvårdsstrategier. Nyckelspelare som Apple Inc., Alphabet Inc. och Microsoft Corporation leder marknaden.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 27 oktober

Globala marknaden för affektiv databehandling förväntas nå 434,2 miljarder dollar år 2030

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för affektiv databehandling nå 434,2 miljarder dollar år 2030, från 63 miljarder dollar år 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 27,3%. Rapporten undersöker marknadens prestanda, tillämpningar inom mjukvara och hårdvara, och dess roll inom branscher som marknadsundersökningar, media och reklam, hälso- och sjukvård, bilindustrin och andra slutanvändningar. Mjukvarusegmentet förväntas växa med en CAGR på 29,6% och nå 223,1 miljarder dollar vid slutet av analysperioden. Tillväxten inom hårdvarusegmentet uppskattas till 25,2% CAGR under de kommande åtta åren.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 27 oktober

MLOps-marknadens storlek skjuter i höjden när maskininlärningsoperationer revolutionerar datadrivna beslutsprocesser

MLOps-marknaden, som drivs av behovet av automatiserade, skalbara och effektiva maskininlärningsarbetsflöden, ökade AI-adopterande och datadrivna beslutsfattande, värderades till $983,64 miljoner 2021 och beräknas nå $23,1 miljarder 2031, med en årlig tillväxttakt på 37,5% från 2022 till 2031. MLOps är en ny teknikpraxis som kombinerar AI/ML-praxis med DevOps-praxis och syftar till att skapa kontinuerlig utveckling och leverans (CI/CD) av data- och ML-intensiva applikationer. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar Akira AI, Alteryx, Amazon Web Services, Inc., Cloudera, Inc., Databricks, Inc., DataRobot, Inc., GAVS Technologies, Google LLC, IBM Corporation och Microsoft Corporation.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 26 oktober

Marknadsrapport om global tillväxt och utveckling inom AI-verktyg för innehållsautomatisering

En marknadsrapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknadstillväxten för AI-verktyg för innehållsautomatisering. Rapporten innehåller information om marknadsstorlek på landsnivå, marknadsandel och marknadssegmentets omfattning. Den visar också en konkurrenslandskap, värdekedjeoptimering, handelsprocedurer, aktuella utvecklingar och identifierar resultat från globala marknadsföretag. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Adobe Systems, Cognizant, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Google LLC. Rapporten följer en metodisk forsknings- och strukturerad metodik som hjälper forskare att få värdefull insikt i varje aspekt av forskning och analys.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 oktober

Över 18 000 organisationer använder Microsofts Azure OpenAI-tjänst

Microsofts VD meddelade under ett konferenssamtal att över 18 000 organisationer nu använder deras Azure OpenAI-tjänst. Aktien för Microsoft Corporation har stigit med 4,18% till 344,35 USD, vilket ger företaget ett marknadsvärde på 2447 miljarder dollar.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 24 oktober

Global Edge AI-programvarumarknad väntas växa med en CAGR på 20,1% under prognosperioden

Den globala marknaden för Edge AI-programvara nådde en storlek av 585,1 miljoner dollar 2020 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 20,1% under prognosperioden, enligt den senaste analysen av Emergen Research. En ökning av företagets arbetsbelastning på molnet är en nyckelfaktor som förväntas driva den globala marknaden för Edge AI-programvara under prognosperioden. Ökande utvecklingar inom Internet of Things (IoT) teknik är en annan faktor som förväntas ytterligare förbättra marknadstillväxten. Stigande efterfrågan på beräkning på enhetssidan förväntas också ge en betydande ökning av den globala marknaden för Edge AI-programvara under prognosperioden.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 24 oktober

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden förväntas växa årligen i en imponerande takt mellan 2023 och 2031. Rapporten, som är 117 sidor lång, undersöker vilka maskininlärningsapplikationer som är mest relevanta och har högst sökvolym inom deras nisch. De största tillverkarna av maskininlärning i tillverkningsmarknaden globalt inkluderar SAS Institute Inc., TrademarkVision, Siemens, Bosch, Microsoft Corporation, Dataiku, NVIDIA och Hewlett Packard Enterprise Development LP. Maskininlärning kan användas i visuell kvalitetskontroll, vilket kan minska kostnaderna och öka effektiviteten. Marknaden förväntas stiga på grund av ökad användning av strategier av nyckelspelare.

Digital Journal fördjupade 23 oktober

OpenAI kan sälja aktier till en värdering av 86 miljarder dollar

OpenAI, känt för att ha skapat ChatGPT, är rapporterat i diskussioner om att sälja aktier som nuvarande anställda innehar till en bedömd värdering på hela 86 miljarder dollar. Även om de slutliga fördelningarna inte har bekräftats och villkoren kan ändras, skulle denna värdering skjuta upp OpenAI till nivån av några av världens mest värdefulla privatägda företag, överträffande företag som Stripe och den kinesiska online-återförsäljaren Shein. OpenAI, som ägs till 49% av Microsoft Corporation, leds av VD Sam Altman och president Greg Brockman.

Direktlänk Dela Proactive Investors fördjupade 20 oktober

OpenAI kan vara värd 86 miljarder dollar i potentiell aktieförsäljning

OpenAI, känt för sin skapelse av ChatGPT, rapporteras vara i diskussioner om att sälja aktier som innehas av nuvarande anställda till en förbluffande värdering på 86 miljarder US-dollar. Företaget diskuterar med potentiella investerare, men villkoren för affären kan fortfarande ändras. Denna värdering skulle kasta OpenAI in i ligan av några av världens mest värdefulla privatägda företag, överträffande Stripe och den kinesiska onlineåterförsäljaren Shein. Om affären går igenom, skulle OpenAI bara ligga efter framstående privatägda företag som Elon Musks SpaceX och TikToks moderbolag ByteDance i termer av värdering.

Direktlänk Dela Proactive Investors fördjupade 20 oktober

Maskininlärningsmarknaden förändrar globala branscher och sektorer

En marknadsrapport om maskininlärning visar att denna snabbt växande industri förändrar branscher och sektorer världen över. Företag erbjuder nu maskininlärningslösningar på abonnemangsbasis. Maskininlärningsalgoritmer kan analysera stora datamängder och automatisera processer, vilket bidrar till dess snabba spridning. Utmaningar inkluderar brist på individer med analytiska färdigheter och risker med bedrägeri och oavsiktliga användningar. 2022 dominerade Nordamerika marknaden med en andel på 32%, medan Asien-Stillahavsregionen förväntas växa med en imponerande årlig tillväxttakt på 16%, främst på grund av det blomstrande startup-ekosystemet, en kvalificerad arbetskraft och ökad användning av maskininlärning.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 oktober

En ny rapport om marknaden för artificiell intelligens inom IoT har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten analyserar trender och prognoser för intäkter baserat på komponenter (plattform, tjänster, programvara), teknik (maskininlärning & djupinlärning, naturlig språkbearbetning) och vertikaler. Tjänstesektorn förväntas ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Rapporten studerar också marknaden baserat på region, med Amerika som största marknadsandel på 38,75% 2022, följt av Europa, Mellanöstern och Afrika.

openPR fördjupade 19 oktober

Den globala marknaden för maskininlärning förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 37% mellan 2023 och 2035. Marknaden förväntas generera en omsättning på 750 miljarder dollar vid slutet av 2035, upp från en omsättning på 24 miljarder dollar 2022. Ökande investeringar i artificiell intelligens förväntas driva marknadstillväxten för maskininlärning. Företag kommer att behöva göra betydande initiala investeringar i fysiskt, digitalt och mänskligt kapital för att köpa och integrera nya teknologier och ändra affärsprocesser för att storskalig omvandling ska ske.

GlobeNewswire fördjupade 18 oktober

Globala marknaden för AI-robotar förväntas växa med 20,5% årligen till 2031

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) robotar förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 20,5% från 2022 till 2031, enligt en rapport från Transparency Market Research Inc. Marknaden förväntas nå ett värde på 52,6 miljarder dollar år 2031, jämfört med 11,8 miljarder dollar år 2023. Ökade tekniska innovationer och ökade statliga investeringar i AI-forskning och utveckling har påskyndat tillväxten av AI-robotar i olika sektorer, inklusive försvar och offentliga tjänster.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 oktober

Elon Musk kritiserar Sam Altman och OpenAI för att ´stjäla´ internet och sälja det via API-anrop

Elon Musk har än en gång riktat kritik mot Sam Altman, VD för OpenAI, efter anklagelser från en användare om att Altman effektivt stulit internet och återfördelar det genom API-anrop. Användaren anklagade Altman för att stjäla internet och sedan sälja tillbaka det till användare, ett API-anrop i taget. Musk, som medgrundade OpenAI 2015 och lämnade företaget 2018, kommenterade anklagelserna vilket ledde till en debatt om praxisen att skrapa och komprimera data från det öppna internet för att bygga kraftfulla AI-modeller. Diskussionen berörde också frågan om kostnaderna för att träna AI-modeller och om dessa kostnader kan rättfärdiga en sådan datamonetisering.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 oktober

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden: En detaljerad analys

En ny rapport om maskininlärning i tillverkningsmarknaden har släppts, med detaljerade analyser av både befintliga aktörer och kommande konkurrenter. Rapporten undersöker företagens affärsstrategier, gör en SWOT-analys och delar intäktsandelar och kontaktinformation. Rapporten ger också marknadsinformation när det gäller utveckling och kapaciteter. Några av de företag som nämns i rapporten inkluderar Dataiku, Baidu, Inc., Angoss Software Corporation, SAS Institute Inc., Intel Corporation, TrademarkVision, Siemens, Hewlett Packard Enterprise Development LP, SAP SE, Bosch, Domino Data Lab, Inc., Microsoft Corporation, Fair Isaac Corporation, GE, BigML, Inc., KNIME.com AG, NVIDIA, Amazon Web Services Inc., Funac, Kuka, Google, Inc., Teradata, Dell Inc., Oracle Corporation, Fractal Analytics Inc., Luminoso Technologies, Inc., IBM Corporation, Alpine Data, RapidMiner, Inc., TIBCO Software Inc.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 17 oktober

Ny forskning publicerad om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden

Ny forskning har publicerats av Adroit Market Research om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden. Rapporten innehåller en detaljerad granskning av marknadens mönster, drivkrafter, hinder och potentiella möjligheter. Den ger information om marknadens storlek, tillväxttakt, huvudaktörer och affärsplaner, samt en analys av marknadens konkurrensmiljö och framtidsprognoser. COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på marknaden på grund av problem med leveranskedjan och den globala ekonomiska nedgången. Forskningen diskuterar också stora marknadssegment baserat på typ, tillämpning och geografi.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 13 oktober

Ny studie av globala maskininlärningsmarknaden tillgänglig

AdroitMarketResearch.com har nyligen publicerat en ny studie, Globala ´Maskininlärnings´ Marknadstrender och Insikter. Studien ger en djupgående undersökning av branschens trender, tillväxtdrivare, inträdesbarriärer och potentiella tillväxtområden. Den innehåller information om marknadens storlek, huvudaktörer och affärsstrategier med hjälp av primära och sekundära forskningsmetoder. Den bedömer också den konkurrensutsatta miljön och ger tillväxtprognoser för den närmaste framtiden. Studien definierar också de viktiga maskininlärningsmarknadskategorierna baserat på typ, tillämpning och plats.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 13 oktober

Ny rapport analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) har analyserats i en ny rapport. Rapporten inkluderar en omfattande undersökning av den geografiska landskapet, industriens storlek och företagets intäktsskattning. Den granskar varje marknadssegment och dess undersegment. Rapporten erbjuder insikter som hjälper kunderna att övervinna utmaningar på den globala AI-marknaden. Marknadsprognoser ger djup insikt i industriparametrar genom att analysera tillväxt, konsumtion, kommande marknadstrender och prisfluktuationer. Rapporten innehåller även en omfattande marknadsanalys och en landskapsanalys av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 oktober

Google och Microsofts chatbots rapporterar felaktigt om vapenvila i Israel-Hamas-konflikten

Under pågående konflikt mellan Israel och Hamas rapporterade Google och Microsofts chatbots felaktigt om en vapenvila, vilket återigen väcker oro för deras noggrannhet och tillförlitlighet vid leverans av realtidsnyheter. I ett experiment av Bloomberg ställdes grundläggande frågor om konflikten till dessa AI-chatbots. De gav ofta balanserade svar och bra nyhetssammanfattningar, men de producerade också uppenbara fel, vilket väckte frågor om deras trovärdighet och potential att bidra till allmän förvirring under en snabbt utvecklande och komplex konflikt. Google och Microsoft har varningar på sina chatbots, som varnar användare om deras experimentella och potentiellt felaktiga natur. Trots dessa ansträngningar har AI-chatbots begränsningar, särskilt när de hanterar snabbt utvecklande och känsliga ämnen.

Direktlänk Dela Madras Tribune fördjupade 12 oktober

Artificiell intelligens i BFSI-marknaden förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028

Artificiell intelligens (AI) i BFSI (bank, finans och försäkring) används för att låta datorer utföra uppgifter som vanligtvis är förknippade med människor, som att göra förutsägelser, erbjuda rekommendationer och fatta beslut. AI används särskilt för att upptäcka bedrägerier och säkerställa regulatorisk efterlevnad. Den globala marknaden för AI i BFSI uppgick till 14,2 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,9% under perioden 2023-2028. Marknadens tillväxt drivs av digitalisering och automatisering inom bank, finans och försäkring, samt behovet av AI-baserade låne- och kreditsystem för att analysera kundbeteendemönster.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Under den pågående konflikten mellan Israel och Hamas rapporterade Googles och Microsofts chatbots felaktigt om en vapenvila, vilket återigen väckte frågor om deras tillförlitlighet och noggrannhet i att leverera realtidsnyheter. I ett experiment utfört av Shirin Ghaffary ställdes grundläggande frågor om konflikten till dessa AI-chatbots. Trots att de ofta gav balanserade svar och bra nyhetssammanfattningar, gjorde de också stora misstag. Google och Microsoft har ansvarsfriskrivningar på sina chatbots, där de varnar användare om deras experimentella och potentiellt felaktiga natur.

Benzinga fördjupade 12 oktober

Marknadsrapport om maskininlärning som tjänst publicerad av Market Intelx

Market Intelx har nyligen publicerat en rapport om marknaden för maskininlärning som en tjänst. Rapporten ger en omfattande studie av de senaste utvecklingarna, marknadsstorleken, statusen, kommande teknologier, affärsdrivare, utmaningar, regleringspolitik samt profiler av nyckeltillverkare och spelarstrategier. Rapporten innehåller prognoser och analyser för 2022-2030, en historisk översikt och diskussion av betydande handel, marknadsvolym, marknadsandelar och beskrivningar. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Amazon, Oracle Corporation, IBM, Microsoft Corporation, Google Inc., Salesforce.Com, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix, Xeround.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 11 oktober

Globala marknaden för AI inom hälso- och sjukvård förväntas växa med 45,5% årligen mellan 2023 och 2030

Enligt en rapport från Verified Market Research® förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården växa med en årlig tillväxttakt på 45,5% från 2023 till 2030. Rapporten avslöjar att marknaden värderades till 6,48 miljarder USD 2021 och förväntas nå 201,3 miljarder USD vid slutet av prognosperioden. Marknaden definieras av dess mångsidiga tillämpningar inom olika områden som biologi, datavetenskap, matematik, lingvistik, psykologi och teknik. Trots utmaningar relaterade till begränsad acceptans bland hälso- och sjukvårdsprofessionella och regulatoriska osäkerheter, står marknaden inför betydande tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 oktober

Microsoft kan vara värt $100 miljarder mer, enligt Oppenheimer-analytiker

Microsoft Corporation, med en marknadsvärdering på $2,4 biljoner, har vuxit till att bli det näst mest värdefulla företaget i världen. Oppenheimer-analytikern Timothy Horan argumenterar i en nyligen forskningsanteckning att Microsofts aktie kan vara värd minst $100 miljarder mer än det nuvarande priset, om investerare korrekt värderar företagets 49% ägarandel i det privatägda artificiella intelligensföretaget OpenAI. Horan baserar sin slutsats på matematiska beräkningar, där han jämför OpenAI med dess konkurrent, AI-startupen Anthropic.

Direktlänk Dela TipRanks fördjupade 9 oktober

Automatiserad maskininlärningsmarknad förutspås och analyseras i ny rapport

En ny rapport har lagts till på 360iResearch.com som förutspår och analyserar trender i den automatiserade maskininlärningsmarknaden fram till 2030. Rapporten kategoriserar marknaden baserat på automationstyp, distribution, tillämpning och region. Baserat på automationstyp studeras marknaden över datatranskription, funktionskonstruktion, modellering och visualisering. Baserat på distribution studeras marknaden över moln och på plats. Baserat på tillämpning studeras marknaden över bilindustri, transport och logistik, bank, finansiella tjänster och försäkring, regering och försvar, hälso- och livsvetenskap, IT och telekommunikation samt media och underhållning. Rapporten inkluderar också en FPNV-positioneringsmatris och marknadsandelanalys.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 9 oktober

Rapporten ´Maskininlärning som tjänstmarknad: Trender och insikter´ är nu tillgänglig hos Orbisresearch.com. Rapporten erbjuder omfattande information om efterfrågan, utveckling, potential, hinder och begränsningar inom detta område. Den ger en detaljerad översikt över disciplinens natur och framtidsutsikter på global och regional nivå. Rapporten innehåller också information om forskning och utveckling, lansering av nya produkter och produktbedömningar från stora företag på globala och lokala marknader. Studien täcker individuella tillväxtambitioner och företagsutvecklingsstrategier samt infrastrukturella förmågor som kommer att öka den globala marknaden för maskininlärning som tjänst.

Seedance.com fördjupade 9 oktober

Ny rapport analyserar globala trender och insikter på AI-marknaden

En ny rapport om artificiell intelligens (AI) är nu tillgänglig på Orbisresearch.com. Rapporten innehåller en djupgående analys av den globala AI-marknaden, inklusive komponenter som leveranskedja, marknadsföring och produktutveckling. Studien undersöker hur COVID-19-pandemin har påverkat marknaden, med en plötslig minskning av efterfrågan och produktionsstörningar. Rapporten diskuterar också de stora förändringar pandemin har medfört för marknadsföringsmetoderna inom AI-sektorn. Bland de största aktörerna på AI-marknaden finns IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Google LLC (Alphabet Inc.) och Amazon Web Services.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 9 oktober

Rapport om AI inom sjukvården tillgänglig på Orbisresearch.com

Orbisresearch.com har släppt en rapport kallad ´Artificial Intelligence (AI) in Healthcare Market Trends and Insights´. Rapporten analyserar den globala marknaden för AI inom sjukvården och dess konkurrensmässiga tillväxt under de senaste åren. Rapporten undersöker alla huvudkomponenter i branschen som marknadsaktörer behöver för att fatta affärsbeslut eller nya investeringar i den globala marknaden för AI inom sjukvården. Rapporten analyserar framtida marknadsprognoser baserat på denna information samt den befintliga ekonomiska situationen och trenderna.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 9 oktober

Rapport om maskininlärning inom läkemedelsindustrin publicerad

Statsndata har publicerat en rapport om insamling, analys och tolkning av data för maskininlärning inom läkemedelsindustrin. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive definition, applikationer och utveckling, tillverkningsteknik. Den spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden. Rapporten belyser de stora marknadsaktörerna som blomstrar på marknaden, deras affärsstrategi, ekonomisk status och kommande produkter. Rapporten hjälper till att spara tid och pengar genom att tillhandahålla opartisk information under ett tak.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

En ny rapport kallad ´Enterprise Artificial Intelligence (AI) Market Trends and Insights´ har släppts på Orbisresearch.com. Rapporten ger en fullständig bedömning och forskning av marknadsstorleken, marknadstrenderna och förväntad framtida tillväxt inom sökindustrin. Studien analyserar marknaden baserat på de främsta tillverkarna, olika typer, varierande tillämpningar och distinkta geografier. COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på den globala marknaden för företags AI, vilket har orsakat problem med tillgång, efterfrågan och tillverkning.

Seedance.com fördjupade 8 oktober

En ny forskningsrapport om den globala maskinlärningsmarknaden undersöker marknadens konkurrenskraftiga tillväxt under de senaste åren. Rapporten granskar den nuvarande ekonomiska statusen för maskinlärningsindustrin både på inhemska och internationella marknader med hjälp av fakta och statistik från pålitliga källor. Studien undersöker den globala maskinlärningsmarknaden och analyserar faktorer som positivt påverkar maskinlärningsindustrins tillväxtpotential, utsikter, drivkrafter och unika sektorsbarriärer, samt en inneboende risk. Forskningen fokuserar på tekniker som har ökat den totala marknadskonkurrenskraften och uppfyllt målen, vilka normalt är att minska tiden, förbättra beslutsfattandet och öka produktionen och tillförlitligheten. Rapporten diskuterar också teknik och innovation samt den nuvarande situationen för den globala maskinlärningsindustrin.

Seedance.com fördjupade 6 oktober

Marknadsundersökningsföretaget Report Ocean har publicerat en omfattande forskningsrapport om den europeiska marknaden för artificiell intelligens (AI) inom olje- och gasindustrin. Rapporten förutspår att den asiatiska marknaden för AI inom olje- och gasindustrin kommer att växa med 13,7% årligen, med en total marknadskapacitet på $14,910.8 miljoner mellan 2023 och 2032. Tillväxten drivs av behovet att minska produktions- och underhållskostnader, ökad efterfrågan på säkerhetsstandarder, ökad användning av avancerad teknik i olje- och gasindustrin och höga investeringar och snabb innovation i AI-implementering.

Seedance.com fördjupade 6 oktober

Ny studie om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden publicerad

En ny studie med titeln ´Globala Trender och Insikter för Maskininlärningsmarknaden´ har nyligen publicerats på Orbisresearch.com. Rapporten ger en fördjupad analys av maskininlärningsmarknaden, presenterar nyckelinsikter om dess nuvarande tillstånd, tillväxtutsikter, utmaningar och framväxande trender. Rapporten är utformad för att förse intressenter med värdefull information för att fatta informerade beslut och navigera i den föränderliga marknadslandskapet. Rapporten omfattar marknadstrender, drivkrafter, utmaningar, konkurrenslandskap och framtida prognoser, vilket ger en komplett översikt över maskininlärningsmarknaden.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Reid Hoffman förespråkar snabb AI-adoption, Microsoft visar stark ekonomisk prestanda

Reid Hoffman, medgrundare till LinkedIn, stöder starkt snabb adoption av artificiell intelligens (AI) och tror att det kan förbättra människors liv. Han ser en framtid där varje hushåll och arbetsplats har en egen AI-assistent. Han framhåller vikten av att vara den första aktören och utnyttja skalan som kommer med det, och använder exempelvis ChatGPT som exempel. Å andra sidan visade Microsoft Corporation en stark ekonomisk prestation den 2 oktober 2023, med en öppningskurs på $317,75, högre än dess tidigare stängning på $313,64. Företaget har visat positiv tillväxt i sina intäkter och förväntas fortsätta att växa under de kommande fem åren.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 2 oktober

Marknaden för industriell AI förväntas växa starkt de närmaste fem åren

En studie visar att marknaden för industriell artificiell intelligens förväntas uppnå en årlig tillväxttakt (CAGR) på % över de närmaste fem åren. Denna tillväxt förväntas öka den globala marknadsstorleken till US$ miljoner år 2024, upp från US$ miljoner år 2019. Rapporten undersöker också den globala intäktsmarknadsandelen för nyckelföretag. Företag som nämns inkluderar Intel Corporation, Siemens AG, IBM Corporation, Alphabet Inc och Microsoft Corporation. Rapporten undersöker också marknadsdynamiken, företagsstrategier, produktkategorier, applikationer och effekterna av COVID-19-pandemin på sektorn.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 september

AI inom läkemedelsmarknaden förväntas växa betydligt fram till 2028

Den omfattande rapporten ´Artificial Intelligence (AI) in Pharmaceutical Market´ Plant Project Report 2023 syftar till att underlätta etableringen av en marknadsbaserad verksamhet. Rapporten täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive en omfattande marknadsanalys och djupdykning i detaljerade aspekter som driftsenheter, råmaterial- och verktygsbehov, infrastrukturkrav, maskinspecifikationer, arbetskraftskrav, förpacknings- och transportöverväganden, investeringsutsikter och finansiella överväganden. Rapporten indikerar att AI i läkemedelsindustrins marknadsstorlek 2021 kommer att öka jämfört med 2020, vilket representerar en anmärkningsvärd tillväxttakt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Artificiell intelligens inom byggindustrin förväntas växa till 4909,7 miljoner USD år 2030

Vantage Market Research har nyligen publicerat en rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom byggindustrin. Enligt rapporten uppgick marknaden till 594,6 miljoner USD år 2022 och förväntas uppgå till 4909,7 miljoner USD vid slutet av 2030, med en årlig tillväxttakt på 35,2%. Företaget erbjuder 50% rabatt på rapporten fram till slutet av september. Nyckelaktörer inom industrin inkluderar Autodesk Inc., IBM, Microsoft Corporation, Oracle Corp., SAP, Aurora Computer Services, Building System Planning Inc., NVIDIA Corporation och Dassault Systems SE.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

OpenAI:s värdering stiger till minst 80 miljarder dollar

OpenAI, utvecklaren av ChatGPT, har sett sin värdering tredubblas till minst 80 miljarder dollar sedan årets början, enligt rapporter om pågående samtal med investerare. Det San Francisco-baserade AI-startupföretaget, där Microsoft Corporation äger 49%, planerar att sälja befintliga aktier som ägs av anställda, vilket ger företaget en värdering på mellan 80 och 90 miljarder dollar. Detta är en ökning från dess värdering på 29 miljarder dollar i början av året och upp från cirka 20 miljarder dollar 2021. Om den nya värderingen bekräftas skulle det placera OpenAI nära toppen av den globala listan över världens mest värdefulla privata företag, kända som enhörningar.

Direktlänk Dela Proactive Investors fördjupade 27 september

Forskning förutspår betydande tillväxt på AI-marknaden fram till 2028

En forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) förutspår en betydande tillväxt fram till 2028. Rapporten, som omfattar 104 sidor, analyserar marknadens storlek, andelar, trender och segment, och erbjuder insikter i rådande trender, utmaningar och framtida utvecklingsplaner. Den globala AI-marknadens storlek uppskattades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten täcker också AI:s inverkan på olika industrier och applikationer, inklusive autonoma fordon, automatisk taligenkänning och generering, och detektering av nya koncept och abstraktioner.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

OpenAI lägger till röst- och bildigenkänningsfunktioner till ChatGPT-plattformen

OpenAI, ett ledande företag inom generativ artificiell intelligens (AI) som stöds av Microsoft Corporation, har meddelat tillägg av fler funktioner till plattformen ChatGPT för betalande användare. Enligt tillkännagivandet kan ChatGPT nu se, höra och prata, vilket möjliggör mer interaktiva upplevelser för användarna. De nya ChatGPT-funktionerna förväntas rullas ut inom de närmaste två veckorna. Företaget noterade att röstigenkänningsfunktionen kommer att finnas tillgänglig för iOS- och Android-användare, medan bildsökningen kommer att rullas ut på alla enheter över olika plattformar.

Direktlänk Dela Coinspeaker fördjupade 26 september

AI på global marknad för media och underhållning förväntas växa

En ny rapport förutspår att den globala marknaden för AI (Artificiell Intelligens) inom media och underhållning kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten är indelad i regioner, applikationer (hårdvara, mjukvara) och typer (spel, upptäckt av falska historier, plagiatdetektering, anpassning, produktionsplanering och -ledning, försäljning och marknadsföring, talangidentifiering). Marknaden förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,53% under prognosperioden, från 13479,0 miljoner USD 2022 till 47902,0 miljoner USD 2028. De största tillverkarna av AI inom media och underhållning globalt inkluderar Prologue AI, IBM Corporation, Sentient Technologies, NVIDIA, Intel Corporation, Cognizant, Wipro Limited, Oracle, Microsoft Corporation, Veritone, Google Inc., Accenture och Numenta Inc.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 september

Insikter om marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln 2023: Analys av nyckelaktörer, segmentering, framtida trender med tillväxt

En nyligen uppdaterad omfattande rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln har publicerats. Rapporten analyserar marknadsstorlek, andel och branschtrender. Enligt den senaste forskningen ser den globala marknaden för AI inom detaljhandeln lovande ut under de kommande fem åren. Marknaden var värderad till flera miljoner USD 2022 och förväntas nå flera miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på en viss procent under prognosåren. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Spotify lanserar AI-drivet översättningsverktyg för podcasts, hyllas av Elon Musk

Spotify har avtäckt en ny AI-driven funktion för att översätta och replikera podcastvärdars röster till flera språk. Funktionen syftar till att erbjuda en sömlös lyssningsupplevelse på spanska, franska och tyska genom att återskapa originaltalarnas ton, rytm och takt. Verktyget, som använder OpenAI:s röstgenereringsteknik, har hyllats av Elon Musk. Tidiga tester av tekniken har utförts på populära engelskspråkiga podcasts. Spotify planerar att utvidga funktionen till att omfatta fler podcasts, till och med AI-dubbade innehåll för flerspråkiga värdar som Trevor Noah.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Maskininlärningsmarknaden väntas växa till 2029

Maskininlärningsmarknaden har växt från miljontals USD till miljontals USD mellan 2017 och 2023. Med en årlig tillväxttakt förväntas marknaden nå miljontals USD 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten strategier för företag att övervinna hot som COVID-19 utgör. Teknisk innovation och framsteg kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör att den kan få ett bredare spektrum av tillämpningar på nedströmsmarknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förutspås för AI inom telekommunikationsindustrin 2023-2031

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom telekommunikationsindustrin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar nuvarande trender och framtidspotential för branschen, och undersöker bland annat tillverkningsmetoder, produktspecifikationer och kostnadsstrukturer. Några av de största tillverkarna av AI inom telekommunikation inkluderar Intel Corporation, Cisco Systems, AT&T, Google Inc., Sentient Technologies, Nuance Communications, IBM, Infosys, Microsoft Corporation och H2O.ai. Rapporten undersöker även hur COVID-19 och regionala konflikter, som kriget mellan Ryssland och Ukraina, har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Ny rapport visar på flerdimensionell utvärdering av den globala marknaden för maskininlärning

En ny rapport från Global Market Vision visar på en flerdimensionell utvärdering av den globala marknaden för maskininlärning, inklusive värdekedjestruktur, regional analys, applikationer, marknadsstorlek och prognoser för perioden 2023-2030. Rapporten fokuserar på flera faktorer som global distribution, tillverkare, marknadsstorlek och marknadsfaktorer som påverkar de globala bidragen. Rapporten innehåller insikter kopplade till den globala marknaden för maskininlärning, inklusive konkurrensspektrum, geografisk utblick, konkurrentandel och konsumtionstrender i denna industri. Rapporten analyserar tidigare och nuvarande marknadsförhållanden baserat på typer, applikationer och regioner.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 september

Marknaden för AI inom detaljhandeln förväntas växa till 6458,6 miljoner dollar till 2028

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln kommer att växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15,27% och nå ett värde på 6458,6 miljoner dollar till 2028, upp från 2753,21 miljoner dollar 2023. Rapporten ger en detaljerad översikt över marknaden, inklusive analyser av ledande företag som Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai. Den tar också upp effekterna av COVID-19 och regionala konflikter på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 september

Marknaden för AI inom detaljhandeln förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2031

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln förväntas öka avsevärt mellan 2023 och 2031. Enligt en rapport växer marknaden stadigt 2022 och förväntas öka ytterligare med ökad användning av strategier från nyckelaktörer. Rapporten täcker olika aspekter av AI inom detaljhandeln, inklusive butiksovervakning, marknadsprognoser, prediktiv handel, programmatisk annonsering och mer. Bland de stora aktörerna som nämns i rapporten finns Sentient Technologies Holdings Limited, Plexure Ltd, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Style.ai, Conversica Inc., SAP SE, Findmine Inc., BloomReach Inc., Versium Analytics Inc., Microsoft Corporation, Daisy Intelligence, Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Focal Systems Inc. och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 september

AI i transportmarknaden: forskning visar på tillväxt och möjligheter

Enligt den senaste forskningen om artificiell intelligens (AI) i transportmarknaden förväntas efterfrågan på AI i transportsektorn öka de kommande åren. Transportindustrin genomgår en betydande utveckling när det gäller automation, där AI spelar en viktig roll. Studien tar upp aktuella och historiska trender, marknadsutveckling och affärsstrategier som antagits av ledande aktörer och nya spelare på marknaden. Bland de stora och framväxande spelarna på AI-marknaden för transport nämns Microsoft Corporation, IBM Corporation, Continental, Alphabet Inc., Intel Corporation, Magna, Robert Bosch GmbH, Nvidia Corporation, Valeo SA och ZF Friedrichshafen AG.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 22 september

AI in Supply Chain and Logistics Market Prognos 2023

En analys av marknaden för artificiell intelligens (AI) inom leveranskedja och logistik ger en omfattande utvärdering av marknaden inom industrin. Studien omfattar en förståelse för industriens dynamik, inklusive storlek, volym, värde, typ, ansökan, intäkter, potentiella kundsegment, köpbeteenden, konkurrens och andra kritiska faktorer. Marknaden har upplevt en betydande tillväxt, ökande från USD miljoner till USD miljoner mellan 2017 och 2022. Prognoser föreslår en CAGR på procent, förväntas driva marknaden till att nå USD miljoner år 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 22 september

Globala marknaden för artificiell intelligens inom bilindustrin förväntas nå 17137,13 miljoner dollar 2030

Enligt VMR-forskning registrerade den globala marknaden för artificiell intelligens inom bilindustrin 1963,88 miljoner dollar 2022 och förväntas nå 17137,13 miljoner dollar 2030. Den förväntade CAGR för bilindustrin för artificiell intelligens är 31,1%. Marknaden för artificiell intelligens inom bilindustrin har bevittnat ihållande tillväxt de senaste åren och kommer att visa en hög CAGR under prognosperioden 2023-2030. Några av de stora företagen på marknaden är NVIDIA Corporation, Alphabet Inc., Intel Corporation, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Harman International Industries Inc., Xilinx Inc., Qualcomm Inc., Tesla Inc., Volvo Car Corporation, BMW AG, Audi AG, General Motors Company, Ford Motor Company, Toyota Motor Corporation, Hyundai Motor Corporation, Uber Technologies Inc., Honda Motor Co. Ltd., Daimler AG och Didi Chuxing.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

AI inom utbildningssektorn förväntas nå 17,83 miljarder dollar till 2027

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom utbildningssektorn förväntas nå en marknadsstorlek på 17,83 miljarder dollar till 2027, enligt den senaste analysen av Emergen Research. Utbildningssektorn har genomgått en anmärkningsvärd transformation på senare år, i stor utsträckning drivet av integrationen av AI-teknologier. AI har framstått som ett kraftfullt verktyg som lovar att revolutionera utbildningen genom att förbättra inlärningsupplevelsen, anpassa undervisningen och optimera administrativa uppgifter.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Globala marknaden för företagsartificiell intelligens förväntas nå 153,22 miljarder dollar år 2030

Enligt en ny rapport från Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) växa från 14,74 miljarder dollar 2022 till 153,22 miljarder dollar 2030, med en sammanlagd årlig tillväxttakt (CAGR) på 34%. Rapporten innehåller även en konkurrensöversikt över stora företag på marknaden, inklusive Amazon Web Services Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Intel Corporation, Alphabet, SAP SE, C3.ai Inc., DataRobot Inc., Hewlett Packard Enterprise, Wipro Limited och NVidia Corporation. Rapporten tar också upp hur kriget mellan Ryssland och Ukraina har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Globala marknaden för artificiell intelligens inom byggsektorn förväntas nå 4909,7 miljoner dollar år 2030

Enligt en rapport från Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom byggsektorn växa från 594,6 miljoner dollar 2022 till 4909,7 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 35,2%. Rapporten innehåller detaljerad information om historiska trender, nuvarande marknadsstatus och prognoser till 2030. Några av de största företagen inom sektorn inkluderar Autodesk Inc., IBM, Microsoft Corporation, Oracle Corp., SAP, Aurora Computer Services, Building System Planning Inc., NVIDIA Corporation och Dassault Systems SE.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst förväntas nå 132,42 miljarder dollar 2030

Enligt VMR-forskning registrerade den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst 7,20 miljarder dollar 2022 och förväntas registrera 132,42 miljarder dollar vid utgången av 2030. Den förväntade årliga tillväxttakten (CAGR) för branschen är 43,9%. Marknaden för artificiell intelligens som en tjänst har upplevt ihållande tillväxt de senaste åren och förväntas visa en hög CAGR under prognosperioden 2023-2030. Några av de stora företagen på marknaden är IBM Corporation, Google Inc., Amazon Web Services, Microsoft Corporation, Salesforce, Baidu, SAP SE, Intel Corporation, Fair Isaac Corporation (FICO) och BigML.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

AI revolutionerar tillverkningsindustrin, förväntas växa med 44,5% årligen

Artificiell intelligens (AI) förändrar tillverkningsindustrin genom att revolutionera hur produkter designas, produceras och underhålls. AI påverkar allt från prediktivt underhåll och kvalitetskontroll till efterfrågeprognoser och optimering av försörjningskedjan. Globalt var marknaden för AI inom tillverkning värd 2,60 miljarder dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 44,5% under prognosperioden, enligt Emergen Research. Trots potentialen finns det utmaningar, som initiala investeringskrav och datasekretess. Stora spelare på marknaden inkluderar IBM Corporation, SAP SE, Amazon.com Inc., General Electric Company, Alphabet Inc., Microsoft Corporation, Siemens AG, NVIDIA Corporation, Rockwell Automation Inc. och Mitsubishi Electric Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Global MLaaS-marknad förväntas nå 32,3 miljarder dollar till 2030

En omfattande forskningsrapport om den globala marknaden för Machine Learning-as-a-Service (MLaaS) förutspår att marknaden kommer att nå 32,3 miljarder dollar till 2030, med en årlig tillväxttakt på 39,9% från 2022 till 2030. Rapporten täcker trender, investeringar, tekniska framsteg och stora spelare. MLaaS omfattar en rad tjänster, lösningar och metoder som är nära relaterade till artificiell intelligens (AI), vilket analyserar indata statistiskt för att bestämma dess nuvarande eller framtida relation och prestanda. Rapporten nämner också att bristen på utbildade proffs kan bromsa den totala marknadstillväxten under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Stor tillväxt förväntas på marknaden för AI inom finanssektorn 2023-2030

En ny rapport förutspår en betydande årlig tillväxt inom marknaden för artificiell intelligens (AI) för finanssektorn, med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) från 2023 till 2030. Rapporten, som är på 98 sidor, genomför en djupgående analys över olika regioner, tillämpningar (banker, värdepappersinvesteringar, försäkringsbolag, andra) och typer (hårdvara, mjukvara, tjänster). Bland de ledande tillverkarna av AI för finansmarknaden globalt finns IBM Corporation, Intel Corporation, Amazon Web Services Inc., Microsoft Corporation och andra. Rapporten förutspår att den globala marknaden för AI för finanssektorn, som värderades till USD miljoner 2020, förväntas nå USD miljoner vid utgången av 2030, med en CAGR på procent under perioden 2021-2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas expandera till 501813,57 miljoner USD till 2028

En omfattande 115-sidig rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) visar att marknaden väntas expandera med en CAGR på 39,73% under prognosperioden, och nå 501813,57 miljoner USD till 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Tillämpningar inkluderar hälso- och sjukvård, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media. Typer inkluderar hårdvara, mjukvara och tjänster. Regional analys omfattar Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas växa kraftigt fram till 2028

En omfattande 104-sidig rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) har släppts. Rapporten analyserar marknadens storlek, andel och trender. Den globala AI-marknaden värderades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Faktorer som driver AI-marknaden inkluderar den ökande efterfrågan på olika applikationer globalt. Marknaden för AI förväntas ha betydande tillväxt, med en imponerande årlig tillväxttakt under perioden 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Konstgjord intelligens inom sjukvården förväntas växa kraftigt fram till 2030

En ny rapport om konstgjord intelligens (AI) inom sjukvården förutspår att marknaden kommer att växa kraftigt de kommande åren. 2023 uppskattas marknaden vara värd 3982,3 miljoner USD och förväntas öka till 31960 miljoner USD 2030, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 41,5%. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regioner. De ledande företagen inom AI inom sjukvården inkluderar Intel Corporation, Nvidia Corporation, Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation, General Vision, Enlitic, Next IT och Welltok.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Betydande tillväxt förväntas på marknaden för AI inom media och underhållning

En ny rapport förutspår betydande tillväxt mellan 2023 och 2030 för marknaden för artificiell intelligens (AI) inom media och underhållning. Rapporten identifierar nyckelspelare, inklusive Prologue AI, NVIDIA, Microsoft Corporation, Numenta Inc., Veritone, Cognizant, NVIDIA Corporation, Wipro Limited, Sentient Technologies, Intel, Google Inc., Oracle, Intel Corporation, Accenture och IBM Corporation. Rapporten täcker användningsområdena för AI inom spel, falska nyhetsdetektering, plagiatdetektering, personalisering, produktionsplanering och -hantering, försäljning och marknadsföring samt talangidentifiering. Den analyserar också marknadsdynamiken och tekniska innovationer.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa med en CAGR på 48,39% fram till 2030

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, med en positiv prognos för 2022 och framåt. Marknaden kommer att expandera ytterligare när viktiga aktörer inom industrin antar effektiva strategier, vilket presenterar många möjligheter för framsteg. Rapporten undersöker marknadens storlek, tillväxtmöjligheter, risker, trender och konkurrens. Viktiga globala tillverkare inom maskininlärningsmarknaden inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Inc., Baidu, Inc., IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, Inc., BigML, Inc., H2O.ai, Microsoft Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Global maskinlärning och Big Data Analytics utbildningsmarknad förväntas nå miljontals dollar i värdering 2030

En forskningsrapport förutspår att den globala marknaden för utbildning inom maskinlärning och Big Data Analytics kommer att nå en värdering på flera miljoner dollar fram till 2030. Rapporten analyserar nuvarande marknadstrender och konkurrenter inom områden som högre utbildning, K-12-utbildning och företagsutbildning. De största tillverkarna inom denna marknad är Google, Microsoft Corporation, Cognizant och IBM Corporation. Rapporten ger också detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Den globala marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen värderades till 915,93 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en CAGR på 58,59% under prognosperioden, vilket når 14573,26 miljoner USD 2027. Dynamiska spelare på marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen (Intel Corporation, CloudMinds Technologies, AIBrain, SAP SE, Microsoft Corporation, Siemens, Cisco Systems, IBM Corporation, Oracle Corporation, DataRPM, Sight Machine, Alphabet, Ubtech Robotics, Preferred Networks, Rockwell, Automation, NVIDIA Corporation, General Electric Company, General Vision, Mitsubishi Electric Corporation, Citrine Informatics, Skymind, Vicarious) driver marknadens tillväxt inom ICT-sektorn under prognosperioden 2023-2030.

Digital Journal fördjupade 18 september

AI inom läkemedelsupptäckt förväntas växa kraftigt fram till 2032

En rapport från ResearchAndMarkets.com visar att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt nådde ett värde av nästan $1,042.3 miljoner 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 30,5% sedan 2017. Marknaden förväntas växa till $3,739.2 miljoner 2027 med en tillväxttakt på 29.1%. Fram till 2032 förväntas marknaden växa med en CAGR på 25,7% och nå $11,729.1 miljoner. Rapporten pekar på utmaningar som begränsad tillgång till hälso- och sjukvård i utvecklingsländer, brist på kvalificerad arbetskraft och hög andel misslyckade AI-projekt. Framtida tillväxt kan dock stödjas av statligt stöd, ökade hälso- och sjukvårdsutgifter och adoption av molnbaserade lösningar.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas expandera med en CAGR på 48,64% till 2028

Den nyligen publicerade rapporten Machine Learning Market Report 2023 ger en omfattande översikt över marknadens nuvarande status, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten undersöker nyckeltrender och marknadssegmenteringar efter typer [Cloud, On-Premises] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities]. Den globala marknaden för maskininlärning värderades till 14304,85 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 48,64% under prognosperioden, och nå 154282,83 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar även flera nya tillägg, som: Marknadstrender, Konkurrenslandskap, Konsumentbeteende, Marknadssegmentering, Marknadsprognos, Regional analys, Tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Artificiell intelligens (AI) marknadsrapport 2023 ger en omfattande översikt

En nyligen publicerad rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) ger en omfattande översikt över marknadens nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten, som är 115 sidor lång, är en värdefull resurs för att få insikter genom djupgående forskning och analys. Den globala marknaden för AI uppskattades till 67412,73 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 39,73% under prognosperioden, och uppgå till 501813,57 miljoner USD 2028. Rapporten utforskar viktiga trender och marknadssegmenteringar och ger en helhetsbild av marknadens omfattning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Kunstig intelligens inom tillverkningsmarknaden: Framtida växande trender och prognoser från 2023 till 2030

Den senaste forskningsrapporten för marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning (2023-2030) är uppdelad i olika typer [Hårdvara, Mjukvara, Tjänster] och applikationer [Bil, Energi och Kraft, Läkemedel, Tunga metaller och maskintillverkning, Halvledare och elektronik, Mat och dryck]. Rapporten fokuserar på en noggrann analys av nyckelspelare, inklusive [IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Nvidia Corporation], bland andra. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, vilket når 23149,62 miljoner USD 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Marknaden för artificiell intelligens förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Marknaden för artificiell intelligens (AI) har sett en betydande tillväxt och framsteg tack vare insikter från effektiva affärsstrategier, kundanskaffningsmetoder och företagssynergier. Dessa förbättringar av AI-marknaden är nära kopplade till stark styrning, riskhantering och efterlevnadsprotokoll, samt smidiga affärstransformationsprocesser. Viktiga globala tillverkare på AI-marknaden inkluderar Microsoft Corporation, Amazon.com, Inc., Intel Corporation, Apple Inc., AIBrain, Megvii Technology Limited, SenseTime, Banjo, UBTECH Robotics, Inc., CloudWalk Technology Co., Ltd., CloudMinds Technology Inc., Nvidia Corporation, Alphabet Inc. och International Business Machines Corporation. Marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Artificiell intelligens inom detaljhandeln växer snabbt

En forskningsrapport visar att användningen av artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln växer snabbt. Rapporten täcker perioden 2023-2031 och inkluderar forskning före och efter COVID-19. Många företag har etablerat officiella ekonomiska band med organisationen och individuella rådgivare från hela världen har gått samman med den. De stora spelarna på marknaden inkluderar Sentient Technologies Holdings Limited, Plexure Ltd, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Style.ai, Conversica Inc., SAP SE, Findmine Inc., BloomReach Inc., Versium Analytics Inc., Microsoft Corporation, Daisy Intelligence, Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Focal Systems Inc. och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Maskinlärning och Big Data Analytics Education Market växer

Maskinlärning och Big Data Analytics Education Market förväntas växa fram till 2023, enligt en rapport som täcker 115 sidor och inkluderar aktieandelar i underregioner. Marknaden kan påverkas av en mängd faktorer, inklusive ekonomiska politik, geopolitiska händelser och tekniska framsteg. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Google, Microsoft Corporation, Cognizant och IBM Corporation. COVID-19-pandemin och Ryssland-Ukraina-kriget förväntas påverka marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Kunstgjord intelligensplattformsmarknadens utsikter 2023-2031

En ny forskningsrapport visar omfattningen och översikten av olika kommersiella möjligheter inom den globala marknaden för konstgjord intelligensplattform under de kommande åren, tillsammans med optimistiska intäktsprognoser. Rapporten fokuserar på marknadsstorleken, segmentstorleken, konkurrentlandskapet, den senaste statusen och utvecklingstrenderna. Teknisk innovation och framsteg kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör att den kan förvärva ett bredare spektrum av tillämpningar på nedströmsmarknaden. Dessutom ger analysen av kundpreferenser, marknadsdynamik, ny produktlansering, effekterna av COVID-19, regionala konflikter och koldioxidneutralitet viktig information för att ta en djupdykning i marknaden för konstgjord intelligensplattform.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om ´Artificial Intelligence in Manufacturing Market´ förutspår en betydande årlig tillväxt för marknaden mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på tillämpningar som halvledare och elektronik, energi och kraft, läkemedel, bilar, tungmetaller och maskintillverkning, mat och dryck, och andra. De största företagen på marknaden inkluderar SAP SE, General Vision, Alphabet, AIBrain, Oracle Corporation, Cisco Systems, Preferred Networks, Vicarious, IBM Corporation, Citrine Informatics, Siemens, Mitsubishi Electric Corporation, Microsoft Corporation, CloudMinds Technologies, General Electric Company, Rockwell, Automation DataRPM, Sight Machine, NVIDIA Corporation, Intel Corporation och Skymind Ubtech Robotics. Rapporten täcker en forskningsperiod från 2018 till 2028 och förutspår att den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning kommer att nå USD 23295,36 miljoner 2028, från USD 1449,28 miljoner 2022, med en CAGR på 58,86% under prognosåren.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell Intelligens (AI) i bilmarknaden förväntas växa årligen 2023-2030

En rapport om storleken, tillväxten och delningen av marknaden för Artificiell Intelligens (AI) i bilindustrin 2023-2030 har släppts. Rapporten innehåller en analys av AI-tillämpningar som mänskligt-maskin-gränssnitt, autonoma fordon och semi-autonom körning, samt AI-typer som medvetenhet om sammanhang, maskininlärning, naturlig språkbearbetning och datorseende. Rapporten fokuserar på utbud- och efterfrågescenarier, råmaterialanalys och SWOT-analys. Bland de största företagen inom AI i bilmarknaden nämns Tesla, Inc., Xilinx, General Motors Company, Ford Motor Company, Qualcomm Inc., Intel Corporation, Hyundai Motor Company, Microsoft Corporation, IBM, BMW AG, Volvo Car Corporation, NVIDIA, Toyota Motor Corporation, Honda Motor Co. Ltd., Uber Technologies Inc och Audi AG.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

AI inom BFSI-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom bank-, finans- och försäkringssektorn (BFSI) förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030. Under 2022 växer marknaden stadigt och med ökad användning av strategier från huvudaktörer förväntas marknaden stiga över den projicerade horisonten. De stora aktörerna som täcks i rapporten inkluderar Avaamo Inc, Cape Analytics LLC, Amazon Web Services Inc, IBM Corporation, Oracle Corporation, Microsoft Corporation, Google och Baidu Inc. Rapporten ger en översikt över framgångsrika marknadsföringsstrategier, marknadsbidrag och senaste utvecklingar från ledande företag.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas öka betydligt mellan 2023 och 2030. Marknaden växer stadigt 2022 och förväntas stiga över den projekterade horisonten tack vare ökad användning av strategier av nyckelspelare. Bland de stora aktörerna på marknaden finns IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation, Google LLC. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, för att nå 23149,62 miljoner USD år 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell intelligens (AI) på sociala medier-marknaden: Insikter och trender 2023-2030

Insiktsrapporten för Artificiell intelligens (AI) på sociala medier-marknaden 2023 är en omfattande analys av marknadens storlek, aktieandelar, intäkter, segment, trender och utveckling. Rapporten framhäver även de begränsande faktorerna och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender. Rapporten ger värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera på marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning. De största tillverkarna av AI på sociala medier-marknaden världen över inkluderar Adobe System Incorporated, Facebook Inc., Clarabridge Inc., HootSuite Media Inc., Amazon Web Services Inc., Crimson Hexagon Inc., Microsoft Corporation, IBM Corporation, Meltwater News US Inc. och Google LLC (Alphabet Inc.).

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

AI-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, enligt 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence Market´ som prognostiserar marknadens tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att den globala AI-marknaden förväntas öka betydligt under prognosperioden. 2022 var marknaden värd 59732,12 miljoner dollar och förväntas nå 323964,51 miljoner dollar 2028, med en CAGR på 32,55% under perioden 2022-2028. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Automatiserad maskininlärning (AutoML) marknad förväntas växa betydligt fram till 2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport om den globala marknaden för automatiserad maskininlärning (AutoML) fram till 2030. Rapporten fokuserar på användning inom sektorerna bank, finansiella tjänster och försäkring (BFSI), informationsteknik (IT) och telekom, hälso- och sjukvård, regering, detaljhandel och tillverkning. Marknaden väntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, särskilt i Nordamerika och Europa. De största tillverkarna av AutoML inkluderar SAS Institute Inc, dotData Inc, Determined AI, DataRobot Inc, EdgeVerve Systems Limited, Squark, Aible Inc, Big Squid Inc, H2O.ai Inc, Google LLC, Microsoft Corporation och Amazon Web Services Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Datalys tillkännager studie om automatiserad maskininlärning (AutoML)

Datalys har nyligen tillkännagivit en studie om automatiserad maskininlärning (AutoML) med över 250 marknadsdata tabeller och figurer. Rapporten ger möjlighet att utforska olika metoder för att maximera vinsten och ger prognoser för AutoML fram till 2031. Några av de ledande företagen som omfattas av denna forskning inkluderar DataRobot Inc, H2Oai Inc, dotData Inc, Amazon Web Services Inc, SAS Institute Inc, Microsoft Corporation, Google LLC, Determined AI, Aible Inc. Rapporten kommer att revideras för att ta hänsyn till effekterna av COVID-19 på AutoML-industrin.

Direktlänk Dela IVF News Direct fördjupade 15 september

Artificiell intelligens inom media och underhållning förväntas växa kraftigt fram till 2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificiell intelligens (AI) inom media och underhållning´ som prognostiserar marknadens utveckling fram till 2030. Rapporten behandlar olika användningsområden för AI inom sektorn, inklusive spel, detektering av falska historier, plagiatdetektering, personalisering, produktionsplanering och -hantering, försäljning och marknadsföring samt talangidentifiering. Bland de största tillverkarna av AI för media och underhållning nämns Sentient Technologies, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, NVIDIA Corporation, Numenta Inc. och Google Inc. Rapporten förutspår att marknaden kommer att växa avsevärt mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Maskininlärning i läkemedelsindustrin: Marknadsundersökning och framtidsutsikter

En marknadsundersökning för maskininlärning i läkemedelsindustrin ger en översikt över branschen, inklusive definitioner, applikationer, produktlanseringar, utvecklingar, utmaningar och regionala trender. Rapporten förutspår en stark tillväxt för marknaden, drivet av ökad konsumtion i olika marknader. Några av de ledande företagen i denna marknad inkluderar Cyclica Inc, BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation och Microsoft Corporation. Rapporten innehåller även en analys av hur aktiviteter som fusioner formar marknadens framtid.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 15 september

OpenAI öppnar nytt huvudkontor i Dublin

Microsoft-stödda OpenAI Inc. har öppnat ett andra huvudkontor utanför USA, denna gång i Dublin. OpenAI, moderbolaget till ChatGPT, hyllade Irlands imponerande tillväxt och framsteg inom startup- och tekniksektorn. Företaget har även lagt upp nio lediga tjänster i Irland på sin karriärsida och delat ambitioner om att utveckla teamet för att hantera sina operationer, tillit och säkerhet, go-to-market, ingenjörssäkerhet och juridiskt arbete. OpenAI ansluter sig till teknikjättar som Meta Platforms Inc., Alphabet Inc., LinkedIn Corporation och Apple Inc. som har etablerat en bas i Irland.

Direktlänk Dela Oi Canadian fördjupade 14 september

AI-träningsdatamarknaden förväntas nå 17,59 miljarder dollar till 2030

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för AI-träningsdata växa betydligt och uppnå ett värde av 17,59 miljarder dollar fram till 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 3,6% från 2023 till 2030. Denna tillväxt drivs av den ökande användningen av AI-applikationer inom olika branscher som tillverkning, IT, detaljhandel och e-handel samt hälso- och sjukvård. Marknaden katalyseras ytterligare av faktorer som maskininlärning och intelligensutveckling. Utmaningar som begränsad teknisk expertis i utvecklingsregioner kan dock hämma marknadstillväxten.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 14 september

Elon Musk uttrycker oro över Microsofts kontroll över OpenAI

Under ett virtuellt framträdande på All-In Summit uttryckte Elon Musk återigen oro över Microsoft Corporations betydande kontroll över OpenAI, vilket väckte frågor om de potentiella konsekvenserna för ChatGPT-parents framtid. Musk, som medgrundade OpenAI 2015 men lämnade 2018, påpekade den betydande inflytande Microsoft har över OpenAI. Han uttryckte också obehag med att anförtro framtiden för superintelligens till företag som Microsoft och Alphabet Inc. Google. Musk talade också om behovet av en tredje konkurrent inom AI-landskapet, en som skulle erbjuda ett livskraftigt alternativ till dominansen av Microsoft och Google.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 13 september

En ny forskningsrapport har presenterats som ger en detaljerad sammanfattning av maskininlärningsplattformsmarknaden 2023, inklusive både kvalitativa och kvantitativa aspekter av marknaden. Rapporten visar att maskininlärningsplattformsmarknaden är en ständigt föränderlig och utvecklande industri som vinner popularitet inom olika områden. Det förväntas att industrin kommer att se betydande tillväxt 2023 när fler företag investerar i avancerade strategier för att förbättra sin närvaro. Rapporten undersöker även effekterna av COVID-19-pandemin på sektorn.

Benzinga fördjupade 13 september

Maskininlärning i tillverkningsindustrin förväntas växa kraftigt 2023-2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031. Tillväxten drivs av en återhämtande global ekonomi och förbättringar i den industriella försörjningskedjan. Marknadsanalysen ger investerare möjlighet att förstå marknadens storlek, dynamik, risker och möjligheter. Rapporten innehåller även beskrivningar av nyckelspelare, inklusive viktiga finansiella indikatorer och analys av marknadens konkurrenstryck.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 12 september

Företagsmarknaden för artificiell intelligens förväntas växa med mer än 34,6% mellan 2022 och 2028

Marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) värderas till cirka 11,4 miljarder dollar 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 34,6% under prognosperioden 2022-2028. Faktorer som ökad efterfrågan på virtuella assistenter, chatbots och robotar från olika organisationer, samt det ökande behovet av att utvärdera exponentiellt större datavolymer, driver företagens efterfrågan på artificiell intelligens. Dessutom ökar företagens övergång från konventionella till digitala plattformar efterfrågan på AI-teknik i företag över hela världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärning i tillverkningsindustrin: Marknadsinsikter 2023-2030

Rapporten Machine Learning in Manufacturing Market Insights of 2023 ger en omfattande analys av marknadens storlek, aktieandelar, intäkter, segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser även begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten syftar till att ge en fullständig förståelse för branschens potential och att ge insikter som hjälper företag att fatta välgrundade beslut. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Framtiden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser: Storlek och värdering 2030

En nyligen publicerad rapport om marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser ger en omfattande överblick över dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten utforskar nyckeltrender, marknadssegmentering efter typer [maskininlärning, stora dataanalyser] och tillämpningar [högre utbildning, K-12-utbildning, företagsutbildning], drivande komponenter och regional analys. Rapporten tar också hänsyn till effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på marknaden. Nyckelindustriaktörer inkluderar Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Cognizant.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa betydligt 2023-2030

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för maskininlärning kommer att växa årligen med betydande CAGR mellan 2023 och 2030. De största tillverkarna av maskininlärningsteknik inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Baidu, IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, BigML, H2O.ai, Microsoft Corporation och Google. Rapporten förutser att den globala marknaden för maskininlärning kommer att växa från 9731,85 miljoner USD 2021 till 103901,16 miljoner USD 2027. Drivande faktorer för tillväxt inkluderar ökad efterfrågan inom sektorer som BFSI, hälso- och sjukvård, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 september

Global marknad för artificiell intelligens väntas nå 609038,96 miljoner USD 2028

En global forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) har släppts. Rapporten ger en omfattande översikt över branschen, inklusive företagsprofiler, nya investeringsstrategier, projektanvändbarhetsanalys, SWOT-bedömning, CAGR-status och olika organisatoriska perspektiv. Den globala marknaden för AI uppskattades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 47,26% under prognosperioden, vilket når 609038,96 miljoner USD 2028. Nyckelindustriaktörer inkluderar Alphabet Inc., Intel Corporation, Clarifai, Graphcore, Anki, IBM, SenseTime, DataRobot, Blue River Tech, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., Casetext, CognitiveScale, AEye, AIBrain, Banjo, Megvii Technology Limited, Microsoft Corporation, UBTECH Robotics, Inc., Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc., och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Meta Platforms utvecklar nytt AI-system för att konkurrera med OpenAI

Meta Platforms Inc., under ledning av Mark Zuckerberg, rapporteras arbeta på ett nytt artificiellt intelligenssystem, en utmanare till GPT-4, för att tävla med OpenAI, ledd av Sam Altman. Llama 2, Metas öppen källkods AI-språkmodell släppt i juli, markerade företagets första framsteg inom AI-landskapet, distribuerat via Microsoft Corporations Azure-tjänster för att konkurrera med OpenAIs ChatGPT och Alphabet Incs Google Bard. Det kommande systemet syftar till att överträffa Llama 2 i både kapacitet och förmåga, och syftar till att ge företag avancerade textgenererings- och analysverktyg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Enligt en nyligen publicerad forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) att expandera med en årlig tillväxttakt på 15,36% under prognosperioden, för att nå 5918,89 miljoner dollar år 2028, upp från 2511,37 miljoner dollar år 2022. Rapporten ger en ingående översikt över branschens effektivitet, potentiella trender och dynamiska element som påverkar kritiska områden som marknadstillväxt, storlek och handel. Några av de stora aktörerna i den globala AI-plattformsindustrin inkluderar Rainbird, Wipro HOLMES, Meya.ai, Microsoft Corporation, IBM, Vital AI, Dialogflow, Ayasdi, Wit.ai, Cisco, Arterys, Samsung, iCarbonX och Infosys Nia.

Benzinga fördjupade 11 september

En nyligen publicerad rapport om marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalys presenterar en omfattande översikt över dess nuvarande skick, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten undersöker nyckeltrender, marknadssegmenteringar efter typer [Maskininlärning, Stora dataanalyser] och tillämpningar [Högre utbildning, K-12-utbildning, Företagsutbildning], drivande komponenter och regional analys. Rapporten tar också upp effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på marknaden. Nyckelindustriella spelare på marknaden inkluderar Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Cognizant.

Benzinga fördjupade 11 september

Marknaden för industriell AI förväntas växa betydligt 2023-2030

En ny forskningsrapport förutspår en betydande årlig tillväxt för marknaden för industriell artificiell intelligens (AI) mellan 2023 och 2030. Rapporten omfattar en omfattande analys av regioner, tillämpningar (t.ex. halvledare och elektronik, energi och kraft, läkemedel, bilar, tungmetaller och maskintillverkning) och typer (hårdvara, mjukvara). Framstående globala aktörer inom marknaden för industriell AI inkluderar Rockwell, Automation Inc, SAP SE, Mitsubishi Electric Corporation, Data RPM, Sight Machine, Cisco Systems, Inc, Intel Corporation, Oracle Corporation, General Electric Company, IBM Corporation, Alphabet Inc, General Vision, Inc, Siemens AG och Microsoft Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Kraftig tillväxt förväntas för AI inom Fintech-marknaden 2023-2030

En rapport bedömer att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom fintech förväntas öka kraftigt under prognosperioden på grund av det ökande antalet AI inom fintech. Marknadsstorleken var värderad till 10204,78 miljoner USD 2022 och förväntas nå 46157,92 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 28,6% under 2022-2028. Rapporten täcker även data om marknadsintroduktion, segmenteringar, status och trender, möjligheter och utmaningar, industriell analys, företagsprofiler och handelsstatistik.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknadsrapport för AI-baserad cybersäkerhet: betydande tillväxt förväntas mellan 2023 och 2030

En omfattande forskningsrapport på 121 sidor om marknaden för AI-baserad cybersäkerhet har släppts. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadens tillstånd före och efter COVID-19-pandemin, och ger en översikt över nuvarande situation i varje region. Bland de ledande företagen på marknaden finns FireEye, Amazon Web Services, IBM, Microsoft, Micron Technology, McAfee, Nvidia, Juniper Networks, Crowdstrike Holdings, NortonLifeLock, Checkpoint Software Technologies, Imperva, LogRhythm, Palo Alto Networks, Intel, Sophos, Fortinet och Cisco Systems. Den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet förväntas öka betydligt under prognosperioden mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknaden för artificiell intelligens inom medicin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom medicin förutspår en betydande årlig tillväxt (CAGR) mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att marknaden väntas växa från 1780.71 miljoner USD 2021 till 8032.71 miljoner USD 2027, med en CAGR på 28.54%. De största tillverkarna av artificiell intelligens inom medicin globalt inkluderar iCarbonX, Enlitic, Next IT Corporation, Microsoft Corporation, Google Inc., Intel Corporation, Koninklijke Philips, Nvidia Corporation, Cloudmedx, General Electric (GE) Company, Siemens Healthineers, Bay Labs, IBM Corporation och General Vision Welltok. Rapporten analyserar även effekterna av COVID-19 och konflikten mellan Ryssland och Ukraina på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Datorseende i AI-marknaden väntas växa årligen med en imponerande CAGR 2023 - 2030

En ny rapport ger en djupgående analys av marknaden för datorseende inom artificiell intelligens (AI) baserat på regioner, applikationer och typer. Marknaden förväntas växa årligen med en imponerande CAGR mellan 2023 och 2030. Stora tillverkare inkluderar NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Facebook, COGNEX Corporation, Apple Inc., Microsoft Corporation, Cognex, Basler AG, Allied Vision Technologies GmbH, Teledyne Technologies, Avigilon, Qualcomm Technologies, Inc. och Xilinx. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser förutspår att den kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten innefattar forskning och analys som ska gynna intressenter, leverantörer och andra deltagare inom branschen. Marknaden väntas växa årligen med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2030. IBM Corporation, Microsoft Corporation, Google och Cognizant är några av de största tillverkarna på marknaden. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek och konkurrenslandskapet.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Automatiserad maskininlärning (AutoML) marknadsprognosrapport 2023-2030

En rapport på 103 sidor förutspår att marknaden för automatiserad maskininlärning (AutoML) kommer att växa årligen med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nulägesstatus och utvecklingstrender. Den fokuserar på AutoML på den globala marknaden, särskilt i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Rapporten kommer också att inkludera analysen av effekterna av kriget mellan Ryssland och Ukraina och COVID-19 på denna industri.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknaden för artificiell intelligens i detaljhandeln förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En omfattande rapport på 115 sidor förutspår att marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln kommer att öka betydligt under prognosperioden mellan 2023 och 2030. Rapporten ger en omfattande uppskattning av marknadens påverkan före och efter COVID-19, tillsammans med en översikt över den nuvarande situationen i varje region. Bland de ledande företagen på marknaden finns Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai. Rapporten förutspår att marknaden kommer att expandera med en CAGR på 15,27%, för att nå USD 6458,6 miljoner 2028, upp från USD 2753,21 miljoner 2022.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

En ny rapport visar på kommersiella möjligheter inom maskininlärning i tillverkningsmarknaden, med positiva intäktsprognoser fram till 2030. Rapporten täcker olika sektorer, inklusive bilindustrin, elektronikindustrin och flygindustrin. Bland de stora aktörerna på marknaden finns Siemens, IBM, Amazon Web Services och Google. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom erbjuder rapporten en detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja.

Benzinga fördjupade 9 september

Global marknadsforskning för maskininlärning och stordataanalysutbildning 2023-2030

Den globala marknadsforskningsrapporten för maskininlärning och stordataanalysutbildning 2023-2030 ger en grundlig analys av den konkurrensutsatta landskapet för toppproducenter [Microsoft Corporation, Cognizant, Google, IBM Corporation], samt utvecklingsdrivare och begränsningar. Rapporten erbjuder djupgående och kvalitativa insikter om banbrytande företags tillväxtplaner, makroekonomiska och mikroekonomiska variabler, bedömning av trender och finansiella rapporter för stora företag. Också inkluderat i studien av maskininlärning och stordataanalysutbildning är detaljerade branschsegment efter typ [Maskininlärning, Stordataanalys] och applikationer [Högre utbildning, K-12 utbildning, Företagsutbildning] med segmenteringsanalys, CAGR-status, tillväxtintäktsinformation och prognoser för branschens storlek och andel.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Elon Musk försökte slå samman OpenAI med Tesla men misslyckades

Elon Musk försökte utan framgång att slå samman OpenAI, företaget bakom ChatGPT, med Tesla Inc. Musk, som var medgrundare och styrelsemedlem vid OpenAI, försökte konsolidera AI-labbet in i Tesla, men förslaget avvisades. Istället tog Sam Altman, som senare blev OpenAIs VD, företaget i en annan riktning. Musk påstås ha föreslagit att ta över OpenAI och driva det själv, men detta förslag avvisades också. Fyra år senare släppte OpenAI ChatGPT, vilket ledde till ökad investering från Microsoft och liknande erbjudanden från Google och Bing AI. Musk uttryckte missnöje över att ha blivit ´lämnad utanför´ efter släppet av GPT-4 och Googles konkurrerande chatbot Bard.

Direktlänk Dela Madras Tribune fördjupade 9 september

Artificiell intelligens inom tillverkningsmarknaden förväntas växa betydligt 2023-2030

En omfattande forskningsrapport om artificiell intelligens inom tillverkningsmarknaden förutspår en betydande tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten inkluderar en detaljerad analys av marknadens tillstånd före och efter COVID-19, samt en översikt över den nuvarande situationen i varje region. Några av de ledande företagen inom denna marknad inkluderar IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC. Marknadens storlek uppskattades till 1459,63 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, nå 23149,62 miljoner dollar 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Rapport om marknaden för artificiell intelligens inom utbildningssektorn till 2023

En nyligen publicerad rapport om marknaden för artificiell intelligens inom utbildningssektorn ger en omfattande översikt över dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten undersöker nyckeltrender, marknadssegmenteringar efter typ och applikationer, de drivande komponenterna, regional analys och rapportens övergripande omfattning. Bland de viktigaste aktörerna på marknaden finns Bridge-U, Third Space Learning, Blackboard, Inc., Cognizant, Google, Amazon.com, Inc., Pearson, IBM Corporation, Jellynote, Microsoft Corporation och Century-Tech Ltd. Rapporten tar även hänsyn till effekterna av COVID-19 och kriget mellan Ryssland och Ukraina på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Automotive Artificial Intelligence Software Market Forskningsrapport 2023-2031

Den senaste forskningen om marknaden för programvara för artificiell intelligens inom fordonsindustrin ger en översikt över marknadssegmentering, storlek, andel och nya innovationer fram till dags dato. Marknaden är dynamisk och ständigt utvecklande för att möta industrins krav. Det är avgörande för tillverkare att investera i forskning och utveckling för att förbli konkurrenskraftiga och möjliggöra ytterligare framsteg inom marknadsteknik. Marknaden segmenteras i studien av de ledande företagen och varumärkena, region, typer och tillämpningar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden 2023-2031: Analyserar aktuella trender och framtida prognoser

En nyligen släppt rapport om Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden 2023-2031 ger analytisk information om aktuella trender, problem, marknadsrisker och marknadsbegränsningar för de största leverantörerna. Rapporten täcker möjligheter för företagstillväxt, utmaningar att övervinna och framväxande trender. De ledande tillverkarna inom Maskininlärning inom tillverkningsindustrin inkluderar BigML, Inc., Funac, TIBCO Software Inc., Angoss Software Corporation, Baidu, Inc., Siemens, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Fractal Analytics Inc., Bosch, GE, Teradata, Dell Inc., NVIDIA, Hewlett Packard Enterprise Development LP, Intel Corporation, SAP SE, Alpine Data, Google, Inc., Dataiku, Domino Data Lab, Inc., Luminoso Technologies, Inc., Amazon Web Services Inc., TrademarkVision, RapidMiner, Inc., SAS Institute Inc., IBM Corporation, KNIME.com AG, Kuka, Fair Isaac Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Ny forskningsrapport avslöjar trender och tillväxtmöjligheter inom maskininlärning inom tillverkningsindustrin

En ny forskningsrapport avslöjar djupgående analyser av trender, tillväxt och möjligheter inom maskininlärning för tillverkningsmarknaden mellan 2023 och 2030. Rapporten inkluderar en omfattande översikt över olika typer av maskininlärning inom tillverkning och deras tillämpningar, såsom moln, på plats och inom olika industrier. Rapporten belyser marknadens mest värdefulla data, tillväxtfaktorer och konkurrenslandskap. Den listar också toppkonkurrenter på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Företagsmarknaden för artificiell intelligens uppskattas vara värd cirka 11,4 miljarder dollar 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 34,6% under prognosperioden 2022-2028. Faktorer som ökad efterfrågan på virtuella assistenter, chatbots och robotar från olika organisationer, samt det ökande behovet av att utvärdera exponentiellt större datavolymer, driver företagens efterfrågan på artificiell intelligens. Dessutom ökar företagens övergång från konventionella till digitala plattformar efterfrågan på artificiell intelligens-teknologier i företag över hela världen.

Benzinga fördjupade 8 september

Californiens guvernör använder OpenAI:s chatbot för talframställning

Californiens guvernör, Gavin Newsom, har använt OpenAI:s AI-drivna chatbot, ChatGPT, för att skriva tal. Resultaten överträffade de som producerats av hans personal. Newsom erkände att ChatGPT:s prestation var bättre än hans mänskliga personals. Han sa att AI:n kunde erbjuda unika perspektiv och insikter. Trots att ChatGPT levererade resultat i guvernörens röst, användes det AI-genererade innehållet inte ordagrant på grund av försiktighet. När det gäller AI:s och deepfakes potentiella inverkan på kommande presidentval, sa Newsom att detta kan vara det sista verkligt ´rättvisa och fria´ valet inom vår livstid.

Direktlänk Dela Madras Tribune fördjupade 8 september

Betydande tillväxt förutspås för AI inom läkemedelsmarknaden 2023-2030

En rapport på 85 sidor om ´Artificiell Intelligens (AI) inom läkemedelsmarknaden´ förutspår en betydande årlig tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar olika applikationer av AI inom läkemedelsföretag, biologiska institut och andra områden, samt olika typer av AI (hårdvara, mjukvara). Bland de största tillverkarna av AI inom läkemedelsmarknaden finns AstraZeneca LLC, Atomwise Inc, Bayer AG, Cloud Pharmaceuticals Inc, GNS Healthcare, IBM Watson, Merck and Co., Microsoft Corporation, Novartis AG, NVIDIA Corporation, Pfizer Inc., Recursion Pharmaceuticals Inc. och XtalPi Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Global studie av Machine-Learning-as-a-Service marknaden 2023-2029

En nyligen publicerad studie om den globala marknaden för Machine-Learning-as-a-Service 2023-2029 täcker alla aspekter av marknaden och ger aktuell data om nuvarande trender. Den är en värdefull källa till insiktsfulla data för företagsstrateger. Studien undersöker de senaste trenderna och siffrorna, marknadsstorleken, efterfrågans omfattning, tillväxttaktanalys, och ger en omfattande undersökning av marknadsandelen. Bland de ledande tillverkarna återfinns Amazon Web Services, BigML, Crunchbase, Fair Isaac Corporation, Google, IBM, Microsoft Corporation, PREDICTRON LABS och Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Överblick över Microsoft Corporations verksamhet och försäljning

Microsoft Corporation är världsledande inom design, utveckling och marknadsföring av operativsystem och programvara för PC och servrar. Företaget tillverkar och säljer också datortillbehör. Försäljningen fördelas enligt följande: försäljning av operativsystem och applikationsutvecklingsverktyg (46,5%), utveckling av molnbaserade programvaruapplikationer (22,6%), försäljning av videospelhårdvara och -programvara (8,2%), företagstjänster (3,7%), försäljning av datorer, surfplattor och tillbehör (3,5%) och övrigt (15,5%). USA står för 50,5% av nettointäkterna.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 7 september

Tiny Machine Learning marknaden förväntas växa kraftigt till 2030

Den globala marknaden för Tiny Machine Learning förväntas växa med en imponerande årlig tillväxttakt (CAGR) och generera högst intäkter till 2030, enligt en ny rapport från Fortune Business Insights. Rapporten, som är betitlad ´Tiny Machine Learning Market Size, Share and Revenue Forecast, 2023-2030´, diskuterar forskningsmål, forskningsomfång, metodik, tidslinje och utmaningar under hela prognosperioden. COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på marknaden, men stöd från regeringar och företag kan hjälpa till att bekämpa denna sjukdom. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Google LLC, Microsoft Corporation, ARM, STMicroelectronics, Cartesian, Meta Platforms, EdgeImpulse Inc., InData Labs, Amazon Web Services, Databricks, ScienceSoft och MobiDev.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa kraftigt till 2030

Enligt en ny rapport förväntas maskininlärningsmarknaden växa kraftigt mellan 2023 och 2030. Marknaden var värd 9731,85 miljoner USD 2021 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 48,39%, för att nå 103901,16 miljoner USD 2027. De största tillverkarna inom maskininlärningsmarknaden inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Inc., Baidu, Inc., IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, Inc., BigML, Inc., H2O.ai, Microsoft Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Artificiell intelligens inom medicinmarknaden | Analys av intäkter och framtida tillväxtpotential 2030

Global forskning om tillväxt på marknaden för artificiell intelligens inom medicin 2023-2030 erbjuder insikter om aktuella trender, svårigheter, marknadsrisker och begränsningar för ledande leverantörer. Rapporten inkluderar en djupgående analys av geografisk segmentering, aktuell efterfrågan, tillväxthastighetsanalys, industriintäkter och CAGR-status. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom medicin uppskattades till 2312,61 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 28,41% under prognosperioden, för att nå 10366,21 miljoner dollar 2028. Stora tillverkare inkluderar bland andra Next IT Corporation, Nvidia Corporation, General Electric (GE) Company, Intel Corporation, Welltok, Enlitic, Microsoft Corporation, Koninklijke Philips, Bay Labs, Siemens Healthineers, Google Inc., General Vision, IBM Corporation, Cloudmedxi och CarbonX.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

AI inom hälso- och sjukvården förväntas nå 12 980,34 miljoner USD till 2028

En nyligen publicerad rapport om artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården förutspår att marknaden kommer att expandera med en årlig tillväxttakt på 21,04% fram till 2028, då den förväntas nå ett värde av 12 980,34 miljoner USD. Rapporten analyserar olika aspekter av marknaden, inklusive nyckeltrender, marknadssegmentering, drivande komponenter och regional analys. AI används inom hälso- och sjukvården för att analysera medicinska data, förutsäga sjukdomar och tillhandahålla lämpliga mediciner, vilket leder till personalisering och optimering för att förbättra patient- och sjukvårdssystemets resultat.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Artificiell intelligens i tillverkning förväntas växa till 23149,62 miljoner dollar 2028

En rapport om artificiell intelligens (AI) i tillverkningsmarknaden visar att marknaden förväntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 58,51% och nå 23149,62 miljoner dollar 2028, upp från 1459,63 miljoner dollar 2022. Rapporten inkluderar profiler på nyckelspelare som IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC. Marknaden segmenteras efter slutanvändarindustri, typ och geografi.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Maskininlärningsmarknaden ser betydande tillväxt och framsteg

Maskininlärningsmarknaden, inklusive produkttyper som moln och lokalt, och applikationer inom områden som BFSI, hälso- och livsvetenskap, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg, har sett betydande tillväxt och framsteg. Förbättringarna är nära kopplade till stark styrning, riskhantering och efterlevnadsprotokoll, samt smidiga affärstransformationsprocesser. Viktiga globala tillverkare på marknaden inkluderar International Business Machines Corporation, PixelCrayons, Formcept Technologies and Solutions Pvt. Ltd., Microsoft Corporation, Artivatic Data Labs Pvt. Ltd., Active Intelligence Pte. Ltd., Fair Isaac Corporation, Amazon Web Services, Inc., Xoriant Corporation och QBurst Technologies Pvt. Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknaden för AI inom sjukvården förväntas växa betydligt till 2028

En studie förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sjukvården kommer att växa betydligt, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,04% mellan 2023 och 2028. Marknaden var värd 4127,87 miljoner USD 2022 och förväntas nå 12980,34 miljoner USD 2028. Rapporten analyserar marknadens segmentering baserat på slutanvändare, typ och geografi. Nyckelspelare inom marknaden inkluderar Intel Corporation, Icarbonx Co. Ltd., Modernizing Medicine Inc., Next It Corp och General Vision, Inc. bland andra.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Djupinlärningsmarknaden förväntas växa med över 33,5% från 2022 till 2029

Djupinlärningsmarknaden värderas till cirka 37,15 miljarder USD 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 33,5% under prognosperioden 2022-2029. Djupinlärning, en gren av maskininlärning, är en metod för att lära datorer att lära genom att göra. Marknaden expanderar på grund av faktorer som ökad penetration i stora dataanalyser, förbättring av djupinlärningsalgoritmer och ökande investeringar för utveckling av AI och ML. Statista rapporterar att datavolymen globalt ökade från 33 zettabyte 2018 till 79 zettabyte 2021 och förväntas nå 181 zettabyte 2025. Djupinlärningsmarknaden domineras av Nordamerika, medan Europa förväntas växa mest under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden förväntas växa årligen till 2030

Enligt en ny rapport förväntas marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin växa årligen fram till 2030. Rapporten ger en djupgående analys baserad på regioner, tillämpningar (bilindustri, elektronikindustri, flygindustri, m.fl.) och typer (moln, på plats). De största tillverkarna av maskininlärning inom tillverkningsmarknaden inkluderar Siemens, Fractal Analytics Inc., RapidMiner, Inc., IBM Corporation, Alpine Data, Kuka, SAP SE, Luminoso Technologies, Inc., NVIDIA, Dell Inc., Amazon Web Services Inc., Teradata, Baidu, Inc., KNIME.com AG, Bosch, Angoss Software Corporation, TIBCO Software Inc., Microsoft Corporation, Fair Isaac Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP, BigML, Inc., Domino Data Lab, Inc., Funac, Google, Inc., GESAS Institute Inc., Intel Corporation, Dataiku, TrademarkVision och Oracle Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

AI inom medicinsk diagnostik förväntas nå 30,76 miljarder dollar till 2032

Enligt en forskningsrapport var den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik värderad till 1,08 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 30,76 miljarder dollar till 2032, med en årlig tillväxt på 39,7%. Polaris Market Research har nyligen publicerat en uppdatering om marknaden med detaljerad analys av nuvarande industriell storlek, tillväxt, segmentering och prognoser. Rapporten ger insikt i historiska och nuvarande trender samt framtida tillväxtmöjligheter.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 6 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas nå 350,4 miljarder dollar år 2028

IMARC Group, ett ledande marknadsanalysföretag, har nyligen släppt en rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI). Rapporten visar att marknaden för AI nådde 70,9 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 350,4 miljarder dollar 2028, med en tillväxttakt (CAGR) på 29,9% under perioden 2023-2028. Tillväxten drivs av ökad internetpenetration och digital teknik globalt, ökad efterfrågan på AI inom flera sektorer och integrationen av AI-teknologier för att öka operationell effektivitet. Rapporten inkluderar även en konkurrens- och regional analys.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 6 september

OpenAI integrerar med Canva Plugin för att underlätta skapandet av visuella produkter

OpenAI har integrerat med Canva Plugin för att göra det möjligt för ChatGPT Plus-användare att skapa logotyper och banners, bland många andra visuella produkter. Användare kan beskriva den visuella produkt de vill skapa och Canva-pluginet gör det möjligt att skapa visuella produkter för alla sociala medieplattformar. OpenAI har också gett ChatGPT-användare ett brett utbud av bildgenereringsalternativ för att ge dem valuta för pengarna. Tidigare i år gjorde OpenAI rubriker efter att Microsoft Corporation gjorde en investering på 10 miljarder dollar.

Direktlänk Dela Coinspeaker fördjupade 5 september

AI i läkemedelsupptäckt: Marknadsutsikter 2023-2032

En professionell marknadsundersökning av Fior Markets analyserar tillväxtpotentialen och utsikterna för marknaden för Artificiell Intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt. Studien syftar till att tillhandahålla bakgrundsinformation om marknaden, dess senaste trender, framtida marknadspotential, nuvarande tillväxttakt och andra relevanta statistik. Rapporten ger djupgående information om konsumtionsdata, intäkter, bruttomarginalanalys och import och export till och från regionala och utländska marknader. Rapportens regionala fokus inkluderar flera avgörande områden: Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 5 september

Maximize Market Research analyserar globala marknaden för AI inom detaljhandeln

En omfattande rapport från Maximize Market Research analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln. Rapporten innehåller värdefulla insikter för företag och investerare som vill utnyttja marknadens potentiella möjligheter. Den detaljerade analysen omfattar trender, prognoser och monetära värden. Rapporten belyser även nyckelaktörer och nykomlingar på marknaden, deras tjänster, intäkter, ekonomiska status, tillväxtstrategier och regional närvaro. Den identifierar också drivkrafter och begränsningar som påverkar marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 4 september

Artificiell Intelligens (AI) i Försäkringsmarknaden: Analys och Prognoser till 2029

En ny rapport om AI i försäkringsmarknaden ger en detaljerad översikt över industrins tillväxt drivkrafter, utbud och efterfrågan, risker, marknadsattraktivitet, årlig tillväxtjämförelse, SWOT-analys och Porters femkraftsmodell. Rapporten innehåller också en lista över de största spelarna inom AI i försäkringsmarknaden, inklusive Google, Microsoft Corporation, Amazon Web Services Inc, IBM Corporation, Avaamo Inc, Baidu Inc, Cape Analytics LLC, Oracle Corporation. Rapporten förutspår att den globala AI i försäkringsmarknaden kommer att uppgå till miljontals dollar 2026, från miljontals dollar 2020, med en hög CAGR under 2021-2026.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 september

Marknaden för artificiell intelligensplattformar förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 15,36% till 2028

Den globala marknaden för artificiell intelligensplattformar var värderad till 2511,37 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 15,36% under prognosperioden, för att nå 5918,89 miljoner dollar 2028. Rapporten innehåller information om konkurrenter som Rainbird, Wipro HOLMES, Meya.ai, Microsoft Corporation, IBM, Vital AI, Dialogflow, Ayasdi, Wit.ai, Cisco, Arterys, Samsung, iCarbonX och Infosys Nia. Den innehåller även en SWOT-analys, pris och bruttomarginal, marknadsandel, detaljer om detaljhandel, konsument och detaljhandelsindustrin.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 september

Maskininlärningsmarknaden ser betydande tillväxt och framsteg

Maskininlärningsmarknaden, som omfattar produkttyper som moln och på plats, och tillämpningar inom sektorer som BFSI, hälso- och sjukvård, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg, har sett betydande tillväxt och framsteg. Förbättringarna är nära kopplade till stark styrning, riskhantering och efterlevnadsprotokoll, samt smidiga affärstransformationsprocesser. Bland de viktiga globala tillverkarna på marknaden finns International Business Machines Corporation, PixelCrayons, Formcept Technologies and Solutions Pvt. Ltd., Microsoft Corporation, Artivatic Data Labs Pvt. Ltd., Active Intelligence Pte. Ltd., Fair Isaac Corporation, Amazon Web Services, Inc., Xoriant Corporation och QBurst Technologies Pvt. Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 september

Ny forskning om den globala marknaden för maskininlärning tillkännagiven

Ny forskning om den globala marknaden för maskininlärning har tillkännagetts på AdroitMarketResearch.com. Studien omfattar en djupgående analys av hela maskininlärningsmarknaden, inklusive aspekter som försörjningskedja, marknadsföring, produktutveckling och kostnadsstruktur. Rapporten fokuserar på framtiden, med all analytisk data som leder till tillväxtprognoser och marknadsuppskattningar baserade på den globala maskininlärningsmarknaden. Den undersöker också hur COVID-19-pandemin har påverkat marknaden och de problem som orsakats av de stränga regeringarnas lagar som införts för att mildra pandemins skadliga konsekvenser.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 3 september

Ny studie om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden offentliggjord

En ny studie med titeln Global Machine Learning Market Trends and Insights har offentliggjorts på AdroitMarketResearch.com. Forskningsrapporten inkluderar branschens nuvarande tillstånd och tillväxtprognoser för åren 2023-2031. Studien definierar företagets framsteg genom uppströms och nedströms, branschutveckling och viktiga organisationer. Dessutom integrerar forskningen fragment och distinkt segmentering och skapar en rimlig förväntning om utvecklingen av affärsuppskattningar i en informationsmöjlighet. Rapporten är en guide som tjänar företagets nuvarande och framtida specialist- och finansiella intresseområden fram till 2031.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 3 september

Global marknadsstudie för maskininlärning inom läkemedelsindustrin publicerad på Orbisresearch.com

En nyligen publicerad studie på Orbisresearch.com analyserar den globala marknaden för maskininlärning inom läkemedelsindustrin. Rapporten granskar marknadens storlek, trender och potentiella framtida utveckling, inklusive dess fördelar, köparlönsamhet och analys. Studien kategoriserar marknaden baserat på ledande tillverkare, många varianter, olika tillämpningar och distinkta geografiska områden. Rapporten inkluderar även en undersökning av hur Covid-19-pandemin påverkat marknaden och hur branschaktörer reagerade på problemen. Bland de ledande aktörerna på marknaden finns Cyclica inc, BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Inc, Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation, Microsoft Corporation och IBM.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 2 september

Maskinlärning inom tillverkning: Marknadsstorlek och tillväxtanalys | Framtida trendanalys och intäktsstatus 2023-2030

Den senaste forskningsrapporten om maskinlärning inom tillverkning erbjuder en omfattande och insiktsfull analys av de nuvarande trenderna, tillväxtdrivarna och möjligheterna på marknaden. Rapporten presenterar detaljerade profiler av framträdande företag, inklusive deras produktportföljer, kapaciteter, prissättning och intäkter. Rapporten förutser att den globala marknaden för maskinlärning inom tillverkning ser lovande ut de närmaste fem åren. Från och med 2022 uppskattades den globala marknaden för maskinlärning inom tillverkning till USD miljoner, och den förväntas nå USD miljoner 2028, med en CAGR under prognosåren.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Automatiserad maskininlärning (AutoML) Marknadsinsikter 2023: Fullständig analys av marknadsstorlek, aktier, intäkter, segment, drivkrafter, trender och tillväxt

Den Automatiserade Maskininlärningsmarknaden (AutoML) Insikter av 2023 är en omfattande rapport som ger en fullständig analys av marknadens storlek, aktier, intäkter, olika segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser också de begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten syftar till att ge en fullständig förståelse för branschens potential och att ge insikter som hjälper företag att fatta välgrundade beslut. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Global kommersiell artificiell intelligensmarknad förväntas växa till 51,9 miljarder dollar till 2030

En omfattande forskningsrapport om den globala marknaden för kommersiell artificiell intelligens (AI) förutspår att marknaden kommer att växa från 2 miljarder dollar 2021 till 51,9 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 31,5%. Rapporten täcker trender, investeringar, tekniska framsteg och stora spelare, och använder kvalitativa och statistiska data från 2017-2031. AI hjälper företag att fatta snabbare affärsbeslut baserade på kognitiva teknikresultat och sparar tid och pengar genom att automatisera och förbättra rutinprocesser. Ökningen av AI-användningen inom kundrelationshantering (CRM) kommer att vara en huvuddrivkraft för marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Global rapport om maskininlärningsmarknaden nu tillgänglig

En nyligen publicerad rapport från Orbisresearch.com med titeln ´Globala trender och insikter om maskininlärningsmarknaden´ är nu tillgänglig. Global Machine Learning Market Report 2023, som ger en grundlig analys av marknaden, har nyligen släppts av Orbis Market Research. Studien inkluderar marknadsstorlek, konkurrentandelar, marknadsuppskattningar och branschuppdateringar på global, regional och nationell nivå tillsammans med kvantitativa och kvalitativa data. Kvalitativa data belyser bland annat marknadsdrivare, begränsningar, nuvarande trender och möjligheter. Rapporten innehåller också en detaljerad studie av marknadssegment och undersegment för att erbjuda betydande insikter.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

En global forskningsrapport om maskininlärningsmarknaden 2023 ger en omfattande analys av regionala och stora spelarsegment. Rapporten ger insikter om nuvarande marknadsförhållanden och framtida marknadsmöjligheter, tillsammans med drivkrafter, trendande segment, konsumentbeteende, prissättningsfaktorer och marknadsprestanda. Rapporten innehåller också information om de dominerande globala leverantörerna. Nyckelspelare som studerats i rapporten inkluderar IBM, Microsoft Corporation, SAP SE, Intel Corporation, SAS Institute Inc., Amazon Web Services, Inc., Bigml, Inc., Google Inc., Fair Isaac Corporation, Baidu, Inc., H2o.AI, Hewlett Packard Enterprise Development LP.

Benzinga fördjupade 1 september

Kraftig tillväxt förväntas för AI inom byggindustrin till 2023

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom byggindustrin väntas växa kraftigt fram till 2023. Marknaden för AI inom byggindustrin, som 2022 värderades till 1487,31 miljoner USD, förväntas nå 10070,42 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 37,54% under perioden 2022-2028. Byggföretag använder AI för att extrahera korrekt information och insikter för att förbättra säkerhet och produktivitet. Marknadsrapporten täcker data om marknadsintroduktion, segmenteringar, status och trender, möjligheter och utmaningar, branschkedja, konkurrensanalys, företagsprofiler och handelsstatistik.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Forskningsrapport: Marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning 2023-2030

En senaste forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning (2023-2030) segmenteras i olika typer [Deep Learning, Natural Language Processing, Machine Vision, Others] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities, Others], vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar på en djupgående analys av nyckelspelarna [Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), SAP SE, IBM Corporation, BaiduInc., GoogleInc., BigMLInc., SAS Institute Inc., etc]. Rapporten presenterar viktig data och siffror som täcker prognosperioden till 2030. Dessutom ges en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet för artificiell intelligens och maskininlärning, med insikter i företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utveckling, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

Global rapport om artificiell intelligens för finansmarknaden ger insikt i marknadens tillväxt och utveckling

En global rapport om artificiell intelligens (AI) för finansmarknaden ger insikt i marknadens tillväxt och utveckling det kommande året. Rapporten täcker nya affärsutvecklingar, pris, intäkter, bruttomarginal, marknadsstorlek, andel, potentiell tillväxt och kommande strategier följda av ledande aktörer. Nyckelspelare, inklusive IBM Corporation, Intel Corporation, ComplyAdvantage.com, Narrative Science, Amazon Web Services Inc., IPsoft Inc., Next IT Corporation, Microsoft Corporation, Onfido, Ripple Labs Inc., Active.Ai, TIBCO Software, Alpine Data Labs, Trifacta Software Inc., Data Minr Inc., Zeitgold, Sift Science Inc., Pefin Holdings LLC, Betterment Holdings, WealthFront Inc. och andra, har profilerats. Rapporten identifierar också strategier och samarbeten som dessa aktörer använder för att bekämpa konkurrensen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

Globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa kraftigt

En forskningsrapport på 100 sidor erbjuder en omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom tillverkning. Rapporten ger insikter i marknadens nuvarande status, storlek och andel. Marknaden för AI inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 58,51% under prognosperioden, för att nå 23149,62 miljoner dollar 2028. Bland de företag som dominerar marknaden finns IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress Data, RPMSight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

Maskininlärning ökar i detaljhandeln, genererar $3,839.1 miljoner i intäkter 2022

Maskininlärning har blivit alltmer populärt inom detaljhandeln för att förbättra kundupplevelser. Som ett resultat genererade detaljhandelssektorn en intäkt på $3,839.1 miljoner på marknaden 2022. Maskininlärning används för att bearbeta stora datamängder, identifiera relevanta metriker, återkommande mönster, anomalier och orsak-verkan-relationer mellan variabler. Detta ger en djupare förståelse för dynamiken i denna bransch och de sammanhang där detaljhandlare verkar. Företag som Google LLC (Alphabet Inc.) och Microsoft Corporation är ledande på marknaden. Företag som IBM Corporation, Hewlett-Packard Enterprise Company och Intel Corporation är några av de viktigaste innovatörerna på marknaden.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 29 augusti

Maskininlärning växer inom detaljhandeln, enligt ny rapport

Reportlinker.com har släppt en rapport om den globala marknaden för maskininlärning, som spår en expansion särskilt inom detaljhandeln. Rapporten pekar på att maskininlärning förbättrar kundupplevelser, effektiviserar processer och ökar intäkter. Företag som Google LLC (Alphabet Inc.) och Microsoft Corporation är ledande på marknaden. Rapporten betonar också vikten av partnerskap för att hålla jämna steg med förändrade krav från slutanvändare. Till exempel samarbetade AWS med NVIDIA i mars 2023 för att gemensamt bygga AI-infrastruktur för att träna sofistikerade stora språkmodeller och utveckla generativa AI-applikationer.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 29 augusti

Tekniska problem med OpenAI´s ChatGPT och fluktuationer i Microsofts aktieprestanda

Från och med den 29 augusti 2023 hanterar OpenAI för närvarande ett tekniskt problem med ChatGPT som har resulterat i tillfällig otillgänglighet av dess webb- och mobilgränssnitt. Användare stöter för närvarande på en tom skärm utan någon chatthistorik eller svar på nya meddelanden. Det är viktigt att notera att detta problem skiljer sig från en tidigare händelse som involverade en dataöverföring, vilket exponerade vissa betalningsrelaterade detaljer för vissa ChatGPT Plus-prenumeranter. Tyvärr finns det för närvarande ingen specifik information tillgänglig om roten till problemet eller den uppskattade tidsramen för att lösa den nuvarande avbrottet. Användare uppmanas att vänta på uppdateringar från OpenAI om framstegen i deras utredning och återställningen av ChatGPT-tjänsten. OpenAI är engagerade i att lösa detta problem snabbt och säkerställa den sömlösa funktionaliteten hos ChatGPT. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakats och uppskattar ditt tålamod under denna tid. Microsoft Corporation MSFT Starkt köp Uppdaterat den: 29/08/2023 Finansiell hälsa Mycket frisk Skuld till eget kapital-förhållande: Köp Pris till vinstförhållande: Starkt köp Pris till bokförhållande: Starkt köp DCF: Starkt köp ROE: Neutral Visa mer Prismål Aktuellt $327,41 Konsensus $321,30 Lågt $220,00 Median $305,00 Högt $420,00 Visa mer Sociala känslor 2:00 PM (UTC) Datum:29 augusti, 2023 Visa mer Analytiska betyg Analytiker / företag Betyg Timothy Horan Oppenheimer Köp Brent Bracelin Piper Sandler Köp Keith Bachman BMO Capital Köp John Difucci Guggenheim Sälj Keith Weiss Morgan Stanley Köp Visa mer Microsoft Corporation (MSFT) Aktieprestanda Fluktuerar den 29 augusti 2023: Stark inkomsttillväxt och positiv intäktstillväxt Den 29 augusti 2023 upplevde Microsoft Corporation (MSFT) fluktuationer i sin aktieprestanda. Med en marknadsvärdering på $2.4 biljoner, förblir Microsoft ett av de mest värdefulla företagen globalt. Dess inkomsttillväxt under det senaste året var +0,15%, vilket indikerar en blygsam ökning. Företaget har dock visat starkare inkomsttillväxt i år, med en tillväxttakt på +12.39%. Framåtblickande förutspår analytiker en ytterligare ökning av inkomsttillväxten under de nästa fem åren, med en förväntad tillväxttakt på +12,76%. När det gäller intäktstillväxt registrerade Microsoft en positiv tillväxttakt på +6,88% under det senaste året. Denna tillväxt är imponerande med tanke på företagets redan betydande intäktsbas. När det gäller värderingsmått står pris-till-vinst (P/E) förhållandet för MSFT på 33.7. Detta förhållande antyder att investerare är villiga att betala 33.7 gånger företagets inkomster för varje aktie. Pris-till-försäljning (P/S) förhållandet är 12,01, vilket indikerar att investerare värderar företaget till 12,01 gånger dess årliga försäljning. Pris-till-bok (P/B) förhållandet är 11,64, vilket innebär att aktien handlas till 11,64 gånger dess bokvärde. När det gäller prestanda för MSFT den 29 augusti 2023 upplevde aktien blandade resultat. Infosys Ltd såg en positiv förändring på +5,40, vilket resulterade i en ökning på 1,34% i dess aktiekurs. På samma sätt observerade Cognizant Technology Solutions Corporation en liten ökning på +0,19, vilket ledde till en ökning på 0,27%. Å andra sidan bevittnade Verisign Inc en minskning på -0,55, vilket resulterade i en minskning på 0,27%. Framåtblickande är Microsofts nästa rapporteringsdatum planerat till den 25 oktober 2023. Analytiker förutspår en vinst per aktie (EPS) på $2.59 för det nuvarande kvartalet. Under det föregående året genererade Microsoft en årlig intäkt på $211,9 miljarder och en vinst på $72,4 miljarder, vilket reflekterar en nettovinstmarginal på 34,15%. Sammanfattningsvis upplevde MSFT fluktuationer i sin aktieprestanda den 29 augusti 2023. Även om handelsvolymen var relativt låg, har företaget visat stark inkomsttillväxt i år och förväntas fortsätta växa under de nästa fem åren. Med positiv intäktstillväxt och imponerande värderingsmått förblir Microsoft en betydande aktör inom tekniktjänstesektorn. Microsoft Corps aktieprestanda stiger med analytiker som förutspår en betydande ökning i pris Den 29 augusti 2023 övervakades Microsoft Corps aktieprestanda noggrant av investerare och analytiker. Enligt data från CNN Money fanns det 42 analytiker som erbjöd 12-månaders prisprognoser för Microsoft Corp, med ett medianmål på $400.00. Den höga uppskattningen var $440.00, medan den låga uppskattningen var $232.00. Denna medianuppskattning representerade en betydande ökning med 22,47% från det senaste priset på $326.62. Konsensus bland 51 omröstade investeringsanalytiker var att köpa aktier i Microsoft Corp. Denna bedömning hade förblivit stabil sedan augusti, vilket indikerar en stark tro på företagets utsikter. Investerare var troligen uppmuntrade av Microsofts nuvarande kvartals vinst per aktie på $2.59 och försäljning på $55,0 miljarder. Företagets nästa rapporteringsdatum var inställt till den 25 oktober. Den positiva utsikten för Microsoft Corp´s aktie kan tillskrivas flera faktorer. För det första har företaget en stark meritlista av innovation och framgång inom teknikindustrin. Microsoft har konsekvent levererat imponerande finansiella resultat och har positionerat sig som en ledare inom molnberäkning, artificiell intelligens och andra framväxande teknologier. Dessutom ger Microsofts diversifierade portfölj av produkter och tjänster en stabil intäktsström. Företagets Windows-operativsystem, Office-produktivitetssvit och Azure molnplattform används allmänt av företag och individer runt om i världen. Denna breda kundbas hjälper till att mildra risker som är förknippade med marknadsfluktuationer och ekonomiska nedgångar. Dessutom har Microsoft visat ett åtagande för aktieägarvärde genom sitt utdelningsprogram och aktieåterköp. Företaget har konsekvent ökat sin utdelningsutbetalning under åren, vilket ger investerare en pålitlig inkomstström. Aktieåterköp signalerar också förtroende för företagets framtida prestanda och kan höja aktiekursen. Framåtblickande är Microsoft Corp väl positionerat för att dra nytta av den växande efterfrågan på tekniklösningar. Den ökande adoptionen av molnberäkning, Internet of Things och artificiell intelligens presenterar betydande möjligheter för företaget. Microsofts starka finansiella position och strategiska investeringar inom dessa områden gör det till ett övertygande investeringsval. Det är dock viktigt att notera att investeringar i aktiemarknaden medför risker, och tidigare prestanda är inte nödvändigtvis en indikation på framtida resultat. Investerare bör noggrant överväga sin egen finansiella situation och rådfråga en finansiell rådgivare innan de fattar några investeringsbeslut. Sammanfattningsvis var Microsoft Corp´s aktieprestanda positiv den 29 augusti 2023, med analytiker som förutspår en betydande ökning i aktiekursen. Företagets starka finansiella resultat, diversifierade produktportfölj och strategiska investeringar positionerar det väl för framtida tillväxt. Investerare bör dock utöva försiktighet och genomföra noggrann forskning innan de fattar några investeringsbeslut.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 29 augusti

OpenAI undersöker problem med ChatGPT på webben och mobilen

OpenAI:s ChatGPT är nere på webben och mobilen, och företaget undersöker för närvarande problemet. Webben och mobilgränssnitten visar båda en tom skärm utan chatt-historik eller svar på nya meddelanden. OpenAI undersöker ett problem med ChatGPT som har gjort webb- och mobilanvändargränssnitten otillgängliga. Flera strömavbrott och problem har plågat OpenAI:s GPT-4 i augusti. Företaget är medgrundat av Sam Altman och Elon Musk, bland andra. Microsoft Corporation är en av dess största investerare - företaget har hittills investerat 11 miljarder dollar i OpenAI.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 augusti

Global MLaaS-marknad förväntas växa med 39,25% under prognosperioden 2023-2028

Enligt en studie utförd av HTF MI Research kommer den globala marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS) att växa med en CAGR på 39,25% under prognosperioden 2023-2028. Marknaden för MLaaS förväntas öka med 288,71 miljoner dollar under denna period. Studien inkluderar data från 2018 till 2022 och värderar för närvarande marknaden till 13,95 miljoner dollar. Bland företagen som täcks av studien finns Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Amazon Web Services, BigML, FICO, Yottamine Analytics, Ersatz Labs, Predictron Labs, H2O.ai, AT&T och Sift Science.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 29 augusti

Global rapport om maskininlärningsmarknaden publicerad på Orbisresearch.com

En nyligen publicerad rapport på Orbisresearch.com med titeln ´Globala trender och insikter för maskininlärningsmarknaden´ ger en djupgående analys av den globala marknaden för maskininlärning. Rapporten ger en omfattande förståelse för marknadens dynamik, trender, tillväxtmöjligheter och utmaningar. Den kan användas som ett användbart verktyg för marknadsaktörer, investerare och företagare för att fatta beslut i denna snabbt föränderliga marknad. Rapporten granskar även effekterna av COVID-19-pandemin på maskininlärningsmarknaden.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global marknad för artificiell intelligens i leveranskedjan förväntas nå 31 583,7 miljoner USD 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan, vilket hjälper företag att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och säkerställa kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en noggrann analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättförståeliga och tillförlitliga insikter i den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan. Marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan värderades till 1 514,4 miljoner USD 2020 och beräknas nå 31 583,7 miljoner USD 2028, med en CAGR på 46,1% från 2021 till 2028.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global AI-marknad förväntas nå 429,2 miljarder dollar 2027

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) ger en omfattande och korrekt översikt över industrin. Rapporten inkluderar marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. AI-marknaden värderades till 38,9 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 429,2 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 35,0% från 2020 till 2027. De tio ledande företagen inom den globala AI-marknaden är Alphabet (Google Inc.), Apple Inc., Baidu, IBM, IPsoft, Microsoft Corporation, MicroStrategy NVIDIA, Qlik Technologies Inc., Verint Systems Inc (Next IT Corp).

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global marknadsrapport för Machine-Learning-as-a-Service 2023-2029

En nyligen släppt studie om den globala marknaden för Machine-Learning-as-a-Service (MLaaS) för perioden 2023-2029 ger insikter i nuvarande trender och erbjuder värdefull information för företagsstrateger. Rapporten innehåller en omfattande analys av marknadsandelen, tillväxttakt, marknadsstorlek, efterfrågan och de senaste trenderna. Den fokuserar även på konkurrenslandskapet och segmenterar prognosen efter typ, tillämpning, geografi och nyckelspelare. Bland de ledande tillverkarna nämns Amazon Web Services, BigML, Crunchbase, Fair Isaac Corporation, Google, IBM, Microsoft Corporation, PREDICTRON LABS och Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Globala maskininlärningsmarknadens insikter och tillväxtprognoser

Adroit Market Research har presenterat en omfattande forskningsrapport om den globala marknaden för maskininlärning. Rapporten tar hänsyn till viktiga marknadsfaktorer som kostnadsstrukturer, leveranskedjans dynamik och försäljnings- och marknadsföringsplaner. Studien inkluderar också en prognos för framtiden, vilket riktar all analytisk data mot tillväxtprognoser och marknadsprognoser. Nyckelaktörer på maskininlärningsmarknaden inkluderar Microsoft Corporation, IBM Corporation, SAP SE, SAS Institute Inc., Google, Inc., Amazon Web Services Inc., Baidu, Inc., BigML, Inc., Fair Isaac Corporation (FICO), Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Intel Corporation, KNIME.com AG, RapidMiner, Inc., Angoss Software Corporation, H2O.ai, Alpine Data, Domino Data Lab, Inc., Dataiku, Luminoso Technologies, Inc., TrademarkVision, Fractal Analytics Inc., TIBCO Software Inc., Teradata, Dell Inc., och Oracle Corporation. Studien fokuserar också på effekterna av COVID-19 och hur pandemin har förändrat företagens affärsmodeller.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

AI i olje- och gasindustrin förväntas nå 7,942.1 miljoner dollar år 2032

Enligt en ny rapport kommer den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i olje- och gasindustrin att uppgå till 7,942.1 miljoner dollar år 2032, med en årlig tillväxt på 12.1% mellan 2022 och 2032. Denna tillväxt drivs av behovet av att minska produktions- och underhållskostnader, den ökande efterfrågan på säkerhets- och säkerhetsstandarder, den ökande användningen av avancerad teknik i olje- och gasindustrin samt de höga investeringarna och snabba innovationerna inom AI-implementering. Rapporten baseras på omfattande forskning av hela den globala AI-marknaden inom olje- och gasindustrin och alla dess undersegment.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Forskning syftar till att bestämma storleken och framtida tillväxtpotentialen för AI-marknaden över olika segment, inklusive implementeringsmetoder, slutanvändare och geografiska platser. Basåret som används för att storleksbestämma AI-marknaden varierar från 2023 till 2029. Sekundärforskning användes för att samla in information om viktiga leverantörsintäkter. Marknaden delades in i ett antal segment och undersegment som validerades genom primärforskning. De viktigaste konkurrenterna på marknaden är bland annat Alphabet Inc., Microsoft Corporation, IBM Corporation, Baidu, Inc., Intel Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd., Amazon Web Services, Inc., SAS Institute Inc., Facebook, Inc., SAP SE, Salesforce.com, Inc., NVIDIA Corporation, Oracle, Cisco, Siemens, Huawei, Alibaba Cloud.

The Knox Student fördjupade 28 augusti

Ny rapport om globala trender och insikter för artificiell intelligens inom detaljhandeln

En nyligen publicerad rapport på Orbisresearch.com, med titeln ´Globala trender och insikter för artificiell intelligens inom detaljhandeln´, ger en djupgående översikt över marknadstrender för artificiell intelligens inom detaljhandeln. Rapporten inkluderar marknadsstorlek och tillväxt, marknadssegmentering, konkurrenslandskap, marknadstrender, möjligheter och utmaningar, samt framtida utblick för marknaden. Rapporten identifierar och profilerar stora företag som verkar inom industrin, inklusive IBM Corporation, Conversica Inc, Google LLC, Microsoft Corporation, BloomReach, Inc, Intel Corporation, RetailNext Inc, Salesforce.com, Inc, Sentient Technologies, Inbenta Technologies, Oracle Corporation, NEXT IT Corp, Amazon Web Services, Inc, SAP SE, Visenze Pte Ltd, CognitiveScale Inc, Baidu Inc, och NVIDIA Corporation.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärningsmarknaden förväntas nå 47,29 miljarder dollar 2027

Verified Market Research har nyligen släppt en rapport med titeln ´Global Machine Learning Market Insight, Forecast´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för maskininlärning, och erbjuder läsarna en omfattande förståelse för viktiga trender, strategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten inkluderar en undersökning av pågående och senaste marknadstrender, företagsmarknadsandelar, marknadsprognoser, konkurrensbenchmarking, konkurrenskartläggning och en djupgående analys av viktiga hållbarhetstaktiker och deras inverkan på marknadstillväxt och konkurrens. Maskininlärningsmarknaden värderades till 2,40 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 47,29 miljarder dollar 2027, med en tillväxttakt på 44,9% från 2020 till 2027.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

AI för cybersäkerhetsmarknaden förväntas växa fram till 2032, enligt rapport

Artificiell intelligens (AI) för cybersäkerhetsmarknaden väntas växa betydligt fram till 2032, enligt en rapport. Rapporten ger en detaljerad studie av marknaden, inklusive huvudsegment, nyckelregioner och konkurrenssituation. Den segmenterar AI för cybersäkerhetsmarknaden baserat på komponent, driftstyp, branschvertikaler och geografi. Rapporten ger också en djupgående studie av segmenten tillsammans med en detaljerad regional analys. Bland de ledande företagen på marknaden finns McAfee LLC, SolarWinds, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Hewlett Packard Enterprise, Cisco Systems Inc., Forcepoint LLC, Citrix Systems, Intel Corporation och Symantec Corporation.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 26 augusti

Översikt över Microsoft Corporations verksamhet och försäljning

Microsoft Corporation är världsledande inom design, utveckling och marknadsföring av operativsystem och programvara för PC och servrar. Företaget tillverkar och säljer också datorutrustning. Försäljningsuppdelning är följande: försäljning av operativsystem och applikationsutvecklingsverktyg (46,5%), utveckling av molnbaserade program (22,6%), försäljning av videospelhårdvara och mjukvara (8,2%), företagstjänster (3,7%), försäljning av datorer, surfplattor och tillbehör (3,5%) och andra (15,5%). USA står för 50,5% av nettoförsäljningen.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 25 augusti

Maskininlärning och Big Data Analytics utbildningsmarknad 2023-2030: Stora spelare driver tillväxt

Enligt en ny rapport väntas marknaden för utbildning inom maskininlärning och Big Data Analytics växa kraftigt under perioden 2023-2030. Rapporten har segmenterat marknaden baserat på typ (maskininlärning, Big Data Analytics) och tillämpning (högre utbildning, K-12-utbildning, företagsutbildning). De största aktörerna på marknaden, Microsoft Corporation, Cognizant, Google och IBM Corporation, driver tillväxten inom ICT-sektorn. Rapporten tar också hänsyn till effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på marknaden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 23 augusti

OpenAI:s medborgarskap i flera stater komplicerar rättsfall

Civilrättsliga fall som härrör från federal lagstiftning lämnas vanligtvis in i federal domstol. Men civilrättsliga fall som härrör från delstatslagstiftning kan också lämnas in i federal domstol, om de involverar mer än $75K och parterna är medborgare i olika stater. Detta gör det svårt att uppfylla kravet på fullständig mångfald av medborgarskap om en part är ett företag. Företag ses generellt som medborgare i delstaten där de inkorporerades och där de har sitt huvudkontor. Men LLC:er ses som medborgare i alla delstater där deras medlemmar är medborgare. I ett rättsfall mot OpenAI har det framkommit att OpenAI är medborgare i 21 amerikanska stater och andra länder.

Direktlänk Dela Reason Foundation fördjupade 23 augusti

Maskininlärningsplattformar Marknadsforskning Rapport 2023-2029

En ny forskningsrapport har publicerats som granskar marknaden för maskininlärningsplattformar (ML) fram till 2029. Rapporten, som innehåller 116 sidor, analyserar produktion, potentiell tillämpning, efterfrågan och nuvarande industriell status. Den hjälper till att identifiera potentiella marknader för nya produkter och bästa distributionsstrategier. Rapporten undersöker också trender bland köpare och leverantörer som bidrar till att forma produktionsstrategin för ML-marknaden. ML-marknaden har vuxit från flera miljoner dollar till flera miljoner dollar mellan 2017 och 2022, och förväntas nå flera miljoner dollar 2029.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 augusti

Marknaden för artificiell intelligens förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En ny forskningsrapport förutspår att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, applikationer (hälsa, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media, bland annat) och typer (hårdvara, mjukvara, tjänster). De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd. Marknaden för AI förväntas nå 323964,51 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,55% under perioden 2022-2028.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 augusti

Maskininlärning inom läkemedelsindustrin förväntas öka till 26,2 miljarder dollar 2031

Maskininlärning inom läkemedelsindustrin hade ett marknadsvärde på 1,2 miljarder dollar 2021 och förväntas öka till 26,2 miljarder dollar 2031, med en årlig tillväxttakt på 37,9% från 2022 till 2031. Användningen av maskininlärning påskyndar dramatiskt upptäckten och utvecklingen av läkemedel. Maskininlärningstekniker möjliggör analys av individuell patientdata för att skräddarsy behandlingar för optimal effektivitet. Dessutom förvandlar maskininlärning kliniska prövningar genom att förbättra patientrekrytering, övervakning och dataanalys. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Cyclica Inc., BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Inc., Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation, Microsoft Corporation och IBM.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 21 augusti

AI i olje- och gasmarknaden värd 9,6 miljarder dollar till 2032

Enligt en nyligen publicerad rapport av Fior Markets kommer marknaden för artificiell intelligens (AI) inom olje- och gassektorn att vara värd 9,6 miljarder dollar till 2032. Rapporten presenterar en fördjupad analys av marknadens egenskaper, storlek och tillväxt, segmentering, regionala och landspecifika nedbrytningar, konkurrenslandskap, marknadsandelar, trender och strategier. Företagen som täcker marknaden inkluderar C3.AI, FuGenX Technologies Pvt. Ltd, Google LLC, IBM, Microsoft Corporation och Oracle.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 21 augusti

Globala marknaden för artificiell intelligensplattform förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligensplattform växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar nuvarande trender och drivkrafter som påverkar marknaden på en global skala, inklusive effekterna av betydande händelser som Ryssland-Ukraina-kriget och globala inflationstakten. Rapporten granskar också marknadens nuvarande fördelning och adoption av olika typer, teknologier och applikationer. Bland de företag som nämns i rapporten finns Infosys Nia, Samsung, Arterys, iCarbonX, Rainbird, Ayasdi, Dialogflow, Meya.ai, Wit.ai, Wipro HOLMES, Microsoft Corporation, Vital AI, IBM, och Cisco.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 augusti

Ny rapport om globala trender och insikter för maskininlärning inom tillverkning publicerad

En helt ny rapport med titeln ´Globala trender och insikter för maskininlärning inom tillverkning´ har just publicerats på Orbisresearch.com. Denna forskningsrapport ger en detaljerad analys av marknaden för maskininlärning inom tillverkning, som täcker nyckelfaktorer som marknadsstorlek, tillväxtdrivare, konkurrenslandskap, COVID-19-påverkan, senaste samarbeten och produktutvecklingar. Rapporten syftar till att utrusta intressenter med värdefulla insikter och strategisk vägledning för att fatta informerade beslut och utnyttja tillväxtmöjligheter på den dynamiska marknaden för maskininlärning inom tillverkning.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 20 augusti

Globala marknaden för Machine Learning som en tjänst förväntas nå 128,14 miljarder dollar 2030

Den globala marknaden för Machine Learning som en tjänst (MLaaS) beräknades till 11,21 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 128,14 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 35,6%. MLaaS omfattar molnbaserade tjänster som innefattar väsentliga verktyg för maskininlärning, vilket gör det möjligt för företag att dra nytta av maskininlärning utan de komplexiteter och investeringar som krävs för att bilda ett internt maskininlärningsteam. Tjänsteleverantörerna levererar prediktiv analys, djupinlärning, API:er, datavisualisering och verktyg för naturlig språkbearbetning. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Google LLC, Amazon Web Services, BigML, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Hewlett Packard Enterprises, AT&T, FICO, Sift-Science, Yottamine Analytics, Ersatz Labs, Amazon Web Services och SAP SE.

Direktlänk Dela WhaTech fördjupade 17 augusti

Maskininlärningsmarknaden analyseras i ny rapport från Global Insight Services

En ny rapport från Global Insight Services ger en omfattande analys av maskininlärningsmarknaden, inklusive påverkan av nyligen störningar som Ryssland-Ukraina-kriget och Covid-19. Rapporten inkluderar kvalitativ analys med hjälp av olika ramverk, djupgående segmentering och marknadsstorleksdata, samt en omfattande analys av nyckelfrågor, trender och drivkrafter. Nyckeltrenderna i maskininlärningsteknologi inkluderar mer data och mer beräkningskraft, medan nyckeldrivkrafterna inkluderar ökat behov av datadriven beslutsfattande, ökad efterfrågan på personalisering och behovet av bättre prediktiv analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 augusti

Studie förutspår betydande tillväxt för global marknad för innehållsautomatiseringsverktyg med AI

En studie med titeln ´Content Automation AI Tools market Insights´ är nu tillgänglig på Orbisresearch.com. Rapporten förutspår att den globala marknaden för innehållsautomatiseringsverktyg med AI kommer att växa betydligt de kommande åren, med en årlig tillväxttakt på X% från 2021 till 2030. Tillväxten tillskrivs ökad efterfrågan inom en rad marknader och industrier samt tekniska framsteg och produktinnovation. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Adobe Systems, Cognizant, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 15 augusti

Global studie av AI i HIV- och AIDS-marknaden

Orbisresearch.com har nu publicerat studien ´Keyword market Insights´. Global forskning om artificiell intelligens (AI) i HIV- och AIDS-marknaden visar nuvarande tillstånd och utvecklingsskattningar för industrin för åren 2023-2031. Rapporten inkluderar statistik från tidigare år och beskriver företagets utveckling, industrins utveckling och viktiga organisationer. Studien kombinerar fragment och olika segmenteringar och skapar en rättvis förväntan om utvecklingen av affärsskattningar i ljuset av informationen. Nyckelspelare i rapporten inkluderar Koninklijke Philips N.V., Google Inc.(DeepMind), General Electric Healthcare, IBM, Microsoft Corporation, Amazon Web Services, Intel Corporation, General Vision Inc. och Siemens Healthineers AG.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 15 augusti

Microsoft står inför juridiska och cybersäkerhetsutmaningar: Rysslands licensfrysning och AI-avtalsöversyn

Microsoft Corporation har nyligen stått i rampljuset på grund av en rad juridiska och cybersäkerhetsutmaningar. Från och med oktober har företaget beslutat att upphöra med förnyelsen av licenser för sina produkter till ryska företag, på grund av sanktionerna mot Ryssland på grund av Ukrainakonflikten. Dessutom förbereder Microsoft att introducera betydande ändringar i sitt tjänsteavtal senast den 30 september 2023, med en sektion dedikerad till AI-tjänster. Slutligen kommer den amerikanska Cyber Safety Review Board att genomföra en omfattande granskning av molnbaserad identitets- och autentiseringsinfrastruktur efter ett betydande intrång hos Microsoft.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 15 augusti

Maskininlärning i läkemedelsindustrin växer med +37% CAGR 2023-2030

Maskininlärning i läkemedelsindustrin förväntas växa med en årlig tillväxttakt på +37% under prognosperioden 2023-2030. Denna tillväxt drivs av ett ökat intresse och användning av maskininlärning för att driva innovation, effektivisera processer och förbättra patientresultat. Marknadsundersökningen inkluderar en detaljerad analys av företag som arbetar för att uppnå en hög marknadsandel globalt. Bland de ledande företagen finns Cyclica Inc, BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Inc, Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation och Microsoft Corporation.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 14 augusti

AI-marknaden förväntas växa betydligt till 2030

Artificiell intelligens (AI) marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt, med ett förväntat värde på $1,581.70 miljarder år 2030. AI-teknologi gör det möjligt för robotar att efterlikna mänskligt beteende, automatisera komplexa uppgifter och erbjuda personliga upplevelser. Sektorer över hela industrin omfamnar AI-drivna lösningar för att optimera verksamheten, förbättra kundupplevelser och få handlingskraftiga insikter. Fokus ligger på att bygga modeller som är ansvariga, förklarliga och opartiska för att adressera samhälleliga problem och följa regleringsstandarder. Nyckelspelare på AI-marknaden inkluderar Amazon Web Services, Inc., Apple Inc., Google LLC, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Nvidia, Oracle Corporation, SAP SE och Siemens.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 12 augusti

AI-marknaden väntas nå 1 581,70 miljarder dollar till 2030

AI-marknaden, som uppskattades vara värd 65,48 miljarder dollar 2020, förväntas öka till 1 581,70 miljarder dollar till 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,0% mellan 2021 och 2030. AI-teknik möjliggör för robotar att efterlikna mänskligt beteende genom att lära av tidigare misstag och anpassa sig till nya indata. Detta gör att robotar kan automatisera betydligt mer komplexa jobb. En betydande trend inom AI-marknaden är den ökande betoningen på etisk AI-utveckling och distribution. Nyckelspelarna profilerade i AI-marknadsanalysen inkluderar Amazon Web Services, Inc., Apple Inc., Google LLC, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Nvidia, Oracle Corporation, SAP SE och Siemens.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 11 augusti

AIaaS-marknaden förväntas öka till 77 047,7 miljoner dollar 2025

Efterfrågan på effektiv AI-integration, kostnadseffektiva lösningar, skalbarhet och snabb innovation driver tillväxten för marknaden för Artificial Intelligence as a Service (AIaaS). Med en CAGR på 56,7% från 2018 till 2025 förväntas den globala AIaaS-marknaden öka från 2 397,2 miljoner dollar 2017 till 77 047,7 miljoner dollar 2025. Nordamerika kontrollerade cirka 47,0% av den globala marknaden 2017, med Asien och Stillahavsområdet som kom på andra plats. Företag över olika sektorer ser fördelarna med att få tillgång till AI-funktioner genom molnet, eftersom det erbjuder skalbarhet, kostnadseffektivitet och tillgänglighet. Denna trend drivs av behovet av snabb implementering och minskad infrastrukturkomplexitet. En annan framträdande trend är sammanslagningen av AIaaS med Internet of Things (IoT), vilket möjliggör skapandet av intelligenta system som kan samla in, analysera och tolka data från IoT-enheter i realtid. Stora aktörer, som Amazon, Microsoft Corporation, Alphabet Inc. (Google Inc.), IBM Corporation, Apple Inc., Intel, Inc., SAP SE, Salesforce, Inc., Fair Isaac Corporation och CognitiveScale, Inc., fokuserar på att utveckla nya produkter.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 11 augusti

AI-marknaden förväntas växa till 501813,57 miljoner dollar till 2028

AI-marknadens storlek förväntas expandera med en CAGR på 39,73% under prognosperioden och nå 501813,57 miljoner dollar till 2028. AI-marknadens storlek värderades till 67412,73 miljoner dollar 2022. Forskningsrapporten erbjuder värdefull insikt i moderna affärstrender, utvecklingsplaner och aktieanalys för toppkonkurrenter [Nvidia Corporation, Banjo, Megvii Technology Limited, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics Inc., Apple Inc.]. Rapporten ger djupare insikt i affärs- och prissättningsstrategier, nyckeldynamik och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 8 augusti

Microsoft utökar tillgången till AI-drivna Bing Chat och Apple utvecklar egna AI-verktyg

Microsoft meddelade den 7 augusti 2023 att de planerar att utöka tillgången till deras AI-drivna Bing Chat till tredjeparts mobila webbläsare som Chrome och Safari. Dessutom genomför Microsoft tester på en ny funktion som kallas Windows Copilot, som drivs av Bing Chat. Denna funktion förväntas rullas ut till alla Windows 11-användare senare under året. Samtidigt arbetar Apple på att skapa sina egna AI-verktyg som kan rivalisera med OpenAI Inc’s ChatGPT och Alphabet Inc’s Bard. Microsoft Corporation (MSFT) hade en stark prestation på aktiemarknaden den 7 augusti 2023, och analytiker förutspår en tillväxttakt på 12,76% under de kommande fem åren.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 7 augusti

Generativ AI-marknad förväntas nå 667,96 miljarder dollar år 2030

Enligt en rapport från Fortune Business Insights förväntas den globala marknaden för generativ AI nå en storlek på 667,96 miljarder dollar år 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,5% under prognosperioden 2023-2030. Marknaden värderades till 29 miljarder dollar 2022 och förväntas växa från 43,87 miljarder dollar 2023 till 667,96 miljarder dollar 2030. Det växande behovet av att skapa innehåll driver marknadstillväxten. Generativ AI är en typ av maskininlärning som kan skapa innehåll som kod, bilder, ljud, simuleringar, videor och texter. Det är en delmängd som använder neurala nätverk för att identifiera strukturer och mönster inom befintliga data för att generera nytt innehåll.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 7 augusti

Ökande efterfrågan och tekniska framsteg driver tillväxten för AI i Big Data Analytics och IoT-marknaden

Den ökande efterfrågan och framsteg inom teknik driver den imponerande tillväxtbanan för AI inom Big Data Analytics och IoT-marknaden. Marknaden förväntas expandera betydligt mellan 2023 och 2031, med ökade investeringar och strategiska partnerskap. Tillväxten kommer att drivas av tekniska framsteg, ökad miljömedvetenhet och behovet av effektiviserade operationer. Ledande företag som Amazon, Apple Inc, Google Inc, Microsoft Corporation, CISCO Systems Inc, IBM Corporation, NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Veros Systems Inc och Infineon Technologies AG profileras i marknadsrapporten.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 6 augusti

Apple undersöker artificiell intelligens liknande ChatGPT, säger VD Tim Cook

Under Apples kvartalsresultatsamtal avslöjade VD Tim Cook att företaget har utfört långsiktig forskning och utveckling på artificiell intelligens-teknologi liknande ChatGPT. Cook belyste företagets omfattande forskning inom olika AI-teknologier, inklusive generativ AI som liknar OpenAI:s ChatGPT. Han betonade AI och maskininlärningens centrala roll i Apples produktekosystem och nämnde exempel på nyligen visade innovationer som Personal Voice och Live Voicemail, vilka möjliggjordes av framsteg inom AI. Cook avslöjade dock inte något specifikt om vad företaget utvecklar på den generativa AI-sidan.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 augusti

Global rapport om AI i detaljhandeln analyserar marknadsstorlek, trender och tillväxtmöjligheter

En global rapport om användningen av artificiell intelligens (AI) i detaljhandeln ger en omfattande analys av marknaden, inklusive storlek och prognoser. Rapporten utvärderar nyckeltrender i branschen och ger insikter i marknadsstrukturen, konkurrenslandskapet och produktutbudet. Den ger också en detaljerad analys av Covid-19-pandemins inverkan på branschen. Rapporten innehåller en uppdaterad analys av de största aktörerna på marknaden och deras relativa marknadsandel.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Global maskininlärningsmarknad: Inblick i trender och tillväxt

En rapport om den globala maskininlärningsmarknaden ger en djupgående analys av nyckeltrender, drivkrafter, möjligheter och utmaningar som påverkar segmentet. Rapporten ger värdefull inblick i den konkurrensutsatta landskapet och ger detaljerade profiler av de största aktörerna på marknaden. Rapporten inkluderar också en analys av regionala och landsnivå marknadstrender och bedömer marknadens tillväxt i termer av värde, volym och CAGR. Den innehåller också en omfattande analys av nyckeltrender, drivkrafter, investeringsmöjligheter och utmaningar på marknaden. Dessutom innehåller vår rapport en bedömning av COVID-19-pandemins inverkan och erbjuder insikter i tillväxtmöjligheter, innovationsområden och intäktsprospekt som marknaden sannolikt kommer att bevittna under prognosperioden (2021-2030).

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Marknadsrapport för Content Automation AI Tools 2023-2030

En marknadsrapport för Content Automation AI Tools för perioden 2023-2030 inkluderar drivande faktorer i branschen, regionala storleks- och andelsuppskattningar av ledande tillverkare. Rapporten ger en detaljerad granskning av marknaden och fokuserar på branschens kedjestruktur, produkttyper, tillämpningar, nyckelspelare och sektorer. De största tillverkarna av Content Automation AI Tools inkluderar Cognizant, Adobe Systems, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation. Rapporten erbjuder en detaljerad bedömning av marknadsstorleken och identifierar och undersöker de viktigaste trenderna som formar marknaden.

Direktlänk Dela Kalkine Media fördjupade 3 augusti

Marknaden för artificiell intelligens (AI) och maskininlärning har upplevt en snabb expansion de senaste åren, och en analysrapport för 2031 syftar till att erbjuda djupgående perspektiv på denna marknad. Studien svarar på olika viktiga frågor gällande marknaden som köpare och intressenter kan ha. Studien ger en noggrann inblick i marknadens egenskaper och dess framtida utsikter genom att undersöka ett antal element, inklusive tillväxtfaktorer, segmenteringsprocessen, stora konkurrenter, anpassningsalternativ och regional täckning.

University City Review fördjupade 3 augusti

AI toppval för teknikinvesteringar, företag accelererar investeringar

Artificiell intelligens (AI) har blivit ett huvudämne i teknikindustrin med många företag som investerar tungt i AI, vilket gör det till en topprioritet. Enligt en undersökning sade 47,37% av företagen att AI skulle vara deras toppval för teknikinvesteringar under de nästa 12 månaderna. Undersökningen visade också att 58% av företagen ser AI som en kritisk teknikstrategi de kommer att implementera, och 53% anser att maskininlärning är en kritisk teknikstrategi. Dessutom accelererar 63% av företagen sina investeringar i AI. Detta ökade intresse för AI har haft en positiv inverkan på företag som NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation och Snowflake Inc. Microsoft avslöjade nyligen abonnemangsavgifterna för sin AI-chattbot Co-Pilot, som har en potentiell marknad på ”hundratals miljoner” användare. För att hjälpa investerare att navigera i AI-industrin har en lista över de mest avancerade AI-företagen sammanställts. Dessa företag varierar från etablerade jättar som Microsoft till framväxande innovatörer. Rankningarna bestämdes baserat på antalet hedgefonder som äger aktier i varje företag. Ett av de högst rankade företagen är C3.ai, Inc., ett företag för AI-programvara för företag baserat i Kalifornien. C3.ai´s plattform låter kunder utveckla och distribuera AI-applikationer för företag. Deras senaste produkt, C3 Generative AI for Enterprise Search, ger tillgång till generativ AI-teknik i datahantering. C3.ai har fått uppmärksamhet från 24 hedgefonder, med ett totalt aktievärde på 151,9 miljoner dollar. Analytiker har bibehållit positiva betyg på C3.ai, med en analytiker som höjer prisprognosen på aktien. Sammantaget upplever AI-industrin en betydande tillväxt och företag som är involverade i AI står redo att dra nytta av det. Investerare bör hålla ett öga på dessa avancerade AI-företag för potentiella möjligheter i framtiden.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 31 juli

Global forskning om Artificiell Intelligens inom sport

En global marknadsforskningsrapport undersöker den nuvarande konkurrensutvecklingen på marknaden för Artificiell Intelligens (AI) inom sport. Studien ger en bättre förståelse för sektorns primära åsikter, tillväxtstrategier, produktutbud, utvecklingsmål och andra funktioner. Den inkluderar de mest effektiva strategierna för nya aktörer inom den globala AI-inom-sport-sektorn, samt en noggrann undersökning av marknadsstorlek, marknadsdata och möjlighetsbedömningar. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Catapult Group International Ltd., Facebook Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation, Salesforce.com Inc., SAP SE, SAS Institute Inc., Sportradar AG, Stats Perform och Trumedia Networks.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 31 juli

Alphabet visar stark tillväxt och återhämtning i andra kvartalet

Efter ett utmanande 2022 och tusentals uppsägningar tycks Alphabet (NASDAQ: GOOG)(NASDAQ: GOOGL) återfå sin makt i takt med återhämtningen på reklammarknaden och AI-boomen. Alphabets intäkter ökade med 7% YoY till $74,6 miljarder i andra kvartalet, överträffande analytikernas förväntningar. Molnintäkterna ökade med 28% YoY till $8,03 miljarder, överstigande StreetAccounts uppskattning på $7,87 miljarder. Annonseringsintäkterna ökade bara med 3,3% YoY till $58,14 miljarder. YouTube-intäkterna ökade också till $7,67 miljarder. Alphabets ´andra satsningar´, inklusive självkörande företaget Waymo, ökade med hela 48% och genererade $285 miljoner i försäljning.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 28 juli

Skapare av AI-modeller skapar Frontier Model Forum för säker utveckling av AI

OpenAI, Anthropic, Alphabet och Microsoft har meddelat skapandet av ´Frontier Model Forum´, en branschgrupp som är engagerad i att främja säker och ansvarsfull utveckling av gränsöverskridande AI-system. Forumet syftar till att främja forskning om AI-säkerhet, etablera bästa praxis och standarder samt underlätta kunskapsdelning mellan beslutsfattare och branschaktörer. Medlemskap är öppet för organisationer som utvecklar och implementerar gränsmodeller, visar ett engagemang för säkerheten för gränsmodeller och är villiga att bidra till att främja forumets ansträngningar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 juli

Meta och Microsoft samarbetar för att introducera AI-teknologin Llama 2

Mark Zuckerberg har avslöjat nyckelfaktorerna bakom samarbetet mellan Meta Platforms Inc. och Microsoft Corporation för att introducera Llama 2. Under Meta´s andra kvartalsrapport talade Zuckerberg om samarbetet med Microsoft för att öppna källkoden för Llama-2, företagets senaste och mest avancerade AI-teknologi, tillgänglig för utvecklare och mjukvaruentusiaster över hela världen, gratis. Enligt Zuckerberg är den primära anledningen till samarbetet med Microsoft att Meta saknar ett offentligt molnerbjudande. Genom att samarbeta med Microsoft får Meta tillgång till Microsofts etablerade molnkapaciteter utan att behöva utveckla sin egen molninfrastruktur. Detta strategiska samarbete gör att Meta kan dra nytta av Microsofts expertis inom molnbaserad databehandling, vilket förbättrar deras AI-initiativ.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 juli

Ithaka Group lyfter fram Microsoft Corporation i sin kvartalsrapport

Investeringsrådgivningsföretaget Ithaka Group har släppt sin andra kvartalsrapport för 2023, ´Ithaka US Growth Strategy´. Under kvartalet överträffade strategin marknaden med en avkastning på 16,1% (brutto) jämfört med dess jämförelseindex Russell 1000 Growth Index som ökade med 12,8%. Fondens överprestation berodde helt på aktieurval. Ithaka Group lyfte fram aktier som Microsoft Corporation (NASDAQ:MSFT) i sin kvartalsrapport. Microsoft Corporation (NASDAQ:MSFT) är ett multinationellt mjukvaruföretag baserat i Redmond, Washington, som utvecklar och licensierar programvara, tjänster, enheter och lösningar.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 24 juli

De 10 bästa artificiella intelligensaktierna under $10

Artificiell intelligens (AI) har väckt stor uppmärksamhet på finansmarknaderna 2023, med företag över hela världen som introducerar sina egna AI-drivna produkter och tjänster. Enligt Daniel Ives, analytiker på Wedbush Securities, är AI inte bara en hype-cykel, utan snarare en fjärde industriell revolution. Stora aktörer inom AI-området, som NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation och Alphabet Inc, kommer att fortsätta se högre vinster och andra fördelar på grund av deras aktiva bidrag och deltagande i AI-industrin. Mindre företag inom detta område kan också dra stor nytta när marknaderna blir allt mer besatta av AI. Detta gör att många investerare börjar jaga billiga AI-aktier.

Direktlänk Dela Insider Monkey fördjupade 17 juli

Global marknadsanalys för AI inom hälso- och sjukvården

En analysrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården publicerad av Report Ocean ger en omfattande bedömning av branschen. Rapporten presenterar insikter om marknadsandelar, konkurrentanalys, regionala trender och de senaste framstegen på marknaden. Den globala AI-marknaden värderades till 1 441 miljoner dollar 2016 och beräknas nå 22 790 miljoner dollar 2023, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 48,0% från 2017 till 2023. AI hjälper maskiner att utföra uppgifter utan mänsklig inblandning.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global AI-marknad inom läkemedelsupptäckt förväntas nå 2,57 miljarder dollar år 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt växer snabbt på grund av dess potential att revolutionera läkemedelsindustrin. AI möjliggör analys av stora mängder data i en aldrig tidigare skådad hastighet, vilket hjälper till att identifiera potentiella läkemedelsmål och effektivisera läkemedelsutvecklingsprocessen. Marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt de kommande åren när fler läkemedelsföretag antar AI-teknik för snabbare och mer effektiv läkemedelsupptäckt. Den globala marknaden för AI inom läkemedelsupptäckt kommer att nå 2,57 miljarder dollar år 2026, med en årlig tillväxt på 30,3% under perioden 2020-2026 trots effekterna av COVID-19.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Global AI-bildigenkänning växer till 8,9 miljarder dollar 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) bildigenkänning växer, tack vare den ökande efterfrågan på avancerade datorseendeteknologier inom olika branscher. Marknaden förväntas växa betydligt de kommande åren, tack vare framsteg inom djupinlärning, neurala nätverk och tekniker för naturlig språkbearbetning som förbättrar noggrannheten och effektiviteten hos bildigenkänningsalgoritmer. Den globala AI-bildigenkänningsmarknaden kommer att uppgå till 8 898,2 miljoner dollar 2026, med en årlig tillväxt på 26,9% mellan 2020 och 2026.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Top 10 programmeringsspråk för AI och Natural Language Processing

Artificiell intelligens (AI) och Natural Language Processing (NLP) har nyligen upplevt en boom, med verktyg som ChatGPT och DALL-E 2 som sätter nya standarder för NLP-förmågor. Den globala marknaden för NLP förväntas växa från 24,10 miljarder dollar 2023 till 112,28 miljarder dollar 2030, en årlig tillväxttakt på 24,6%. Nordamerika förväntas dominera marknadsandelen för NLP. När det gäller programmeringsspråk för AI-utveckling är Python det främsta valet. Python, tillsammans med Lisp, Java, C++ och R, är bland de mest populära programmeringsspråken inom AI-utveckling. Företag som Microsoft Corporation, Amazon.com, Inc. och Alphabet Inc. har spelat en avgörande roll för framstegen inom dessa teknologier.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 14 juli

Konstgjord intelligens på detaljhandelsmarknaden förväntas växa kraftigt fram till 2029

Marknaden för konstgjord intelligens (AI) inom detaljhandeln förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 15,27% under prognosperioden, och nå 6458,6 miljoner dollar till 2028, upp från 2753,21 miljoner dollar 2022. Rapporten ger detaljerad information om marknadsstorlek, trender, tillväxtdynamik, segmentanalys och affärsutsikter med ledande tillverkare. De största aktörerna på marknaden inkluderar Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 juli

AI-baserad cybersäkerhetsmarknad förväntas växa till 51358,97 miljoner dollar 2028

2023 års rapport om marknaden för AI-baserad cybersäkerhet ger en omfattande analys av affärstillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och framväxande trender över olika geografiska regioner. Rapporten erbjuder uppdaterad och exakt information om de senaste tekniska framstegen, tillsammans med SWOT- och PESTLE-analys, och ovärderliga insikter om marknadsstorlek. Den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet uppskattades till 16927,34 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 20,32% under prognosperioden, och nå 51358,97 miljoner dollar 2028. Nyckelspelare som täcks i den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet inkluderar FireEye, Inc., Amazon Web Services, Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation och många fler.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 11 juli

Maskinlärningsmarknaden förväntas växa med en CAGR på 48,64% till 2028

2023 års rapport om maskinlärningsmarknaden ger en noggrann analys av affärstillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och framväxande trender över olika geografiska regioner. Rapporten erbjuder information om de senaste tekniska framstegen, SWOT- och PESTLE-analyser och insikter om marknadsstorleken. Maskinlärningsmarknadens storlek värderades till 14304,85 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 48,64% under prognosperioden, vilket når 154282,83 miljoner dollar 2028. Företag som täcker den globala maskinlärningsmarknaden inkluderar SAS Institute, Inc., Google LLC, H2O.ai, Fair Isaac Corporation, IBM Corporation, Amazon Web Services, Inc., BigML, Inc., Microsoft Corporation, Intel Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Baidu, Inc., och SAP SE.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 10 juli

Artificiell intelligens i fastighetsmarknaden förväntas nå 1335,89 miljarder dollar till 2029

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i fastighetssektorn förväntas uppgå till 1335,89 miljarder dollar fram till 2029, enligt en rapport från Maximize Market Research. Rapporten analyserar marknaden utifrån olika segment och erbjuder insikter om dess potential. Den inkluderar också en konkurrensanalys samt information om strategier, intäkter, partnerskap och gemensamma företag inom AI i fastighetssektorn. Rapporten använder både primär och sekundär datainsamling för att ge en kvalitativ och kvantitativ analys av marknadsstorlek, pris, efterfrågan, sammanslagningar och förvärv, försörjningskedja, investeringar och expansionsplaner.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 9 juli

Maskininlärningsmarknaden granskas noggrant i ny rapport

En ny rapport har noggrant undersökt den globala marknaden för maskininlärning. Rapporten belyser viktiga aspekter som marknadskonkurrens, global och regional tillväxt, marknadssegmentering och marknadsstruktur. Författarna har uppskattat den globala marknadens storlek i termer av värde och volym med hjälp av de senaste forskningsverktygen och teknikerna. Rapporten inkluderar också uppskattningar för marknadsandel, intäkter, produktion, konsumtion, bruttovinstmarginal, CAGR och andra nyckelfaktorer. De stora spelarna som nämns i rapporten är IBM, Baidu, Inc., Microsoft Corporation, Intel Corporation, SAS Institute Inc., SAP SE, Google Inc., Amazon Web Services, Inc., Fair Isaac Corporation, Bigml, Inc., H2o.AI, Hewlett Packard Enterprise Development LP.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 8 juli

Global maskinlärningsmarknadens påverkan och analys av Covid-19 fram till 2030

Enligt en rapport från marketreports.info förväntas den globala maskinlärningsmarknaden påverkas av Covid-19-pandemin. Rapporten täcker en allomfattande analys av marknaden och dess faktorer som påverkar tillväxten. Studien ger detaljer som marknadsandel, marknadsinsikter, strategiska insikter, segmentering och nyckelspelare på maskinlärningsmarknaden. Rapporten analyserar också faktorer som påverkar marknaden och utvärderar vidare marknadsdynamiken som påverkar marknaden under prognosperioden, dvs. drivkrafter, begränsningar, möjligheter och framtida trender.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

COVID-19-pandemin har haft stor inverkan på den globala marknaden för maskininlärning

COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på den globala marknaden för maskininlärning. Företag har märkt en dramatisk rörelse mot den digitala sfären på grund av regler för lockdown och social distansering. Detta har lett till en ökad efterfrågan på fokuserad maskininlärning för att förbättra online-innehåll och engagera en större publik. Pandemin presenterade dock också en rad utmaningar för maskininlärningsbranschen, inklusive minskade marknadsföringsbudgetar och svårigheter att förutsäga konsumentbeteende. Marknadsaktörer har behövt justera sina strategier för att hantera dessa förhållanden.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

Forskningsrapport om utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser ger branschöversikt

En forskningsrapport om marknaden för utbildning inom maskininlärning och stora dataanalyser ger en översikt över branschen. Den ger autentiska data till sina klienter för att hjälpa dem att fatta viktiga beslut. Rapporten spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden och ger information om hinder vid etablering av verksamhet och vägledning för att övervinna kommande utmaningar. Rapporten analyserar också nuvarande marknadsdesigner och andra grundläggande egenskaper. Bland de företag som påverkar denna marknad finns DreamBox Learning, Jenzabar, Inc.,, com, Inc.,, Cognizant, IBM Corporation, Metacog, Inc.,, Querium Corporation., Pearson, Blackboard, Inc.,, Fishtree, Quantum Adaptive Learning, LLC, Third Space Learning, Bridge-U, Century-Tech Ltd, Microsoft Corporation, Knewton, Inc.,, Google, Jellynote.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

Global marknad för internetreklam förväntas nå 1 503,20 miljoner USD 2027

En ny forskningsrapport om internetreklam för perioden 2022-2031 ger kvalitativa och kvantitativa insikter om de viktigaste drivkrafterna, begränsningarna, möjligheterna och utmaningarna som påverkar tillväxten på världsmarknaderna. Rapporten visar att den globala marknaden för internetreklam hade en marknadsstorlek på 345,33 miljoner USD 2020 och förväntas nå 1 503,20 miljoner USD 2027. Den globala marknaden för internetreklam förväntas växa med en CAGR på 24,7% under prognosperioden. En av de viktigaste faktorerna som driver tillväxten av internetreklamsmarknaden är den kontinuerliga ökningen av internetanvändare globalt. Å andra sidan begränsar bristen på teknisk medvetenhet om internetanvändning i utvecklingsländer och underutvecklade länder marknadstillväxten.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 21 juni

Global digital annonsutgiftsmarknad förväntas nå 1 782,7 miljarder dollar år 2032

Globala marknaden för digital annonsutgifter förväntas växa med en CAGR på 11,8% under prognosperioden och nå 1 782,7 miljarder dollar år 2032. Ökningen beror på ökad efterfrågan på internet under pandemin, vilket resulterade i tillväxt av online-reklam och ökad andel av den globala digitala annonsmarknaden. Videosegmentet förväntas växa under prognosperioden på grund av ökad utgifter för tv-reklam och minskad digital videomarknadsföring. Finansiella tjänster och försäkringssegmentet förväntas också växa med en högre CAGR under 2022-32.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 20 juni

Ny marknadsstudie om digitaliseringsmjukvara publicerad av The Brainy Insights

En ny marknadsstudie om digitaliseringsmjukvara har publicerats av The Brainy Insights för prognosperioden 2023-2032. Rapporten undersöker hur företag utnyttjar marknadsförhållanden för att maximera sina vinster på den globala digitaliseringsmjukvarumarknaden. Rapporten hjälper till att uppskatta statistik relaterade till branschutveckling i termer av värde (US$ Bn/Mn) och ger en överblick över ledande företag, deras framgångsrika branschbidrag, marknadsföringsstrategier och nyligen genomförda förbättringar. Rapporten täcker också globala trender, tekniska utvecklingar och forskning och utveckling inom respektive områden.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Forskning om marknadsstorlek och framtida tillväxtpotential för digitala marknadsföringstjänster undersöker olika segment, inklusive distributionssätt, slutanvändare och geografiska platser. Basåret för att mäta marknadsstorleken sträcker sig från 2023 till 2029. Nyckelspelare på den globala marknaden inkluderar Adobe, Hewlett Packard, HubSpot och Microsoft Corporation. Forskningen syftar till att ge en kvantitativ analys av marknadssegmenten, aktuella trender, uppskattningar och dynamik i Digital Marketing Services Market-analys från 2023 till 2029.

The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en forskningsrapport med titeln ´Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030´, där man utvärderar olika faktorer som påverkar marknadens bana. Rapporten erbjuder en högkvalitativ, noggrann och omfattande forskningsstudie för att utrusta aktörer med värdefulla insikter för att fatta strategiska affärsbeslut. Forskningsanalytikerna har genomfört en djup segmentanalys av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering baserat på typ, tillämpning och geografi. Rapporten ger också två separata marknadsprognoser - en för produktionssidan och en annan för konsumtionssidan av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 18 juni

Digitalannonseringsmarknaden förväntas nå 1401,39 miljarder dollar 2030

Enligt en rapport från SNS Insider förväntas den globala digitala annonseringsmarknaden växa från 502,79 miljarder dollar 2022 till 1401,39 miljarder dollar 2030, med en beräknad årlig tillväxt (CAGR) på 13,67% mellan 2023 och 2030. Digital annonsering innebär att marknadsföra produkter, tjänster eller varumärken via olika online-plattformar och kanaler. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Alibaba Group Holdings Limited, Google LLC, Baidu, Microsoft Corporation, Amazon Web Services, International Business Machines Corporation, Facebook, Twitter, Verizon Communication och Hulu LLC. Asien-Stilla havsområdet förväntas dominera marknaden under prognosperioden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 9 juni

Global marknad för digital marknadsföringsprogramvara förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2032

Enligt en forskningsrapport från Quince Market Insights förväntas den globala marknaden för digital marknadsföringsprogramvara växa avsevärt och säkra en betydande marknadsvärdering av USD och en hälsosam CAGR under prognosperioden 2023-2032. De främsta aktörerna inom digital marknadsföringsprogramvara inkluderar Adobe Systems, Oracle Corporation, IBM Corporation, SAP AG, Microsoft Corporation, Salesforce.com, Inc., HubSpot, Inc., Marketo Inc., SAS Institute, Inc. och HP Development Company, L.P. Rapporten täcker industrins drivkrafter, begränsningar och möjligheter samt konkurrenslandskapet och strategier för nyckelspelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 8 juni

Rapport analyserar den globala marknaden för AI-drivna läkemedelsutveckling

Den globala marknaden för läkemedelsutveckling som drivs av artificiell intelligens (AI) undersöks i en ny rapport som analyserar både befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten tar hänsyn till faktorer som marknadsanalys, definition, segmentering, betydande trender inom branschen, undersökning av konkurrenslandskapet och forskningsmetodik. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare samt marknadsmotivatorer i både kvantitativa och kvalitativa termer med syftet att ge användarna korrekt information. Rapporten täcker också konkurrenslandskapet, inklusive en översikt över varje tillverkare och deras produkter samt försäljningssiffror och marknadsandelar för varje företag.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 2 juni

Rapport undersöker den globala marknaden för AI-plattformar

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) plattformar undersöks i en ny rapport som innehåller information om befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten ger insikter om marknaden som kan hjälpa aktörer att utforma strategier och stärka sin position. Forskningen inkluderar analys av marknaden, definition, segmentering, trender, konkurrenslandskap och forskningsmetodik. Bland de största aktörerna på AI-plattformsmarknaden finns Cisco, Wit.ai, Arterys, Ayasdi, IBM, Wipro HOLMES, Microsoft Corporation, Infosys Nia, Vital AI, Dialogflow, Rainbird, iCarbonX, Meya.ai och Samsung.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 2 juni

Enligt en rapport från Allied Market Research var den globala marknaden för AI inom tillverkning $513,6 miljoner 2017 och förväntas nå $15,27 miljarder 2025, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 55,2% under prognosperioden. En ökning av efterfrågan på AI inom tillverkning på grund av ökad användning av Internet of Things och ökad medvetenhet om kundnöjdhet driver tillväxten på den globala marknaden. COVID-19-pandemin har dock påverkat en stor del av tillverkningsindustrin, vilket i sin tur hindrar företagens antagande av AI.

EIN News fördjupade 2 juni

Global rapport om maskininlärning i chipdesignmarknaden

Globala ´Machine Learning in Chip Design Market´ är en undersökningsrapport som studerar rätt och värdefull information om både befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten skulle gynna spelare att utforma strategier för framtiden och få en stark position på den globala marknaden. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare och marknadsdrivare i både kvantitativa och kvalitativa metoder. De stora aktörerna som täcks i marknaden för maskininlärning i chipdesign inkluderar Synopsys Inc., Cadence Design Systems, Inc., Mentor Graphics Corporation (Siemens AG), ARM Holdings plc, Xilinx, Inc., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

Microsoft och OpenAI uppmanar till reglering av artificiell intelligens

Microsofts president Brad Smith och OpenAI:s VD Sam Altman har uppmanat den amerikanska kongressen att införa regleringar för artificiell intelligens (AI). Smith föreslog att AI bör vara licensierat, likt bilar och andra produkter, för att säkerställa ansvarsfullt beteende utan att hindra innovation. Han förespråkade också skapandet av en särskild regleringsmyndighet med huvuduppgift att övervaka och kontrollera nya AI-teknologier. Alphabet Inc:s VD Sundar Pichai stödde också idén om att utveckla policyramverk för AI-regleringar med hjälp av olika intressenter från regeringar, branschexperter och civilsamhället.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 maj

AI inom sjukvården förväntas växa till $194,4 miljarder 2030

Enligt en forskningsrapport från Allied Market Research genererade den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sjukvården 8,23 miljarder dollar 2020 och förväntas nå 194,4 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,1% mellan 2021 och 2030. Rapporten förutspår att AI inom sjukvården i Asien och Stillahavsområdet kommer att växa snabbast under prognosperioden. Faktorer som driver tillväxten inkluderar förbättringar i datorkraft, minskade hårdvarukostnader, ökade partnerskap över branscher och en ökning av klyftan mellan hälsoarbetskraft och patienter. Begränsad användning från sjukvårdspersonal på grund av risk för skada och feltolkning förväntas dock hämma marknaden.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 25 maj

OpenAI integrerar Microsofts Bing som standard sökmotor för chatGPT

OpenAI medgrundare Elon Musk tycker att det är intressant att företaget integrerar Microsofts sökmotor Bing som standard sökmotor för chatGPT. Integrationen börjar med chatGPT Plus-användare och kommer så småningom att utökas till alla gratis chatGPT-användare genom ett plugin. Microsofts VD Satya Nadella och marknadsföringschef Yusuf Mehdi säger att integrationen syftar till att förbättra chatGPT:s förmågor genom att erbjuda mer aktuella och relevanta svar från webben samt en sömlös sökupplevelse inom den AI-drivna chatboten. Detta kan ge Microsofts Bing en skjuts i rätt riktning när det gäller att konkurrera med Googles sökmotor.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 24 maj

Global maskininlärningsmarknad förväntas domineras av Asien och Stillahavsområdet fram till 2030

En ny rapport från Mr Accuracy Reports analyserar den globala maskininlärningsmarknaden och dess tillväxt fram till 2030. Rapporten tar upp historiska data från 2017 till 2020 och ger en prognos för marknaden fram till 2030. Asien och Stillahavsområdet förväntas dominera marknaden under prognosperioden, med Kina, Japan, Indien och Sydkorea som ledande länder inom forskning, utveckling och tillverkning av maskininlärning. Rapporten innehåller även information om marknadens segmentering, regional analys och hur COVID-19-pandemin har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Maskininlärning som tjänstemarknadsrapport 2023-2031

En marknadsrapport om maskininlärning som tjänst (MLaaS) för perioden 2023-2031 ger insikt i branschens utveckling och konkurrenters tillväxtstrategier. Rapporten hjälper företag att övervaka försäljningseffektivitet, bedöma konkurrenters tjänstekvalitet och förstå kommunikationskanaler på marknaden. Studien täcker viktiga regioner som Nordamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Latinamerika och Asien-Stilla havet. Rapporten innehåller information om nyckelprestationsindikatorer, kundanskaffning och tillverkarlista. Dessutom diskuteras effekterna av COVID-19 på olika sektorer.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 24 maj

Emergen Research lanserar omfattande marknadsforskningsinnehåll för AI och avancerad maskininlärning

Emergen Research, en ledande leverantör av marknadsundersökningslösningar, är glada att meddela lanseringen av sin mycket efterlängtade samling av omfattande marknadsforskningsinnehåll. Detta innovativa erbjudande syftar till att ge företag inom olika branscher värdefulla insikter och datadrivna strategier för att driva tillväxt och framgång. Rapporten erbjuder en djupdykning i konstgjord intelligens och avancerad maskininlärningsmarknadens landskap, och presenterar en ingående analys av viktiga marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den globala marknaden för konstgjord intelligens (AI) och avancerad maskininlärning (ML) förväntas nå 471,39 miljarder USD till en stadig CAGR på 35,2% år 2028, enligt senaste analysen av Emergen Research.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Rapport om marknaden för artificiell intelligens ger detaljerad analys och insikter

Rapporten om marknaden för artificiell intelligens ger en detaljerad analys av global marknadsstorlek, regional och landsmarknadsstorlek, segmentering av marknadstillväxt, marknadsandel, konkurrenslandskap, försäljningsanalys, inverkan av inhemska och globala marknadsaktörer, värdekedjeoptimering, företagsregler , senaste utvecklingar, möjlighetsanalys, strategisk marknadstillväxtanalys, produktlanseringar, områdesmarknadsexpansion och tekniska innovationer. Rapporten fokuserar på de stora aktörerna på den globala marknaden för artificiell intelligens: Google Inc., Microsoft Corporation, Cisco Systems, Nuance Communications, Intel Corporation, IBM, Sentient Technologies, Infosys, AT&T, H2O.ai. Marknaden för artificiell intelligens är indelad i tre kategorier: produkttyp, tillämpning och geografisk region.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom olje- och gasindustrin nå 7,942 miljarder dollar till 2032. Detta motsvarar en årlig tillväxt på 12,1% mellan 2022 och 2032. Drivkrafterna bakom denna tillväxt är bland annat behovet av att minska produktions- och underhållskostnader, ökad efterfrågan på säkerhets- och kvalitetsstandarder, samt ökad användning av avancerad teknik och höga investeringar i AI-implementering.

Navajo Post fördjupade 22 maj

Maskininlärning inom tillverkningsindustrin förväntas växa kraftigt fram till 2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin förväntas nå en storlek på xx miljoner USD år 2031, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på xx% under analysperioden 2023-2031. När den globala ekonomin återhämtar sig 2023 och försörjningen av industrins kedja förbättras kommer marknaden att genomgå stora förändringar. Marknadsforskningsrapporten ger investerare möjlighet att förstå marknadsstorlek, dynamik, risker och möjligheter i branschen.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

Global maskininlärningsmarknad förväntas växa till 121 miljarder dollar 2030

En ny studie från Report Ocean visar att den globala maskininlärningsmarknaden beräknas växa från 11,1 miljarder dollar 2021 till 121 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31% mellan 2022 och 2030. Rapporten ger värdefull information om marknadssegmentering, regionala intäktsanalyser och tillväxttakten för ledande branschaktörer. Den syftar till att hjälpa företag och organisationer att förstå branschtillväxtdrivare och fatta välgrundade beslut om strategier och investeringar.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

Global förstärkningsinlärningsmarknad förväntas växa med 6,4% CAGR under 2023-2028

Enligt HTF Market Intelligence kommer den globala marknaden för förstärkningsinlärning att uppleva en CAGR på 6,4% under prognosperioden 2023-2028. Marknaden är segmenterad efter förstärkningsinlärning omfattande studie av typ (positiv, negativ), tillämpning (industriell automatisering, affärsstrategiplanering, maskininlärning, flygplanskontroll, andra), inlärningsmodell (Markov beslutsprocess, Q-lärande), metod (värdebaserad, policybaserad, modellbaserad) spelare och region – Global Market Outlook till 2026. Marknadsstorleken för förstärkningsinlärning uppskattas öka med 5,3 miljarder dollar till en CAGR på 6,4% från 2023 till 2028. Rapporten inkluderar historiska marknadsdata från 2017 till 2022E. För närvarande är marknadsvärdet uppskattat till 4,5 miljarder dollar. Några av de viktigaste aktörerna som profileras i studien är Microsoft Corporation, SAP SE, IBM Corporation, Amazon Web Services Inc., SAS Institute Inc., Baidu, Inc., RapidMiner, Inc., TIBCO Software Inc., Intel Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 20 maj

Global MLaaS-marknad väntas nå 173,5 miljarder dollar 2032

Den globala marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS) uppgick till 7,1 miljarder dollar 2022 och förväntas nå en marknadsstorlek på 173,5 miljarder dollar 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 37,9%. MLaaS gör det möjligt för användare att få tillgång till och använda förbyggda algoritmer, modeller och verktyg, vilket underlättar och snabbar upp utvecklingen och implementeringen av maskininlärningsapplikationer. Nordamerika förväntas inneha den största marknadsandelen inom MLaaS-marknaden på grund av närvaron av stora teknikföretag och ökad efterfrågan på avancerade tekniker i regionen. Nyckelspelare på MLaaS-marknaden inkluderar Amazon Web Services, IBM Corporation, Google LLC, Microsoft Corporation och Oracle Corporation.

Direktlänk Dela Industry Today fördjupade 19 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare