» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 332 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Nordamerika är en världsdel som ligger på norra halvklotet och består av 23 länder, inklusive USA, Kanada och Mexiko. Det är den tredje största kontinenten till ytan och har en varierad geografi med bergskedjor, stora sjöar, floder och vidsträckta skogar. Klimatet varierar från arktiskt i norr till tropiskt i söder. Nordamerika har en rik historia med ursprungsbefolkningar, europeisk kolonisering och självständighetsrörelser. Idag är det en ekonomiskt och politiskt inflytelserik region med en mångkulturell befolkning och en stark koppling till globala handelsnätverk och samarbeten.

Senaste nytt kring Nordamerika

AI som GPT-4 kan hjälpa med smarta kontraktsrevisioner men kan inte ersätta mänsklig expertis

Forskare från Salus Security, ett blockchain-säkerhetsföretag, har nyligen publicerat forskning som visar GPT-4s förmåga att analysera och granska smarta kontrakt. Enligt forskningen kan GPT-4 vara ett användbart verktyg för att hjälpa till med granskning av smarta kontrakt, särskilt i kodanalys och att ge tips om sårbarheter. Men på grund av dess begränsningar i sårbarhetsdetektering, kan det inte helt ersätta professionella granskningsverktyg och erfarna revisorer vid denna tidpunkt.

Direktlänk Dela TradingView fördjupade i förrgår
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

Global marknad för AI-operationslösningar visar lovande tillväxt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI)-operationslösningar är en av de ledande marknaderna globalt, med innovativ teknikutveckling och extremt kategoriserad sektor. Efter en grundlig undersökning av branscherna under AI-operationslösningar, levererar marknadsrapporten djupgående information baserad på data relaterade till export och import samt de pågående branschtrenderna på den globala marknaden. Rapporten observerar konkurrensstrukturen i AI-operationslösningar marknaden världen över. Nyckelspelare som profileras i rapporten inkluderar EASYVISTA, Connecteam, Zoho People, InStaff, Workday, Whatfix, DELMIAWorks(IQMS), Freshworks, ScienceSoft, Integrify, Inc., Myhrtoolkit, Empxtrack, APS Payroll, Paycom, The Access Group, Beijing Foreign Enterprise Technology Co., Ltd., UFIDA Network Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Lakeplacidnewsjournal.com fördjupade i förrgår

Ericssons AI-verktyg minskar offerttiden från veckor till minuter

Johan Vallin är global chef för AI, kvant- och blockkedjeområdet på Ericsson. Han ansvarar för sju olika utvecklingsteam, varav fem fokuserar på utveckling och underhåll av AI och andra algoritmiska lösningar. En av AI-produkterna som hans team utvecklat är Rapid Indoor Estimator, ett verktyg som snabbar upp processen för att erbjuda kunder 5G-installationer inomhus. Verktyget har minskat tiden för att generera en offert från fyra veckor till några minuter. Ericsson planerar nu att utöka användningen av verktyget till andra regioner i världen. Vallin nämner också en AI-lösning kallad Ericsson Safeworker, som hjälper till att minska antalet olyckor och dödsfall bland bolagets fältarbetare.

Direktlänk Dela Dagens Industri fördjupade i förrgår

AI-bedrägerier, identitetsstöld och falska välgörenhetsordningar bland de största bedrägerierna 2024

AI deep fakes, identitetsstöld och falska välgörenhetsordningar är några av de största bedrägerierna som riktar sig mot individer eller företag 2024, enligt en ny rapport från kreditrapporteringsbyrån Experian. Bedrägligt deepfake-innehåll, såsom e-post, röst och video samt bedrägliga webbplatser, ökar särskilt på grund av generativ artificiell intelligens (AI). Mer än 65% av amerikanerna säger att de ibland stöter på ändrade videor och bilder avsedda att vilseleda. Deepfakes har gett bedragare möjlighet att omfamna en ´gör-det-själv´-metod för bedrägerier och göra konsumenter och företag mer sårbara för attacker.

Direktlänk Dela Kiplinger fördjupade 18 februari

Maskininlärning inom hälso- och sjukvården väntas växa kraftigt

Maskininlärning inom hälso- och sjukvården väntas växa kraftigt de kommande åren, enligt en ny studie av Advance Market Analytics. Studien belyser trender, drivkrafter, begränsningar och möjligheter i marknaden. Tillväxten drivs främst av ökade investeringar i forskning och utveckling över hela världen. Några av de profilerade aktörerna i studien är Nuance Communications, IBM, Microsoft, NVIDIA, Intel, DeepMind Technologies, Tempus, PathAI, Kareo och Beta Bionics. Maskininlärning inom hälso- och sjukvården innebär tillämpningen av AI-algoritmer och tekniker för att analysera medicinska data, göra förutsägelser och hjälpa till i kliniska beslutsprocesser.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 17 februari

Global rapport om videotjänstmarknaden: Trender och insikter

En uppdaterad rapport om globala trender och insikter för marknaden för videotjänster har erhållits från Orbisresearch.com. Rapporten behandlar viktiga ämnen och faktorer som marknadsöversikt, marknadsdynamik, COVID-19-impaktbedömning, regional och sektoriell analys av den globala marknaden för videotjänster, och effekten av COVID-19 på den globala marknaden för videotjänster. Den analyserar också marknadssegmenteringen och betydelsen av denna globala studie av marknaden för videotjänster. De översta spelarna som nämns i rapporten inkluderar Krisp, Otter.ai, Rev, Chorus.ai, Dialpad, Clara, Fellow, Gong, Avoma, Fireflies, Fathom, Sembly, Notiv, Airgram, Equal Time, tldv, Rewatch, Nyota.

Direktlänk Dela Amore Nigeria fördjupade 16 februari

Idles samarbetar med Chris Martin för videon till deras nya låt ´Grace´

Det brittiska post-punkbandet Idles har anlitat Chris Martin för att hjälpa till att skapa videon till deras nya låt ´Grace´. Videon är i stort sett samma som den Coldplay släppte år 2000 för deras hitlåt ´Yellow´, med Martin som går längs en ödslig strand i regnet. I ´Grace´-videon mimar han dock till Idles låt, något som åstadkommits med hjälp av AI deepfake-teknologi. Martin hjälpte till att träna AI och se till att hans vokala ´framträdande´ i videon såg så verkligt ut som möjligt. ´Grace´ är inställd på att dyka upp på Idles kommande femte album, Tangk, som släpps den 16 februari via Partisan Records.

Direktlänk Dela Rolling Stone fördjupade 16 februari

AI i hälsosektorn förväntas nå $187,57 miljarder till 2030

Artificiell intelligens (AI) har framstått som en transformerande kraft inom hälsosektorn, och marknaden förväntas växa från $14,09 miljarder 2022 till $187,57 miljarder 2030. AI i hälsosektorn omfattar diagnostiska verktyg, personaliserade behandlingsplaner, prediktiv analys och administrativa effektiviteter. AI kan analysera stora datamängder, identifiera mönster och hjälpa medicinska yrkesverksamma att fatta mer informerade beslut. AI bidrar även till kostnadsbesparingar och resursoptimering. Utmaningar inkluderar integritetsproblem, säkerhet och regulatorisk efterlevnad.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 15 februari

Googles AI-assistent Gemini expanderar till fler regioner och eventuellt hörlurar

Google lanserade sin AI-drivna assistent, Gemini-appen, den 8 februari, men rullningen var begränsad till USA och Android-smarttelefoner. Nu utökar teknikjätten stödet för sin senaste AI-produkt på två fronter. Appen kommer att anlända till andra regioner som Asien-Stilla havet, Nordamerika, Latinamerika och Afrika denna vecka. Det finns också rapporter om att den kan utökas till hörlurar. För närvarande, även om en användare har ställt in Gemini-appen som standardassistent i sin telefon, utlöser aktivering av den via ett headset eller hörlurar fortfarande Google Assistent.

Direktlänk Dela Gadgets 360 fördjupade 13 februari

Risker och säkerhetsproblem med skugg-AI i företag

Företag automatiserar dataextraktion och utbyte genom generativ intelligens (Gen AI) baserade chattrobotar som ChatGPT och Bard, vilket medför säkerhetsrisker. Experter tror att känslig data överförs till darknet utan företagens vetskap, särskilt när anställda använder sina egna enheter (BYOD) på IT-företag. Det finns en oro för skugg-AI-trenden där anställda använder generativ AI utan korrekt auktorisation eller övervakning. Skugg-AI kan analysera data för personlig vinst, automatisera arbete oetiskt och kringgå säkerhetsprotokoll. Riskerna är betydande och kan utsätta företag för dataintrång, stöld av immateriella rättigheter och skador på ryktet. Marknadsstorleken för skugg-AI-verktyg beräknas uppgå till cirka 156 miljarder dollar år 2026. Skugg-AI förväntas introducera en blind fläck inom cybersäkerhet. Utan nödvändig IT-expertis kan dessa verktyg oavsiktligt hantera data felaktigt eller bryta mot regelverk. Det finns en ökande acceptans och användning av skugg-AI-verktyg över alla generationer av användare. Framtida konsekvenser av skugg-AI är djupgående och kräver kontinuerlig anpassning och innovation inom cybersäkerhetsstrategier. Proaktiva insatser, som tvärvetenskaplig forskning och utveckling av etiska ramar, är nödvändiga.

Direktlänk Dela The Financial Express fördjupade 13 februari

Marknaden för generativ AI i självkörande fordon förväntas överstiga 20,3 miljarder dollar år 2033

Enligt en rapport från Market.us förväntas marknaden för generativ AI i självkörande fordon öka till över 20,3 miljarder dollar år 2033, från 3,0 miljarder dollar år 2023. Generativ AI, även känd som generative adversarial networks (GANs), har hittat betydande tillämpningar inom självkörande fordon. Tekniken innebär användning av maskininlärningsalgoritmer för att generera ny och realistisk data som kan användas för att träna och testa självkörande system. Marknaden för generativ AI i självkörande fordon är mycket konkurrenskraftig och består av både etablerade aktörer och innovativa startups.

Direktlänk Dela InvestorsObserver fördjupade 12 februari

Artificiell intelligens (AI) är nu en central del av flera världsledande industrier, inklusive hälso- och sjukvård och försvar, med Nordamerika som ledare på den globala marknaden. AI:s integration i design och kreativitet har blivit en katalysator för effektivitet och innovation, där designers nu använder AI-verktyg för att analysera konsumentbeteende, förutse trender och skapa personliga upplevelser. Trots AI:s omfattande användning inom design har dess popularitet väckt etiska frågor i olika aspekter av dess tillämpning. AI revolutionerar designindustrin och introducerar förändringar som omformar kreativa processer och resultat.

We Heart fördjupade 9 februari

AI och data driver framtidens sportupplevelse, säger Steve Bornstein från Genius Sports

Steve Bornstein, president för Genius Sports i Nordamerika, skriver i en kolumn om hur artificiell intelligens (AI) och data driver utvecklingen inom sportindustrin. Han menar att AI är ett verktyg för att öka engagemang och framsteg i alla aspekter av verksamheten. Genius Sports har under det senaste året arbetat med att skapa en sändningsförstärkningspipeline som kombinerar djupgående spårningsdata, datorseende och maskininlärningsförmågor för att automatiskt spåra och förstå vad som händer på planen eller banan. Bornstein tror att denna teknik kommer att förbättra den framtida live spelupplevelsen.

Direktlänk Dela Sportico fördjupade 9 februari

Volkswagen Group lanserar AI Lab för att främja samarbeten med teknikföretag

Volkswagen Group lanserar ett ´AI Lab´ för att förenkla samarbeten med teknikföretag och optimera innovationspotentialen inom AI-sektorn. AI Lab kommer att fungera som ett globalt nätverk med kompetenscenter och inkubator, identifiera nya AI-baserade produktidéer och samarbeta med teknikföretag vid behov. Framtida digitala produkter baserade på AI kommer att spela en viktig roll för Volkswagen, inklusive nya infotainment- och navigationsapplikationer, högpresterande röstigenkänning och djup integration av digitala ekosystem i bilen.

Direktlänk Dela Dagens Infrastruktur fördjupade 9 februari

Volkswagen Group inrättar AI Lab för att främja innovation och samarbeten inom AI-sektorn

Volkswagen Group planerar att inrätta ett AI Lab för att förenkla samarbeten med teknikföretag och utnyttja innovationspotentialen inom AI-sektorn. Labbet kommer att fungera som ett globalt nätverk och inkubator, identifiera nya produktidéer kopplade till AI och samarbeta med teknikföretag när behov uppstår. AI kommer att spela en viktig roll i framtiden för Volkswagen, med nya infotainment- och navigationsapplikationer, högpresterande röstigenkänning och djupintegration av digitala ekosystem i bilar. Volkswagen VD Oliver Blume och Michael Steiner, chef för forskning och utveckling, kommenterade företagets AI-satsningar.

Direktlänk Dela Mynewsdesk fördjupade 9 februari

Automotiv AI-industrin förväntas nå $8,887.6 miljoner år 2025

Enligt en nyligen publicerad rapport från Allied Market Research förväntas den globala marknaden för automotiv artificiell intelligens (AI) nå $8,887.6 miljoner år 2025, från $445.8 miljoner år 2017. Detta motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 45,0% mellan 2018 och 2025. Tillväxten drivs av ökad efterfrågan på autonoma fordon och förbättrad användarupplevelse och bekvämlighetsfunktioner. Dock kan säkerhets- och integritetsproblem begränsa tillväxten. De ledande aktörerna på marknaden inkluderar NVIDIA Corporation, Waymo, Intel Corporation, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Micron Technology, Otto Motors, BMW, Tesla Inc. och Toyota.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 8 februari

Maskininlärningsmarknadens storlek förväntas växa under perioden 2024-2030

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa snabbt mellan 2024 och 2030, enligt en ny forskningsrapport. Rapporten omfattar en grundlig analys av marknaden, inklusive geografisk segmentering, senaste efterfrågan, tillväxttaktanalys med branschintäkter och CAGR-status. Nyckelspelare som profilerats i studien inkluderar IBM, Dell, HPE, Oracle, Google, SAP, SAS Institute, Fair Isaac Corporation (FICO), Baidu, Intel, Amazon Web Services, Microsoft, Yottamine Analytics, H2O.ai, Databricks, BigML, Dataiku och Veritone. Rapporten ger också en översikt över varje tillverkare och de produkter de utvecklat.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 8 februari

Analytikerrekommendationer: Caterpillar, Eli Lilly, Intel, Meta, T-Mobile...

Varje morgon presenteras ett urval av analytikerrekommendationer som täcker Nordamerika och Storbritannien. Listan inkluderar endast företag som har varit föremål för en ändring av åsikt eller prisobjekt, eller av en ny täckning. Informationen kan användas för att belysa rörelser i vissa aktier eller på marknadssentimentet mot ett företag. Det kan uppdateras under sessionen.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 7 februari

Ontra firar miljontals kontrakt med nya AI-integrationer

Ontra, ledaren inom AI-driven kontraktsautomation och intelligens, firade nyligen sin milstolpe genom att ha bearbetat över en miljon kontrakt för sina kunder. Samtidigt tillkännagav företaget nya GPT-4 förbättringar till sin Contract Automation-plattform. Sedan lanseringen 2014 har Ontras Contract Automation-plattform hjälpt över tusen globala privata marknadsföretag att förhandla rutinkontrakt inom en rad olika privata kapitalinvesteringsstrategier. Plattformen strömlinjeformar processer för olika typer av M&A och privata affärsdokument och fortsätter att expandera.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 7 februari

Volkswagen startar AI-inkubator och söker samarbeten

Volkswagen-koncernen lanserar en AI-inkubator, AI Lab, för att göra sina fordon smartare. Företaget är öppet för externa samarbeten och söker partners i Europa, Nordamerika och Kina. AI Lab kommer att fokusera på att införliva mer AI i VW:s framtida fordon för infotainment, navigation, röstgränssnitt och andra tjänster. Syftet är att förbättra produktupplevelsen. AI Lab kommer att utveckla produktidéer, digitala prototyper och överföra dem till koncernens varumärken för implementering.

Direktlänk Dela Elektroniktidningen fördjupade 6 februari

AI-modell utvecklad för att minska globala ammoniakutsläpp från jordbruket

Ett internationellt forskarteam ledd av Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) har utvecklat en artificiell intelligens (AI) modell för att minska globala ammoniak (NH3) utsläpp från jordbruket. Studien visar att globala NH3-utsläpp från åkermark är lägre än tidigare uppskattat och att optimering av gödselhanteringen kan minska utsläppen med cirka 38%. Forskningen ger viktiga insikter för att uppnå FN:s hållbarhetsmål relaterade till fattigdomsbekämpning, livsmedelssäkerhet och hållbart jordbruk. AI-modellen kan skapa anpassade gödselhanteringsplaner för olika regioner.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 5 februari

Global AI-marknad förväntas öka till 460,89 miljarder dollar 2028

En rapport från ResearchAndMarkets.com visar att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) förväntas öka från 150,3 miljarder dollar 2023 till 460,89 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 25,12%. Denna tillväxt drivs av framsteg inom autonoma AI-teknologier och deras ökande användning inom olika branscher. Trots denna starka tillväxt står AI-marknaden inför utmaningar i form av datainskränkningar, vilket påverkar utvecklingen och tillämpningen av AI-lösningar. Rapporten inkluderar även en detaljerad analys av marknaden, inklusive segmentering och konkurrensanalys.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 2 februari

JPMorgan pekar ut Amazon och Alphabet som toppval 2024

S&P 500 steg med 24% förra året, drivet av starkare än väntad ekonomisk expansion och entusiasm kring artificiell intelligens. En analytiker på JPMorgan Chase tror att dessa faktorer kommer att driva vissa aktier högre i år. Investerare kommer troligen att fokusera på solid tillväxt, bevisad lönsamhet och rimliga värderingar, givet risken för recession. JPMorgan valde Amazon och Alphabet som toppval för 2024. Investeringsbanken står bakom dessa rekommendationer. Den hade nästan $40 miljarder investerade mellan Amazon och Alphabet i september, vilket representerar 4,4% av dess portfölj.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 1 februari

Volkswagen grundar AI-laboratorium för framtida produktidéer

Volkswagen har meddelat att de har grundat ett nytt ´AI-laboratorium´ som ska fungera som ett globalt kompetenscenter och inkubator för nya produktidéer. Det tyska företaget är i ´utforskande samtal´ med flera internationella teknikföretag om att utveckla digitala prototyper för AI-produkter och funktioner, inklusive effektiv röstigenkänning, tjänster som känner igen användarens digitala miljö, förbättrade service rutiner och AI-optimerad batteriladdning. Företaget är öppet för samarbete med tekniksektorn i Europa, Nordamerika och Kina.

Direktlänk Dela Computer Sweden fördjupade 1 februari

Volkswagen har etablerat en specialiserad affärsenhet och företag, kallad ´AI Lab´. Det kommer att fungera som ett globalt kompetenscenter och inkubator för att identifiera nya produktidéer för Volkswagen Group och koordinera dem internt inom gruppen. Volkswagen Group kommer att samarbeta med tekniksektorn i Europa, Kina och Nordamerika för att maximera innovationspotentialen och hastigheten inom AI-sektorn. Målet är att snabbt utveckla digitala prototyper och överföra dem till VW Group-märken för implementering. Volkswagen siktar på att ta AI-produkter till fordon och fordonsmiljö.

Just Auto fördjupade 31 januari

Volkswagen i samtal med teknikföretag om AI-prototyper

Volkswagen är i samtal med internationella teknikföretag om samarbete för att skapa nya digitala prototyper för produkter och funktioner med användning av artificiell intelligens (AI), meddelade biltillverkaren på onsdag. Företaget har grundat ett nytt ´AI-labb´ för att generera nya produktidéer, inklusive möjliga samarbeten med företag inom tekniksektorn över hela Kina, Nordamerika och Europa. Målet är att generera tidiga prototyper inom områden som AI-optimerade laddningscykler, prediktiva underhållstjänster och röstigenkänning.

Direktlänk Dela Channel NewsAsia fördjupade 31 januari

Varför stora språkmodeller inte är rätt verktyg för de flesta affärsapplikationer

Stora språkmodeller (LLM) är fantastiska verktyg för att generera text och brainstorma idéer, men de är inte allsidiga verktyg. LLMs är utformade för ord, inte siffror, och de är inte lämpliga för att förutsäga uppgifter som involverar numeriska data. Traditionella maskininlärningsmetoder är mer effektiva och lättare att optimera än LLMs. Pecan har introducerat en banbrytande metod för att använda dessa verktyg tillsammans, kallad Predictive GenAI. Denna metod kombinerar styrkorna hos LLMs med Pecans automatiserade maskininlärningsplattform.

Direktlänk Dela KDnuggets fördjupade 30 januari

Australiensiska och nyzeeländska radiologer ser potentialen med AI

Det kungliga australiensiska och nyzeeländska kollegiet för radiologer (RANZCR) har gått samman med internationella partners för att beskriva hur artificiell intelligens har potential att revolutionera radiologi. RANZCR har samarbetat med fyra andra internationella radiologiska organisationer från Europa och Nordamerika för att producera en gemensam vägledande uttalande för dem som planerar att säkert utveckla, köpa, implementera och övervaka artificiell intelligens i sina verksamheter. Uttalandet beskriver den potentiella kraften av AI i patientbehandling och vad radiologiska leverantörer bör överväga när de planerar att integrera verktyget i sitt arbete.

Direktlänk Dela New Zealand Doctor fördjupade 30 januari

Ny rapport analyserar trender och tillväxt inom marknaden för AI och maskininlärning inom mikroskopi

Mr Accuracy Reports har publicerat en ny statistisk rapport med titeln ´AI och maskininlärning inom mikroskopi-marknaden´, som ger en kort strategi om de pågående trenderna samt förutsägelser om kommande trender. Dessa trender analyseras och studeras från olika sektorer som AI och maskininlärning inom mikroskopi baserat på domän, branscher och kunder. Rapporten sammanfattar olika marknadsperspektiv som politiska, kulturella och ekonomiska. Nyckelspelare som påverkar marknaden för AI och maskininlärning inom mikroskopi inkluderar Microchip Technology, Orolia, AOSense, TOPTICA Photonics, Bruker, M Squared Lasers, Muquans, Qnami, JEOL, VREMYA-CH, Hamamatsu Photonics, CIQTEK, CETC, Spaceon Electronics och CAS Cold Atom.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 29 januari

Amazon utvald som toppval av Wall Street-analytiker för 2024

Flera Wall Street-analytiker har valt Amazon som ett toppval för 2024, inklusive Thomas Champion på Piper Sandler, Doug Anmuth på JPMorgan Chase och Scott Devitt på Wedbush Securities. Anledningen till optimismen kan sammanfattas i tre punkter: förbättrad lönsamhet inom detaljhandeln, starkt momentum inom digital annonsering och en potentiell återacceleration av intäkterna för molntjänster som drivs av efterfrågan på artificiell intelligens (AI). Amazon rapporterade uppmuntrande finansiella resultat för tredje kvartalet med en ökning av intäkterna med 13% till 143,1 miljarder dollar på stark tillväxt inom annonseringstjänster.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 29 januari

AI i operationsrummet upplever exceptionell tillväxt, förutspås nå $0,57 miljarder 2023

Rapporten ´Global Artificial Intelligence (AI) i operationssalen Market Report 2023´ har lagts till på ResearchAndMarkets.com´s erbjudande. Den globala marknaden för AI i operationsrummet upplever en exceptionell expansion, med prognoser som förutsäger en tillväxt från $0,45 miljarder 2022 till imponerande $0,57 miljarder 2023, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 26,3%. Denna uppåtgående trend drivs främst av ökningen av dödliga kroniska sjukdomar som kräver avancerade medicinska ingrepp. Analytiker förutser att marknaden kan skjuta i höjden till en värdering på $1,55 miljarder år 2027, med en CAGR på 28,1%. Nordamerika är den största marknaden för AI i operationsrummen, samtidigt som Asien och Stillahavsregionerna är inställda på snabb tillväxt, drivet av tekniska framsteg och ökande hälsoinvesteringar. Företag som nämns i rapporten inkluderar Medtronic Plc, Siemens Healthineers Ltd., Stryker Corporation, Zimmer Biomet Holdings Inc., Olympus Corporation, Intuitive Surgical Inc., Merative L.P., Vicarious Surgical Inc., Augmedics Ltd., NovaSignal Corp., Caresyntax Inc., Quibim S.L., Corindus Vascular Robotics Inc., Lunit Inc., Nano-X Imaging Ltd., Viz.ai Inc., Subtle Medical Inc., Caption Health Inc., Inovus Medical, Asensus Surgical Inc., Activ Surgical Inc., CureMetrix Inc., Orpheus Medical Ltd., MaxQ AI Ltd., Perimeter Medical Imaging AI Inc., RadLogics Inc., Riverain Technologies LLC, Therapixel SA, Proximie Limited, Gauss Surgical Inc.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 29 januari

APAC-företag förväntas nästan tredubbla investeringar i generativ AI till 3,4 miljarder dollar 2024

Företag i Asien och Stilla havsområdet (APAC) förväntas nästan tredubbla sina investeringar i generativ AI (GenAI) till 3,4 miljarder dollar 2024, enligt en rapport från Infosys Research. Trots att investeringarna ligger efter Nordamerika är APAC:s antagande, effektivitet och tillväxt bland de högsta globalt. Kina leder regionen med en förväntad investeringstillväxt på över 160 procent till 2,1 miljarder dollar. Australien och Nya Zeeland följer nära efter. De största hindren för antagandet i APAC är försiktighet kring ansvarsfull AI, oro för inverkan på ryktet och anställdas beredskap.

Direktlänk Dela Business Standard fördjupade 27 januari

Google och Danfoss ingår strategiskt partnerskap för energieffektivitet och AI

Google och det danska multinationella företaget Danfoss ingår ett strategiskt partnerskap inriktat på artificiell intelligens (AI) och energieffektivitet. Syftet är att implementera hållbara kylsystem för Googles datacenter och att utforma system som återanvänder överskottsvärme. Google kommer också att hjälpa Danfoss genom att använda sin Cloud Gen AI för att optimera kundupplevelsen, effektivisera interna arbetsprocesser och förbättra produktiviteten i hela Danfoss. Båda företagen var bland grundarna av Net Zero Innovation Hub tillsammans med Schneider Electric och Microsoft.

Direktlänk Dela Energy Digital fördjupade 26 januari

Start-up företaget Kili Technology lanserar AI-verktyget davinci för patentutkast

Kili Technology Inc., ett framgångsrikt startup-företag, har officiellt lanserat davinci, ett nytt AI-verktyg som utarbetar patent och svar på kontorsåtgärder på en bråkdel av den tid som manuella metoder kräver. Verktyget tillåter IP-advokatbyråer att leverera bättre patent och svar på kontorsåtgärder dramatiskt och mer effektivt med lägre operativ risk. Tidiga användare av davinci, en handplockad grupp av de 100 bästa IP-advokatbyråerna i Nordamerika och Europa, har rapporterat stora tidsbesparingar på upp till 50% med dess hjälp.

Direktlänk Dela Business Wire fördjupade 25 januari

Ny marknadsstudie publicerad om AIGC inom mediefältet

En nyligen publicerad marknadsstudie om AIGC inom mediefältet ger en översikt över nuvarande marknadsdynamik samt förutsägelser för hur marknaden kommer se ut 2028. Studien delar upp marknaden baserat på intäkter och volym (där det är tillämpligt) samt prisutveckling för att uppskatta storlek och trender. Några av de företag som täcks av studien inkluderar OpenAI, Google, Copy AI, Stability.AI, Jasper AI, Notion AI, Stable AI, Midjourney, Langboat, Microsoft, Amazon och IBM.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 25 januari

AI i HR Global Market Report 2024: Marknadsstorlek förväntas växa till $11,63 miljarder

Enligt The Business Research Companys rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom HR förväntas marknadsstorleken öka snabbt de kommande åren. Den förväntas växa till $11,63 miljarder år 2028 med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,1%. Tillväxten beror på den ökande efterfrågan på automatisering inom HR-verksamhet. Nordamerika förväntas ha den största marknadsandelen för AI inom HR. Stora aktörer på marknaden inkluderar IBM Corporation, Oracle Corporation, SAP SE, Automatic Data Processing Inc., Workday Inc., Infor, Ceridian HCM Inc., Cegid Group.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 24 januari

Winston & Strawn LLP lanserar AI Strategy Group

Winston & Strawn LLP meddelar lanseringen av sin Artificial Intelligence (AI) Strategy Group. Gruppen kommer att ansvara för att koordinera hela spektrumet av transaktions-, tvist-, reglerings- och rådgivningstjänster över branscher när det gäller antagande och reglering av artificiell intelligens, med särskilt fokus på generativ AI. Gruppen består av advokater och teknologer med erfarenhet av både tillämpningen av AI i tillhandahållandet av juridiska tjänster och rådgivning till kunder om dess användning. Gruppen kommer också aktivt att utvärdera AI-teknik för juridiska specifika användningsfall.

Direktlänk Dela Business Wire fördjupade 24 januari

Yellow.ai och Infobip ingår strategiskt partnerskap för att förbättra AI-drivet kundstöd

Yellow.ai har meddelat ett strategiskt partnerskap med globala molnkommunikationsplattformen Infobip för att möjliggöra AI-drivet kundstöd och förbättra kundupplevelser. Samarbetet syftar till att etablera en stark global synergi genom att utnyttja kombinerade förmågor inom röstautomation, CPaaS och generativ AI-lösningar, med avsikt att expandera marknadsnärvaron över Nordamerika, Europa, Indien, Mellanöstern och Asien-Stilla havet. Genom att integrera kompetenser kommer Yellow.ai och Infobip att bygga en helhetslösning för röst för att möta den ökande efterfrågan på humaniserade och personliga röstkonversationer.

Direktlänk Dela Express Computer fördjupade 24 januari

AI förändrar energisektorn trots utmaningar

Artificiell intelligens (AI) blir allt vanligare inom energisektorn, och dess potentiella betydelse granskas mer än någonsin. AI-teknik börjar förändra energibranschen i Nordamerika och bortom genom att möjliggöra effektiva beslutsprocesser och insikter i realtid om tillgångarnas prestanda. Stora oljebolag som ExxonMobil och Chevron använder AI-drivna sensorer för att spåra sin borrutrustning i realtid och förutse möjliga problem innan de uppstår. Det finns dock utmaningar med att implementera AI, inklusive brist på kvalificerad arbetskraft, höga kostnader och motstånd från traditionella aktörer. Trots dessa hinder kan fördelarna med AI, såsom ökad effektivitet och produktivitet, överväga de initiala kostnaderna och leda till kostnadsbesparingar för företagen på lång sikt.

Direktlänk Dela Energynow.ca fördjupade 24 januari

Global MLaaS-marknad beräknas uppgå till 38 063,0 miljoner dollar år 2027

Coherent Market Insights har nyligen släppt en omfattande forskningsrapport om den globala marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS) 2024-2031. Rapporten inkluderar historiska data, aktuella marknadstrender, framtida produktlandskap, kommande teknologier, tekniska innovationer, marknadsföringstaktiker, framväxande möjligheter och framsteg inom den relevanta industrin. Enligt analysen beräknas den globala MLaaS-marknaden uppgå till 38 063,0 miljoner dollar år 2027. Nyckelspelare på marknaden inkluderar H2O.ai, Google Inc., Predictron Labs Ltd, IBM Corporation, Ersatz Labs Inc., Microsoft Corporation, Yottamine Analytics, Amazon Web Services Inc., FICO och BigML Inc.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 24 januari

Globala processminingsmarknaden förväntas växa från 1,8 miljarder dollar till 12,1 miljarder dollar fram till 2028

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för processmining att växa från 1,8 miljarder dollar 2023 till 12,1 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 45,6 %. Tillväxten drivs av komplexiteten i operationella arbetsflöden, digitala framsteg och ökande efterfrågan på ökad processöppenhet och styrning. Tjänstesektorn förväntas växa snabbast, medan ERP-system kommer att dominera marknaden. Nordamerika förväntas ha högst tillväxttakt, medan Europa kommer att ha störst marknadsandel.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 23 januari

AI inom transport och logistik växer snabbt

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom transport och logistik växer snabbt, främst på grund av det ökande behovet av effektiva och kostnadseffektiva transportlösningar. Marknadens storlek förväntas öka från 2,8 miljarder dollar 2022 till 15,2 miljarder dollar 2030, vilket motsvarar en genomsnittlig årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,4% under prognosperioden 2023-2030. Programvarusegmentet dominerade marknaden 2022, medan hårdvarusegmentet växer snabbast. Nordamerika leder marknaden, men Asien-Stillahavsregionen växer snabbast.

Direktlänk Dela Headlines of Today Media fördjupade 22 januari

Dynamisk tillväxt på marknaden för maskininlärning inom halvledartillverkning

Marknaden för maskininlärning inom halvledartillverkning visar en dynamisk landskap formad av flera inflytelserika faktorer. Nyckeldrivare för marknadstillväxt inkluderar tekniska framsteg, förändrade konsumentpreferenser och ökad efterfrågan på innovativa lösningar. Trots utmaningar som regleringshinder, ekonomiska osäkerheter och konkurrenstryck kan marknadsaktörer utnyttja outnyttjade möjligheter och stärka sina positioner inom marknaden för maskininlärning inom halvledartillverkning. Marknaden har en global närvaro, med dess fotavtryck som sträcker sig över olika geografiska regioner.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 21 januari

Marknaden för rekommendationsalgoritmer för maskininlärning förväntas växa kraftigt

Marknaden för rekommendationsalgoritmer för maskininlärning är inställd för betydande tillväxt de kommande åren, drivet av flera nyckelstrategier och faktorer. Marknadsaktörer fokuserar alltmer på produktinnovation och utveckling för att möta utvecklande konsumentkrav och preferenser. Expansion till tillväxtmarknader och strategiska partnerskap eller samarbeten är också centrala strategier för marknadstillväxt. Dessutom spelar investeringar i forskning och utveckling för att förbättra tekniska framsteg och förbättra produktkvaliteten en avgörande roll. Framtiden för marknaden ser lovande ut på grund av ökad digitalisering och integration av avancerade teknologier.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 21 januari

Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden ser betydande tillväxt

Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden har sett betydande tillväxt och utveckling på senare år, och utökar sitt område över olika sektorer. Med en stark marknadsandel har denna industri sett en ökning i efterfrågan tack vare tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden är mycket konkurrenskraftig med många spelare, från etablerade företag till smidiga startups, som kämpar om marknadsdominans genom innovation, kvalitet och kundcentrerade tillvägagångssätt. Partnerskap, fusioner och förvärv formar också landskapet, påverkar marknadsdynamiken och ändrar den konkurrenskraftiga balansen.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 21 januari

Maskininlärningsramverksmarknaden upplever betydande tillväxt

Maskininlärningsramverksmarknaden upplever en betydande tillväxt, drivet av faktorer som förändrade konsumentpreferenser, tekniska framsteg och skiftande regulatoriska landskap. Marknadsaktörer anpassar strategiskt sina erbjudanden för att möta konsumenternas föränderliga behov, vilket främjar en konkurrenskraftig miljö som är mogen för innovation och expansion. Konkurrenslandskapet på maskininlärningsramverksmarknaden präglas av en mångfald av aktörer som tävlar om marknadsandelar. Nyckelindustriledare, samt framväxande uppstartsföretag, deltar aktivt i strategiska initiativ som fusioner, förvärv och samarbeten för att stärka sin position. Marknaden upplever intensiv konkurrens driven av faktorer som produktdifferentiering, prissättningsstrategier och betoning på forskning och utveckling för banbrytande innovationer.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 21 januari

Ökande efterfrågan på hårdvara för AI driver marknadsförändringar

Marknaden för hårdvara för AI (Artificiell Intelligens) har sett betydande förändringar på senare år, främst drivna av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. En framträdande trend är den ökande efterfrågan på innovativa lösningar som effektiviserar processer. Detta har lett till en ökning av utvecklingen av spjutspetsteknologier och mjukvaruapplikationer skräddarsydda specifikt för denna marknadssegment. Dessutom finns det en växande betoning på hållbarhet, vilket driver företag att anta miljövänliga metoder och erbjuda produkter som är i linje med miljömedvetenhet.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 20 januari

Stor förändring kan komma för AI inom försörjningskedjan

En ny forskningspublikation från Advance Market Analytics visar att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom försörjningskedjan kan se en stor förändring. Tillväxten drivs främst av ökade utgifter för forskning och utveckling över hela världen. Nyckelspelare inkluderar Deutsche Post AG (DHL Group), Alphabet Inc. (Google), SUPPLY DYNAMICS, Coupa Software Inc., LeanDNA, Element AI Inc., Verusen, ClearMetal, Blue Yonder Group, Inc., Manhattan Associates och E2open, LLC. AI inom försörjningskedjan hänvisar till tillämpningen av avancerade tekniker, inklusive maskininlärning, dataanalys och automation, för att optimera och omvandla olika aspekter av processen för försörjningskedjehantering.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 januari

Rick G. Rosner: En av världens högsta IQ-nivåer

Rick G. Rosner, som kan ha en av de högsta mätta IQ-nivåerna i världen, har vunnit åtta Writers Guild Awards och Emmy-nomineringar och utnämndes till 2013 North American Genius of the Year av The World Genius Directory. Han har skrivit för flera TV-program och arbetat som dörrvakt, naken konstmodell, rullskridsko-kypare och strippa. Han har även varit med i en reklamfilm för Domino´s Pizza där han kallades för ´världens smartaste man´. Rosner bor för närvarande i Los Angeles, Kalifornien, med sin fru, hund och guldfisk.

Direktlänk Dela The Good Men Project fördjupade 20 januari

Analytikerrekommendationer: AMD, Coinbase, Roblox, Take-Two, Taylor Wimpey

Varje morgon presenteras ett urval av analytikerrekommendationer som täcker Nordamerika och Storbritannien. Listan inkluderar endast företag som har varit föremål för en ändring av åsikt eller prisprognos, eller ny täckning. Informationen kan användas för att belysa rörelser i vissa aktier eller marknadssentiment gentemot ett företag.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 19 januari

Företag använder AI-modeller trots risker för hallucinationer och bias

Enligt en rapport från Aporia uppger 89% av ingenjörerna i företag som använder LLMs och generativa AI-modeller att deras modeller visar tecken på hallucinationer, som sträcker sig från faktiska fel till innehåll som är partiskt och till och med farligt. Trots utmaningar som att identifiera partisk data och brist på förståelse för konsekvenserna av bias, prioriterar 83% av respondenterna övervakning av AI-bias i projekt. Rapporten baseras på en undersökning av 1 000 ML-professionella baserade i Nordamerika och Storbritannien som arbetar på företag med 500-7 000 anställda.

Direktlänk Dela Martech.org fördjupade 18 januari

Mellanöstern leder vägen inom AI och GenAI enligt BCG-studie

Företag i Mellanöstern ligger före på flera områden när det gäller AI och GenAI, enligt en studie från Boston Consulting Group (BCG). Mellanöstern leder vägen när det gäller att planera investeringar i AI 2024, samt att utbilda personal i GenAI. 85% av företagsledarna i Mellanöstern rapporterade att de skulle investera mer i teknik 2024 och 93% investerar mer i AI/GenAI specifikt. Regionen är före det globala genomsnittet och andra regioner, inklusive Europa och Nordamerika. När det gäller att utbilda arbetare i GenAI-verktyg ligger Mellanöstern också före det globala genomsnittet.

Direktlänk Dela Consultancy Middle East fördjupade 18 januari

Maskininlärning revolutionerar läkemedelsindustrin med förväntad tillväxt på 37,9% 2024-2030

Maskininlärning i läkemedelsindustrin upplever betydande tillväxt då läkemedelsföretag anammar maskininlärningsapplikationer för att effektivisera läkemedelsupptäckt, kliniska prövningar och dataanalys. Maskininlärning gör det möjligt att analysera stora datamängder, identifiera mönster och insikter som kan påskynda forsknings- och utvecklingsprocesser. Marknadstillväxten drivs av den ökande komplexiteten i läkemedelsforskning, behovet av personlig medicin och önskan att snabba upp läkemedelsutvecklingens tidslinjer. Den globala maskininlärningsmarknaden inom läkemedelsindustrin förväntas växa med en CAGR på 37,9% under perioden 2024-2030.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 januari

Sherweb erbjuder nu Microsoft Copilot för MSPs på sin marknadsplats

Sherweb, en prisbelönad ledare inom molnmarknaden, meddelade idag att Microsoft Copilot är tillgängligt för Managed Service Providers (MSPs) i Sherwebs marknadsplats. Detta följer Microsofts tillkännagivande den 15 januari om lanseringen av Copilot för Cloud Solution Providers. Sherweb har en nästan 20-årig historia med Microsoft och har utvecklats till att bli en nyckelpartner till Microsoft i Nordamerika. Sherweb är entusiastiska över att gå in i nästa fas av detta långvariga partnerskap genom att erbjuda Copilot till MSPs och deras kunder.

Direktlänk Dela Business Wire fördjupade 17 januari

GrowthSchool siktar på global expansion efter stark tillväxt

Uppgraderingsplattformen GrowthSchool, som drivs av generativ AI, hävdar att den har uppnått en årlig tillväxt på 400 procent sedan starten 2021, med en toppmånadsintäkt på 5 krores rupier. Plattformen, som är två år gammal, har rapporterat att den har stärkt över 1 miljon studenter och siktar på att nå 2,5 miljoner år 2024. GrowthSchools nuvarande teamstyrka är 150, vilket har ökat med 3X år för år. Företaget genererar redan 10 procent av sina intäkter från studenter utanför Indien. Det siktar på att formellt gå in på globala marknader, riktade mot Nordamerika, Sydostasien och Mellanöstern 2024. GrowthSchool har också fått betydande intresse från sina befintliga investerare för den kommande Series A-rundan.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 17 januari

Microsoft gör stora AI-satsningar 2024, introducerar AI-knapp på tangentbord

Microsoft har meddelat den största förändringen av sin tangentbordsdesign på nästan 30 år, med en knapp som ger människor direkt tillgång till sitt AI-verktyg Copilot på nya Windows 11-datorer. Microsoft har investerat $13 miljarder i OpenAI, skaparen av ChatGPT och den stora språkmodellen som driver Copilot-tjänsten. Microsofts mål är att göra generativ AI till en del av vardagen. Företaget har även meddelat nya prenumerationstjänster för Copilot. På CES presenterade företag som Volkswagen, Intel, McDonald´s, L´Oreal och LG AI-märkta produkter och tjänster. Volkswagen meddelade att de lägger till generativ AI-teknik, inklusive ChatGPT, till vissa av sina bilmodeller i Nordamerika och Europa.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 17 januari

Actifai blir NCTC:s första AI-partner för att förbättra försäljning och marknadsföring

Actifai blir National Content and Technology Cooperative (NCTC) första partner inom artificiell intelligens och kommer omedelbart att möjliggöra för medlemsföretag att leverera mer effektiva försäljnings- och marknadsföringsresultat genom sina e-handels- och callcenterprogramvaruprodukter. Partnerskapet möjliggör för medlemmar att snabbt implementera Actifai´s AI-drivna mjukvarulösningar för att öka försäljningseffektiviteten och påskynda konsumenternas anpassning av höghastighetsbredband och relaterade tjänster. Actifai´s AI informeras av en ständigt växande databas med nästan 2 miljoner kundengagemang inom bredbandsindustrin.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 17 januari

Använd SNES-prompter för att skapa fantastisk konst på mitten av resan

Josh har hittat ett fantastiskt prompt som han vill visa upp: ´SNES skärmdump av filmen [film/show/ titel]´. SNES, eller Super Nintendo Entertainment System, är en 16-bitars hemvideospelkonsol utvecklad av Nintendo. Den släpptes 1990 i Japan och Sydkorea, 1991 i Nordamerika, 1992 i Europa och Australasien, och 1993 i Sydamerika. SNES introducerade avancerade grafik- och ljudfunktioner jämfört med andra system vid den tiden. Systemet är ihågkommet för några av de mest ikoniska spelen i videospels historia, inklusive titlar som ´Super Mario World´, ´The Legend of Zelda: A Link to the Past´, ´Super Metroid´, ´Final Fantasy VI´, och ´Chrono Trigger´. SNES var mycket framgångsrikt, och konkurrerade främst mot Segas Genesis-konsol på 90-talet.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 17 januari

Global studie om Robothundar med Artificiell Intelligens Marknad 2024

En global studie om marknaden för robothundar med artificiell intelligens har lanserats. Studien ger intressenter en omfattande inblick i marknadslandskapet och fungerar som en guide för dem. Rapporten är baserad på en robust forskningsmetodik som säkerställer tillförlitligheten och precisionen av den presenterade informationen. Marknadssegment, applikationer och nyckelspelare undersöks noggrant, vilket ger en helhetsbild. Rapporten granskar också kvalitativa aspekter som marknadstrender, utmaningar och möjligheter.

Direktlänk Dela Amore Nigeria fördjupade 16 januari

Generativ AI förväntas öka produktiviteten och vinsterna, säger VD:ar i PwC-studie

Enligt en ny studie av konsultföretaget PwC förväntar sig 68% av de amerikanska VD:arna att generativ AI kommer att öka mängden arbete som anställda kan utföra under de närmaste 12 månaderna. Globalt sätter 64% av VD:arna samma förväntningar på AI. Ungefär hälften av de amerikanska VD:arna förväntar sig att tekniken kommer att hjälpa dem att bli mer produktiva i sitt eget arbete. PwC tillägger att 2024 formar sig till att bli året för ´företagsmodellens återuppfinning´. AI kan bidra med upp till $15,7 biljoner till den globala ekonomin 2030, mer än det nuvarande utflödet av Kina och Indien tillsammans.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 16 januari

MLOps-marknaden förväntas växa till $34,4 miljarder år 2030

MLOps-marknaden, som står för Machine Learning Operations, växer snabbt och förväntas nå $34,4 miljarder år 2030, en ökning från $3,31 miljarder 2023. Detta motsvarar en årlig tillväxttakt på 39,7%. MLOps innebär en förändring i hur maskininlärningsmodeller implementeras och underhålls på ett pålitligt och effektivt sätt. Marknaden bedöms genom både primär och sekundär forskning, inklusive undersökningar, intervjuer och data från publicerade källor. Rapporten analyserar olika aspekter som regionala dynamiker, intäktstrender, finansiell ställning, produktportföljer och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 15 januari

Forskningsrapport om Edge Computing och Machine Learning-marknaden ger översikt och spårar senaste utvecklingar

Forskningsrapporten om Edge Computing och Machine Learning-marknaden tillhandahåller all information relaterad till branschen. Det ger en översikt över marknaden, inklusive dess definition, tillämpningar, utvecklingar och produktionsteknik. Rapporten spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden. Den ger data om hinder vid etablering av företag och vägleder för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Rapporten kastar ljus på de största marknadsaktörerna som blomstrar på marknaden; det spårar deras affärsstrategier, ekonomiska status och kommande produkter. Baserat på nuvarande marknadsutveckling inkluderar rapporten en analys av hur aktiviteter som fusioner formar marknadens framtid.

Direktlänk Dela Futureofmediaevents.com fördjupade 14 januari

Ny marknadsanalysrapport släppt för maskininlärnings- och AI-marknaden

En ny marknadsanalysrapport som fokuserar på maskininlärnings- och AI-marknaden har släppts av Stats N Data. Rapporten ger en detaljerad utforskning av den globala maskininlärnings- och AI-marknaden och dess undersegment, med inkomstprognoser och strategiska insikter som kan driva affärsframgång i tjänsteindustrin under de kommande åren. Några av de stora företagen som påverkar denna marknad inkluderar AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple, Luminoso och Qualcomm.

Direktlänk Dela Futureofmediaevents.com fördjupade 13 januari

BCG förutser att 2024 blir året då AI skapar affärsverkan

BCG tror att 2024 kommer att vara året då den kreativa LA omvandlas till affärsverkan. Globala företag förbereder sig redan för specifika regler för framväxande artificiell intelligens (AI), enligt en studie av Boston Consulting Group (BCG). När man analyserar företag som planerar att investera mer än 50 miljoner dollar i AI eller generativ AI under de närmaste tolv månaderna, stiger denna procent till 72%, enligt ´BCG AI Radar 2024´. Europaparlamentariker och Europeiska rådet nådde en preliminär överenskommelse om denna AI-reglering för ungefär en månad sedan. BCG:s VD, Christoph Schweizer, förklarade att en majoritet av cheferna (89%) sätter LA och generativ LA som topprioriteringar för 2024. Dock finns det hinder för denna digitaliseringsprocess och införandet av allt smartare algoritmer.

Direktlänk Dela Outdoor Enthusiast Magazine fördjupade 13 januari

Maskininlärning i detaljhandelsmarknaden 2023-2030: en rapport av Marketintelx

Marketintelx har nyligen publicerat en rapport med titeln ´Maskininlärning i detaljhandelsmarknaden 2023´ som ger en högkvalitativ och koncis översikt över marknaden. Rapporten inkluderar information om global marknadsstorlek, regional och landsnivå marknadsstorlek, marknadssegmentering, marknadsandel, konkurrenslandskap, försäljningsanalys och globala aktörer inom Maskininlärning i detaljhandelsmarknaden. Rapporten analyserar nuvarande tillstånd i branschen, historisk prestanda och framtida omfattning av branschen under perioden 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Futureofmediaevents.com fördjupade 12 januari

Microsoft testar USB4 Version 2.0-stöd i Windows 11

Microsoft testar för närvarande stöd för USB4 Version 2.0-specifikationen i Windows 11. Denna uppdatering kommer att möjliggöra överföringshastigheter på upp till 80 Gbps över USB Type-C-kablar. USB 80Gbps-stöd kommer initialt att vara tillgängligt på utvalda enheter som drivs av Intel Core 14th Gen HX-seriens mobila processorer. Enheter som den nya Razer Blade 18 kommer att ha förmånen att uppleva denna funktion. Dessutom experimenterar Microsoft med en ny funktion som kallas Windows Copilot.

Direktlänk Dela World Report Now fördjupade 11 januari

Omfattande marknadsanalysrapport avslöjad för Maskininlärningsoperationer (MLOps) marknaden

En omfattande marknadsanalysrapport om Maskininlärningsoperationer (MLOps) marknaden har presenterats av Stats N Data. Rapporten ger värdefulla insikter och intelligens för både branschveteraner och nykomlingar. Den ger inte bara inkomstprognoser för MLOps-marknaden och dess undersegment, utan utrustar också intressenter med en djup förståelse för den konkurrenskraftiga landskapet. Flera stora företag som påverkar denna marknad inkluderar IBM, DataRobot, SAS, Microsoft, Amazon, Google, Dataiku, Databricks, HPE, Lguazio, ClearML, Modzy, Comet, Cloudera, Paperpace och Valohai.

Direktlänk Dela Futureofmediaevents.com fördjupade 11 januari

Volkswagen integrerar röstassistenten ChatGPT i sina bilar

Volkswagen har meddelat att de kommer att integrera röstassistenten ChatGPT i sina bilar, vilket kommer att omdefiniera körupplevelsen. Detta tillkännagavs på CES-elektronikmässan i Las Vegas och funktionen förväntas rullas ut i mitten av året. Samarbetet med Cerence har resulterat i en röstassistent som går bortom traditionella kommandon. Systemet möjliggör dynamiska dialoger med fordon och kan känna igen och svara på en mängd olika användarförfrågningar. Volkswagen blir den första volymtillverkaren att göra ChatGPT till en standardfunktion i sina kompakta segmentbilar.

Direktlänk Dela Chennai Print fördjupade 10 januari

Volkswagen integrerar ChatGPT i sina bilar

Volkswagen har meddelat att de kommer att integrera röstassistenten ChatGPT i sina bilar för att föra dialog med förare. Funktionen presenterades först på CES elektronikmässan i Las Vegas, Nevada, och kommer att vara tillgänglig för kunder i Nordamerika och Europa från början av andra kvartalet i år. Volkswagen och Cerence, som samarbetade om tekniken, säger att förare kommer att kunna be ChatGPT om funktioner som att höja kabinets temperatur när det hör frasen ´Jag fryser´, och visa förare specifika restauranger vid förfrågningar om specifika matvaror.

Direktlänk Dela Collision Repair Magazine fördjupade 9 januari

Volkswagen att integrera AI ChatGPT i vissa modeller

Artificiell intelligens (AI), specifikt ChatGPT, kommer att integreras i vissa Volkswagen-bilar. Volkswagen meddelade idag att AI kommer att integreras i vissa av märkets modeller, med start under andra kvartalet i år. Volkswagen har samarbetat med det amerikanska företaget Cerence, som utvecklar röstassistans-teknologier för bilmarknaden. Företaget bröts ut från Nuance Communications, som nu ägs av Microsoft. 2023 presenterade Volkswagen en ny röstassistent kallad Ida, som kan utföra vissa ombordfunktioner samt svara på allmänna frågor. De första bilarna som integrerar den nya programmeringen kommer att vara de på MEB- och MQB Evo-plattformarna, nämligen ID.3, ID.4, ID.5, ID.7, samt den nya Tiguan, Passat och Golf. De första modellerna med den nya tekniken kommer att anlända till återförsäljare under andra kvartalet i år. VW säger att den mest intelligenta versionen av Ida kommer att kunna svara på allmänna kunskapsfrågor, läsa innehåll som sökts upp av passagerare, uttrycka fordonsspecifik information och så vidare. Tekniken kommer dock inte att vara tillgänglig i Nordamerika till att börja med. Volkswagen klargjorde att ChatGPT inte kommer att ha tillgång till fordonets data. Frågor och svar kommer att raderas omedelbart för att säkerställa högsta möjliga dataskyddsnivå.

Direktlänk Dela Auto123 fördjupade 9 januari

Agiloft introducerar generativ AI-funktion för att förbättra kontraktsprocessen

Agiloft har lagt till mer generativ AI-funktion till sin Data-first-avtalsplattform. Den nya funktionen syftar till att minska risken i kontraktsprocessen och antalet cykler som vissa organisationer genomför. Andy Wishart, Chief Product Officer på Agiloft, kommenterade att den nya funktionen använder generativ AI för att förstå godkända klausuler, granska tredjeparts kontraktsspråk för områden med missförstånd och sedan komponera röda linjer som förenar tredjeparts kontraktsspråk med juridikens föredragna formulering. Plattformen är tillgänglig på engelska och Agiloft använder en finjusterad GPT 3.5-modell som körs i Azure. Eric Laughlin, VD på Agiloft, kommenterade att deras team har introducerat den transformerande tekniken för generativ AI direkt i kontrakt, vilket frigör juridiska och kontraktsteam för att effektivisera förhandlingar.

Direktlänk Dela Enterprisetimes.co.uk fördjupade 9 januari

Volkswagen bilar kommer att utrustas med AI-teknik för röststyrning

Volkswagen har meddelat ett partnerskap med Cerence, ett företag som skapar röststyrda gränssnitt för bilar med hjälp av AI-teknik kallad Large Language Model (LLM). Cerences Chat Pro kombinerar sin egen LLM, som har tränats för att hantera tusentals bilrelaterade frågor och uppgifter, med OpenAIs ChatGPT. Detta innebär att AI-tekniken kommer att finnas tillgänglig för vissa VW-bilar i Nordamerika och Europa, inklusive företagets Golf-modeller, dess elbilar och de nya Tiguan3- och Passat3-modellerna. Tekniken kommer att släppas till nya och befintliga bilar på vägen genom en över-the-air-programuppdatering.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 9 januari

AI-marknaden för callcenter upplever betydande förändringar

Call Center Artificial Intelligence (AI) -marknaden har upplevt betydande förändringar de senaste åren, främst drivna av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det finns en ökande efterfrågan på innovativa lösningar som effektiviserar processer och ökar effektiviteten. Detta har lett till en ökning av utvecklingen av spjutspetstekniker och programvaruapplikationer skräddarsydda speciellt för denna marknadssegment. Dessutom finns det ett växande fokus på hållbarhet, vilket uppmuntrar företag att anta miljövänliga metoder och erbjuda produkter som överensstämmer med miljömedvetenhet.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 8 januari

Acer presenterar nya Swift-laptops på CES

Acer meddelade idag på CES sina nya laptops som en del av Swift-sortimentet. De nya datorerna är Acer Swift Go 14, Swift Go 16 och Swift X 14. Alla tre drivs av Intels nya Core Ultra-processorer som erbjuder AI-funktioner och Microsoft Copilot. Acer presenterade förra månaden sina nya Swift Go 14-laptops med de helt nya Intel Core Ultra-processorerna och en mängd AI-funktioner. Nu har företaget meddelat sitt sortiment av Swift-laptops för 2024, inklusive ännu nyare Swift Go 14, Swift Go 16 och Swift X 14. Dessa kommer alla med Acers programvarufunktioner som Acer PurifiedVoice 2.0 och Acer PurifiedView video-förbättring.

Direktlänk Dela Windows Central fördjupade 7 januari

AutoML-marknaden växer tack vare tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser

Automated Machine Learning (AutoML) marknaden har upplevt betydande förändringar på senare år, främst drivna av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. En framträdande trend är den ökande efterfrågan på innovativa lösningar som effektiviserar processer. Detta har lett till en ökning av utvecklingen av banbrytande teknologier och programvaruapplikationer skräddarsydda för denna marknadssegment. Dessutom finns det ett växande fokus på hållbarhet, vilket får företag att anta miljövänliga metoder och erbjuda produkter som stämmer överens med miljömedvetenhet.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 7 januari

Förändringar och trender i molnautomatiserad maskininlärningsmarknad

Molnautomatiserad maskininlärningsmarknad har sett betydande förändringar de senaste åren, främst drivna av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det finns en ökande efterfrågan på innovativa lösningar som strömlinjeformar processer och ökar effektiviteten. Detta har lett till en ökning av utvecklingen av banbrytande teknologier och mjukvaruapplikationer skräddarsydda specifikt för denna marknadssegment. Dessutom finns det en växande betoning på hållbarhet, vilket får företag att anta miljövänliga metoder och erbjuda produkter som överensstämmer med miljömedvetenheten. Marknaden har också sett en ökning av strategiska samarbeten och partnerskap mellan nyckelspelare, i syfte att utnyttja varandras styrkor och utöka marknadsräckvidden. Molnautomatiserad maskininlärningsmarknad har en mycket konkurrenskraftig landskap som kännetecknas av närvaron av både etablerade industrigiganter och smidiga startups. Nyckelspelare investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att behålla en konkurrensfördel, med fokus på produktinnovation och tjänsteförbättringar. Denna hårda konkurrens har lett till en serie fusioner, förvärv och partnerskap, vilket omformar marknadsdynamiken. Kundcentrerade metoder, inklusive personliga tjänster och responsivt stöd, har blivit avgörande för att skilja varumärken i detta landskap. Dessutom strävar marknadsledare konsekvent efter att förbättra sitt globala fotavtryck genom aggressiva marknadsföringsstrategier och diversifiering av produktportföljer.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 7 januari

Marknaden för AI och avancerad maskininlärning växer stadigt

Marknaden för artificiell intelligens och avancerat maskininlärning växer stadigt, drivet av flera nyckelfaktorer. Marknadstrender indikerar en ökande efterfrågan på produkter och tjänster inom olika branscher. Tekniska framsteg, tillsammans med förändrade konsumentpreferenser, formar marknadens bana. Marknadsanalys avslöjar en lovande framtid med ökade investeringar, en växande konsumentbas och innovativa produktutvecklingar. Dessutom kommer regeländringar och föränderliga marknadsdynamik att påverka marknadens tillväxtbana för artificiell intelligens och avancerat maskininlärning avsevärt. Marknaden förutspås uppleva en robust expansion de kommande åren.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 7 januari

Orbis Research publicerar rapport om generativa AI-verktygsmarknaden

Orbis Research har publicerat en omfattande rapport om marknaden för generativa AI-verktyg. Rapporten analyserar storleken på marknaden, tillväxtpotentialen, trender och utmaningar. Den är baserad på djupgående forskning utförd av analytiker och branschexperter. Marknaden är indelad i olika segment baserat på produkttyper, tillämpningar och geografiska platser. Rapporten profilerar också nyckelspelare på marknaden, inklusive deras marknadsandel, produktportföljer och genomförande strategier. Den globala marknaden för generativa AI-verktyg har påverkats signifikant av COVID-19-pandemin.

Direktlänk Dela Amore Nigeria fördjupade 6 januari

Seattle samarbetar med Google för att minska väntetiden vid rödljus

Staden Seattle har inlett ett samarbete med Google´s Project Green Light med målet att minska tiden människor spenderar vid rödljus och minska koldioxidutsläppen. Seattle är den första staden i Nordamerika att använda Googles nya AI-teknologi för att förbättra trafikflödet. Tekniken ska minska tiden du tillbringar vid rödljus i Seattle och minska koldioxidutsläppen. Projekt Green Light använder Google Maps och AI för att ta reda på hur staden kan förbättra flödet vid korsningar. Google sade att 50% av utsläppen vid korsningar kommer från acceleration efter stopp och att föroreningen kan vara 29 gånger högre vid korsningar än på öppna vägar.

Direktlänk Dela KING 5 News fördjupade 5 januari

AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvårdsmarknaden förväntas växa med 8,0% årligen till 2032

Enligt den senaste forskningen om ´Healthcare AI and Machine Learning Report 2023´, utförd av MRA, förväntas marknaden för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvården växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 8,0% från 2023 till 2032. Marknaden var värderad till 12,90 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 23,85 miljarder dollar 2032. Rapporten undersöker också de utmaningar som hindrar marknadstillväxten och de strategier som ledande företag använder för att expandera. Bland de ledande aktörerna finns Intel, Koninklijke Philips, Microsoft, Siemens Healthineers, NVIDIA Corporation, Google, General Electric, Medtronic, Micron Technology, Amazon Web Services (AWS), Johnson & Johnson Services, Startup Ecosystem, Merative, CloudMedx, Oncora Medical, Enlitic, Lunit Inc., Qure AI, Arterys, COTA Healthcare, FDNA, Recursion, Atomwise, Virgin Pulse, Babylon Health.

Direktlänk Dela Roughcutreviews.com fördjupade 4 januari

Trender inom artificiell intelligens på spelmarknaden

Artificiell intelligens (AI) i spelmarknaden har genomgått betydande förändringar de senaste åren, främst på grund av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det finns en ökande efterfrågan på innovativa lösningar som effektiviserar processer. Dessutom är det en ökande betoning på hållbarhet, vilket får företag att anta miljövänliga metoder. Marknadens storlek för AI i spel var värderad till XX miljarder USD 2020 och förväntas nå XX miljarder USD 2028. Några av de ledande företagen på marknaden inkluderar Ubisoft, Tencent, Take-Two Interactive, Square Enix, Sony, SAP, Salesforce, Playtika, Nintendo, NetEase, NCSoft, Microsoft, Konami, KITT.AI, Intel, IBM, Google, EA, Brighterion, Baidu och Activision Blizzard.

Direktlänk Dela Roughcutreviews.com fördjupade 3 januari

AI-programvara för hälso- och sjukvården väntas växa med 48,2% årligen fram till 2030

Enligt Next Move Strategy Consulting förväntas marknaden för AI-programvara inom hälso- och sjukvården växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt (CAGR) på 48,2% från 2020 till 2030. AI ses som en spelväxlare inom hälso- och sjukvården, särskilt i form av programvara specifikt utformad för hälso- och sjukvårdsapplikationer. Nyckelfaktorer för tillväxten inkluderar behovet av precision inom medicin, diagnostiska framsteg med AI, optimering av hälso- och sjukvårdsverksamheter och förbättrad läkemedelsupptäckt och utveckling.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 2 januari

Trender inom maskininlärning och artificiell intelligensmarknad

Maskininlärning och artificiell intelligensmarknadens tillväxt, enligt Market Research Intellect, karakteriseras av ekonomisk styrka, konsumentresonans, teknologisk dynamik, global expansion och konkurrenskraft. Marknaden är mycket konkurrenskraftig, med etablerade företag och agila nykomlingar. För att behålla en konkurrensfördel investerar företag konsekvent i forskning och utveckling, med fokus på produktinnovation och tjänsteförbättringar. Geografiskt sett är Nordamerika ledande på grund av tekniska framsteg och robust infrastruktur, följt av Europa och Asien-Stilla havsområdet.

Direktlänk Dela Roughcutreviews.com fördjupade 2 januari

AI förvandlar hälso- och sjukvården: Förväntas nå $187.95B till 2030

Enligt prognoser kommer den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården att växa från en initial värdering på $15.1B år 2022 till mer än $187.95B år 2030, en årlig tillväxt på 37 procent. AI förväntas göra stora framsteg inom medicin till 2024, med förbättrad noggrannhet i tolkningen av röntgen, MRI och CT-skanningar, vilket är användbart inom medicinsk bildbehandling och diagnostik. AI spelar en avgörande roll i läkemedelsupptäcktsprocessen genom att söka igenom stora datamängder efter lovande föreningar och automatisera utvecklingen.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 2 januari

Global marknadsrapport för programvara för operativisering av maskininlärning belyser ledande företag och innovativa tekniker

Marknaden för programvara för operativisering av maskininlärning är globalt en av de ledande marknaderna som involverar utveckling av innovativa tekniker och en extremt kategoriserad sektor. Rapporten ger en detaljerad sammanfattning av olika företag, tillverkare, organisationer och andra konkurrenskraftiga spelare som har stor inverkan på den globala marknaden i form av efterfrågan, försäljning och intäkter genom att tillhandahålla tillförlitliga produkter och tjänster till kunder över hela världen. Bland de stora aktörerna som täcks i rapporten finns MathWorks, SAS, Microsoft, ParallelM, Algorithmia, H20.ai, TIBCO Software, SAP, IBM, Domino, Seldon, Datmo, Actico, RapidMiner, KNIME.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 29 december

Finanstjänster leder antagandet av generativ AI, enligt undersökning

En nyligen genomförd undersökning visar att den strikt reglerade och riskundvikande finanstjänstsektorn är bland de ledande inom att anta generativ AI. 32% av de deltagande finansiella organisationerna hade antingen implementerat eller var i färd med att implementera generativa AI-lösningar, medan 23% hade etablerade användningsfall som skapade affärsvärde. Finanstjänster och försäkringsbolag i Nordamerika som deltog i undersökningen såg potential i att använda generativ AI för att producera och personifiera policydokument och kundkommunikation, extrahera information från finansiella dokument, generera syntetiska data för att träna maskininlärningsmodeller för att upptäcka bedrägeri och hjälpa till med regulatorisk efterlevnad, för att nämna några. Enligt en forskningsrapport kommer den generativa AI-marknaden inom finansiella tjänster att öka nästan tiofaldigt mellan 2023 och 2032 - från $1,186 miljoner till $11,220 miljoner med en CAGR på 28,36%.

Direktlänk Dela InformationWeek fördjupade 29 december

Stora medieföretag i samtal med OpenAI om licensiering, New York Times stämmer för upphovsrättsintrång

Under flera månader har några av de största aktörerna inom den amerikanska medieindustrin fört hemliga samtal med OpenAI om en komplicerad fråga: priset och villkoren för att licensiera deras innehåll till AI-företaget. Denna vecka blev samtalen offentliga när The New York Times stämde OpenAI och Microsoft för upphovsrättsintrång, med anklagelsen att företagen använde dess innehåll utan tillstånd för att bygga AI-produkter. Andra nyhetsorganisationer, inklusive Gannett, News Corp och IAC, har också förhandlat med OpenAI. News/Media Alliance, som representerar över 2 200 nyhetsorganisationer i Nordamerika, har också diskuterat med OpenAI om en ram för en överenskommelse som skulle passa dess medlemmar.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 29 december

Global marknad för Artificiell Intelligens & Avancerad Maskininlärning växer snabbt

Den globala marknaden för Artificiell Intelligens & Avancerad Maskininlärning är en av de ledande marknaderna globalt, som innefattar utveckling av innovativa tekniker och en extremt kategoriserad sektor. Marknadsrapporten levererar djupgående information efter en genomgripande undersökning utförd över industrin. Den observerar konkurrensstrukturen globalt och innehåller en detaljerad sammanfattning av olika företag, tillverkare, organisationer och andra konkurrerande aktörer som har en stor inverkan på den globala marknaden. Några av de stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar iCarbonX, Inbenta, Prisma Labs, Jibo, NVIDIA, Next IT, Intel, Quadratyx, AIBrain, Numenta.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 28 december

Maskininlärning Datakatalogprogramvarumarknaden växer kraftigt

Mr Accuracy Reports har lagt till en ny forskningsrapport om den globala marknaden för maskininlärning datakatalogprogramvara. Marknaden har vuxit betydligt i termer av intäktsandel under de senaste åren och förväntas expandera med en robust CAGR under prognosperioden. Rapporten erbjuder en detaljerad analys av marknaden för att hjälpa användare och investerare att förstå övergripande marknadsdynamik. Marknaden för maskininlärning datakatalogprogramvara beräknas vara värd $XX miljarder 2022 och förväntas nå $XX miljarder 2030 med en förväntad CAGR på XX% från 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 28 december

Ny forskning om global artificiell intelligens för Edge-enheter publicerad

Mr Accuracy Reports har publicerat ny forskning om global artificiell intelligens för Edge-enheter som täcker mikronivåanalys av konkurrenter och nyckelaffärssegment (2022-2029). Forskningen utförs på primära och sekundära statistikkällor och består både av kvalitativa och kvantitativa detaljer. Några av de stora spelarna som profileras i studien är Microsoft, Qualcomm, Intel, Google, Alibaba, NVIDIA, Arm, Horizon Robotics, Baidu, Synopsys, Cambricon, MediaTek, Mythic, NXP. Rapporten belyser viktiga marknadsaspekter och svarar på frågor som vilka som är de viktigaste marknadsaktörerna i marknaden för artificiell intelligens för Edge-enheter.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 26 december

Jeep lanserar AI-chatbot för kundsupport i Indien

Jeep har lanserat en AI-baserad chatbot, Jeep Expert, i Indien för att förbättra företagets kundsupport. Chatboten, som är integrerad i Jeep Life-mobilappen, kan svara på varumärkes-, produkt- och underhållsrelaterade frågor och eliminerar behovet för användare att navigera genom manualer och broschyrer. Jeep Expert använder OpenAI:s ChatGPT AI-teknik, vilket gör att systemet kan lära sig självständigt och tränas på stora mängder data. Dessutom garanterar tekniken ChatPDF och ChatGPT 3.5 en säker och privat interaktion för kunderna. Jeep är också intresserade av feedback från användare via en in-app feedbackmekanism.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 23 december

Färre nya miljardföretag under 2023

År 2023 var ett långsamt år för nya miljardföretag då investeringar minskade och värderingar stagnerade. Endast 44 nordamerikanska företag nådde enhörningsstatus, jämfört med 195 år 2022 och 360 år 2021. AI-startups stod för den största andelen av de nyskapade enhörningarna. OpenAI, skaparen av ChatGPT, började året starkt med en värdering på 29 miljarder dollar i januari, för att avsluta året med en rapporterad värdering på över 80 miljarder dollar. Kryptovalutastartups, som tidigare drivit skapandet av enhörningar, var nästan helt frånvarande från listan detta år.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 22 december

Maskininlärning inom finanssektorn: Marknadsrapport diskuterar tillväxtfaktorer och utmaningar

En marknadsrapport om maskininlärning inom finanssektorn diskuterar de största faktorerna som ansvarar för branschens tillväxt, samt nyckelhindren och utmaningarna. Rapporten presenterar en översikt över de senaste trenderna och utvecklingsplanerna, mönstren och policyerna som observerats på den globala marknaden. Studien erbjuder även en analys av de senaste händelserna, som tekniska framsteg och produktlanseringar, och deras konsekvenser på den globala maskininlärningsmarknaden inom finans. Rapporten innehåller också data som samlats in från många primära och sekundära källor.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 21 december

Marknadsrapport för prediktiv analys och maskininlärning

En marknadsrapport för prediktiv analys och maskininlärning ger en prognos för marknadsstorlek, trender och tillväxt. Rapporten undersöker affärsstrategier och marknadsaktiviteter som drivkrafter, möjligheter och hinder. Marknaden är segmenterad utifrån produkttyp, slutanvändningsindustri och nyckelregioner. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns Schneider Electric, Sas Institute Inc., Makinarocks Co., Ltd., Globe Telecom, Inc., Qlik, Rapidminer, IBM, Alteryx, Alibaba Group, Huawei, Baidu och 4Paradigm. Rapporten omfattar också utmaningar och risker på marknaden.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 21 december

Generativ AI-verktygsmarknadsrapport: Prognos 2023 - 2029

Den globala marknaden för generativa AI-verktyg förväntas nå miljoner dollar år 2029, en ökning från miljoner dollar år 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på % under perioden 2023 till 2029. Efterfrågan från privatpersoner och företag är de största drivkrafterna för branschen. Marknadsundersökningsföretaget QYResearch har släppt sin senaste rapport ´Global Generative AI Tools Market Report, History and Forecast 2018-2029, Breakdown Data by Manufacturers, Key Regions, Types and Application´. Rapporten ger en omfattande analys av den globala marknaden för generativa AI-verktyg, inklusive marknadsstorlek, andel, efterfrågan, branschutvecklingsstatus och prognoser för de kommande åren.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 december

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa till 74,3 miljarder dollar år 2030

Maskininlärningsmarknaden växer betydligt och förväntas öka från 30,00 miljarder dollar 2022 till 74,30 miljarder dollar 2030, enligt PRIMEIQ RESEARCH. Rapporten framhäver både molnbaserade och lokala lösningar och deras tillämpning i stora företag och små och medelstora företag (SMEs). Regulatoriska och juridiska faktorer spelar en avgörande roll på marknaden, med tonvikt på dataskyddslagar, etisk AI-användning och branschstandarder. Geografiskt sett leder Nordamerika och USA marknaden, medan Asien och Europa också bidrar väsentligt.

Direktlänk Dela MRO Magazine fördjupade 19 december

AI som tjänst-marknaden förväntas nå $77,047.7 miljoner år 2025

Enligt en ny rapport från Allied Market Research, förväntas den globala marknaden för AI som tjänst (AIaaS) öka från $2,397.2 miljoner 2017 till $77,047.7 miljoner 2025, med en årlig tillväxttakt på 56,7% från 2018 till 2025. Nordamerika dominerade den globala marknaden 2017, följt av Asien och Stillahavsområdet. AIaaS innebär outsourcing av artificiell intelligens (AI). Marknaden drivs främst av ökad användning av molntjänster i slutanvändarindustrier, men brist på kvalificerad arbetskraft kan hindra marknadstillväxten.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 19 december

AI-chattbot för bilhandlare ger oväntad hjälp med programmering

Nuförtiden har varje online-återförsäljare en form av chattbot. Nyligen har bilhandlare implementerat avancerade AI-chattbotar för att hjälpa kunder mer detaljerat. I ett fall gick en återförsäljares chattbot långt utöver att svara på bilfrågor och hjälpte till med programmering. Denna uppenbara brist i AI-chattboten som används av Chevrolet of Watsonville uppmärksammades av flera personer. Skärmdumpar visar en AI-chattbot som svarar på frågor om hur man kodar Python-skript. En annan användare postade en lång chatt där ´boten´ rekommenderade Ford F-150 som en kapabel lastbil. Vid skrivandets stund är chattboten på Chevrolet of Watsonvilles webbplats inte längre tillgänglig. AI-chattboten verkar vara arbetet av Fullpath, ett företag som specialiserar sig på online kundhanteringsverktyg. Företaget, tidigare känt som AutoLeadStar, hävdade att över 500 bilhandlare över hela Nordamerika stod på väntelistan för att använda sitt nya Chat-GPT 4-system i april i år. Boch Toyota, John Elway Chevrolet och Szott Ford nämns alla som exempel på återförsäljare som använder företagets verktyg. Men om du hoppades få några skoluppgifter utförda av en AI gratis, har du otur. Tester visade att chattbotarna nekade alla icke-automobilrelaterade frågor som inte var relevanta.

Direktlänk Dela The Autopian fördjupade 18 december

Global AI-marknad förväntas nå 2 025,12 miljarder USD 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) värderades till 428,00 miljarder USD 2022 och förväntas nå 2 025,12 miljarder USD 2030, vilket visar en CAGR på 21,6% under prognosperioden. AI är simuleringen av mänsklig intelligens med hjälp av olika maskiner för att skapa intelligent programvara och hårdvara som kan replikera mänskligt beteende. Regeringsinitiativ och investeringar i AI-teknik för att stärka företag och slutanvändare förväntas driva marknadstillväxten. Google har lanserat Bard, deras senaste AI-chattjänst drivs av LaMDA (Language Model for Dialogue Applications).

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 december

Stor efterfrågan på artificiell intelligens inom transportsektorn

En ny studie visar att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom transportsektorn växer. Studien undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare och den förändrade investeringsstrukturen inom AI inom transport. AI hjälper företag inom transportindustrin att säkerställa allmänhetens säkerhet när de använder deras tjänster. Några av de nyckelspelare som profileras i studien är Continental, Bosch, Scania, Nvidia, Intel, Microsoft, Volvo, Magna, Paccar, ZF, Daimler, Alphabet och Valeo.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 december

AIoT globala marknadsrapport 2024 - Marknadsstorlek, trender och marknadsprognos 2024-2033

Enligt en rapport från The Business Research Company förväntas den globala marknaden för Artificial Intelligence Of Things (AIoT) nå $31.05 miljarder år 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,8%. Tillväxten beror på ökad molnadoption. Nordamerika förväntas ha den största marknadsandelen. Stora aktörer på marknaden inkluderar Google LLC, Microsoft Corporation, Robert Bosch GmbH, Hitachi Ltd. och Amazon Web Services Inc. AIoT kombinerar AI-teknologier med Internet of Things (IoT) för att förbättra datahantering och analys, IoT-operationer och mänsklig-maskininteraktion.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 15 december

Artificiell intelligens och maskininlärningsmarknaden ser betydande tillväxt och utveckling

Artificiell intelligens och maskininlärningsmarknaden har sett betydande tillväxt och utveckling på senare år, med utökning över olika sektorer. Med en robust marknadsandel har denna industri sett en ökning i efterfrågan på grund av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning täcker olika demografier och tillgodoser ett brett spektrum av behov och krav. Företag inom denna sektor fortsätter att expandera globalt, stärker sin position på marknaden och ser kontinuerliga tillväxtmöjligheter.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 15 december

Maskininlärning och AI-marknaden upplever betydande tillväxt

Marknaden för maskininlärning och artificiell intelligens har upplevt betydande tillväxt och utveckling under de senaste åren, med en ökning i efterfrågan som ett resultat av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Denna sektor har sett en ökning av sammanslagningar, förvärv och samarbeten, där kundcentrerade tekniker har blivit avgörande för att differentiera varumärken. Företag som AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple, Luminoso, Qualcomm är aktiva på marknaden. Rapporten omfattar en omfattande analys av olika segment inom industrin.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 14 december

Marknadsrapport för Tiny Machine Learning (TinyML) teknologi fokuserar på nuvarande och framtida utsikter

Rapporten om marknaden för Tiny Machine Learning (TinyML) teknologi fokuserar på en omfattande analys av nuvarande och framtida utsikter för TinyML-industrin. Den beskriver den optimala eller fördelaktiga passformen för leverantörer att anta efterföljande fusioner och förvärvsstrategier, geografisk expansion, forskning och utveckling samt nya produktintroduktionsstrategier för att genomföra ytterligare affärsutvidgning och tillväxt under en prognosperiod. En djupgående analys av tidigare trender, framtida trender, demografi, tekniska framsteg och regulatoriska krav för TinyML-marknaden har gjorts för att beräkna tillväxthastigheterna för varje segment och undersegment. Direkta effekter av COVID-19 på marknaden spåras regelbundet, tillsammans med den indirekta påverkan av associerade industrier. Dessa observationer kommer att integreras i rapporten.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 13 december

Marknadsrapport för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar

En marknadsrapport fokuserar på analysen av nuvarande och framtida utsikter för industrin för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar. Rapporten beskriver optimala strategier för leverantörer att anta för att genomföra ytterligare affärsutvidgning och tillväxt under en prognosperiod, inklusive sammanslagningar och förvärv, geografisk expansion, forskning och utveckling samt introduktion av nya produkter. En djupgående analys av tidigare trender, framtida trender, demografi, tekniska framsteg och regulatoriska krav för marknaden för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar har gjorts för att beräkna tillväxthastigheterna för varje segment och undersegment.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 13 december

Nyhetsrum världen över utvecklar riktlinjer för användning av AI

I juli 2022 hade bara några få nyhetsrum runt om i världen riktlinjer för hur deras journalister och redaktörer kunde använda digitala verktyg som drivs av artificiell intelligens (AI). Ett år senare hade dussintals inflytelserika, globala nyhetsrum formella dokument relaterade till användningen av AI. Under denna tid lanserade AI-forskningsföretaget OpenAI ChatGPT, en chatbot som kan generera alla typer av skriftligt material. Nyhetsrum inklusive USA Today, The Atlantic, National Public Radio, Canadian Broadcasting Corporation och Financial Times har sedan dess utvecklat AI-riktlinjer eller policyer. Forskning publicerad i september 2023 på preprint-servern SocArXiv är bland de första som undersöker hur nyhetsrum hanterar de spridande kapaciteterna hos AI-baserade plattformar.

Direktlänk Dela Journalist´s Resource fördjupade 12 december

Global marknad för artificiell intelligens förväntas växa till 2760,3 miljarder dollar 2032

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) förväntas växa från 168,5 miljarder USD 2022 till 2 760,3 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt på 32,5%. AI är grunden för moderna datortekniska utvecklingar och skapar stort värde för både organisationer och konsumenter. Medan företag integrerar AI i sina verksamheter ökar behovet av snabbare och mer energieffektiv databehandling. Innovatörer utvecklar system baserade på neurala modeller inspirerade av den mänskliga hjärnan för att hantera denna ökande efterfrågan. AI-integration förväntas kraftigt påskynda ekonomisk framsteg.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 12 december

AI spelar en avgörande roll i global kommunikation för cannabis- och psykedelindustrin

Artificiell intelligens (AI) blir allt viktigare för cannabis- och psykedelindustrin, särskilt när det gäller global kommunikation och anpassning till olika regleringsmiljöer. AI hjälper företag att navigera genom olika regler som skiljer sig åt mellan länder, och att snabbt anpassa sina strategier för att förbli i överensstämmelse. AI är också effektivt för att tolka marknadstrender och förstå konsumentbeteende, vilket gör det möjligt för företag att finjustera sina tillvägagångssätt enligt regionala marknadsvariationer. Dessutom kan AI:s naturliga språkbearbetningsförmåga (NLP) förbättra kommunikationen genom att säkerställa korrekt översättning av marknadsföringsmaterial och regleringsdokument.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 december

AI inom hälso- och sjukvårdsmarknaden i Nordamerika väntas nå 114,2 miljarder dollar 2033

Enligt en analys utförd av We Market Research förväntas den nordamerikanska marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården uppgå till 114,2 miljarder dollar 2033. Marknaden visar stor potential, med prognoser som indikerar en betydande ökning till 8,9 miljarder dollar 2023. Denna tillväxt stöds av en robust årlig tillväxttakt (CAGR) på 21% från 2023 till 2033. AI kan användas för att effektivt analysera stora datamängder, vilket resulterar i förbättrad patientvård, personaliserad medicin och ökad operativ effektivitet.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 11 december

Trender inom marknaden för artificiell intelligens i byggsektorn

Marknaden för artificiell intelligens i byggsektorn har genomgått betydande förändringar de senaste åren, främst på grund av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det har blivit ett ökat fokus på hållbarhet, vilket leder till att företag antar miljövänliga metoder och erbjuder miljömedvetna produkter. Dessutom har det skett en ökning av strategiska samarbeten och partnerskap mellan nyckelaktörer. Marknaden för artificiell intelligens i byggsektorn är mycket konkurrenskraftig och inkluderar både etablerade industriella jättar och snabbfotade nykomlingar.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 11 december

AI kommer att förändra hela branscher och jobbfunktioner, menar tidigare Goldman Sachs-chef

Marty Chavez, tidigare finanschef, informationschef och global samordnare för värdepapper på Goldman Sachs, har länge arbetat med AI. Chavez, som nu driver eget kapitalbolag Sixth Street och är styrelseledamot i Alphabet, menar att AI-teknologin utvecklas snabbt och kommer att förändra hela branscher och jobbfunktioner. PwC introducerar sin anpassade ChatPwC för 75 000 anställda i Nordamerika denna månad. McKinsey har skapat sin egen AI-plattform Lilli som används av 45 000 anställda. Chavez anser att yrkesverksamma bör fundera över hur de kan automatisera stora delar av uppgifterna och omdefiniera vad det innebär att leverera dessa tjänster.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 11 december

Den globala marknaden för AI inom spel förväntas nå 393 724 miljoner dollar år 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom spel var värderad till 116 510 miljoner dollar 2022 och förväntas nå 393 724 miljoner dollar år 2030, vilket innebär en årlig tillväxttakt (CAGR) på 19% från 2023 till 2030. Marknadsstudien utförd av Market Reports Insights undersöker marknadens tillväxtmöjligheter och möjligheter. Rapporten innehåller en omfattande marknads- och leverantörslandskap inklusive en konkurrensanalys av de viktigaste leverantörerna. Nyckelföretag som täcks i rapporten inkluderar Ubisoft, Tencent, Take-Two Interactive, Square Enix, Sony, SAP, Salesforce, Playtika, Nintendo, NetEase, NCSoft, Microsoft, Konami, KITT.AI, Intel, IBM, Google, EA, Brighterion, Baidu och Activision Blizzard.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 11 december

Global marknadsanalys av Machine Learning as a Service

Global Market Vision tillhandahåller en väldefinierad rapport med djupgående analys av den globala marknaden för Machine Learning as a Service. Rapporten ger en omfattande analys av marknadsgrunderna, inklusive SWOT-analys, PESTEL och värdefulla åsikter från respekterade marknadsledare för Machine Learning as a Service. Rapporten lyfter fram extra värde med diagram och innehållsförteckning och nyckelregional analys. De stora aktörerna är också tydligt fokuserade i rapporten, med fakta och siffror nämnda. Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix, Xeround.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 10 december

Brist på kvinnlig representation inom AI: en djupare titt

Förra veckan publicerade The New York Times en artikel som lyfte fram tolv personer som bidragit till den moderna AI-rörelsen, men inga kvinnor fanns med på listan. Detta har lett till kritik och diskussioner om bristen på mångfald inom AI. 2021 var endast 21,3% av AI-doktoranderna i Nordamerika kvinnor och mindre än en tredjedel av AI-relaterade positioner på amerikanska teknikföretag innehas av kvinnor. Dr. Olga Russakovsky, en medgrundare av AI4ALL, diskuterar bristen på köns- och rasdiversitet inom AI och framhäver vikten av att involvera personer från olika bakgrunder för att fullt utnyttja teknologins potential.

Direktlänk Dela Time Magazine fördjupade 10 december

AI/ML medicinsk utrustningsmarknad förväntas nå över 26,87 miljarder dollar 2031

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. har släppt en marknadsbedömningsrapport om den globala marknaden för medicinsk utrustning baserad på artificiell intelligens/maskininlärning. Marknaden förväntas nå över 26,87 miljarder dollar år 2031, med en årlig tillväxttakt på 22,72%. Marknaden förväntas växa betydligt efter COVID-19-pandemin, främst på grund av ökad efterfrågan på AI-baserade lösningar. Framstående spelare på marknaden inkluderar CellaVision AB, Canon Inc., General Electric Company, Aidoc Medical, Ltd., Koninklijke Philips N.V., och Siemens Healthineers AG.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 8 december

Toyota Motor North America använder generativ AI för att förbättra HR och IT

Toyota Motor North America använder generativ AI för att förbättra HR och IT-tjänster. Företaget planerar att eliminera sin traditionella service desk till 2025, enligt Jason Ballard, IT-chef och general manager för infrastruktur och driftstjänster. Ballard räknar med konversations-AI och generativ AI som viktiga komponenter för att transformera HR och IT-serviceförfrågningar. Toyota är tidigt ute med generativ AI, med rötter i sina ansträngningar för robotprocessautomatisering (RPA). 2021 samarbetade Ballard´s team med AI-plattformsspecialisten Moveworks för att skapa en central plats för Toyotas över 45 000 anställda i Nordamerika att vända sig till för hjälp på jobbet.

Direktlänk Dela Intelligent CIO fördjupade 8 december

Ny bok om AI av Arthur Goldstuck kräver mer transparens och reglering

Arthur Goldstuck, författare och VD för World Wide Worx, har lanserat sin 20:e bok, ´The Hitchhiker’s Guide to AI: A handbook for all´, vilket ger en översikt över AI:s förflutna, nutid och framtid. Goldstuck tror på behovet av reglering för att säkerställa AI:s transparens. Boken tar upp exempel på bias i AI, som när Amazon använde AI för rekrytering och visade en stor bias mot män. Goldstuck tror att vissa AI-verktyg kommer att försvinna eller absorberas av andra verktyg, men alla kommer att bli kraftfullare och förvandlas till mer avancerade verktyg.

Direktlänk Dela ITWeb fördjupade 8 december

Maskininlärning inom verktygsmarknaden: Marknadsrapport och prognos

En marknadsrapport om maskininlärning inom verktygsmarknaden ger en prognos för marknadsstorlek, trender och tillväxt. Rapporten undersöker affärsstrategier och marknadsaktiviteter som drivkrafter, nya möjligheter och hinder. Marknaden är segmenterad baserat på produkttyp, slutindustri och nyckelregioner. Stora marknadsaktörer som profileras i rapporten inkluderar Baidu, Hewlett Packard Enterprise Development Lp, Sas Institute, Inc., Ibm, Microsoft, Nvidia, Amazon Web Services, Oracle, Sap, Bigml, Inc., Fair Isaac Corporation, Intel Corporation, Google Llc, H2O.Ai, Alpiq, Smartcloud. Rapporten täcker marknadsutmaningar och risker samt huvudmålet med rapporten.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 8 december

Marknadsrapport för Machine Learning Infrastructure As A Service: Storlek, trender och prognoser

Marknadsrapporten för Machine Learning Infrastructure As A Service ger en analys av marknadens storlek, trender och förväntad tillväxt. Rapporten undersöker marknadsaktiviteter som drivkrafter, nya möjligheter och hinder. Marknaden är segmenterad baserat på produkttyp, slutanvändarindustri och nyckelregioner. De stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten inkluderar Amazon Web Services (Aws), Google, Valohai, Microsoft, Vmware, Inc, Pytorch. Rapporten täcker även utmaningar och risker som marknaden står inför, inklusive anpassning av lösningar till unika kundbehov, att hålla sig uppdaterad med utvecklande e-handelstrender, att säkerställa sömlös integration med befintliga system och att hantera potentiell konkurrens.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 8 december

Powerfleet lanserar AI-drivet säkerhetssystem för fotgängarnära detektering

Powerfleet, Inc. har lanserat sitt nästa generations fotgängarnära detekteringssystem, ett AI-drivet säkerhetssystem som aktivt förhindrar olyckor, förbättrar fotgängarsäkerheten och minskar skador på materialhanteringsutrustning inom lager och tillverkningsanläggningar. Med AI-ledd objektdetektering identifierar lösningen människor och utrustning i dess väg, ger visuella och ljudvarningar för potentiella faror och främjar en förbättrad säkerhetskultur. Powerfleet har hjälpt sina kunder att möta dessa utmaningar och har upplevt en tillväxt på 57% för sina säkerhetslösningar i Nordamerika sedan 2020.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 7 december

Stark tillväxt på marknaden för Data Science och Machine-Learning-plattformar

Data Science och Machine-Learning-plattformsmarknaden fortsätter att växa kraftigt, drivet av flera nyckelfaktorer. Marknadsbehovet är starkt på grund av ökad konsumentpreferens för innovativa produkter och tekniska framsteg. Marknaden upplever en paradigmskifte mot hållbarhet och miljövänliga lösningar, vilket påverkar produktutvecklingsstrategier. Trots globala ekonomiska fluktuationer har denna marknad visat motståndskraft, med en stabil tillväxtbana. Med föränderliga konsumentbeteenden och preferenser fokuserar företag strategiskt på forskning och utveckling samt strategiska samarbeten för att förbli konkurrenskraftiga.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Forskningsrapport om marknaden för Machine Learning Operations (MLOps) 2023-2030

En forskningsrapport om marknaden för Machine Learning Operations (MLOps) ger information relaterad till industrin. Studien tar hänsyn till marknadens nuvarande scenario och dess marknadsdynamik för perioden 2023-2030. Rapporten utvärderar MLOps-marknadens storlek och studerar strategimönstren som antagits av framstående internationella spelare. Rapporten utvärderar också marknadens storlek i form av intäkter för prognosperioden. Rapporten erbjuder både efterfrågan och tillgångsaspekter av marknaden. Den profilerar och undersöker ledande och framstående företag som verkar på marknaden.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Global marknad för AI inom redovisning växer snabbt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom redovisning analyseras i en omfattande rapport. Rapporten undersöker viktiga marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den börjar med en detaljerad undersökning av marknaden, definierar dess omfattning och segmentering. Marknaden för AI inom redovisning värderades till 646 miljoner USD 2019 och beräknas nå 14 072,9 miljoner USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47% från 2020 till 2027. De ledande företagen på denna marknad är Microsoft, AWS, Xero, Intuit, Sage, OSP, UiPath, Kore.AI, Appzen och Yaypay.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Maskininlärning i halvledartillverkning: Marknadsforskningsrapport 2023-2030

Marknadsforskningsrapporten för maskininlärning i halvledartillverkning ger all information relaterad till branschen. Den ger en överblick över marknaden, inklusive dess definition, applikationer och utvecklingar, samt tillverkningsteknik. Rapporten spårar alla nyligen utvecklingar och innovationer på marknaden. Den ger data om hinder vid etablering av företaget och vägleder för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Marknadsaktörer som profileras i denna rapport inkluderar IBM, Applied Materials, Siemens, Google(Alphabet), Cadence Design Systems, Synopsys, Intel, NVIDIA, Mentor Graphics, Flex Logix Technologies, Arm Limited, Kneron, Graphcore, Hailo, Groq, Mythic AI. Rapporten inkluderar också en analys av hur aktiviteter som fusioner formar marknadens framtid.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 3 december

Ny marknadsstudie om utvecklingstjänster för maskininlärning släppt

En ny marknadsstudie av Global Market Vision om marknaden för utvecklingstjänster inom maskininlärning har släppts. Rapporten ger en djupgående analys av den globala marknaden, inklusive kvalitativa och kvantitativa insikter, historiska data och uppskattade prognoser om marknadsstorlek och andel under prognosperioden. Rapporten är segmenterad utifrån typer, slutanvändare, applikationer och regionala marknader. Rapporten innehåller även detaljerad information om stora spelare och ger data om det nuvarande marknadsscenario samt kommande marknadsmöjligheter eller utmaningar.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

A2Z Market Research publicerar rapport om automatiserad maskininlärningsmarknad

Automatiserad maskininlärning är processen att automatisera uppgifterna att tillämpa maskininlärning på verkliga problem. A2Z Market Research har publicerat en rapport som representerar processen att samla in, analysera och tolka data om en automatiserad maskininlärningsmarknad. Detta är ett avgörande steg i utvecklingen av en affärsstrategi eller lansering av en ny produkt, eftersom det hjälper företag att få en djupare förståelse för den automatiserade maskininlärningsmarknaden, identifiera kundbehov och preferenser och bedöma konkurrensen inom IT- och telekommunikationsindustrin.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

Rapport om AI Edge Device-marknaden publicerad av Statsndata

Statsndata har publicerat en rapport om processen för insamling, analys och tolkning av data för marknaden för artificiell intelligens (AI) Edge Device. Rapporten visar hur företag samlar in, analyserar och tolkar sin marknadsdata, vilket hjälper företag att bättre förstå marknaden för AI Edge Device, identifiera kundbehov och preferenser samt bedöma industritävling. Några av de största företagen som påverkar denna marknad inkluderar Intel Corporation, Huawei Technologies, MediaTek, Xilinx, NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation, Samsung Electronics, Imagination Technologies Limited och Google. Rapporten ger också en översikt över marknaden, inklusive definition, tillämpningar och utveckling, tillverkningsteknik.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

HPE:s AI-molntjänst GreenLake för storskaliga språkmodeller snart tillgänglig

HPE:s VD och president Antonio Neri meddelar att företagets AI-molntjänst, GreenLake för storskaliga språkmodeller, snart kommer att vara tillgänglig för försäljning i Nordamerika. Molntjänsten utvecklas i samarbete med det tyska AI-startupföretaget Aleph Alpha, som HPE nyligen investerade i. GreenLake ger kunder möjlighet att justera sina AI-modeller i ett virtuellt privat moln, vilket skiljer sig från Microsofts AI-strategi. Neri betonar att det är viktigt att HPE:s partners utvecklar tjänstekapaciteter för att hjälpa kunder att implementera AI-lösningar.

Direktlänk Dela Computer Reseller News fördjupade 1 december

Ny rapport om global marknadsutsikt för maskininlärningsteknik

Global Market Vision har nyligen lanserat den senaste uppdateringen på Machine Learning Operation Technology Market: Genom storlek, senaste trender, andel, enorm tillväxt, segment, analys och prognos, 2030. Rapporten ger en omfattande översikt över marknaden, analyserar fakta, nuvarande tillväxtfaktorer, framtida trender, historiska data, noggranna åsikter och branschvaliderade data prognoser. Rapporten inkluderar omfattande information om tekniska utvecklingar och tillväxtutsikter baserat på det regionala landskapet. Stora marknadsaktörer som profileras i rapporten inkluderar: Microsoft, Amazon, Google, IBM, Dataiku, Lguazio, Databricks, DataRobot, Inc., Cloudera, Modzy, Algorithmia, HPE, Valohai, Allegro AI, Comet, FloydHub, Paperpace, Cnvrg.io

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 1 december

Akademiker måste hjälpa studenter att använda generativ AI etiskt och effektivt

Många lärare i Nordamerika har under 2023 hoppats på att någon eller något ska hålla generativ artificiell intelligens (AI) borta från deras institutioner. Men trenden verkar snarare accelerera då tidig forskning tyder på att AI kan spara arbetstid och förbättra kvaliteten på arbetet. Flera studenter använder redan generativ AI utan vägledning och många nyligen examinerade känner sig oförberedda för jobb på grund av AI. Det är därför viktigt att akademin hjälper studenter att lära sig att använda generativ AI på effektiva och etiska sätt i deras studier och framtida karriärer.

Direktlänk Dela Inside Higher Ed fördjupade 1 december

Forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens i rymden

En forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens i rymden ger information om branschen. Studien överväger marknadens nuvarande scenario och dess marknadsdynamik för 2023-2030. Rapporten utvärderar marknadens storlek och studerar strategimönster som antagits av framstående internationella spelare. Faktorer som förväntas påverka denna globala marknad är den ökande sysselsättningsgraden bland investeringar i framväxande ekonomier. Rapporten erbjuder en omfattande analys och prognos för ´Artificiell intelligens i rymden´ med fokus på både regionala och globala perspektiv.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 30 november

AI ses som överlägsen för hotidentifiering men bred användning av LLMs inte sannolik

Arctic Wolf, en global ledare inom säkerhetsverksamhet, har publicerat resultaten från en AI-undersökning utförd av CyberRisk Alliance. Undersökningen involverade över 800 seniora IT- och cybersäkerhetsbeslutsfattare vid företagsorganisationer över hela Nordamerika och Storbritannien. Resultaten visar att trots industrihype är investeringar i AI-drivna cybersäkerhetslösningar fortfarande i sin linda. Endast 22% av organisationerna har majoriteten av sin cybersäkerhetsbudget dedikerad till AI-drivna lösningar. Samtidigt är nästan två tredjedelar av organisationerna (64%) mycket troliga att lägga till en AI-centrerad teknik eller lösning för att förbättra sin beredskap för cybersäkerhet inom det närmaste året.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 30 november

AI inom kardiologi förväntas nå över 10,18 miljarder USD år 2031

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom kardiologi förväntas nå över 10,18 miljarder USD år 2031, enligt en rapport från InsightAce Analytic. AI inom kardiologi syftar till att förbättra läkares beslutsfattande. Med AI kan data från angiogram och EKG-tester tolkas för att identifiera avvikelser och snabbare ställa diagnoser. AI kan också identifiera en patients benägenhet att utveckla kroniska hjärtsjukdomar, vilket möjliggör tidigare diagnos och bättre vårdplanering. COVID-19-pandemin har påskyndat implementeringen av AI i olika sjukvårdssystem och betonat dess nödvändighet inom kardiologi.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 30 november

Global rapport om maskininlärning inom tillverkningsindustrin släppt

En omfattande rapport om den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin har släppts. Rapporten analyserar marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning värderades till 669,1 miljoner dollar 2021 och förväntas nå 8 750,45 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,35% från 2023 till 2030. Tio ledande företag inom sektorn nämns i rapporten, inklusive Rockwell Automation, SAP, IBM, Intel, Siemens, GE, Micron Technology, Nvidia och Sight Machines.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Global rapport visar stark tillväxt för AI inom säkerhetsmarknaden

En global rapport om artificiell intelligens (AI) inom säkerhetsmarknaden ger en omfattande analys av industrin och erbjuder värdefulla insikter för organisationer och intressenter. Rapporten undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. AI inom säkerhetsmarknaden värderades till 6,78 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. De ledande företagen i denna marknad inkluderar Threatmetrix, Skycure, Sparkcognition, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Nvidia, Securonix, Intel, Xilinx, Amazon, Antivirus Companies, Acalvio, Sift Science och Darktrace.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Afrikanska Unionen har hållit en session om digital transformation, där ledare från alla 55 afrikanska nationer deltog under fyra dagar för att diskutera kontinentens digitala framtid och AI-strategi. Mötet ägde rum i Etiopien och inledde med tre dagar av expertmöten, där huvudpunkten var det konceptuella ramverket för den kontinentala strategin för artificiell intelligens. Ramverket, som fortfarande är under utveckling, syftar till att forma en etisk och ekonomiskt fruktbar AI-strategi för kontinenten och adressera nyckelsektorer som kan dra nytta av tekniken, inklusive utbildning, hälso- och sjukvård, jordbruk och finans. Medlemsstaterna förband sig att främja digitaliseringsinsatser mot klimatförändringar, infrastrukturell utveckling och energi. De diskuterade också frågor kring dataskydd som blivit allt mer brådskande på grund av AI:s spridning, vilket kräver att Afrikanska unionen stöder medlemsstaterna i utvecklingen av nationella dataskyddssystem och förmågor. Samtidigt har Afrika upplevt en betydande hjärnflykt inom AI eftersom resursstarka och välbetalda teknikföretag lockar talanger utomlands.

Fortune Media fördjupade 28 november

Cyberbrottslingar använder framgångsrikt generativa AI-verktyg, vilket har lett till en 1 265% ökning av skadliga phishingmejl och en 967% ökning av credential phishing sedan fjärde kvartalet 2022, enligt en rapport från cybersäkerhetsföretaget SlashNext. Rapporten, baserad på företagets hotintelligens och en undersökning av över 300 nordamerikanska cybersäkerhetsprofessionella, noterar att cyberbrottslingar använder AI-verktyg som ChatGPT för att skriva sofistikerade, riktade företagsmejl och andra phishingmeddelanden. I genomsnitt skickades 31 000 phishingattacker dagligen.

Consumer News and Business Channel fördjupade 28 november

Framtida tillväxt för AI inom mat- och dryckesindustrin förutspås i ny marknadsrapport

Enligt Industry Research Market förväntas marknaden för artificiell intelligens (AI) inom mat- och dryckesindustrin växa avsevärt mellan 2023 och 2030. En omfattande marknadsanalysrapport har presenterats som ger värdefulla insikter och information för både veteraner och nykomlingar inom branschen. Rapporten ger inte bara intäktsprognoser för marknaden och dess undersegment, men ger också intressenter en djupgående förståelse för den konkurrenskraftiga landskapet. Rapporten ställer också centrala frågor som branschaktörer och investerare vill ha svar på, och listar de ledande företagen inom den globala AI-marknaden för mat och dryck.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 28 november

Överblick över USA:s marknadsrapport för artificiell intelligens

En forskningsrapport ger en översikt över USA:s marknad för artificiell intelligens (AI), inklusive försäljningstillväxt, konkurrenslandskap och företagsvärderingar på global, regional och nationell nivå. Rapporten undersöker import/export, utbud och efterfrågan, prissättning, intäktsgenerering, marknadsandel, försäljningsvolym och bruttomarginaler. Rapporten ger också en regional analys av AI-marknaden i USA, inklusive Europa, Nordamerika, Asien-Stilla havet, Mellanöstern och Afrika och Latinamerika. Nyckelspelare inkluderar Amazon, Google, Microsoft, NVIDIA, Facebook, Intel, Rocket Fuel, General Electric, Cylance, Oculus VR, Booz Allen Hamilton, Huawei, Adobe, Accenture, iRobot, Magic Leap, Rethink Robotics, BAE Systems, HERE, IBM, Samsung, Lenovo, MoTek Technologies, PCO innovation och Rakuten Marketing.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 28 november

Artificiell Intelligens i RegTech Marknadsdynamik 2023 till 2030 Forskningsrapport

En forskningsrapport om marknadsdynamiken för artificiell intelligens i RegTech från 2023 till 2030 ger insikter som hjälper till att identifiera potentiella marknader för introduktion av nya produkter och bestämma de mest effektiva distributionskanalerna för specifika produkter. Rapporten undersöker beteendemönster hos köpare och leverantörer, vilka spelar en avgörande roll för att definiera produktionsstrategin för marknaden för artificiell intelligens i RegTech. Studien belyser utmaningar, marknadsförskjutningar, tillväxtvägar, nyckeldrivare, framväxande trender, olika produkttyper och konkurrenslandskapet inom industrin för artificiell intelligens i RegTech.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

Så här får du Microsofts nya AI-assistent Copilot i Windows 10

Microsofts generativa AI-assistent Copilot, ursprungligen introducerad som en funktion endast för Windows 11, har nu porterats till Windows 10. Copilot är byggd på OpenAI:s GPT-4 och är finjusterad för att interagera med kärnappar och komponenter i Windows, inklusive Microsoft Office och Windows-inställningar. Trots några mindre brister i Windows 10-versionen, är det relativt enkelt att kringgå väntekön för att få den nya funktionen. Microsoft har redan börjat skicka ut delar av Copilot via Windows 10:s månatliga kumulativa uppdateringar, så att aktivera AI-kompanjonen är inte svårt. Funktionen är för närvarande tillgänglig i Windows 10 Home och Pro endast.

Direktlänk Dela XDA Developers fördjupade 26 november

AI kan göra universitetsuppsatser föråldrade, men bör användas för att eliminera fusk

Det nordamerikanska företaget EXAMIND, ledd av Gonzalo Tudela, höll nyligen ett webbinarium med titeln ´Från upptäckt till transparens: Autentisk bedömning för den post-AI-världen´. Företaget kombinerar undervisningserfarenhet, modern pedagogik och teknisk innovation för att hjälpa lärare att spara tid, minska studentfusk och leverera autentiska bedömningar i dagens AI-drivna värld. Tudela menade att universitetets mål bör vara att lära studenter att tänka kritiskt för att lyckas i sina karriärer och liv. Han framhöll att AI-verktyg kan användas för att upptäcka om studenter plagierar eller låter AI-program skriva deras uppsatser, men detta är en ´straffande inställning´ eftersom det fokuserar på studenternas handlingar.

Direktlänk Dela Moose Jaw Today fördjupade 25 november

En global marknadsrapport av Global Market Vision studerar artificiell intelligens (AI) för bilmarknaden. Rapporten inkluderar toppföretag, intäktsandel, dataströmmar, pågående affärer, inköp och återförsäljarvolym. Nyckelspelare inkluderar AImotive, Argo AI, Astute Solutions, Audi, BMW och Tesla. Marknaden för AI inom bilindustrin baseras på specifika parametrar som syftar till att förmedla beprövade fakta till proffs som vill uppgradera sina nuvarande marknadsaspekter. Rapporten innehåller också större samarbeten, fusioner och förvärv, ledande marknadstrender och affärspolicyer.

Lagunanow.ph fördjupade 25 november

Generativ AI-marknad förväntas nå 126,5 miljarder dollar till 2031

Enligt en ny rapport från Allied Market Research förväntas den globala marknaden för generativ AI växa från 8,2 miljarder dollar 2021 till 126,5 miljarder dollar 2031, med en årlig tillväxttakt på 32%. De viktigaste tillväxtmotorerna är framsteg inom djupinlärning och ökade behov av personalisering och anpassning. Sektorer som medier och underhållning och finansiella tjänster förväntas dra nytta mest av denna teknik. Trots etiska och integritetsfrågor förväntas integrering av generativ AI i olika branscher erbjuda lukrativa tillväxtmöjligheter. Bland de ledande aktörerna på marknaden finns Adobe, Amazon Web Services, D-ID, Genie AI Ltd., Google, IBM, Microsoft, MOSTLY AI Inc., Rephrase.ai och Synthesia.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 25 november

Global Data Science och Machine-Learning Platforms Market Report

Global Market Vision har släppt en omfattande studie om toppföretag, intäktsandel, dataströmmar, pågående affärer, inköp och återförsäljarvolym inom Global Data Science och Machine-Learning Platforms marknaden. Rapporten inkluderar korrigeringar av marknadsklassificeringar, applikationsdefinitioner och en uppriktig marknadsöversikt. Marknaden för Data Science och Machine-Learning Platforms baseras på specifika parametrar som syftar till att diktera bevisade fakta till yrkesverksamma som vill uppgradera sina nuvarande marknadsaspekter.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 24 november

Microsofts AI-assistent Copilot kommer snart till Windows 10

Microsofts AI-assistent Copilot, tidigare exklusiv för Windows 11, kommer snart att finnas tillgänglig för Windows 10. Copilot började testas på Windows 10 förra veckan och kommer att rullas ut till enheter som kör Hem- och ohanterade Pro-versioner av Windows 10, version 22H2, inom en snar framtid. Utrullningen kommer att ske i faser med hjälp av Controlled Feature Rollout (CFR) teknologi under flera månader. Till att börja med kommer Copilot endast att finnas tillgänglig i USA och Nordamerika samt delar av Asien och Sydamerika.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 24 november

Microsoft lanserar AI-drivna Copilot-funktionen för Windows 10-användare

Microsoft tillåter nu Windows 10-användare att prova den AI-drivna Copilot-funktionen, som tidigare bara var tillgänglig i Windows 11. För att använda funktionen behöver användare med berättigade enheter installera en Release Preview-byggnad som inkluderar tillgång till AI-drivna Copilot. Användare måste vara inskrivna i Windows Insider testprogram för att installera förhandsgranskningsbygget och eventuellt prova Copilot på Windows 10 Home eller Pro. För att köra Copilot krävs minst 4 GB RAM och en bildskärmsadapter som stöder en upplösning på minst 720p. Förhandsgranskningen av chatboten är endast tillgänglig på utvalda marknader, dvs. Nordamerika och vissa områden i Asien och Sydamerika.

Direktlänk Dela Etemaad Daily fördjupade 24 november

Microsoft utökar AI-funktionen Copilot till Windows 10 och Office 365

Microsoft har nyligen utökat räckvidden för sin innovativa AI-drivna funktion Copilot till Windows 10-användare. Ursprungligen exklusiv för Windows 11, markerar denna expansion ett betydande steg för att göra avancerade AI-verktyg mer tillgängliga. Copilot i Windows 10 syftar till att förbättra användarupplevelsen med avancerade AI-funktioner. Användare behöver vara en del av Windows Insider-testprogrammet för att få tillgång till ´Release Preview´-versionen, som inkluderar Copilot-funktionen. Förutom integrationen i Windows 10 har Microsoft också lanserat Copilot för Office 365. Detta AI-produktivitetsverktyg är utformat för att fungera över olika Microsoft-program som Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams.

Direktlänk Dela Nextgenhero.io fördjupade 24 november

AI inom medicinsk diagnostik förväntas nå $3,7 miljarder 2028

Marknaden för AI inom medicinsk diagnostik uppskattades vara värd 1,3 miljarder dollar 2023 och förväntas nå 3,7 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,2% från 2023 till 2028, enligt en ny rapport från MarketsandMarkets™. Tillämpningen av AI inom medicinsk diagnostik ökar kraftigt på grund av faktorer som produktion av stora mängder data, tillgänglig finansiering för AI-baserade startups och ett ökande antal samarbeten över branschgränserna. Bristen på kvalificerad AI-personal och oklarheter i regelverket förväntas dock hämma marknadens tillväxt.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 24 november

Ny marknadsstudie om Big Data och maskininlärning inom telekom

En ny marknadsstudie om Big Data och maskininlärning inom telekommarknaden ger en överblick över nuvarande marknadsdynamik och vad beslutsfattare inom outsourcing förutspår att marknaden kommer att se ut 2029. Studien delar upp marknaden efter intäkter och volym och prisutveckling för att uppskatta storleken och identifiera luckor och möjligheter. Några av de aktörer som studeras inkluderar Allot, Argyle data, Ericsson, Guavus, HUAWEI, Intel, NOKIA, Openwave mobility, Procera networks, Qualcomm, ZTE, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 23 november

Marknaden för AI i leveranskedjan förväntas växa kraftigt

Enligt The Business Research Companys rapport om artificiell intelligens i den globala leveranskedjan förväntas marknaden växa kraftigt, från 2,29 miljarder dollar 2022 till 3,39 miljarder dollar 2023, en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,9%. Marknaden förväntas nå 15,07 miljarder dollar 2027, med en imponerande CAGR på 45,2%. En viktig drivkraft bakom tillväxten är ökningen av internetanvändningen. Ledande spelare på marknaden inkluderar Amazon.com Inc., Google LLC, Samsung Electronics Co Ltd., Microsoft Corporation med flera. Nordamerika var den största regionen på marknaden 2022, medan Asien och Stillahavsområdet förväntas växa snabbast.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 23 november

Microsoft introducerar AI-assistenten Copilot för Windows 10-användare

Microsoft har introducerat sin AI-drivna assistent, Copilot, till användare av Windows 10 i en betydande expansion. Denna strategiska flytt riktar sig till en betydande användarbas, eftersom 69 procent av skrivbordsanvändare som kör på Windows fortfarande använder Windows 10 eller enheter som är inkompatibla med det nyare Windows 11. För att dyka in i denna avancerade AI-upplevelse behöver användare vara en del av det exklusiva Windows Insider-testprogrammet. Programmet tillåter deltagare att installera en Release Preview-build på kompatibla Windows 10 Home eller Pro-enheter. För närvarande är förhandsgranskningen tillgänglig på utvalda marknader som Nordamerika, delar av Asien och Sydamerika.

Direktlänk Dela stupidDOPE fördjupade 23 november

Microsoft utökar tillgängligheten för AI-assistenten Copilot till Windows 10-användare

Microsoft har nyligen utökat tillgängligheten för sin generativa AI-assistent, Copilot, till Windows 10-användare. Detta verkar vara ett försök att erbjuda användare som antingen fortfarande använder Windows 10, eller har enheter som är inkompatibla med Windows 11, att uppleva AI-assistenten. För att få tillgång till Copilot måste användare vara en del av Windows Insider-testprogrammet och installera en Release Preview-byggnad på en kompatibel Windows 10 Home- eller Pro-enhet. Användarna behöver dock uppfylla vissa systemkrav för att sedan kunna köra Copilot.

Direktlänk Dela Hypebeast fördjupade 23 november

Generativ AI kommer att vara mycket hjälpsam för att bygga mer motståndskraftiga leveranskedjor

Generativ AI (GAI) kommer att vara mycket hjälpsam för att bygga mer motståndskraftiga leveranskedjor, enligt Maneet Singh, CIO på Odyssey Logistics & Technology. GAI kan snabbt bearbeta information över ett antal variabler för att skapa väl optimerade ruttplaner. Dessa planer kan också överväga aspekter som koldioxidavtryck, transittmetoder och kostnader, samtidigt som effektiv och säker leverans av varor säkerställs. Dock kommer denna nya AI-revolution att ha sina egna problemuppsättningar och logistikbranschen måste vara beredd att möta de iterationer av dessa problem som är specifika för vår industri. Framgångsrik anpassning till denna tekniska framsteg kommer att vara hur vi svarar som individer.

Direktlänk Dela Gillett News fördjupade 22 november

Maskininlärningschip Marknad förväntas nå $8,272 miljoner år 2022

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för maskininlärningschip nå $8,272 miljoner år 2022, från $4,495 miljoner år 2015, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 9,4% från 2016 till 2022. Maskininlärningschip är en typ av multiprocessorsystem som möjliggör maskinell intelligens utan att vara explicit programmerad. Dessa chip möjliggör funktioner som inlärning, resonemang och självkorrigering. Rapporten belyser också hur COVID-19 har påverkat olika regioner och stora länder och hur det kommer att påverka branschens framtida tillväxt.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 22 november

Microsofts AI-drivna assistent Copilot kommer till Windows 10

Microsoft meddelar att Copilot, deras generativa AI-drivna assistent, kommer att vara tillgänglig för Windows 10-användare. Användare med berättigade enheter kan nu installera en förhandsgranskning som inkluderar tillgång till assistenten. För att installera förhandsversionen och eventuellt testa Copilot på Windows 10 Home eller Pro, måste användarna vara registrerade i Windows Insider-testprogrammet. För att köra Copilot behöver ditt system minst 4 GB RAM och en skärmadapter som stöder en upplösning på minst 720p. Förhandsgranskningen av Copilot är endast tillgänglig i vissa marknader, som Nordamerika, och vissa delar av Asien och Sydamerika.

Direktlänk Dela Engadget fördjupade 22 november

Maskininlärningsmarknaden förväntas nå 225,91 miljarder USD 2030

Den globala marknaden för maskininlärning värderades till 19,20 miljarder USD 2022 och förväntas nå 225,91 miljarder USD 2030, med en årlig tillväxttakt på 36,2% under prognosperioden, enligt en rapport från Fortune Business Insights. Maskininlärning (ML) är ett verktyg för dataanalys som tränar datorer att lära sig från algoritmer och data och imitera mänskligt lärande. ML är en delmängd av artificiell intelligens (AI), och AI- och ML-tekniker implementeras i stor skala inom olika slutanvändningsindustrier, inklusive hälsovård, bilindustri, detaljhandel och tillverkning.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 22 november

AI-teknikmarknaden förväntas explodera till $42,3 miljarder år 2027

Enligt en rapport från The Business Research Company kommer den globala marknaden för AI-teknik att växa från $8,28 miljarder 2022 till $11,49 miljarder 2023, en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,9%. Fram till 2027 förväntas marknaden nå $42,3 miljarder, med en robust CAGR på 38,5%. Denna tillväxt drivs av snabb automation och AI-användning inom olika sektorer. Företag som Alphabet Inc., Microsoft Corporation och Meta Platform Inc. är ledande inom denna marknad. Rapporten visar att Nordamerika har den största marknadsandelen.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 21 november

Artificiell intelligens i modern krigföring förväntas växa kraftigt

Enligt The Business Research Companys rapport om artificiell intelligens (AI) i modern krigföring förväntas den globala marknaden för AI i modern krigföring växa avsevärt, från 3,21 miljarder dollar 2022 till 4,53 miljarder dollar 2023, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 41,1%. Marknaden förväntas nå 16,70 miljarder dollar 2027. Cyberhot och cyberattacker driver tillväxten för AI i modern krigföring. Nyckelspelare som Microsoft Corporation, Raytheon Technologies Corporation och Boeing Co. bidrar till marknadens dynamik. Nordamerika leder marknaden 2022.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 21 november

Microsoft utökar AI-assistent Copilot till Windows 10

Microsoft lanserade Windows 10 den 15 juli 2015 och efter att ha fått mycket kritik för Windows 8 gjorde företaget många ändringar i operativsystemet. Efter drygt ett halvt decennium lanserade Microsoft Windows 11, vilket innebar att Windows 10 snart skulle sluta få stöd. Enligt Microsoft kommer Windows 10 att sluta ta emot uppdateringar från den 14 oktober 2025. Emellertid har Microsoft bekräftat att den nya ´Copilot AI-funktionen´ från Windows 11 också kommer att komma till Windows 10. Copilot är en gratis AI-assistent från Microsoft för att förbättra användarupplevelsen. Denna AI-assistent kan hjälpa till med olika offline- och onlineuppgifter och generativ assistans. Till exempel kan den skriva en uppsats åt dig, organisera dina fönster, etc. Copilot-funktionen sågs först i september i år med Windows 11 22H2-bygget.

Direktlänk Dela DealNTech fördjupade 21 november

Artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik förväntas växa kraftigt

Enligt en forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik öka från 1,08 miljarder USD 2022 till 30,76 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 39,7%. Rapporten, publicerad av Polaris Market Research, ger en grundlig översikt över marknaden, inklusive aktuella industridata och framtida trender. Den täcker marknadens storlek, regional överblick, företagsprofiler, segmentanalys och prognos. Rapporten fokuserar på att analysera nyckeltrender på marknaden.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 november

Marknadsrapport för artificiell intelligens analyserar nuvarande spelare och framtida konkurrenter

En marknadsundersökning om artificiell intelligens (AI) har genomförts för att studera aktuell och värdefull information. Undersökningen tar hänsyn till både befintliga ledande spelare och kommande konkurrenter. Affärsstrategier för nyckelspelare och nya marknadsindustrier studeras i detalj. Rapporten delar också SWOT-analys, intäktsandel och kontaktinformation. Rapporten inkluderar även marknadsinformation när det gäller utveckling och kapaciteter. Bland företagen på marknaden finns IBM, Intel, Nuance Communications, IFLYTEK, Microsoft, Salesforce, ZTE Corporation, Infosys Limited, H2O.ai. Geografisk segmentering ger stor vikt åt regioner som Nordamerika, Mellanöstern & Afrika, Asien och Stillahavsområdet, Europa och Latinamerika.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 19 november

Microsoft introducerar Copilot AI-verktyg för Windows 11

Microsoft har lagt till Copilot, en sofistikerad AI-hjälpare, i Windows 11 för att integrera AI smidigt i vardagligt datoranvändning. Copilot innehåller Bing och Dall-E-funktioner för att öka kreativitet och produktivitet. Copilot fungerar liknande Bings AI-chattbot, engagerar sig i diskussioner och producerar ett brett utbud av material, från reseförslag till poesi. Användare kan nu få tillgång till Copilot AI-funktionen med KB5031455-uppgraderingen för Windows 11-versioner 22H2 och 23H2 från och med den 31 oktober 2023. Funktionen kommer först att vara tillgänglig i Nordamerika och några regioner i Asien och Sydamerika.

Direktlänk Dela DigitBin fördjupade 18 november

Microsoft integrerar AI-drivna Windows Copilot i Windows 10

Microsoft har överraskande meddelat att de kommer att integrera den AI-drivna funktionen Windows Copilot från Windows 11 till Windows 10. Beslutet kommer i skuggan av Windows 11:s kämpande popularitet, med endast 27% adoption bland Windows-användare. Copilot-integrationen i Windows 10 har mött blandade reaktioner. Microsoft planerar att rulla ut Copilot på Windows 10 i Windows Insider Release Preview-kanalen, inledningsvis riktad mot Nordamerika, Asien och Sydamerika. Kritiker menar att Microsofts resurser borde riktas mot att främja Windows 11 istället för att investera i AI-funktioner för ett operativsystem som närmar sig sitt slutdatum för service i oktober 2025.

Direktlänk Dela Technobezz fördjupade 17 november

Microsoft introducerar Copilot i Windows 10 version 22H2

Microsoft har introducerat Copilot i Windows 10 version 22H2, vilket gör att användare kan få tillgång till det via Release Preview Channel. Utvecklingen av Copilot kommer gradvis att utvidgas till enheter som kör Home och ohanterade Pro-versioner av Windows 10. Den första versionen exkluderar Enterprise eller Education-versioner och hanterade Pro-enheter. Användare kan aktivera tillgången genom att navigera till Inställningar > Uppdatera & Säkerhet > Windows Update. Copilot i Windows 10 kommer att ha en fasad global utgivning, och börjar med utvalda marknader. Användare kan interagera med Copilot genom ett chattfönster och röstkommandon för förbättrad produktivitet.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 17 november

Tech Spark AI får 1,4 miljoner dollar i första finansieringsrundan för Spark Plug, en AI-webbplats som översätter klassisk litteratur till modern engelska

Tech Spark AI och dess grundare Tamar Huggins har meddelat att de har fått 1,4 miljoner dollar i första finansieringsrundan för Spark Plug, företagets generativa AI-webbplats. Finansieringen leddes av TD Bank och Salesforce, med ytterligare hjälp från den kanadensiska regeringen och NBA Kanada. Tech Spark AI grundades för åtta år sedan för att utveckla lektioner för svarta och brunhudade elever i underbetjänade samhällen i hela Nordamerika. Spark Plug kommer att vara tillgänglig för alla åldrar, men fokuserar på svarta ungdomar. Huggins delade att det huvudsakliga målet är att få svarta människor att känna att de ´hör hemma´.

Direktlänk Dela Blavity fördjupade 16 november

Qmerit använder AI för att snabba upp och förenkla installation av EV-laddare

Qmerit, en ledande installatör av hem- och företagsladdare för elbilar i Nordamerika, använder nu en AI-modell för att påtagligt förenkla och snabba upp processen att installera EV-laddare, batterilagring och andra rena energisystem. Panel Insights, Qmerits senaste innovation, använder avancerade AI-algoritmer för att utvärdera en elpanels specifikationer. Verktyget utvecklades i samarbete med experter från Schneider Electrics ´AI Hub´-team. Qmerits AI-lösning LoadCRE tar resultaten från Panel Insights för att omedelbart beräkna den tillgängliga kapaciteten i säkringstavlan.

Direktlänk Dela StreetInsider fördjupade 15 november

Artificiell Intelligens inom Legal Tech förväntas växa kraftigt till 2031

Enligt en ny forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom Legal Tech att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Marknaden växer stadigt och förväntas stiga över den projicerade horisonten tack vare ökad efterfrågan och strategier från nyckelaktörer. Marknaden för Legal Tech AI värderades till 8152,0 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,7% under prognosperioden, vilket uppgår till 46564,0 miljoner USD 2027. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden, inklusive storlek, andel, CAGR-status, PESTEL & SWOT-analys, historisk bedömning, tillväxtutsikter, industridrivare och begränsningar, intäktssegmentering och mer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 15 november

Digitalisering och AI förbättrar nyckeltal i lager- och distributionsföretag

För företag där lager och distribution är kärnverksamheten kan digitalisering, automatisering och AI förbättra precisionen i nyckeltal. Göteborgsföretaget Promosoft har under 20 år hjälpt över hundra handelsföretag att digitalisera och automatisera manuella rutiner med sitt system SOLO. Promosoft har nyligen förvärvats av IMI Supply Chain Solutions, som nu planerar att expandera marknaden för SOLO. Systemet har även integrerat AI för att förbättra precisionen i nyckeltalen.

Direktlänk Dela Dagens Industri fördjupade 14 november

Enligt en ny rapport publicerad av Allied Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom utbildning växa från 2,5 miljarder dollar 2022 till 88,2 miljarder dollar 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 43,3%. Denna tillväxt drivs av ökande efterfrågan på personlig utbildning och adaptivt lärande, virtuella assistenter och smart handledning samt förbättringar i administrativ effektivitet. Rapporten analyserar också marknadssegmenten, inklusive komponenter, teknologi, tillämpningar och slutanvändare.

EIN News fördjupade 14 november

Windows 10 kan få AI-funktionen Copilot i nästa uppdatering

Enligt en ny rapport kan AI-funktionen Copilot, som först introducerades i Windows 11, komma till Windows 10 i en kommande uppdatering. Copilot erbjuder liknande funktioner som Bing-sidan, men med tillägg av lokala åtgärder som mörkt läge och skärmdumpar. Microsoft tror att denna utvidgning kan hjälpa företaget att locka fler användare till sin AI-chattbot. Rapporten föreslår också att Microsoft överväger att förlänga stödet för Windows 10 efter 2025, men inget har ännu beslutats.

Direktlänk Dela Overclockers Russia fördjupade 13 november

Genasys Inc. och Ladris Technologies Inc. samarbetar för att leverera lösningar för evakueringsmodellering

Genasys Inc., ett globalt ledande företag inom skyddande kommunikationssystem och lösningar, har meddelat sitt partnerskap med Ladris Technologies, Inc., en leverantör av AI-programvara. Partnerskapet syftar till att leverera omfattande lösningar för katastrofevakueringsmodellering över hela Nordamerika och Europa. Genom denna kombinerade lösning kan nödhanterare, lag- och brandtjänstemän använda tillförlitliga, lokala data och evakueringszoner för planering och drift, vilket ökar förberedelserna och situationell medvetenhet.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 13 november

Marknadsanalys och prognos för Dental 3D-scanners 2023-2032

Allied Market Research har lagt till ny forskning om Dental 3D Scanners marknaden. 3D-scanners används för att skanna tänder med laser eller ljuskälla. Bilderna som skapas bearbetas vidare i en dator för vidare användning. Dessa bilder kombineras med CAD- eller CAM-system, eller en 3D-skrivare för att skapa perfekt passande proteser och tandproteser. Ökade efterfrågan på tandvårdsprocedurer, ökande äldre befolkning och fördelarna med 3D-scanners driver marknaden. Dock begränsar tillgängligheten av substitutprodukter och höga priser på enheterna marknadstillväxten.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 13 november

AI förutspår att världen blir mestadels vegansk senast 2075

Enligt AI-modellen utvecklad av OpenAI kommer majoriteten av världens befolkning att anta en vegansk livsstil senast 2075. Denna övergång ska drivas av generationerna Z och Y, som är särskilt miljömedvetna och i ökande grad antar en växtbaserad kost. Enligt ChatGPT börjar vägen till en vegansk värld 2024, med Gen Z och millennials växande medvetenhet om miljöpåverkan av djurjordbruk. År 2027 förväntas termen ”flexitarian” bli vanligare och år 2028 förväntas stora livsmedelsteknikföretag att utöka sitt sortiment av växtbaserade köttalternativ. AI förutser att ett genombrott inom livsmedelsteknik kommer att leda till billigare och mer attraktiva alternativ år 2032. År 2037 förväntas regeringar i Nordamerika och Europa införa subventioner för att främja växtbaserat jordbruk. År 2048 planeras den första ”Agera för klimat och veganism”-dagen. År 2057 kommer veganism att vara allmänt accepterat och normaliserat i många delar av världen. ”Global Vegan Week” förväntas bli en internationell händelse 2064. Enligt AI:s förutsägelser för veganism 2073 bör världen vara nästan helt vegansk. Uppfödning blir förlegat bara två år senare.

Direktlänk Dela Spark Chronicles fördjupade 11 november

Global marknad för syntetisk datagenerering beräknas växa till $2,1 miljarder mellan 2023 och 2028

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com var den globala marknaden för syntetisk datagenerering värd $381,3 miljoner 2022 och beräknas växa till $2,1 miljarder under prognosperioden 2023 till 2028. Syntetisk data används för att efterlikna autentiska datamängder samtidigt som sekretess och konfidentialitet bevaras. Denna marknad drivs av den ökande efterfrågan på kostnadseffektiva och integritetsvänliga alternativ till autentisk data. Rapporten segmenterar den globala marknaden efter komponent, distribution, datatyp, industri och geografisk region.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 9 november

Rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens diskuterar tillväxtfaktorer och utmaningar

En rapport om artificiell intelligens (AI) marknaden tar upp de stora faktorer som ansvarar för att driva tillväxten av AI-industrin, samt de viktigaste hindren och utmaningarna. Rapporten diskuterar marknadsdefinition, översikt, produktbeskrivning, produkträckvidd, produktkarakterisering och produktspecifikation. Studien erbjuder en analys av de senaste händelserna som tekniska framsteg och produktlanseringar och deras konsekvenser på den globala AI-marknaden. Rapporten belyser de senaste trenderna inom intäkter och marknadsframsteg, och alla realistiska statistik om projekt. Rapporten innehåller också data som samlats in från många primära och sekundära källor.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 9 november

Globala Blockchain AI-marknaden beräknas nå 3 519,23 miljoner USD år 2032

Den globala Blockchain AI-marknaden beräknas uppgå till ett värde av 3 519,23 miljoner USD år 2032, enligt en aktuell analys av Emergen Research. AI använder Blockchain för att underlätta delning av data som används i flera modeller. En av drivkrafterna för Blockchain AI-marknaden är data monetisering. Både AI och avancerad Blockchain förväntas bli mer tillgängliga genom data monetisering. Teknikutvecklingen är dyr för företag, särskilt för de som inte äger datamängder. Marknaden är fortfarande i ett tidigt skede och tekniken kräver en högt kvalificerad arbetskraft.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 8 november

Marknaden för AI inom försvarssektorn förväntas nå $13,15 miljarder 2028

En ny rapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom försvarssektorn kommer att växa från $6,91 miljarder 2022 till $13,15 miljarder 2028, med en årlig tillväxttakt på 11,7%. Tillväxten drivs av ökad användning av AI i obemannade flygfarkoster och ökade försvarsutgifter. Nordamerika stärker sin försvarssektor genom att öka militära utgifter och införa avancerade teknologier. I Asien driver ökade militära utgifter tillväxten på AI-marknaden inom försvar. I Europa bidrar närvaron av stora aktörer som Thales SA och BAE Systems till marknadstillväxten.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 8 november

Artificiell intelligens (AI) omfattar en mängd aktiviteter relaterade till maskiner som utför uppgifter med eller utan mänsklig inblandning. Teknologiföretag som Google, Meta, Alibaba, Baidu, OpenAI och Anthropic är framträdande aktörer inom AI, men världens regeringar spelar också en viktig roll genom att forma regelverket för AI-system. Sedan 2016 har tekniktunga regioner och länder över hela världen infört regleringar riktade mot AI-teknologier. Det finns för närvarande över 1 600 AI-policyer och strategier globalt. Europeiska unionen, Kina, USA och Storbritannien har framträtt som centrala aktörer i utformningen av AI:s utveckling och styrning.

The Conversation fördjupade 8 november

Globala marknaden för AI inom flyg- och rymdindustrin beräknas till 6,02 miljarder dollar år 2030

Enligt Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom flyg- och rymdindustrin värderas till 6,02 miljarder dollar år 2030, med en exponentiell tillväxt på 44,5% under de kommande sju åren. Ökad efterfrågan på flygresor och fler kommersiella flygplan driver behovet av mer effektiva och effektiva system. AI kan hjälpa till att lösa problem med lufttrafikkoncentration, flygförseningar och säkerhetsproblem genom att tillhandahålla intelligenta lösningar för optimerad ruttdragning, automatiserad flygledning och förebyggande underhåll.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 november

Global studie släppt om artificiell intelligens i videospelmarknaden

En global forskningsstudie om artificiell intelligens (AI) i videospelmarknaden har släppts av Global Market Vision. Rapporten analyserar marknadsrisker, möjligheter och stöd för strategiska beslut. Den presenterar statistik om marknadens status och information om trender, tillväxtdrivare, teknologier och förändringar i investeringsstrukturen. Bland företagen som profileras i rapporten finns Ubisoft, EA, Tencent, Sony, Microsoft, Playtika, Activision Blizzard, NetEase, Nintendo, Google, Nexon, Square Enix, Konami, Take-Two Interactive och NCSoft. Rapporten tar även upp effekterna av COVID-19-pandemin på marknaden.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 7 november

Marknadsrapport för artificiell intelligens inom betalningar tillgänglig

En ny marknadsrapport för artificiell intelligens inom betalningar har släppts. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive definition, tillämpningar, utvecklingar och produktionsteknik. Den spårar alla nya utvecklingar och innovationer på marknaden och ger information om hinder vid inrättandet av verksamheten och vägledning för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Rapporten belyser också de stora marknadsaktörerna som IBM Corporation, Amazon Web Services, Inc., Intel Corporation, ComplyAdvantage.com, Samsung Group, Next IT Corporation, IPsoft Inc.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Marknadsforskningsrapport om artificiell intelligens inom diagnostik ger detaljerad analys

En marknadsforskningsrapport om artificiell intelligens inom diagnostik ger en detaljerad analys av marknadsstorlek, andel, regional och landsnivåanalys, marknadssegmentering, tillväxt, marknadsandel, konkurrenslandskap och försäljningsanalys. Rapporten introducerar definitioner, klassificeringar, applikationer och marknadsöversikt, produktspecifikationer, tillverkningsprocesser, kostnadsstrukturer, råmaterial, etc. Studien ger en omfattande kunskap om nyckelspelares branschutvecklingsplaner, aktuella marknadsförhållanden, tillväxtdata och omfattningen av den respektive marknaden för artificiell intelligens inom diagnostik i framtiden.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Marknadsrapport för global artificiell intelligens publicerad av Market Intelx

Marknadsanalysföretaget Market Intelx har publicerat en forskningsrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens. Rapporten innehåller statistik och analyser över hela branschen, inklusive produkttyper, tillämpningar, företag och regioner. Rapporten avslöjar dynamiken i den globala AI-marknaden, framtida affärspåverkan, konkurrenslandskapet för företagen och flödet av global tillgång och konsumtion. Rapporten syftar till att hjälpa läsaren att förstå den globala AI-industrin bättre. Den presenterar en omfattande systematisk undersökning av den globala marknaden, med fokus på tillväxtfaktorer, nyligen trender, utvecklingar, möjligheter och konkurrenslandskap.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Forskningsrapport ger översikt över globala marknaden för företagsartificiell intelligens

En forskningsrapport om den globala marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) ger en översikt över branschen och dess senaste utvecklingar och innovationer. Rapporten analyserar marknadens aktuella trender och karakteristiska drag, samt de största marknadsaktörernas affärsstrategier, ekonomiska status och kommande produkter. Bland de profilerade företagen finns Amazon.com, FedEx, United Parcel Service of America, Boeing, DHL International GmbH, Matternet, Zipline, Flirtey, Drone Delivery Canada Corp, Flytrex, Workhorse Group, Cheetah Logistics Technology, Wing Aviation, Airbus S.A.S, Skycart, DroneScan, Edronic, Altitude Angel, Fli Drone, BIZZBY. Rapporten omfattar också en geografisk analys av marknaden och fokuserar på regioner som Nordamerika, Sydamerika, Asien och Stillahavsregionen, Mellanöstern och Afrika, och Europa.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Maskininlärning i detaljhandeln: Marknadsanalys och framtidsperspektiv

En detaljerad marknadsforskningsrapport om maskininlärning i detaljhandeln presenterar en omfattande analys av global marknadsstorlek, regional och landsnivåanalys, marknadssegmentering, konkurrenslandskap och försäljningsanalys. Rapporten introducerar definitioner, klassifikationer, applikationer och marknadsöversikt, samt produktkrav, tillverkningsprocesser, kostnadsstrukturer och råmaterial. Studien ger en omfattande kunskap om nyckelspelares branschutvecklingsplaner, aktuella marknadsförhållanden, tillväxtdata och framtida omfattning av maskininlärning i detaljhandelsmarknaden. Framstående aktörer inkluderar IBM, Microsoft, Amazon Web Services, Oracle, SAP, Intel, Nvidia, Google, Sentient Technologies, Salesforce och Visenze.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 4 november

Artificiell intelligens och maskininlärning transformerar betalningsindustrin

Tue To, chef för avancerade betalningar och fintech för Nordamerika på Edgar, Dunn & Company, diskuterar hur artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) påverkar betalningsindustrin. AI har förmågan att snabbt känna igen mönster, analysera stora och dynamiska datamängder och ge djupgående insikter, vilket är särskilt fördelaktigt för processer med hög volym, hög frekvens och en relativt strukturerad dataformat. Detta breddar möjligheterna för banker, fintech-företag, betalningstjänstleverantörer och andra aktörer inom finanssektorn. Enligt Statista förväntas den globala AI-marknaden växa enormt under de kommande sju åren, från 200 miljarder USD 2023 till 2 biljoner USD 2030. EDC har nyligen genomfört en branschomfattande undersökning som samlar synpunkter från över hundra högt uppsatta betalningsproffs globalt om de växande användningsområdena för AI och ML inom betalningar. 94% av respondenterna tror att AI och ML alltmer används för att förbättra bedrägeriupptäckt, följt av personaliserad kundservice (67%) och chatbot och virtuell assistent (65%).

Direktlänk Dela The Paypers fördjupade 3 november

Globala marknaden för artificiell intelligens förväntas växa med 125,3 miljarder dollar

Enligt Technavio väntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) växa med 125,3 miljarder dollar från 2022 till 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 22,26%. Marknaden är segmenterad geografiskt i Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havsområdet, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika. Nordamerika förväntas bidra med 56% av den globala marknadstillväxten under prognosperioden. Drivkrafterna för tillväxten inkluderar ökade investeringar i AI-tekniker, tekniska framsteg, ökningen av uppkopplade enheter och tillväxten på IoT-marknaden.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 2 november

Marknadsrapport för Text-till-Bild Generering publicerad av Research Cognizance

Forskningsrapporten om Text-till-Bild Genereringsmarknaden har publicerats av Research Cognizance för att ge insikter för att driva företagens tillväxt. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive dess definition, tillämpningar, utvecklingar och produktionsteknik. Rapporten spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden. Den ger information om hinder för att etablera företag och vägleder för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Marknadsrapporten för Text-till-Bild Generering lyser upp de stora marknadsaktörerna som blomstrar på marknaden; det spårar deras affärsstrategier, finansiella status och kommande produkter.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 2 november

Ny version av Windows 11, Build 23580, nu tillgänglig för Windows Insider Program-deltagare

En ny version av Windows 11, känd som Build 23580, har släppts för deltagare i Windows Insider Program. Uppdateringen inkluderar förbättringar av Copilot AI, Nearby Sharing och File Explorer samt ett antal korrigeringar. Copilot AI kan nu användas av lokala konton med ett Microsoft-konto genom Windows 11 build 23580, men denna funktion kommer att ha vissa begränsningar. Dessutom har uppdatering 23580 av filutbytesupplevelsen också löst problemet med filutbyteshastigheten, vilket gör det möjligt för Nearby Sharing att dela oavsett nätverk.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 1 november

AI inom mental hälsa förväntas växa kraftigt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom mental hälsa förväntas växa med en CAGR på 38,1% under prognosperioden (2023-2030). Tekniska framsteg har haft stor inverkan på mental hälsoområdet, särskilt genom integrationen av AI. AI-drivna verktyg som naturlig språkbearbetning, maskininlärning, djupinlärning, chatbots och virtuella assistenter spelar en avgörande roll för att ge stöd, råd och kommunikationskanaler för individer som genomgår mental hälsobehandling. Chatbots har framstått som ett viktigt verktyg inom mental hälsovård, och erbjuder kontinuerligt stöd till patienter. De kan hjälpa individer att hantera symtom och identifiera specifika nyckelord som kan kräva mänsklig intervention. Enligt National Institute for Mental Health finns det över 13 miljoner amerikaner som hanterar allvarliga psykiska sjukdomar. Teknik, särskilt AI, har blivit avgörande för att ta itu med denna utmaning. Till exempel kan chatbots automatisera uppgifter som att känna igen känslor, vilket möjliggör automatisering av screening, diagnos, behandlingsrekommendationer och psykosocial terapi. Utöver detta, enligt Centers for Disease Control and Prevention (CDC), har nästan 11% av vuxna allvarligt övervägt självmord. I ett sådant scenario fungerar tekniken som en livlina, och ger snabb hjälp och stöd. Därför genomför mjukvarutillverkarna forskning och utveckling för att introducera avancerade och tekniskt uppgraderade mental hälsovårdstjänster. Till exempel introducerade lyra health i september 2021 de första teknikintegrerade vårdlösningarna som är utformade för att ta itu med allvarliga psykiska hälsoproblem som alkoholanvändningsstörning (AUD), självmordstendenser och andra komplexa psykiska hälsodiagnoser. Företaget är ett omfattande behandlingsprogram som hjälper människor att minska drickandet eller uppnå nykterhet och tar upp problematisk alkoholanvändning genom virtuell terapi, gruppsessioner, löpande symtombedömningar, återhämtningsstödspecialister för att hjälpa medlemmar att hålla sig på rätt spår, digitala lektioner som lär ut copingfärdigheter och medicin för att bekämpa begär.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 1 november

Journalister oroliga för att AI kan överskugga deras arbete

Journalister och stora teknikföretag som OpenAI och Google är i konflikt över användningen av journalistiska artiklar för att träna AI-algoritmer. News Media Alliance, en organisation som representerar många journalister i Nordamerika, har påpekat att teknikjättarna använder deras artiklar för att göra sina AI-algoritmer smartare. När dessa AI är tränade kan de skriva artiklar som kan överskugga de ursprungliga. Föreståndaren för News Media Alliance, Danielle Coffey, är missnöjd med situationen. Det finns dock goda nyheter, webbmasters har vissa knep för att stoppa vissa AI och bots från att granska deras innehåll.

Direktlänk Dela Digital Information World fördjupade 1 november

NVIDIA väljer Wistron och Foxconn som leveranskedjepartners för nästa generations Blackwell AI GPU:er

NVIDIA:s Blackwell B100 GPU:er har enligt uppgift gått in i certifieringsstadiet för leveranskedjan, vilket är ytterligare ett steg i utvecklingen av nästa generations AI-kraftverk. Det rapporteras att NVIDIA nu väljer sina leveranskedjepartners, och Wistron har valts som den primära partnern som kommer att leverera substrat för produktionen av Blackwell GPU:er. Både Wistron och Foxconn tävlade om att säkra dessa order, men Wistron vann alla tidiga order. NVIDIA:s GB200 (B100) AI-server är planerad att lanseras 2024.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 31 oktober

NextBase lanserar AI-drivna dash-kamera för realtids kraschdetektering

NextBase har lanserat en ny AI-drivna dash-kamera kallad iQ. Den smarta enheten kombinerar AI-teknik med 4G-teknik för att koppla ihop fordon och ägare med mer än realtids kraschdetektering. iQ övervakar fordonet hela tiden, upptäcker inbrottsförsök, körincidenter och mer. NextBase hävdar att detta kommer att ha konsekvenser för säkerhet, försäkringsanspråk och realtidsåtkomst. Kameran är konstruerad för att samla in data från 20 minuter före en incident till 20 minuter efter, inklusive fordonets hastighet, upp till tre kameravinklar och mer. Den innehåller också en nödsändningsfunktion som skickar incidentplatsinformation till nödtjänster via mobilnätet.

Direktlänk Dela New Atlas fördjupade 30 oktober

Global Machine Learning som en tjänstemarknad förväntas växa mellan 2023 och 2030

En nyligen genomförd forskningsstudie ger en detaljerad analys av den globala marknaden för Machine Learning som en tjänst från 2023 till 2030. Rapporten ger en noggrann bild av marknaden och presenterar data om de olika faktorer som påverkar dess variationer. Marknaden för Machine Learning som en tjänst har bidragit betydligt till den globala ekonomin och intensifierat den övergripande industrin. Studien ger också en beskrivande analys av efterfrågan och leveranskedjan på marknaden. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix och Xeround.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 30 oktober

Microsoft släpper Windows 11 build 25982 med nya funktioner och uppdateringar

Microsoft har släppt Windows 11 build 25982 för enheter som är registrerade i Canary Channel inom ramen för Windows Insider Program. Uppdateringen inkluderar flera nya funktioner, uppdateringar och förbättringar. Copilot kommer nu att fungera på Canary Channel och stödja kryptering för utgående SMB-klientanslutningar. Discovery of Network-designated Resolvers (DNR) kan nu användas, vilket möjliggör användning av krypterade DNS-protokoll på datorn utan manuell konfiguration. ReFS inkluderar nu Block Cloning i operativsystemets kopieringsmotor och Remote Desktop Connection-appen erbjuder nu fler zoomalternativ.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 28 oktober

Signifikant tillväxt förväntas på marknaden för AI-programvara mellan 2022 och 2031

En forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) programvara fungerar som en viktig resurs för företag, investerare och intressenter som önskar en omfattande förståelse för marknaden. Rapporten belyser potentiella hinder som kan ändra branschens kurs de kommande åren. De globala tillverkarna i AI-programvarumarknaden inkluderar IDEAL.com, Intel, SAP, KITT.AI, IBM, Wipro, H2O.ai, IFlyTek, NanoRep(LogMeIn), Salesforce, Yseop, Ipsoft, Baidu, Microsoft, Brighterion, Albert Technologies, Astute Solutions, Megvii Technology, Brainasoft, Google och Ada Support. Den globala marknaden för AI-programvara väntas växa betydligt mellan 2022 och 2031, med en positiv prognos för 2022 och framåt. Nordamerika och Europa spelar centrala roller i denna tillväxt.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 oktober

Marknaden för AI-chip förväntas nå $383,7 miljarder år 2032

Enligt en rapport från Allied Market Research var marknaden för artificiella intelligenschip värd $14,9 miljarder år 2022 och förväntas nå $383,7 miljarder år 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,2% mellan 2023 och 2032. Rapporten ger en överblick över marknadens nuvarande behov och framtida möjligheter. Några av de framstående spelarna på marknaden inkluderar MediaTek Inc, Samsung Electronics Co Ltd, NVIDIA Corporation (Mellanox Technologies), SoftBank Corp., Mythic, Baidu, NXP Semiconductors, Alphabet Inc., Advanced Micro Devices Inc.(Xilinx Inc.), och Qualcomm Technologies Inc.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 26 oktober

MLOps-marknadens storlek skjuter i höjden när maskininlärningsoperationer revolutionerar datadrivna beslutsprocesser

MLOps-marknaden, som drivs av behovet av automatiserade, skalbara och effektiva maskininlärningsarbetsflöden, ökade AI-adopterande och datadrivna beslutsfattande, värderades till $983,64 miljoner 2021 och beräknas nå $23,1 miljarder 2031, med en årlig tillväxttakt på 37,5% från 2022 till 2031. MLOps är en ny teknikpraxis som kombinerar AI/ML-praxis med DevOps-praxis och syftar till att skapa kontinuerlig utveckling och leverans (CI/CD) av data- och ML-intensiva applikationer. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar Akira AI, Alteryx, Amazon Web Services, Inc., Cloudera, Inc., Databricks, Inc., DataRobot, Inc., GAVS Technologies, Google LLC, IBM Corporation och Microsoft Corporation.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 26 oktober

Datorer och AI förändrar byggbranschen, bokbranschen, vetenskaplig forskning och rymdutforskning

Persondatorer och artificiell intelligens (AI) påverkar allt från byggbranschen till rymdutforskning. Tekniken med 3D-utskrivna hus är helt beroende av datorer och kan bidra till att lösa problem med låginkomstbostäder. I bokbranschen kan AI användas för att omvandla e-böcker till filmer, även om detta för närvarande är kostsamt. I vetenskaplig forskning har datorer och AI påskyndat faktagranskning, matematiska beräkningar och distribution av resultat. I rymdutforskning kan datoriserade rymdfordon med AI minska behovet av mänskliga besättningar och förenkla långvariga rymdresor.

Direktlänk Dela Innovation & Tech Today fördjupade 25 oktober

Marknadsrapport om global tillväxt och utveckling inom AI-verktyg för innehållsautomatisering

En marknadsrapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknadstillväxten för AI-verktyg för innehållsautomatisering. Rapporten innehåller information om marknadsstorlek på landsnivå, marknadsandel och marknadssegmentets omfattning. Den visar också en konkurrenslandskap, värdekedjeoptimering, handelsprocedurer, aktuella utvecklingar och identifierar resultat från globala marknadsföretag. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Adobe Systems, Cognizant, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Google LLC. Rapporten följer en metodisk forsknings- och strukturerad metodik som hjälper forskare att få värdefull insikt i varje aspekt av forskning och analys.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 oktober

Generativ AI förväntas bli hörnsten för framtida arbetsmiljöer

Generativ artificiell intelligens (AI) blir snabbt en integrerad del av den moderna arbetsplatsen, vilket indikerar en paradigmskifte i hur industrin närmar sig uppgiftsautomatisering och innovation. En nyligen genomförd undersökning bland 1 000 nordamerikanska utvecklare, produktledare och chefer visar att 66% ser generativ AI som en hörnsten för framtida arbetsmiljöer. 81% av utvecklarna förväntar sig en produktivitetsökning, medan 90% förutser en ökning av användningen av denna teknik. Dock finns det oro för anställningsmöjligheter och datasekretess. 62% av utvecklarna fruktar att generativ AI kan utgöra en utmaning för jobbsäkerheten, med 41% som förutspår detta scenario inom de närmaste fem åren. 74% av utvecklarna uttrycker en önskan om ökad investering i utbildning av sina arbetsgivare. 79% av utvecklarna är bekymrade över säkerhets- och sekretessfrågor kopplade till generativ AI.

Direktlänk Dela Channellife.co.nz fördjupade 25 oktober

Global Edge AI-programvarumarknad väntas växa med en CAGR på 20,1% under prognosperioden

Den globala marknaden för Edge AI-programvara nådde en storlek av 585,1 miljoner dollar 2020 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 20,1% under prognosperioden, enligt den senaste analysen av Emergen Research. En ökning av företagets arbetsbelastning på molnet är en nyckelfaktor som förväntas driva den globala marknaden för Edge AI-programvara under prognosperioden. Ökande utvecklingar inom Internet of Things (IoT) teknik är en annan faktor som förväntas ytterligare förbättra marknadstillväxten. Stigande efterfrågan på beräkning på enhetssidan förväntas också ge en betydande ökning av den globala marknaden för Edge AI-programvara under prognosperioden.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 24 oktober

Artificiell intelligens väntas bidra med 15,7 biljoner dollar till den globala ekonomin fram till 2030

Enligt PwC:s Globala studie om artificiell intelligens (AI) kommer AI att bidra med 15,7 biljoner dollar till den globala ekonomin fram till 2030, vilket motsvarar en ökning av BNP med 26% för lokala ekonomier. Kina och Nordamerika väntas leda med ett bidrag på 10,7 biljoner dollar. Microsofts senaste Work Trend Index-rapport visar att AI-kompetens är avgörande för att förbli relevant på arbetsmarknaden. Microsofts nya AI-assistent, Microsoft 365 Copilot, blir tillgänglig för användare från den 1 november. Alphabet Inc:s sökgenerativa upplevelse (SGE) låter användare generera bilder och skriftliga utkast från textprompter. Denna utveckling kommer att förändra innehållsskapande genom att erbjuda nya verktyg för att generera visuellt och skriftligt innehåll.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 24 oktober

Global rapport om marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning 2023-2030

En global rapport från Market Intelx ger insikt i marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning mellan åren 2023 och 2030. Rapporten erbjuder värdefull information om marknadsstruktur och storlek, inklusive konkurrenssituation, nuvarande marknadstrender, tillväxttakt och andra relevanta statistik. De viktigaste aktörerna som nämns i rapporten inkluderar AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple, Luminoso och Qualcomm. Rapporten analyserar även marknaden på regional nivå, inklusive Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Latinamerika och Mellanöstern & Afrika.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 20 oktober

Maskininlärningsmarknaden förändrar globala branscher och sektorer

En marknadsrapport om maskininlärning visar att denna snabbt växande industri förändrar branscher och sektorer världen över. Företag erbjuder nu maskininlärningslösningar på abonnemangsbasis. Maskininlärningsalgoritmer kan analysera stora datamängder och automatisera processer, vilket bidrar till dess snabba spridning. Utmaningar inkluderar brist på individer med analytiska färdigheter och risker med bedrägeri och oavsiktliga användningar. 2022 dominerade Nordamerika marknaden med en andel på 32%, medan Asien-Stillahavsregionen förväntas växa med en imponerande årlig tillväxttakt på 16%, främst på grund av det blomstrande startup-ekosystemet, en kvalificerad arbetskraft och ökad användning av maskininlärning.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 oktober

Den globala marknaden för maskininlärning förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 37% mellan 2023 och 2035. Marknaden förväntas generera en omsättning på 750 miljarder dollar vid slutet av 2035, upp från en omsättning på 24 miljarder dollar 2022. Ökande investeringar i artificiell intelligens förväntas driva marknadstillväxten för maskininlärning. Företag kommer att behöva göra betydande initiala investeringar i fysiskt, digitalt och mänskligt kapital för att köpa och integrera nya teknologier och ändra affärsprocesser för att storskalig omvandling ska ske.

GlobeNewswire fördjupade 18 oktober

Företag världen över har ännu inte antagit AI och maskininlärning

De flesta företag globalt har antingen inte antagit AI och maskininlärning (ML) än eller befinner sig fortfarande i forskningsfaserna. I Nordamerika har 42% av företagen inte implementerat AI eller ML, medan 22% rullar ut det och 21% skalar upp tekniken, enligt en undersökning från Workday i juni. Mer än 100 miljoner människor i USA kommer att använda generativ AI 2024, vilket markerar explosiva adoptionshastigheter sedan lanseringen av ChatGPT i november 2022. Den generativa AI-industrin kommer att växa med cirka 36% varje år fram till 2030, enligt en prognos från Forrester rapporterad av Forbes.

Direktlänk Dela Insider Intelligence fördjupade 18 oktober

Global AI-robotmarknad förväntas växa till 52,6 miljarder dollar år 2031

Enligt en rapport från Transparency Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) robotar växa med en CAGR på 20,5% från 2022 till 2031, nå en värdering på 52,6 miljarder dollar år 2031. Marknadens tillväxt kan tillskrivas teknologisk innovation, ökade statliga investeringar i AI-forskning och utveckling, samt ökad efterfrågan på robotar inom säkerhet, övervakning, e-handel och logistik. AI-robotar används också allt mer inom industrin för att automatisera repetitiva och arbetsintensiva uppgifter. Nordamerika är den dominerande marknaden för AI-robotar, medan Asien och Stillahavsområdet förväntas uppleva den högsta tillväxthastigheten framöver.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 18 oktober

Globala marknaden för AI-robotar förväntas växa med 20,5% årligen till 2031

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) robotar förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 20,5% från 2022 till 2031, enligt en rapport från Transparency Market Research Inc. Marknaden förväntas nå ett värde på 52,6 miljarder dollar år 2031, jämfört med 11,8 miljarder dollar år 2023. Ökade tekniska innovationer och ökade statliga investeringar i AI-forskning och utveckling har påskyndat tillväxten av AI-robotar i olika sektorer, inklusive försvar och offentliga tjänster.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 oktober

Marknadsrapport för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer: 2023 till 2032

Xcellent Insights har nyligen lagt till en ny forskningsrapport om den globala marknaden för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer i sitt arkiv över marknadsforskning. Rapporten belyser en djupgående analys av den globala industrin inklusive dess upp- och nedgångar över åren. Rapporten erbjuder också detaljer om marknadsstorlek, andel, tillväxtmöjligheter, tillväxtfaktorer, begränsningar och riskfaktorer. Marknaden för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer förväntas registrera en robust intäktsandel under den prognostiserade tidsramen. Rapporten erbjuder detaljerade insikter om faktorer som kan driva och hämma den totala marknadstillväxten under de kommande åren.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 17 oktober

AI driver tillväxt och produktivitet för Brookfield Infrastructure

Företag är fortfarande i de tidiga stadierna av att utnyttja artificiell intelligens (AI), men Brookfield Infrastructure är ett av de företag som redan ser avkastning på sina AI-investeringar. Enligt Anita Dusevic Oliva, operativ partner på Brookfield Infrastructure Group, kommer AI att förbättra och påskynda företagets värdeskapande för aktieägarna. Genom att använda AI kan företaget analysera stora datamängder för att identifiera tillväxt- och korsförsäljningsmöjligheter. Dessutom kan AI automatisera en rad back-office-processer för att decentralisera och eliminera delade tjänster. Brookfield har till exempel automatiserat sitt nordamerikanska callcenter för sin bostadsdekarboniseringsplattform, HomeServe, vilket har minskat den genomsnittliga samtalstiden med 15% till 20% samtidigt som försäljning, uppgraderingar och kundbevarande ökat med 25%. På lång sikt tror Brookfield att AI kommer att ge en betydande medvind för att förbättra dess investeringsavkastning.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 17 oktober

Prognos för AI-verktyg för sociala medier marknaden 2023: Avslöjar möjligheter och tillväxt

Globala marknaden för AI-verktyg för sociala medier undersöks i en rapport som presenterar prognoser fram till 2023. Rapporten tar hänsyn till både nuvarande toppspelare och kommande konkurrenter. Den inkluderar en analys av marknaden, definition av marknaden, segmentering, betydande trender i branschen, en undersökning av den konkurrensutsatta landskapet och forskningsmetodik. Nyheter för 2023 inkluderar särskild täckning av Ryssland-Ukraina-kriget, global inflation, lättnader av noll-Covid-policy i Kina och dess ´knöliga´ återöppnande, störningar i försörjningskedjan, globala handelsspänningar och risken för recession.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 17 oktober

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. har släppt en marknadsbedömningsrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom skönhets- och kosmetikaindustrin. Enligt rapporten var marknadens värde 2,7 miljarder dollar 2021 och förväntas nå 13,34 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 19,7% mellan 2021 och 2030. Skönhets- och kosmetikaindustrin har ökat användningen av AI betydligt på senare år. Detta på grund av tekniska framsteg och behovet av att göra datadrivna beslut för att förbli konkurrenskraftig. Nordamerika förväntas bidra betydligt till marknadstillväxten, medan Asien och Stillahavsområdet förväntas öka kraftigt under prognosperioden.

Digital Journal fördjupade 16 oktober

Ny rapport analyserar globala trender och insikter för marknaden för Artificiell intelligensbaserad personifiering

Orbisresearch.com har nyligen publicerat en ny rapport med titeln Globala trender och insikter för marknaden för ´Artificiell intelligensbaserad personifiering´. Denna forskningsrapport ger en omfattande analys av marknaden för Artificiell intelligensbaserad personifiering, med fokus på dess omfattning, historiska marknadsstorlek, tillväxttrender, marknadsdrivande faktorer, utmaningar och effekterna av COVID-19-pandemin. Rapportens syfte är att ge värdefulla observationer till intressenter och beslutsfattare, för att förstå marknadens dynamik, strategisera effektivt för att övervinna hinder och dra nytta av gynnsamma omständigheter.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 13 oktober

Brist på datacenterkraft och utrymme: Det största hindret för AI-utveckling

Det pågår ett AI-kapplöpning där företag investerar miljarder dollar i utveckling och implementering av AI-teknik. Trots diskussioner om immaterialrättsfrågor, potentiella regelverk och brist på GPU:er, verkar ingen erkänna det större problemet: bristen på datacenterkraft och utrymme som krävs för att träna och köra AI-applikationer. Träning av AI-modeller genererar enorma resursdräneringar, vilket kräver otroliga mängder kapital, tid, utrymme och kraft att distribuera. Enligt en 2022 Market Vacancy-rapport från Data Center Hawk var tomgångsgraden bara 4,4 procent, den lägsta någonsin. Den senaste rapporten avslöjade en vakansgrad på bara 2,88 procent på de 10 största nordamerikanska marknaderna. Efterfrågan överstiger avsevärt utbudet. Generativ AI kräver upp till fem gånger mer kraft än traditionella arbetsbelastningar. AI-utvecklingstävlingen kommer ner till fyra huvudbegränsningar för utbudet: kapital, tid, utrymme och kraft.

Direktlänk Dela Built In fördjupade 12 oktober

Ny rapport analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) har analyserats i en ny rapport. Rapporten inkluderar en omfattande undersökning av den geografiska landskapet, industriens storlek och företagets intäktsskattning. Den granskar varje marknadssegment och dess undersegment. Rapporten erbjuder insikter som hjälper kunderna att övervinna utmaningar på den globala AI-marknaden. Marknadsprognoser ger djup insikt i industriparametrar genom att analysera tillväxt, konsumtion, kommande marknadstrender och prisfluktuationer. Rapporten innehåller även en omfattande marknadsanalys och en landskapsanalys av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 oktober

Artificiell intelligens i BFSI-marknaden förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028

Artificiell intelligens (AI) i BFSI (bank, finans och försäkring) används för att låta datorer utföra uppgifter som vanligtvis är förknippade med människor, som att göra förutsägelser, erbjuda rekommendationer och fatta beslut. AI används särskilt för att upptäcka bedrägerier och säkerställa regulatorisk efterlevnad. Den globala marknaden för AI i BFSI uppgick till 14,2 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,9% under perioden 2023-2028. Marknadens tillväxt drivs av digitalisering och automatisering inom bank, finans och försäkring, samt behovet av AI-baserade låne- och kreditsystem för att analysera kundbeteendemönster.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Artificiell intelligens inom militärmarknaden förväntas växa med över 13,1% årligen, enligt Exactitude Consultancy

Exactitude Consultancy har slutfört och publicerat den slutliga versionen av en detaljerad forskningsrapport om artificiell intelligens (AI) inom militärmarknaden. Enligt rapporten förväntas marknaden för AI inom militären registrera en årlig tillväxttakt (CAGR) på över 13,1% under prognosperioden. Rapporten, som är baserad på både primär och sekundär forskning, ger en noggrann och precis förståelse för AI-marknaden inom militären. Rapporten listar också ledande aktörer på den globala marknaden för AI inom militären, inklusive BAE Systems Plc., Northrop Grumman Corporation, Raytheon Technologies Corporation, Lockheed Martin Corporation, Thales Group, L3Harris Technologies Inc., Rafael Advanced Defense Systems, IBM, Charles River Analytics Inc., Boeing Company och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Revolutionära nya fynd i senaste forskningsrapporten om global AI-driven text-till-bildgenerator marknad

En ny forskningsrapport har avslöjat att marknaden för AI-drivna text-till-bildgeneratorer förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,5% under prognosperioden 2023-2029. Rapporten ger en omfattande översikt över den konkurrenskraftiga marknaden och en djupgående analys av leveranskedjan för att hjälpa företag att identifiera stora förändringar i branschpraxis. Bland de stora aktörerna på marknaden för AI-drivna text-till-bildgeneratorer finns Midjourney, Stable Diffusion, NovelAI, Open AI, TIAMAT, Parti, NightCafe, DeepDream, Stablecog och Disco Diffusion.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Global forskning om data- och maskininlärningstjänster släppt av Marketintelx

Marketintelx har nyligen släppt en omfattande forskningsrapport med titeln ´Global Data Science And Machine Learning Service Market´. Studien ger en bredare bild av marknaden med omfattande marknadsinsikter och analyser. Rapporten omfattar marknadsandelar och strategier för nyckelspelare på marknaden och ger detaljerade profiler för de största tillverkarna och importörerna som påverkar marknaden. Rapporten analyserar också en rad nyckelfaktorer som kommer att hjälpa köparen att studera branschen. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Datascience.Com, Zs, Latentview Analytics, Mango Solutions, Microsoft, International Business Machine, Amazon Web Services, Google, Bigml, Fico, Hewlett-Packard Enterprise Development, At&T.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 11 oktober

Marknadsrapport för generativa AI-applikationer 2023: Möjligheter och tillväxt

Den globala marknaden för generativa AI-applikationer utforskas i en ny rapport, med noggranna ansträngningar för att studera relevant och värdefull information. Rapporten tar hänsyn till både befintliga toppspelare och kommande konkurrenter. Informationen i rapporten kommer att gynna aktörerna att utforma strategier för framtiden och uppnå en stark position på den globala marknaden. Rapporten studerar också olika geografiska regioner och presenterar en konkurrenssituation för att hjälpa nya rivaler, ledande marknadsaktörer och investerare att identifiera framväxande ekonomier. Nyckelspelare på marknaden för generativa AI-applikationer inkluderar Typeface, Haptik, MURF.AI, Amper Music, NetApp, OpenAI, Jasper AI, Midjourney, GitHub, Khroma, Arya.ai, ARYA-AI, Collov, Homedesign AI, RoomGPT, CutOut Pro, Almages, AVCLabs, Fronty, AutoDraw.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 11 oktober

Global robotmarknad förväntas växa snabbt till 102,4 miljarder dollar 2028

Den globala robotmarknaden växer snabbt med en förväntad årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,58% mellan 2023 och 2028. Enligt en rapport från IMARC Group var marknaden värd 39,2 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 102,4 miljarder dollar 2028. Robotteknik integrerar datavetenskap, maskinteknik och artificiell intelligens för att skapa robotar som kan utföra olika uppgifter autonomt eller semi-autonomt. Användningen av robotar har utökats från tillverknings- och industriella miljöer till sektorer som hälsovård, logistik, jordbruk och konsumentmarknader. Tillväxten drivs av ökad användning av automation, framsteg inom AI och maskininlärning, och ökad efterfrågan på grund av Industry 4.0.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 11 oktober

Minds.ai får betydande investering från Momenta för AI-optimering av halvledartillverkning

Minds.ai, ett företag som tillämpar AI för att optimera halvledartillverkningen, har säkrat en betydande investering från Momenta. Minds.ai syftar till att revolutionera halvledartillverkningen genom att driva betydande produktivitets- och avfallsminskningsframsteg. Företaget erbjuder innovativa lösningar som revolutionerar halvledartillverkningsprocesserna genom kraften i artificiell intelligens och maskininlärning. Denna trettonde investering från Momentas AIoT Ecosystem Fund, drivet av Advantech, validerar Minds.ai:s vision. De nya medlen kommer att möjliggöra för Minds.ai att utöka sitt bibliotek av AI-aktiverade applikationer och utöka sina lösningar till fler fabriker och geografier.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 10 oktober

Globala marknaden för AI inom hälso- och sjukvård förväntas växa med 45,5% årligen mellan 2023 och 2030

Enligt en rapport från Verified Market Research® förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården växa med en årlig tillväxttakt på 45,5% från 2023 till 2030. Rapporten avslöjar att marknaden värderades till 6,48 miljarder USD 2021 och förväntas nå 201,3 miljarder USD vid slutet av prognosperioden. Marknaden definieras av dess mångsidiga tillämpningar inom olika områden som biologi, datavetenskap, matematik, lingvistik, psykologi och teknik. Trots utmaningar relaterade till begränsad acceptans bland hälso- och sjukvårdsprofessionella och regulatoriska osäkerheter, står marknaden inför betydande tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 oktober

CINT:s organiska tillväxtstrategi och globala expansion imponerar

Investeringsanalysen visar att CINT:s organiska tillväxtstrategi är övertygande. Företaget har skapat en leveransmetod som är mycket uppskattad av dess klienter, stödd av viljan att tillhandahålla en helhetslösning och bli bedömd på mätbara resultat. CINT:s aktiekursprestanda har varit besvikande sedan den noterades på NYSE. Företaget har nyligen påskyndat sin globala expansionsstrategi, med förvärv i olika geografier för att utöka sin närvaro. CINT är väl positionerat inom transformationssegmentet med starka konkurrensfördelar som kundcentrerad strategi, global räckvidd och expertis inom framväxande teknologier. Företaget står inför risker som valutakursrisk, risk för att ´träffa en vägg´ när det växer globalt och ekonomisk nedgång.

Direktlänk Dela Seeking Alpha fördjupade 10 oktober

En global rapport om artificiell intelligens inom fintech ger en djupgående analys av industrin för att hjälpa till med informerade affärsbeslut. Rapporten täcker marknadsstorlek, marknadsdynamik och de senaste trenderna och utvecklingen som påverkar industrin. Rapporten ger också prognoser om marknadsstorlek och intäkter, samt konkurrensanalys av de olika spelarna på marknaden. Rapporten ger insikt i nuvarande och framtida marknadstrender inom artificiell intelligens inom fintech. Den hjälper intressenter att förstå de största drivkrafterna, begränsningarna, möjligheterna och utmaningarna som påverkar industrin.

Seedance.com fördjupade 10 oktober

Microsofts AI-assistent Copilot är ännu inte tillgänglig i Europa på grund av EU:s dataskyddslagar

Microsoft vill att dess nya AI-drivna Windows Copilot ska bli din nya universella assistent, men för närvarande är Copilot bara tillgänglig i USA (och Nordamerika), Storbritannien och vissa asiatiska och sydamerikanska länder. Europa saknas märkbart på listan, och enligt Microsoft beror detta på EU:s omfattande regler för skydd av personuppgifter. Teknikjätten har också bekräftat att den arbetar på en version av Copilot som är i linje med EU-lagarna och avser att ”lägga till fler marknader över tid”. Copilot är det senaste stora projektet i Microsofts AI-vision, som ansluter till Bing Chat, som integrerar den populära ChatGPT, och dess andra stora språkmodeller (LLM).

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 9 oktober

AI Chat Software Developers marknadsundersökning ger viktig data

En forskningsrapport om AI Chat Software Developers har kombinerat vital data, inklusive konkurrenslandskap, global, regional och landspecifik marknadsstorlek, marknadstillväxtanalys, marknadsandel, senaste utvecklingar och marknadstillväxt i segmentering. Rapporten omfattar också information och insiktsfulla fakta som aktieandel, intäkter, historiska data och global marknadsandel. De mest framstående aktörerna på marknaden analyseras. Rapporten erbjuder en omfattande analys av AI Chat Software Developers marknadsstorlek över hela världen som regional och landsnivå marknadsstorleksanalys, CAGR-skattning av marknadstillväxt under prognosperioden, intäkter, nyckeldrivare, konkurrensbakgrund och försäljningsanalys av betalarna.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 9 oktober

Horizon Robotics och STRADVISION samarbetar för att påskynda utvecklingen av intelligenta körningssystem

Kinesiska Horizon Robotics, leverantör av fordonsberäkningslösningar, har ingått ett strategiskt partnerskap med STRADVISION, ett ledande företag inom teknologi för visuell perception baserad på djupinlärning. Samarbetet syftar till att erbjuda kostnadseffektiva intelligenta körningslösningar till leverantörer och biltillverkare. Genom att kombinera STRADVISIONs perceptions teknologi med Horizons effektiva Journey-serie beräkningslösningar, strävar företagen efter att påskynda utvecklingen av mjukvarudefinierade fordon och möjliggöra massproduktion av avancerade förarstödssystem (ADAS).

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 9 oktober

Marknaden för AI-verktyg för sociala medier förväntas växa med +28,5% CAGR mellan 2023 och 2029

En omfattande studie om AI-verktyg för sociala medier inkluderar historiska data och prognoser för marknadens storlek och tillväxt mellan 2023 och 2029. Marknaden förväntas växa med en CAGR på +28,5% under prognosperioden. Rapporten innehåller även en SWOT-analys och en Porter´s Five Forces-analys. De största spelarna på marknaden inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio och Publer.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 9 oktober

Marknadsforskningsrapporter för maskininlärningsplattformar ger värdefull information

Forskningsrapporter om marknaden för maskininlärningsplattformar (ML) ger all information som driver marknadstillväxt genom att tillhandahålla pålitlig data som hjälper kunder att fatta kritiska beslut. Dokumenten sammanfattar omfattande studier och analyser utförda av experter inom olika områden. Några av de stora företagen som påverkar denna marknad inkluderar Palantier, MathWorks, Alteryx, SAS, Databricks, TIBCO Software, Dataiku, H2O.ai, IBM, Microsoft, Google, KNIME, DataRobot, RapidMiner, Anaconda, Domino och Altair. Marknaden för maskininlärningsplattformar är segmenterad på basis av typ, produkt, slutanvändare, etc.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Marknadsundersökning för Big Data och Maskininlärning inom Telekom

En marknadsundersökningsrapport om Big Data och Maskininlärning inom Telekom ger viktig information för att stödja marknadstillväxten. Rapporten ger pålitlig data som hjälper kunder att fatta kritiska beslut. Några av de stora företagen som påverkar denna marknad inkluderar Allot, Argyle data, Ericsson, Guavus, HUAWEI, Intel, NOKIA, Openwave mobility, Procera networks, Qualcomm, ZTE, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive definitioner, applikationer, produktlanseringar, utvecklingar, utmaningar och geografier.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Maskininlärning på utbildningsmarknaden: Tillväxt och framtid

En marknadsundersökning av maskininlärning inom utbildning visar på tillväxt och tillförlitlig data som hjälper kunder att fatta kritiska beslut. Rapporten ger en överblick över marknaden, definitioner, tillämpningar och utvecklingar. Företag som IBM, Microsoft, Google, Amazon, Cognizan, Pearson, Bridge-U, DreamBox Learning, Fishtree, Jellynote och Quantum Adaptive Learning har stor påverkan på marknaden. Marknaden är segmenterad baserat på typ, produkt, slutanvändare osv. Rapporten förutspår trender, dynamik och analys av maskininlärning på utbildningsmarknaden från 2023 till 2029.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Omfattande rapport om Gen AI-tjänster släppt av Statsndata

Statsndata har publicerat en omfattande rapport om insamling, analys och tolkning av data från Generative Artificial Intelligence (Gen AI) Services Market. Rapporten betonar vikten av att utnyttja sådana data för att främja inte bara individuell företagstillväxt utan även den totala utvecklingen av hela tjänsteindustrin. Rapporten ger en noggrann översikt över Gen AI-tjänster marknaden, inklusive dess definition, tillämpningar, utveckling och tillverkningsteknik. Nyckelaktörer i branschen, inklusive NVIDIA, Google, OpenAI, WNS, McKinsey, Bain & Company, Accenture, Boston Consulting, Clickworker, H2O.ai, DataRobot, Microsoft Azure, AWS SageMaker, APEXON, ServiceNow, UST, HCLTech, Insight, Cadence, Penguin, DXC Technology, presenteras framträdande i rapporten.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 8 oktober

Rapport om AI-verktyg för sociala medier publicerad av Statsndata

Statsndata har publicerat en rapport om insamlingsprocessen, analysen och tolkningen av data för AI-verktyg för sociala medier. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive definition, applikationer och utveckling, tillverkningsteknik. Den spårar alla de senaste utvecklingarna och innovationerna på marknaden. Den ger data om hinder som mötts under företagstillväxt och ger råd om hur man övervinner kommande utmaningar och hinder. Några av de största företagen som påverkar denna marknad inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio och Publer.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Global studie utvärderar marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS)

En ny forskningsstudie från Global Market Vision utvärderar den globala marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS). Rapporten innehåller statistik över marknadsstatus för ledande aktörer inom MLaaS och information om marknadstrender, tillväxtdrivare, teknologier och förändringar i investeringsstrukturen. Bland de profilerade företagen finns Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix och Xeround. Rapporten uppdateras med effekterna av den pågående COVID-19-pandemin och dess påverkan på marknadens tillväxtmönster och efterfrågan.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Marknadsundersökning för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar

Enligt en rapport från Global Market Vision förväntas marknaden för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar växa från 2023 till 2030. Rapporten ger insikt i affärsstorlek, nuvarande trender, drivkrafter, risker, potentiella resultat och stora segment. Den innehåller också information och statistik som används i strategisk planering för företagets framgång. Bland de profilerade marknadsaktörerna finns DeepLobe, Cogniflow, MakeML, Obviously Al, SuperAnnotate, Teachable Machine, Apple´s Create ML, PyCaret, Lobe, MonkeyLearn, Levity AI och Microsoft PowerApps.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 7 oktober

Google presenterar Pixel 8 och Pixel 8 Pro samt ny användarassistansplattform med Bard

Google presenterade Pixel 8 och Pixel 8 Pro-smarttelefoner och en ny användarassistansplattform med Bard, en mer kapabel version av deras personliga assistent. Bard kommer att finnas tillgänglig för Android och iOS-enheter och kommer att erbjuda en hög grad av personalisering och effektivitet. Sissie Hsiao, vice VD och generaldirektör för Google Assistant och Bard, underströk betydelsen av denna tillkännagivelse. Användare kommer att kunna interagera med AI genom text, röst och bilder, och AI kommer att kunna redigera bilder och inlägg på sociala medier. Bard kommer att integreras i andra Google-tjänster, som Gmail och Docs, och kommer att vara allmänt tillgänglig inom några månader.

Direktlänk Dela Lchilltopnews.org fördjupade 7 oktober

Ny rapport förutspår stark tillväxt för maskininlärningsmarknaden i Nordamerika

En ny industrirapport om maskininlärningsmarknaden i Nordamerika har släppts. Rapporten förutspår att marknaden kommer att nå ett värde av 8,07 miljarder USD år 2023, med en årlig tillväxttakt på 43,4% mellan 2018 och 2023. Rapporten analyserar marknadsutvecklingstrender, konkurrenslandskap och nyckelregioners utvecklingsstatus. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar Microsoft, Google Inc., IBM Watson, Amazon, Baidu, Intel, Facebook, Apple Inc., och Uber. Maskininlärning används allt mer i olika industrier, inklusive media och underhållning, försäkring och sjukvård.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Ny marknadsrapport släppt för AI-verktyg för sociala medier

En ny marknadsundersökning har släppts om AI-verktyg för sociala medier. Rapporten täcker alla aspekter av marknaden och ger uppdaterade data om nuvarande trender. Den kan hjälpa kunder att fatta affärsbeslut och förstå strategierna för stora spelare i branschen. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadssegmentering, regional och landspecifik nedbrytning. Nyckelspelare som nämns inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio, Publer och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Marknadsforskningsrapport om AI Art Generator Tool

En marknadsforskningsrapport om AI Art Generator Tool marknaden ger insikt i branschens tillväxt genom att tillhandahålla pålitlig data som hjälper kunder att fatta viktiga beslut. Rapporten inkluderar omfattande studier och analyser utförda av experter inom olika områden, och presenterar fynd och insikter som är avgörande för företag och individer som försöker navigera i AI Art Generator Tool marknadens komplexitet. Några av de största företagen som påverkar denna marknad inkluderar Shutterstock, Jasper Art, NightCafe, Photosonic, Midjourney, DALL-E, NightCafe Creator, Hotpot.ai, Unite.AI, Stable Diffusion, Fotor, Deep Dream Generator, Artbreeder, StarryAI, RunwayML, Lensa AI, Dream by Wombo, Dawn AI, Reface App, MyHeritage och muse.ai.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 6 oktober

AI i medicinsk skrivning förväntas nå en marknadsstorlek på 2 072,30 miljoner dollar 2032

Enligt en forskningsrapport publicerad av Polaris Market Research var den globala marknadsstorleken för artificiell intelligens (AI) inom medicinsk skrivning värderad till 684,19 miljoner dollar 2022 och förväntas nå 2 072,30 miljoner dollar 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 12,1%. AI har fått ökad uppmärksamhet inom medicinsk skrivning tack vare utvecklingen av språkmodeller som generative pre-trained transformer 3. AI kan hjälpa medicinska skribenter att fokusera mer på kritiska uppgifter och projekt, snarare än att lägga tid på monotona uppgifter.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 5 oktober

Global studie analyserar prestanda för maskininlärningsdatakatalogprogramvara

En global marknadsstudie undersöker prestandan för maskininlärningsdatakatalogprogramvara 2023. Studien innehåller en djupgående analys av programvarans tillstånd och den globala konkurrenslandskapet. Rapporten täcker information inklusive senaste möjligheter och utmaningar för branschen, historiska och framtida trender. Fokus ligger på programvarans dynamik som ständigt förändras på grund av tekniska framsteg och socioekonomisk status. Viktiga aktörer som studeras i rapporten inkluderar IBM, Alation, Oracle, Cloudera, Unifi, Anzo Smart Data Lake (ASDL), Collibra, Informatica, Hortonworks, Reltio, Talend.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 5 oktober

LinkedIn avslöjar AI-drivna B2B-marknadsföringsverktyg

LinkedIn har idag avslöjat ny forskning och produktutvecklingar, vilket visar en industriell trend mot adoption av Artificiell Intelligens (AI). Enligt forskningen tror 67% av australiensiska marknadsförare att AI kommer att revolutionera deras innehållsskapande och dagliga verksamhet. Företaget har lanserat en ny lösning, känd som Accelerate, som använder AI för att erbjuda en automatiserad upplevelse av att skapa B2B-marknadsföringskampanjer. Accelerate är endast tillgängligt för utvalda kunder i Nordamerika, men planer finns på att lansera verktyget till marknadsförare i Australien, Nordamerika och Indien under de kommande veckorna. Den globala introduktionen förväntas äga rum 2024.

Direktlänk Dela Itbrief.com.au fördjupade 5 oktober

Generativ AI blir allt mer populärt bland företag, enligt Gartner-studie

Enligt en studie från Gartner har 45% av företagen börjat testa generativ AI, medan 10% redan har sådana verktyg i produktion. Dessa siffror är betydligt högre än i en tidigare undersökning där 15% rapporterade att de testade tekniken och endast 4% hade dessa verktyg i produktion. Cirka 78% sade att fördelarna med generativ AI överväger riskerna, högre än de 68% som ansåg detsamma i den tidigare undersökningen. Gartner noterade att 45% av företagen skalar upp sina investeringar i generativ AI över flera funktioner, med 22% som gör det över minst tre olika funktioner.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 4 oktober

Marknadsundersökning om maskininlärning inom medicinsk bildbehandling publicerad av Marketintelx

En nyligen publicerad marknadsundersökning från Marketintelx fokuserar på tillväxt, marknadens omfattning, utvecklingstrender samt ursprungliga och framtida uppskattningar av marknaden för maskininlärning inom medicinsk bildbehandling. Rapporten analyserar forskningsmetodik, inklusive primär och sekundär forskning, företagsandelanalys, modellering baserad på demografiska data, makroekonomiska indikatorer och branschindikatorer. Rapporten inkluderar en detaljerad analys av konkurrenter och deras huvudstrategier, företagsprofiler, produktomfång, marknadsöversikt, möjligheter, uppdelning av råmaterialleverantörer och nedströms köpare.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 4 oktober

Marknadsinsikter för AI-spelverktygsgenerator 2023

Marknadsinsikter för AI Game Assets Generator 2023 är en omfattande rapport som ger en fullständig analys av marknadens storlek, andelar, intäkter, olika segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser också de begränsande faktorerna och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin ROI. Den ger en djupgående analys av marknadens konkurrenskraftiga miljö, inklusive nyckelspelare som verkar inom branschen, deras marknadsandel och deras konkurrensstrategier.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 4 oktober

Brinks Home samarbetar med Pariveda för att utveckla AI-driven Hjälpcenterassistent

Brinks Home, ett av de största hemlarm- och övervakningsföretagen i Nordamerika, har samarbetat med Pariveda, en ledande konsultfirma, för att utveckla en AI-driven Hjälpcenterassistent som hjälper kunder att få snabba och enkla svar på alla deras utrustnings- och kontorelaterade frågor. Hjälpcenterassistenten använder OpenAI’s ChatGPT för att erbjuda en intuitiv och sömlös konversationsupplevelse. Kunderna kan nu interagera med en avancerad assistent som använder naturligt språk för att förstå och svara på förfrågningar, hantera konton, ge rekommendationer för felsökning och mer.

Direktlänk Dela Business Wire fördjupade 4 oktober

AIoT-lösningar förväntas uppleva betydande tillväxt mellan 2023 och 2031, enligt 360 Research Reports

Enligt en ny marknadsstudie från 360 Research Reports förväntas den globala marknaden för lösningar inom ´Artificial Intelligence Of Things´ (AIoT) att växa avsevärt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar marknadens storlek, egenskaper och tillväxt, och bryter ner den efter typ, tillämpning och konsumtionsområde för AIoT-lösningar. Bland de största tillverkarna av AIoT-lösningar finns Siemens AG, SoftBank Robotics Holding Corp, Google Inc, General Electric, Xiaomi Technology Co. Ltd, ABB Ltd, Apple Inc, Symantec Corporation, SK Telecom, CloudMinds, Analog Devices Inc, Cisco Systems, Fujitsu Ltd, Tellmeplus, Huawei Technologies Co. Ltd, STMicroelectronics och Baidu Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 oktober

Global marknad för autentisering och varumärkesskydd förväntas växa till 3,36 miljarder dollar år 2023, enligt ResearchAndMarkets.com

En rapport från ResearchAndMarkets.com visar att den globala marknaden för autentisering och varumärkesskydd förväntas växa kraftigt de kommande åren, med en förväntad marknadsstorlek på 3,36 miljarder dollar år 2023. Tillväxten drivs av behovet att skydda varumärken, upprätthålla äkthet och bekämpa förekomsten av förfalskade produkter. Marknaden förväntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt (CAGR) på 9,95% under prognosperioden. Rapporten betonar vikten av autentisering och varumärkesskydd för att bevara varumärkens äkthet och rykte samt säkerställa kundförtroende.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 3 oktober

Claritas och Paragon ingår partnerskap för att förbättra globala sjukhus och bildcentra

Claritas och Paragon har meddelat sitt partnerskap för att skapa en enhetlig leveransplattform för Claritas AI och bildbehandlingslösningar samt Paragons berikade datatjänster. Synergierna kommer att möjliggöra för sjukhus och bildcentra globalt att enkelt anamma och använda Claritas bildbehandlingsteknologier tillsammans med Paragons strömlinjeformade datatjänster. Detta kommer att resultera i förbättrade patientresultat och effektiva kliniska arbetsflöden. Claritas, ett företag specialiserat på medicinsk bildförbättring och AI-diagnostikverktyg, syftar till att leverera sina FDA-godkända programvaruprodukter för radiologi och kärnmedicin genom denna plattform till kunder över hela Nordamerika.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 3 oktober

Företagets AI-marknaden förväntas nå 58,25 miljarder dollar år 2027

Företagets globala marknadsrapporter har uppdaterats med den senaste marknadsstorleksinformationen för 2023 och prognoser till 2032. Enligt företagets prognos kommer företagets AI-marknad att nå 58,25 miljarder dollar år 2027, med en årlig tillväxttakt på 41,0%. Företagets AI-marknad växer på grund av ökad AI-adoption. Nordamerika förväntas dominera. Nyckelspelare inkluderar IBM, Wipro, AWS, Intel, Google, SAP, Sentinent Technologies.

Direktlänk Dela Kalkine Media fördjupade 3 oktober

Maskininlärningsmarknaden för plockning av lådor förväntas växa 2023-2030

Enligt den senaste uppdateringen från Worldwide Market Reports förväntas marknaden för maskininlärning för plockning av lådor växa mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar nyckeltrender, kommande teknologier, branschdrivare, utmaningar, regulatoriska politiker och företagsprofiler från ledande aktörer på marknaden. Rapporten visar att marknadsandelar kan falla snabbt om marknadsförare inte håller sig uppdaterade med nuvarande konsumenttrender. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar ABB Group, Fanuc Corporation, Yaskawa Electric Corporation, KUKA AG, Universal Robots, FANUC Corporation, Bastian Solutions, SICK AG, ACRV och RIA.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 3 oktober

Lenovo tillkännager tre nya Chromebooks med uppgraderad hårdvara och AI-drivna verktyg

Lenovo har tillkännagivit tre nya Chromebook-laptops, IdeaPad 5i, IdeaPad Slim 3i och IdeaPad Gaming Chromebook Plus 2023. De nya enheterna har uppgraderade hårdvarukomponenter, nya AI-drivna verktyg och fokuserar på användarvänlighet, produktivitet och kreativitet. De har även funktioner som File Sync, som låter användare komma åt Google Drive-filer offline, nya 1080p-kameror med AI-videosamtalsfunktioner och en ny AI-driven Google Photos Magic Eraser-funktionalitet som låter användare ta bort oönskade objekt från sina bilder.

Direktlänk Dela Pocketnow fördjupade 2 oktober

Maskininlärning i medicinmarknaden: Forskningsrapport och globala trender

En forskningsrapport om maskininlärning i medicinmarknaden ger detaljer om marknadsstorlek, drivkrafter och sårbarheter, stora aktörer, segmentöversikt och geografiskt perspektiv. Rapporten innehåller även data om affärsmiljön, värde/volymresultat, marknadsföringstaktik och expertkunskap. Några av de ledande företagen på den globala marknaden för maskininlärning inom medicin är Google, Bio Beats, Jvion, Lumiata, Dreamed, Healint, Arterys, Atomwise, Health Fidelity och Ginger. Rapporten undersöker betydelsen av fält och bevis för prognos, samt deras olika aspekter.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 2 oktober

Marknadsrapport för Big Data och Machine Learning inom telekomindustrin

En marknadsrapport ger en djupgående analys av global tillväxt, marknadsandelar och marknadssegment inom Big Data och Machine Learning i telekommarknaden. Rapporten innehåller information om konkurrenslandskapet, värdekedjeoptimering, handelsprocedurer och aktuella utvecklingar. Nyckelspelare på den globala marknaden inkluderar Allot, Argyle Data, Ericsson, Guavus, Huawei, Intel, Nokia, Openwave Mobility, Procera Networks, Qualcomm, Zte, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft. Rapporten följer en metodologisk forskningsstruktur och ger kvantitativ och kvalitativ analys av marknadsprognoser, branschsegmentering, affärsmodeller och andra faktorer.

Direktlänk Dela The Nelson Post fördjupade 1 oktober

Ledande företag involverade i beslutsbaserad maskininlärningsmarknad

Enligt en ny rapport från Worldwide Market Reports väntas den beslutsbaserade maskininlärningsmarknaden växa betydligt fram till 2030. Rapporten ger en omfattande överblick över marknaden, inklusive tekniska framsteg, investeringsmöjligheter, marknadsekonomi och finansiella data. Den omfattar även en SWOT-analys av branschen. Flera viktiga spelare på marknaden nämns, inklusive FICO, IBM, Pegasystems, ACTICO, SAS, TIBCO, OpenRules, InRule, Decision Management Solutions, Software AG, Oracle, Drools och Experian. Rapporten ger även en detaljerad förståelse för marknadssegmenten.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 29 september

Lovande framtidsutsikter för den globala marknaden för AI-verktyg för animation

En ny rapport indikerar lovande framtidsutsikter för den globala marknaden för AI-verktyg för animation, som för närvarande är under utveckling. Rapporten täcker perioden från 2023 till 2029 och ger noggrann och exakt data om viktiga konkurrenter, marknadstrender och tillförlitliga prognoser, inklusive tillväxthastigheter. Den belyser också de primära faktorerna som påverkar tillväxten av den globala marknaden för AI-verktyg för animation. Rapporten erbjuder djupgående analyser av nationella, regionala och globala marknader, tillsammans med en bedömning av de ledande spelarna i varje specifikt område.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 september

Marknaden för industriell AI förväntas växa starkt de närmaste fem åren

En studie visar att marknaden för industriell artificiell intelligens förväntas uppnå en årlig tillväxttakt (CAGR) på % över de närmaste fem åren. Denna tillväxt förväntas öka den globala marknadsstorleken till US$ miljoner år 2024, upp från US$ miljoner år 2019. Rapporten undersöker också den globala intäktsmarknadsandelen för nyckelföretag. Företag som nämns inkluderar Intel Corporation, Siemens AG, IBM Corporation, Alphabet Inc och Microsoft Corporation. Rapporten undersöker också marknadsdynamiken, företagsstrategier, produktkategorier, applikationer och effekterna av COVID-19-pandemin på sektorn.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 september

Artificiell Intelligens marknaden förväntas växa med 36,8% CAGR från 2023 till 2029

Marknadsanalysdata syftar till att ge en fullständig bedömning av den globala marknaden, inklusive de största aktörerna på marknaden för Artificiell Intelligens (AI). Rapporten visar den nuvarande och historiska statusen på marknaden tillsammans med prognoserade marknadsstorlekar och trender. Rapporten levererar data om volym, andel, intäkter, produktion och försäljning på marknaden. Studien använde olika metoder inklusive PESTEL, PORTER och SWOT-analys. AI-marknaden förväntas ha en CAGR på 36,8% under prognosperioden från 2023 till 2029. De tio ledande företagen i den globala AI-marknadsforskningsrapporten inkluderar IBM, Intel, Nuance Communications, IFLYTEK, Microsoft, Salesforce, ZTE Corporation, Infosys Limited, H2O.ai.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 september

Artificiell intelligens inom försäkringsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2022 och 2031

En marknadsundersökningsrapport om artificiell intelligens (AI) inom försäkringsmarknaden fungerar som en viktig resurs för företag, investerare och intressenter som vill ha en omfattande förståelse för marknaden. Rapporten förutspår marknadstrender, möjligheter och potentiella hinder som kan ändra branschens kurs de kommande åren. Rapporten erbjuder praktiska råd och strategier för att effektivt hantera en konkurrensutsatt landskap. Den globala AI inom försäkringsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2022 och 2031, med en positiv prognos för 2022 och framåt. Marknaden förväntas uppnå anmärkningsvärd tillväxt vad gäller storlek och CAGR, drivet av faktorer som tekniska framsteg och närvaron av nyckelspelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 29 september

AI-modell listar bästa Après-Ski destinationerna i Nordamerika

AI-språkmodellen ChatGPT svarade på en förfrågan om de bästa Après-Ski destinationerna i Nordamerika. Inte alla platser på listan förtjänade att nämnas (Taos stänger i princip klockan 21:00), men andra platser som Aspen, Whistler och Park City erbjuder livliga Après-Ski upplevelser. ChatGPT:s svar erbjöd en rättvis översikt över de bästa Après-Ski platserna i Nordamerika. Aspen, Whistler, Park City, Lake Tahoe, Jackson Hole, Killington, Banff, Taos, Stowe och Sun Valley nämndes som några av de bästa destinationerna.

Direktlänk Dela Unofficial Networks fördjupade 28 september

Marknaden för AI och avancerad maskininlärning förväntas växa till 52331,7 miljoner dollar 2030

Report Ocean har nyligen släppt en omfattande rapport om marknaden för artificiell intelligens och avancerad maskininlärning, vilket ger värdefulla insikter i olika faktorer som påverkar marknadens tillväxt. Rapporten täcker avgörande information om marknadens begränsningar, drivkrafter och möjligheter, vilket gör det möjligt för läsarna att förstå marknadens dynamik. Den globala marknaden för artificiell intelligens och avancerad maskininlärning beräknas vara värd 52331,7 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 31,9% mellan 2022 och 2030. Den växande digitaliseringen inom olika sektorer driver marknadens tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 28 september

Global AI-systemprogramvarumarknad förväntas växa med en CAGR på 37,3% från 2023 till 2030

Den globala marknaden för programvara för artificiell intelligens förväntas växa med en CAGR på 37,3% från 2023 till 2030. Marknadsforskningsrapporten ger en omfattande bedömning av marknaden, inklusive faktorer som marknadsstorlek, dynamik, segmentering, konkurrenslandskap och tillväxtmöjligheter. Rapporten erbjuder också strategiska insikter och rekommendationer skräddarsydda för företag och marknader. Bland de framstående aktörerna på marknaden finns Google, Baidu, IBM, Microsoft, SAP, Intel, Salesforce, Brighterion, KITT.AI, IFlyTek, Megvii Technology, Albert Technologies, H2O.ai, Brainasoft, Yseop, Ipsoft, NanoRep(LogMeIn), Ada Support, Astute Solutions, IDEAL.com, Wipro.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 28 september

AI inom cybersäkerhet förväntas växa med 19,43% mellan 2023 och 2030

Enligt en statistisk analysrapport från Infinity Business Insights har den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom cybersäkerhet upplevt en anmärkningsvärd tillväxt under de senaste åren och förväntas fortsätta att expandera. Rapporten visar att AI-teknik har drivits av ökad sofistikation av cyberhot och en växande mängd data att analysera. Marknaden förväntas växa med en CAGR på 19,43% mellan 2023 och 2030. De största företagen på marknaden inkluderar BAE Systems, Cisco, Fortinet, FireEye, Check Point, IBM, RSA Security, Symantec, Juniper Network, Palo Alto Networks med flera.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 28 september

Global marknad för artificiell intelligens inom juridik förväntas växa med en CAGR på +28,6% 2023-2029

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom juridik har lagts till samlingen av Market Intelligence Data-rapporter. Experter och forskare har analyserat marknaden med avseende på tillväxtfaktorer, utmaningar, begränsningar, utveckling och tillväxtmöjligheter. Enligt analysen förväntas marknaden växa med en robust CAGR på +28,6% under perioden 2023-2029. Några av de profilerade aktörerna i studien är AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple, Microsoft, Intel och andra framstående spelare.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 28 september

Microsoft exkluderar EU från Copilot-utrullningen på grund av Digital Markets Act

Igår meddelade Microsoft att Moment 4-uppdateringen för Windows 11-enheter, som innehåller Copilot, inte kommer att rullas ut i EU på grund av Digital Markets Act (DMA). Tidigare denna månad lade EU till Microsoft Windows och 22 andra tjänster på sin ´gatekeeper´-lista, då dessa tjänster ansågs främja monopol och inte ha kundernas bästa intresse i åtanke. Microsoft arbetar nu på att göra Copilot kompatibelt med DMA. Medan Microsoft gör dessa ändringar, kan EU-användare fortfarande aktivera tjänsten genom att ladda ner Moment 4-uppdateringen.

Direktlänk Dela Neowin fördjupade 27 september

Microsofts Windows 11-uppdatering inklusive AI-assistenten Copilot är ännu inte tillgänglig i Europa

Microsoft har börjat rulla ut en viktig uppdatering för Windows 11, inklusive den nya AI-assistenten Copilot. Men funktionerna är ännu inte tillgängliga i Spanien eller Europa. Microsoft förklarade att Copilot kommer att rullas ut stegvis, med Nordamerika, delar av Asien och Sydamerika som de första marknaderna. Europeiska ekonomiska området (EEA) kommer att få tillgång till tjänsten så snart den kan uppfylla EEA-reglerna. Microsoft arbetar för att Copilot ska vara fullt kompatibel med EU:s digitala marknadslag före mars 2024.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 27 september

Maskininlärningsprogramvarumarknaden förväntas växa med 35,3% CAGR mellan 2023 och 2030

En rapport om maskininlärningsprogramvarumarknaden förutspår en imponerande årlig tillväxttakt på 35,3% under perioden 2023-2030. Denna tillväxt drivs av ökad användning av maskininlärning och AI inom olika branscher, inklusive hälso- och sjukvård, finans, e-handel och tillverkning. Rapporten identifierar också viktiga spelare på marknaden, inklusive Microsoft, Google, TensorFlow, Kount, Warwick Analytics, Valohai, Torch, Apache SINGA, AWS, BigML, Figure Eight och Floyd Labs. Framtida trender och möjligheter inkluderar ökad efterfrågan på prediktiv och föreskrivande analys, integration av maskininlärning i edge computing-enheter och IoT, och ökad betoning på djupinlärningsalgoritmer och teknik för naturlig språkbehandling.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

AI-baserade vädervädermodeller visar lovande resultat

AI-baserade vädervädermodeller utvecklade av Nvidia, Huawei och Googles AI-enhet DeepMind har visat lovande resultat i att förutsäga orkanbanor. Modellerna testades under orkanen Lee och förutsade en bana som överensstämde med den officiella, fysikbaserade prognosen. Trots det initialt skeptiska mottagandet från meteorologer har prestandan hos AI-modellerna visat sig vara jämförbar med, och ibland bättre än, konventionella modeller, speciellt för spårning av tropiska stormar. AI-modellerna kan dessutom göra snabbare prognoser, vilket sparar tid och resurser.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 27 september

AI inom läkemedelsmarknaden förväntas växa betydligt fram till 2028

Den omfattande rapporten ´Artificial Intelligence (AI) in Pharmaceutical Market´ Plant Project Report 2023 syftar till att underlätta etableringen av en marknadsbaserad verksamhet. Rapporten täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive en omfattande marknadsanalys och djupdykning i detaljerade aspekter som driftsenheter, råmaterial- och verktygsbehov, infrastrukturkrav, maskinspecifikationer, arbetskraftskrav, förpacknings- och transportöverväganden, investeringsutsikter och finansiella överväganden. Rapporten indikerar att AI i läkemedelsindustrins marknadsstorlek 2021 kommer att öka jämfört med 2020, vilket representerar en anmärkningsvärd tillväxttakt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Global tjänsterobotmarknad förväntas växa kraftigt

Den globala tjänsterobotmarknaden växer snabbt och förväntas fortsätta expandera de kommande åren. Marknaden omfattar olika segment som produkttyp, komponent, applikation och region. Tjänsterobotar blir allt mer populära inom branscher som jordbruk, bygg, försvar, sjukvård, logistik och städning. Integreringen av artificiell intelligens (AI) i tjänsterobotar förbättrar deras noggrannhet och tillförlitlighet. Marknaden drivs av ökande arbetskostnader och medvetenhet om tjänsterobotarnas tillämpningar. Rapporten förutspår en årlig tillväxttakt på 23 % från 2023 till 2028, med en beräknad marknadsstorlek på 71 miljarder USD 2026.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 27 september

Marknaden för AI-chips förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031

En forskningsrapport om marknaden för artificiella intelligens (AI) chips förutspår att marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten ger statistisk information om marknadens tidigare och nuvarande tillstånd, produktionskostnader, volym, andel, storlek och tillväxt. AI-chip används för maskininlärning och hjälper till att eliminera eller minimera risker för människoliv inom många branscher. 2022 uppskattades den globala AI-chipsmarknaden till 13131,9 miljoner USD och förväntas nå 92537,66 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,46% under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

AI inom cybersäkerhet förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2031

En forskningsrapport om Artificiell Intelligens (AI) inom cybersäkerhet förutspår att marknaden kommer att växa avsevärt mellan 2023 och 2031. Rapporten presenterar statistisk information om marknadens nuvarande och tidigare tillstånd, produktionskostnader, volym, andel, storlek och tillväxt. Nordamerika, särskilt USA, kommer att spela en viktig roll i marknadens utveckling. Rapporten fokuserar också på AI inom cybersäkerhet på den globala marknaden, särskilt i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. Rapporten kategoriserar marknaden baserat på tillverkare, regioner, typ och tillämpning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Microsoft lanserar Windows 11 23H2 uppdatering

Microsoft har lanserat uppdateringen Windows 11 23H2 till Release Preview, det närmaste steget innan allmän tillgänglighet. Den nya uppdateringen, känd som Build 22631, inkluderar den omnamngivna Chat-appen, Phone Link och en Play Together-widget. Microsoft lovar att den nya uppdateringen kommer att ha samma servicetjänst och kodbas som Windows 11, version 22H2, och kommer att vara kumulativ med alla nyligen tillkännagivna funktioner inklusive Copilot i Windows. AI-assistentverktyget kommer först att släppas på marknaderna i Nord- och Sydamerika samt delar av Asien. Den stora 23H2-uppdateringen är fortfarande planerad att släppas i oktober eller november 2023.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 26 september

Globala insikter i artificiell intelligens på marknaden för små och medelstora företag 2023-2031: Upplåsning av tillväxtpotential

En omfattande rapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i små och medelstora företag från 2023 till 2031. Rapporten framhäver tillväxtmöjligheter för nyckelspelare och kastar ljus över framtida utsikter och branschutvecklingar. Den inkluderar även företagsprofiler och avslöjar deras affärsstrategier samt lovande nya investeringsmöjligheter. Rapporten ger dig kunskap och insikt som behövs för att fatta informerade beslut i en ständigt föränderlig affärsmiljö. Den täcker forskningstiden från 2018 till 2028 och ger en djup och omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i små och medelstora företag.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Forskning förutspår betydande tillväxt på AI-marknaden fram till 2028

En forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) förutspår en betydande tillväxt fram till 2028. Rapporten, som omfattar 104 sidor, analyserar marknadens storlek, andelar, trender och segment, och erbjuder insikter i rådande trender, utmaningar och framtida utvecklingsplaner. Den globala AI-marknadens storlek uppskattades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten täcker också AI:s inverkan på olika industrier och applikationer, inklusive autonoma fordon, automatisk taligenkänning och generering, och detektering av nya koncept och abstraktioner.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

AI på global marknad för media och underhållning förväntas växa

En ny rapport förutspår att den globala marknaden för AI (Artificiell Intelligens) inom media och underhållning kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten är indelad i regioner, applikationer (hårdvara, mjukvara) och typer (spel, upptäckt av falska historier, plagiatdetektering, anpassning, produktionsplanering och -ledning, försäljning och marknadsföring, talangidentifiering). Marknaden förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,53% under prognosperioden, från 13479,0 miljoner USD 2022 till 47902,0 miljoner USD 2028. De största tillverkarna av AI inom media och underhållning globalt inkluderar Prologue AI, IBM Corporation, Sentient Technologies, NVIDIA, Intel Corporation, Cognizant, Wipro Limited, Oracle, Microsoft Corporation, Veritone, Google Inc., Accenture och Numenta Inc.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 september

Marknaden för artificiell intelligens inom genetik förväntas växa kraftigt till 2030

Enligt en global rapport om artificiell intelligens inom genetik kommer marknaden att uppleva en betydande tillväxt fram till år 2030 på grund av ökad efterfrågan och användning inom flera branscher. Rapporten ger en omfattande översikt över den globala industrin, inklusive detaljerade insikter i industrisegmentering efter produkt/applikation och geografi. Den förväntade perioden kommer att se en betydande ökning av den globala efterfrågan. Dessutom presenterar forskningsrapporten viktiga statistik om den konkurrenskraftiga landskapet.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Insikter om marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln 2023: Analys av nyckelaktörer, segmentering, framtida trender med tillväxt

En nyligen uppdaterad omfattande rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln har publicerats. Rapporten analyserar marknadsstorlek, andel och branschtrender. Enligt den senaste forskningen ser den globala marknaden för AI inom detaljhandeln lovande ut under de kommande fem åren. Marknaden var värderad till flera miljoner USD 2022 och förväntas nå flera miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på en viss procent under prognosåren. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för AI-programvara 2023-2031

En ny rapport har publicerats om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) programvara, med detaljerad forskning och analys för perioden 2023-2031. Rapporten förutspår en betydande tillväxt på marknaden under de kommande åren, drivet av införandet av nya teknologier och innovativa lösningar. Rapporten inkluderar statistiska data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivåer, samt en bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet och detaljerade organisationsanalyser för den projicerade perioden. Stora tillverkare av AI-programvara inkluderar IBM, SAP, Brighterion, Salesforce, Megvii Technology, Baidu, Google, Microsoft, KITT.AI, Intel och iFlyTek.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Artificiell intelligens (AI) vertikaler marknadsrapport 2023 släppt

Den nyligen släppta artificiell intelligens (AI) vertikaler marknadsrapporten för 2023 ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI: s roll i att revolutionera AI vertikaler industrin. Marknaden för AI vertikaler har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med en CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknadsforskningsrapport om AI-plattformar täcker molnbaserade och lokala lösningar

En marknadsforskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) plattformar täcker både molnbaserade och lokala lösningar. Rapporten innehåller insikter om marknadstrender, storlek och andel, och hur Covid-19 har påverkat sektorn. Majoriteten av företagen som täcks i rapporten inkluderar Albert Technologies, NanoRep (LogMeIn), Intel, Megvii Technology, Astute Solutions, Brighterion, IDEAL.com, KITT.AI, Baidu, Ipsoft, Microsoft, Wipro, SAP, Brainasoft, Google, IBM, Yseop, IFlyTek, Ada Support, H2O.ai och Salesforce. Rapporten innehåller också en analys av hur konflikten mellan Ryssland och Ukraina har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

En ny rapport om artificiell intelligensmarknaden visar att marknaden ser lovande ut för de kommande fem åren. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regionala prognoser för perioden 2023-2030. De ledande globala företagen inom AI inkluderar IBM, Intel, Nuance Communications, IFLYTEK och Microsoft. Rapporten visar att den globala marknaden för artificiell intelligens kommer att nå 11550 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 39,2% under analysperioden. Rapporten tar också upp svårigheter som AI-marknaden stött på under Covid-19-pandemin och Ryssland-Ukraina-konflikten.

Benzinga fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förutspås för AI inom telekommunikationsindustrin 2023-2031

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom telekommunikationsindustrin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar nuvarande trender och framtidspotential för branschen, och undersöker bland annat tillverkningsmetoder, produktspecifikationer och kostnadsstrukturer. Några av de största tillverkarna av AI inom telekommunikation inkluderar Intel Corporation, Cisco Systems, AT&T, Google Inc., Sentient Technologies, Nuance Communications, IBM, Infosys, Microsoft Corporation och H2O.ai. Rapporten undersöker även hur COVID-19 och regionala konflikter, som kriget mellan Ryssland och Ukraina, har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förväntas för den globala marknaden för emotionell AI mellan 2023 och 2031

En ny rapport förutspår betydande tillväxt för den globala marknaden för emotionell artificiell intelligens mellan 2023 och 2031. Driven av implementering av nya teknologier och innovativa lösningar förväntas marknadens intäktsgenerering och marknadsandel öka. Rapporten erbjuder en omfattande analys av marknaden, inklusive nuvarande tillstånd, nyckelaktörer, framväxande trender och framtida tillväxtutsikter. Den utforskar även potentiella drivkrafter för utveckling och undersöker den nuvarande marknadsandelsfördelningen och antagandet av olika typer, teknologier, tillämpningar och regioner fram till 2031.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknaden för AI inom mat- och dryckesindustrin förutspås växa märkbart mellan 2023 och 2031

En ny rapport förutspår en märkbar tillväxt för marknaden för artificiell intelligens (AI) inom mat- och dryckesindustrin mellan 2023 och 2031. Rapporten förutspår att ny teknik och innovativa lösningar kommer att driva marknadens intäktsgenerering och öka dess marknadsandel fram till 2031. Rapporten inkluderar också statistisk data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivåmarknader, samt en utvärdering av den konkurrensutsatta landskapet och detaljerade organisationsanalyser för den projicerade perioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknaden för autonoma AI och autonoma agenter förväntas växa till 28,5 miljarder dollar 2028

Enligt en ny rapport från MarketsandMarkets förväntas marknaden för autonoma AI och autonoma agenter växa från 4,8 miljarder dollar 2023 till 28,5 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,0%. Marknaden drivs av ökade AI-applikationer och tillgängligheten av parallella beräkningsresurser. Begränsningar inkluderar begränsad anpassningsförmåga och förståelse för sammanhang hos autonoma AI och agenter, samt brist på mänsklig-AI-interaktion och förtroende. Framsteg inom autonom AI-teknik förväntas revolutionera transportsystem och hälso- och sjukvård.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 25 september

Betydande tillväxt förväntas för den globala marknaden för AI i energisektorn mellan 2023 och 2031

En ny rapport förutspår en betydande tillväxt för den globala marknaden för artificiell intelligens i energisektorn mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar nuvarande tillstånd, nyckelaktörer, framväxande trender och framtida tillväxtprognoser. Implementeringen av nya teknologier och innovativa lösningar förväntas driva marknadens intäktsgenerering och öka dess marknadsandel fram till 2031. Rapporten inkluderar också statistiska data om intäktstillväxt i olika regionala och landsnivå marknader, samt en bedömning av den konkurrenskraftiga landskapet och detaljerade organisation analyser för den projicerade perioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Ny rapport visar på flerdimensionell utvärdering av den globala marknaden för maskininlärning

En ny rapport från Global Market Vision visar på en flerdimensionell utvärdering av den globala marknaden för maskininlärning, inklusive värdekedjestruktur, regional analys, applikationer, marknadsstorlek och prognoser för perioden 2023-2030. Rapporten fokuserar på flera faktorer som global distribution, tillverkare, marknadsstorlek och marknadsfaktorer som påverkar de globala bidragen. Rapporten innehåller insikter kopplade till den globala marknaden för maskininlärning, inklusive konkurrensspektrum, geografisk utblick, konkurrentandel och konsumtionstrender i denna industri. Rapporten analyserar tidigare och nuvarande marknadsförhållanden baserat på typer, applikationer och regioner.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 september

Global rapport belyser AI inom säkerhetsmarknadens framtid

En ny rapport från Global Market Vision belyser den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet. Rapporten fokuserar på flera aspekter, inklusive global distribution, tillverkare, marknadsstorlek och marknadsfaktorer som påverkar de globala bidragen. Rapporten analyserar tidigare och nuvarande marknadsförhållanden baserat på typer, tillämpningar och regioner. Den visar en uttömmande sammanfattning av leverantörslandskapet, konkurrensanalys och konkurrensfördel. Några av de viktigaste aktörerna som profileras på marknaden inkluderar Nvidia, Intel, Xilinx, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Threatmetrix, Securonix, Amazon, Sift Science, Acalvio, Skycure, Darktrace och Sparkcognition.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 24 september

Marknaden för AI inom detaljhandeln förväntas växa till 6458,6 miljoner dollar till 2028

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln kommer att växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15,27% och nå ett värde på 6458,6 miljoner dollar till 2028, upp från 2753,21 miljoner dollar 2023. Rapporten ger en detaljerad översikt över marknaden, inklusive analyser av ledande företag som Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai. Den tar också upp effekterna av COVID-19 och regionala konflikter på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 september

Apple ligger efter i generativ AI jämfört med Amazon och Microsoft, enligt Needham-analytiker

Needham-analytikern Laura Martin har nyligen meddelat att Apple ligger långt efter sina stora teknikjättar när det gäller generativ artificiell intelligens (AI), en teknik som står inför snabb adoption när den bredare AI-marknaden exploderar de kommande åren. Martin pekade specifikt på Amazon och Microsoft och förutspådde att båda molnföretagen skulle vara ´dubbelt så stora som Apple´ när allt har lagt sig. Amazon har imponerat på Wall Street med sin andra kvartalsrapport, medan Microsoft rapporterade solida finansiella resultat i det fjärde kvartalet.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 23 september

AIoT-lösningar marknad förväntas växa årligen till 2030

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för Artificiell Intelligens av Saker (AIoT) lösningar kommer att växa årligen fram till 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, tillämpningar (konsument, företag, industri, regering) och typer (hårdvara, mjukvara, firmware, stödjande teknologier). Bland de största tillverkarna av AIoT-lösningar globalt finns Siemens AG, SoftBank Robotics Holding Corp., Google Inc., General Electric, och Xiaomi Technology Co. Ltd. Marknaden förväntas växa betydligt i Nordamerika och Europa under prognosperioden, drivet av hög teknologi och närvaron av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 september

Marknaden för data science och maskininlärningsplattformar förväntas nå 466,3 miljarder USD 2032

DataHorizzon Research har publicerat en rapport som visar att marknaden för data science och maskininlärningsplattformar beräknas vara värd 94,2 miljarder USD 2023 och förväntas nå 466,3 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt på 17,4%. Rapporten analyserar marknadens tillstånd på global och regional nivå inom kommunikationssektorn. Maskininlärning, en gren av datavetenskapen, används för att göra viktiga beslut i företag och applikationer. Insikter från konsumenter används av organisationer för att anpassa sina produkter eller tjänster efter kundernas krav och förväntningar. Data science och ML-plattformar hjälper företag att dra meningsfulla slutsatser från denna data, utveckla marknadsföringsplaner och förbättra produktutbudet. Dessutom främjar den prediktiva analysen i företag också marknadstillväxten.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 22 september

Global marknad för maskininlärningschips växer

En ny affärsforskningsrapport visar att den globala marknaden för maskininlärningschips växer. Rapporten hjälper företag att förstå olika drivkrafter och begränsningar som påverkar marknaden under prognosperioden från 2023 till 2030. Den innehåller en detaljerad analys av tidigare trender, framtida trender och tekniska framsteg. Rapporten ger också en detaljerad och analytisk titt på de olika företag som arbetar för att uppnå en hög marknadsandel. De stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar Wave Computing, Graphcore, Google Inc, Intel Corporation, IBM Corporation, Nvidia Corporation, Qualcomm och Taiwan Semiconductor Manufacturing.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 21 september

Ny forskningsrapport förutspår stark tillväxt för marknaden för dataanalys och maskininlärningsplattformar

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för dataanalys och maskininlärningsplattformar kommer att växa kraftigt under perioden 2023-2030. Rapporten, som omfattar 122 sidor, ger en djupgående analys baserad på regioner, tillämpningar (små företag, medelstora företag, stora företag) och typer (öppna dataintegrationsverktyg, molnbaserade dataintegrationsverktyg). Stora tillverkare på marknaden inkluderar Domino Data Lab, Dataiku, Lexalytics, TIBCO Software, Rapid Insight, Google, Microsoft, SAS, H20.ai, Anaconda, Alteryx, MathWorks, SAP, Databricks, KNIME, IBM, RapidMiner och Angoss.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 september

Betydande tillväxt förutspås för globala marknaden för AI-baserade medicintekniska produkter

Den globala marknaden för medicintekniska produkter baserade på artificiell intelligens (AI) förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030. Framstående tillverkare inkluderar NVIDIA Corporation, Philips, Micron Technologies, Siemens Healthineers AG, Johnson & Johnson, Medtronic och GE Healthcare. Dessa företag fokuserar på framsteg inom maskininlärning, naturligt språkbehandling, context-aware computing och datorseendeteknik. Nordamerika, särskilt USA, och Europa spelar en avgörande roll i marknadens utveckling. Marknadens storlek förväntas nå miljarder dollar fram till 2030.

Direktlänk Dela Game Is Hard fördjupade 21 september

Framtiden för artificiell intelligens inom marknadsföring: Marknaden förväntas växa till 123320,38 miljoner dollar 2028

Den nyligen släppta rapporten om artificiell intelligens inom marknadsföring förutspår en betydande tillväxt på marknaden. Rapporten, som sträcker sig över 119 sidor, ger värdefulla insikter i marknadens nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Den globala marknadsstorleken för artificiell intelligens inom marknadsföring uppskattades till 43557,36 miljoner dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 18,94% under prognosperioden, för att nå 123320,38 miljoner dollar 2028. Rapporten tar också hänsyn till effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Global juridisk AI-marknad förväntas växa med 33,97% mellan 2023 och 2030

Enligt en marknadsundersökningsrapport förväntas den globala marknaden för juridisk teknik och artificiell intelligens (AI) växa med en årlig tillväxttakt på 33,97% under prognosperioden 2023-2030. Denna tillväxt drivs av den juridiska branschens ökande användning av AI-verktyg för att effektivisera processer och förbättra effektiviteten. AI-lösningar använder maskininlärning och naturlig språkbearbetning för att automatisera uppgifter som kontraktanalys, juridisk forskning och dokumentgranskning. Nyckelfaktorer inkluderar strävan efter juridisk innovation, regulatorisk efterlevnad och önskan att minska juridiska kostnader.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Ny rapport ger värdefulla insikter om marknaden för artificiell intelligens

Den nyligen släppta marknadsrapporten för artificiell intelligens (AI) för 2023 ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI: s roll i att revolutionera AI-industrin. Den globala AI-marknadens storlek värderades till 59732,12 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar flera nya tillägg som marknadstrender, konkurrenslandskap, konsumentbeteende, marknadssegmentering, marknadsprognos, regional analys och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Marknaden för Legal Tech Artificial Intelligence förväntas växa kraftigt till 2023

En nyligen publicerad rapport om marknaden för Legal Tech Artificial Intelligence förutspår en betydande tillväxt fram till 2023. Rapporten, som omfattar 120 sidor, ger värdefulla insikter i marknadens nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Den globala marknaden för Legal Tech Artificial Intelligence värderades till 11011,72 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 33,63% under prognosperioden, för att nå 62689,11 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar flera nya tillägg, såsom marknadstrender, konkurrensanalys och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Global MLaaS-marknad förväntas nå 32,3 miljarder dollar till 2030

En omfattande forskningsrapport om den globala marknaden för Machine Learning-as-a-Service (MLaaS) förutspår att marknaden kommer att nå 32,3 miljarder dollar till 2030, med en årlig tillväxttakt på 39,9% från 2022 till 2030. Rapporten täcker trender, investeringar, tekniska framsteg och stora spelare. MLaaS omfattar en rad tjänster, lösningar och metoder som är nära relaterade till artificiell intelligens (AI), vilket analyserar indata statistiskt för att bestämma dess nuvarande eller framtida relation och prestanda. Rapporten nämner också att bristen på utbildade proffs kan bromsa den totala marknadstillväxten under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Maskininlärning-som-tjänst (MLaaS) marknaden växer snabbt

Maskininlärning-som-tjänst (MLaaS) marknaden är en av de snabbast växande sektorerna, och det är avgörande för aktörerna på marknaden att först göra en grundlig analys av sektorn. Enligt forskningen är PurePredictive Inc., IBM Corp., Hewlett Packard Enterprise Development LP, Microsoft Corp., SAS Institute Inc., BigML Inc., Yottamine Analytics LLC, Sift Science Inc., Fair Isaac Corporation (FICO), Google LLC, Amazon Web Services Inc., Iflowsoft Solutions Inc. några av de främsta marknadskonkurrenterna. MLaaS-marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med en CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Marknaden för data science och maskininlärningsplattformar växer snabbt, enligt ny rapport

Marknaden för data science och maskininlärningsplattformar är en av de sektorer som växer snabbast. En grundlig analys av sektorn är avgörande för aktörer på marknaden. En marknadsundersökning och branschanalys granskar sektorn internationellt för perioden 2023 till 2030. Huvudkonkurrenterna på marknaden är IBM, Rapid Insight, TIBCO Software, Lexalytics, Databricks, MathWorks, SAS, Anaconda, RapidMiner, Google, Angoss, Microsoft, Domino Data Lab, Dataiku, Alteryx, KNIME, H20.ai och SAP. Marknaden är segmenterad baserat på slutanvändarindustri, typ och geografi. Marknaden för data science och maskininlärningsplattformar förväntas växa betydligt under prognosperioden 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas expandera till 501813,57 miljoner USD till 2028

En omfattande 115-sidig rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) visar att marknaden väntas expandera med en CAGR på 39,73% under prognosperioden, och nå 501813,57 miljoner USD till 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Tillämpningar inkluderar hälso- och sjukvård, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media. Typer inkluderar hårdvara, mjukvara och tjänster. Regional analys omfattar Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas växa kraftigt fram till 2028

En omfattande 104-sidig rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) har släppts. Rapporten analyserar marknadens storlek, andel och trender. Den globala AI-marknaden värderades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Faktorer som driver AI-marknaden inkluderar den ökande efterfrågan på olika applikationer globalt. Marknaden för AI förväntas ha betydande tillväxt, med en imponerande årlig tillväxttakt under perioden 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Konstgjord intelligens inom sjukvården förväntas växa kraftigt fram till 2030

En ny rapport om konstgjord intelligens (AI) inom sjukvården förutspår att marknaden kommer att växa kraftigt de kommande åren. 2023 uppskattas marknaden vara värd 3982,3 miljoner USD och förväntas öka till 31960 miljoner USD 2030, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 41,5%. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regioner. De ledande företagen inom AI inom sjukvården inkluderar Intel Corporation, Nvidia Corporation, Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation, General Vision, Enlitic, Next IT och Welltok.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Adobe Firefly nu tillgängligt för alla Creative Cloud-användare, prisändringar på väg

Adobe har gjort sitt Adobe Firefly och dess generativa AI-verktyg tillgängliga för alla Creative Cloud-användare. Firefly har varit tillgängligt i beta-testning i flera månader och har testats av många fotografer genom en betaversion av Photoshop. Den senaste versionen av Photoshop 2024 (Version 25) inkluderar nu Fireflys Generative Fill och Generative Expand. Adobe har också meddelat att det kommer att höja sina priser för Creative Cloud-prenumerationstjänsten från och med 1 november 2023. Detta gäller för Nordamerika, Centralamerika, Sydamerika och Europa. Det finns inga prisändringar utanför dessa områden.

Direktlänk Dela Photofocus fördjupade 18 september

AI-konsulttjänster förväntas växa kraftigt till 2030

Enligt en ny rapport väntas marknaden för AI-konsulttjänster växa kraftigt mellan 2023 och 2030. Tillväxten drivs av ökad efterfrågan från stora företag och små- och medelstora företag (SMEs). Rapporten identifierar flera ledande tillverkare globalt, inklusive INVOKE, LeaderGPU, Aispotters LLC, Softmax Data Inc., Opex Analytics Inc., Icreon, Gradient Ascent, AccelaBlue, Filament.ai, Netguru, Deloitte, CloudMile, Innominds, Accenture, EPAM Systems, Altoros, Botodata, BusinessOptics, ETIYA, GFAIVE, Beyond Key Systems, BasisAI, AIBridge ML Pvt Ltd, Elorian Solutions, Code Flow Tech LLP, BroadPoint, Calibraint Technologies, Brute Squad Services, ADDO AI och Centric Consulting. Marknaden i Nordamerika förväntas växa betydligt under prognosperioden, medan Europa också spelar en viktig roll i den globala marknaden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 18 september

AI inom läkemedelsupptäckt förväntas växa kraftigt fram till 2032

En rapport från ResearchAndMarkets.com visar att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt nådde ett värde av nästan $1,042.3 miljoner 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 30,5% sedan 2017. Marknaden förväntas växa till $3,739.2 miljoner 2027 med en tillväxttakt på 29.1%. Fram till 2032 förväntas marknaden växa med en CAGR på 25,7% och nå $11,729.1 miljoner. Rapporten pekar på utmaningar som begränsad tillgång till hälso- och sjukvård i utvecklingsländer, brist på kvalificerad arbetskraft och hög andel misslyckade AI-projekt. Framtida tillväxt kan dock stödjas av statligt stöd, ökade hälso- och sjukvårdsutgifter och adoption av molnbaserade lösningar.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 september

Detaljerad rapport om marknaden för maskininlärningsoperationer (MLOps) fram till 2030

En detaljerad rapport om marknaden för maskininlärningsoperationer (MLOps) fram till 2030 ger en omfattande analys av marknadsstorlek, andel, intäkter, segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser närvaron av begränsande faktorer och regionala industrier som kan påverka marknadstillväxttrenderna bortom prognosperioden 2030. Rapporten ger värdefulla insikter och strategier för att hjälpa företag att navigera i den komplexa marknadsmiljön och maximera ROI. Den erbjuder en djupgående analys av marknadens konkurrenslandskap, inklusive nyckelindustriaktörer, marknadsandel och konkurrensstrategier.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas expandera med en CAGR på 48,64% till 2028

Den nyligen publicerade rapporten Machine Learning Market Report 2023 ger en omfattande översikt över marknadens nuvarande status, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten undersöker nyckeltrender och marknadssegmenteringar efter typer [Cloud, On-Premises] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities]. Den globala marknaden för maskininlärning värderades till 14304,85 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 48,64% under prognosperioden, och nå 154282,83 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar även flera nya tillägg, som: Marknadstrender, Konkurrenslandskap, Konsumentbeteende, Marknadssegmentering, Marknadsprognos, Regional analys, Tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Marknaden för AI-baserade medicinska enheter väntas växa kraftigt mellan 2023 och 2030, enligt en ny forskningsrapport. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, applikationer och typer. Applikationer inkluderar sjukhus och vårdgivare, patienter, läkemedels- och bioteknikföretag, vårdgivare och andra. Typer av AI inkluderar maskininlärning, naturlig språkbehandling, kontextmedveten databehandling och datorseende. De största tillverkarna av AI-baserade medicinska enheter inkluderar NVIDIA Corporation, Philips, Micron Technologies, Siemens Healthineers AG, Johnson & Johnson, Medtronic och GE Healthcare.

Digital Journal fördjupade 18 september

AI-känslomässig igenkänning marknaden förväntas nå $2382,1 miljoner år 2028

Den globala marknaden för AI-känslomässig igenkänning väntas växa med en CAGR på 18,15 % under prognosperioden och nå 2382,1 miljoner dollar år 2028, upp från 875,88 miljoner dollar år 2022. Känslomässig igenkänning är processen att identifiera mänskliga känslor, oftast från ansiktsuttryck och verbala uttryck, med tekniker från områden som signalbehandling, maskininlärning och datorseende. Rapporten belyser också den konkurrensutsatta landskapet, inklusive ledande spelare som IBM, IFlytek, Kairos AR, Realeyes och Apple.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Ny rapport förutspår tillväxt för marknaden för data- och maskininlärningsplattformar

360 Research Reports har publicerat en ny rapport som förutspår en betydande tillväxt för marknaden för data- och maskininlärningsplattformar mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden utifrån slutanvändare (små, medelstora och stora företag), typer och geografiska regioner. Bland de största tillverkarna av dessa plattformar nämns Domino Data Lab, Dataiku, Lexalytics, TIBCO Software, Rapid Insight, Google, Microsoft, SAS, H20.ai, Anaconda, Alteryx, MathWorks, SAP, Databricks, KNIME, IBM, RapidMiner och Angoss. Rapporten undersöker också marknadens storlek, konkurrenslandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Ny rapport om marknaden för videoanalys och artificiell intelligens publicerad av 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Videoanalys och Artificiell Intelligens Marknad´ för slutanvändare (BFSI, stadsövervakning, kritisk infrastruktur, utbildning, gästfrihet och underhållning, tillverkning, försvar och gränsövervakning, detaljhandel och konsumentvaror, trafikledning, transport, andra), typer (TYPE1), region och global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT- och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek för videoanalys och artificiell intelligens, segmentstorlek (huvudsakligen inklusive produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Dessutom tillhandahåller rapporten detaljerad kostnadsanalys, leveranskedja.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) marknaden växer globalt, prognos till 2031

En ny forskningsrapport visar den globala marknaden för Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) och dess kommersiella möjligheter fram till 2031. Rapporten inkluderar en analys av hur COVID-19 påverkat marknaden och hur företag kan övervinna hoten som pandemin har medfört. De stora aktörerna på MLaaS-marknaden inkluderar ISHIR, IBM, Google, Microsoft och Amazon. MLaaS-marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en beräknad CAGR på procent. Marknaden förväntas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Ny rapport förutspår tillväxt inom Data Science och Machine Learning Service Market 2023-2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Data Science and Machine Learning Service Market´ av slutanvändare (bank, försäkring, detaljhandel, media och underhållning), typer (TYPE1), region och global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar också kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. De största tillverkarna av Data Science och Machine Learning Service Market globalt är Bigml, Hewlett-Packard Enterprise Development, International Business Machine, Amazon Web Services, Mango Solutions, Fico, Google, LatentView Analytics, ZS, Microsoft och AtandT DataScience.com.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Snabb tillväxt förväntas på marknaden för artificiell intelligens för säkerhet mellan 2023 och 2030

Marknaden för artificiell intelligens (AI) för säkerhet är en av de snabbast växande och det är avgörande för aktörer på marknaden att först göra en grundlig analys av sektorn. Forskningsrapporten analyserar AI för säkerhetsmarknaden globalt för perioden 2023 till 2030. Huvudkonkurrenterna på marknaden inkluderar Juniper Network, Inc, Cisco Systems Inc, Facebook Inc, Broadcom Inc. (Symantec Corporation), Xilinx, Inc, Samsung Electronics Co., Ltd, IBM Corporation, Fortinet, Inc, ThreatMetrix Inc (RELX Group), F-Secure Corporation, Micron Technology, Inc, Nvidia Corporation, Tech Mahindra Limited. Marknaden är segmenterad baserat på slutanvändarindustri (regering och försvar, detaljhandel, BFSI, tillverkning, hälso- och sjukvård, fordons- och transport, andra), typ (nätverkssäkerhet, applikationssäkerhet, molnsäkerhet) och geografi.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell intelligens inom utbildningssektorn växer snabbt

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom utbildningssektorn är en av de snabbast växande sektorerna. Marknadsforskningsrapporten analyserar AI inom utbildningssektorn globalt från 2023 till 2030. Huvudkonkurrenterna på marknaden är bland andra Google, IBM, Pearson, Microsoft, AWS, Nuance, Cognizant, Metacog, Quantum Adaptive Learning, Querium, Third Space Learning, Aleks, Blackboard, BridgeU, Carnegie Learning, Century, Cognii, DreamBox Learning, Elemental Path, Fishtree, Jellynote, Jenzabar, Knewton och Luilishuo. Marknaden är segmenterad baserat på slutanvändarindustri (högre utbildning, primär- och sekundärutbildning), typ (maskininlärning och djupinlärning, naturligt språkbehandling) och geografi (Asien-Stilla havsområdet, Nordamerika, Europa, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika).

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Marknaden för artificiell intelligens inom flygindustrin förväntas växa med 11,1% årligen från 2023 till 2030

Marknaden för artificiell intelligens inom flygindustrin förväntas växa årligen med 11,1% från 2023 till 2030. Rapporten, som är 148 sidor lång, analyserar marknadens nuvarande tillstånd och förutser dess framtida tillväxt. Flera företag, inklusive Airbus, Amazon, Boeing, Garmin, GE, IBM, Intel, Lockheed Martin, Microsoft och Thales, är aktivt involverade i utvecklingen av AI-lösningar för flygindustrin. Dessa företag bidrar till marknadens tillväxt genom att utveckla AI-drivna system för flygunderhåll och prediktiv analys, förbättra flygoperationer och säkerhet genom AI-algoritmer för autonom flygning och kollisionsskydd, och förbättra flygplansdesign och tillverkningsprocesser med hjälp av AI-baserade simuleringar och optimeringar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Omfattande rapport om marknaden för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer släppt

Statsndata har släppt en omfattande rapport om insamling, analys och tolkning av data för marknaden för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer. Rapporten betonar vikten av att utnyttja sådana data för att främja inte bara enskilda företags tillväxt, men också hela tjänsteindustrins framsteg. Rapporten ger en noggrann översikt över marknaden och spårar nyligen utveckling och innovationer. Nyckelindustriaktörer, inklusive Microsoft, Recombee, Alibaba, Volcengine, Tencent, Huayu Cloud, Cloud Cube Data och IdoSell, presenteras framträdande i rapporten.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 16 september

Global AI i företagsmarknaden förväntas nå 1,5 biljoner dollar 2028

Enligt en rapport från Infinity Business Insights förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i företag nå 1,5 biljoner dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,3% från 2023 till 2028. Rapporten belyser hur AI har omvandlat företagsverksamhet och beslutsfattande, med AI-lösningar som erbjuder insikter baserade på data, automatisering och förbättrad effektivitet. Nyckelmarknadsaktörer som nämns i rapporten inkluderar Google, Microsoft, IBM, Amazon Web Services, Nuance, Verint, DataRobot, SAS, MathWorks, Digital Reasoning, Cloudera, IPsoft, Uniphore, Kasisto och iFLYTEK.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

LegalTech Artificial Intelligence-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

LegalTech Artificial Intelligence-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030. Förbättringar inom riskhantering, styrning och företagsomvandlingsprocesser har bidragit till denna tillväxt. Företag som ROSS Intelligence, Judicata, IBM Corporation och FiscalNote har varit viktiga tillverkare inom marknaden. Marknaden har sett tekniska innovationer och framsteg som har optimerat produktens prestanda och gjort den mer använd i nedströmsändanvändare. Rapporten erbjuder en detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja, samt en konkurrensanalys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Marknadsutsikter för artificiell intelligens i plattform som en tjänst (PaaS) 2023-2030

En ny rapport visar kommersiella möjligheter och inkomstprognoser för marknaden för artificiell intelligens i plattform som en tjänst (PaaS) under de kommande åren. Marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en CAGR på procent. Det uppskattas att marknaden kommer att nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek (inklusive produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten strategier för företag att övervinna hot från COVID-19.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Kunstgjord intelligens på rättegångsfinansieringsmarknaden växer globalt fram till 2030

En ny forskningsrapport visar kommersiella möjligheter och intäktsprognoser för marknaden för konstgjord intelligens (AI) inom rättegångsfinansiering från 2023 till 2030. Rapporten inkluderar data om marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Den täcker också strategier för företag att övervinna hot som orsakats av COVID-19. Marknaden för AI inom rättegångsfinansiering har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) av procent. Marknaden beräknas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Legal Tech Artificial Intelligence-marknaden förväntas växa till 62689,11 miljoner USD år 2028

Marknaden för Legal Tech Artificial Intelligence, en av de snabbast växande sektorerna, beräknas expandera med en CAGR på 33,63% under prognosperioden och nå ett värde av 62689,11 miljoner USD år 2028, från 11011,72 miljoner USD 2022. Marknaden är segmenterad efter slutanvändarindustri (advokater, kunder), typ (dokumenthanteringssystem, praxis- och ärendehantering, kontrakthantering, IP-hantering, juridisk forskning, juridisk analys, cybersäkerhet, prediktiv teknologi) och geografi (Asien-Stilla havet, Nordamerika, Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika). Nyckelaktörer på marknaden inkluderar LexMachina, FiscalNote, Judicata, Luminance T, eBREVIA, Justia, Knomos Knowledge Management Inc., Lawgeex, Catalyst Repository Systems, Casetext Inc., Blue J Legal, Loom Analytics, LEVERTON, Legal Robot Inc. och Everlaw.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Utbildningsverktyg med AI: Marknadstrender och tillväxtutsikter för 2023

En forskningsstudie med titeln “Education AI Tools Market 2023 Trends” ger en omfattande analys av den nuvarande marknadssituationen och potentiella framtida möjligheter. Marknaden för utbildningsverktyg med AI är en dynamisk och mångfacetterad industri som omfattar en mängd produkter och tjänster. Denna marknad spelar en avgörande roll i olika sektorer, inklusive teknologi, hälso- och sjukvård, finans och konsumentvaror. Syftet med denna marknadsrapport är att ge en omfattande analys av marknaden för utbildningsverktyg med AI, inklusive en översikt över marknaden, segmentering, viktiga aktörer och tillväxtutsikter.

Direktlänk Dela IVF News Direct fördjupade 16 september

AI-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, enligt 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence Market´ som prognostiserar marknadens tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att den globala AI-marknaden förväntas öka betydligt under prognosperioden. 2022 var marknaden värd 59732,12 miljoner dollar och förväntas nå 323964,51 miljoner dollar 2028, med en CAGR på 32,55% under perioden 2022-2028. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Automatiserad maskininlärning (AutoML) marknad förväntas växa betydligt fram till 2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport om den globala marknaden för automatiserad maskininlärning (AutoML) fram till 2030. Rapporten fokuserar på användning inom sektorerna bank, finansiella tjänster och försäkring (BFSI), informationsteknik (IT) och telekom, hälso- och sjukvård, regering, detaljhandel och tillverkning. Marknaden väntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, särskilt i Nordamerika och Europa. De största tillverkarna av AutoML inkluderar SAS Institute Inc, dotData Inc, Determined AI, DataRobot Inc, EdgeVerve Systems Limited, Squark, Aible Inc, Big Squid Inc, H2O.ai Inc, Google LLC, Microsoft Corporation och Amazon Web Services Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence (AI) in Real Estate Market´ av slutanvändare (stora företag, små och medelstora företag (SMEs)), Typer (TYPE1), Region och Global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom fastigheter förväntas öka avsevärt under prognosperioden, mellan 2023 och 2030. Rapporten fokuserar på storleken på marknaden för artificiell intelligens (AI) inom fastigheter, segmentstorlek (huvudsakligen täcker produkttyp, ansökan och geografi), konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Benzinga fördjupade 15 september

Marknadsanalys för artificiell intelligens (AI) för säkerhet 2023-2031

En ny forskningsrapport förutspår betydande tillväxt inom marknaden för artificiell intelligens (AI) för säkerhet mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar marknadens storlek, tillväxttakt, distribution, ledande företag och varumärken, samt segmentering efter region, typ och tillämpning. Bland de ledande tillverkarna inom industrin finns Amazon, Fortinet, Google, IBM, Intel, Micron Technology, Nvidia, Palo Alto Networks, Samsung Electronics, iCare, Soar, Zhejiang Dahua Technology, Ping An Technology, NetPosa, Hikvision, Reconova och Uniview.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Ny studie förutspår tillväxt i AI-konsultmarknaden till 2031

En ny forskningsstudie av Market Research Inc förutspår tillväxt inom marknaden för AI-konsultation mellan 2023 och 2031. Studien ger en omfattande bild av den konkurrensutsatta marknaden samt en djupgående analys av leveranskedjan för att hjälpa företag identifiera stora förändringar i branschpraxis. Rapporten granskar också den nuvarande statusen för AI-konsultindustrin, samt förväntad framtida tillväxt, tekniska framsteg, investeringsmöjligheter, marknadsekonomi och finansiella data. Studien gör en noggrann undersökning av marknaden och erbjuder insikter baserat på en SWOT-analys av branschen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Ny rapport publicerad om den globala marknaden för artificiell intelligens

360 Research Reports har publicerat en ny rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) med prognoser fram till 2030. Rapporten tar upp användningen av AI inom olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media, bil- och transport, jordbruk och tillverkning. Bland de största tillverkarna av AI globalt nämns Alphabet, Nvidia, Blue Frog Robotics, Kuka, Softbank, IBM, Fanuc, Harman International Industries, Amazon, Intel, Microsoft, ABB, Promobot, Hanson Robotics och Xilinx. Rapporten förutspår att AI-marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030, drivet av teknisk innovation och ökad användning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

AI-hårdvarumarknaden förväntas växa med över 37,5% fram till 2027

AI-hårdvarumarknaden värderades till cirka 9,8 miljarder dollar 2019 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 37,5% under prognosperioden 2020-2027. AI-hårdvaran har tre huvuddelar, inklusive dator, lagring och nätverk. Faktorer som ökad efterfrågan på big data och analys, teknisk utveckling inom AI-hårdvara, samt hög acceptans av AI-hårdvara inom bank och IT & Telecom är några av de faktorer som ansvarar för marknadens CAGR under prognosperioden. Begränsad tillgänglighet av expertis och FoU-aktiviteter är de största faktorerna som begränsar marknadstillväxten under prognosperioden 2020-2027.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Artificiell intelligens inom media och underhållning förväntas växa kraftigt fram till 2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificiell intelligens (AI) inom media och underhållning´ som prognostiserar marknadens utveckling fram till 2030. Rapporten behandlar olika användningsområden för AI inom sektorn, inklusive spel, detektering av falska historier, plagiatdetektering, personalisering, produktionsplanering och -hantering, försäljning och marknadsföring samt talangidentifiering. Bland de största tillverkarna av AI för media och underhållning nämns Sentient Technologies, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, NVIDIA Corporation, Numenta Inc. och Google Inc. Rapporten förutspår att marknaden kommer att växa avsevärt mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Svåra tider framöver för Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikmarknad

Människan kämpar mot två pandemier samtidigt, hälsa och ekonomi. Datalys kämpar för att rädda sektorer och företag inom Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikindustrin från en bokstavlig smältning. Trots situationen har forskningsteamet lyckats samla den senaste informationen om Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikrapporten. Studien ger information om marknadstrender och utveckling, drivrutiner, kapaciteter, teknologier och förändringar i Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikrapporten.

Direktlänk Dela IVF News Direct fördjupade 15 september

Företag fortsätter att experimentera med generativ AI trots minskad trafik för ChatGPT

Webbtrafiken för ChatGPT har minskat i tre månader i rad, men amerikanska företag experimenterar fortfarande aktivt med generativ AI på arbetsplatsen. Två månader efter lanseringen nådde ChatGPT 100 miljoner användare, och en rapport från den schweiziska bankjätten UBS sa att det kan vara den snabbast växande konsumentappen någonsin. Men chatboten har tappat fart de senaste månaderna. I juli och augusti frågade Deloitte 115 nordamerikanska ekonomichefer var deras organisationer befann sig på sina respektive generativa AI-resor, och 42% sa att deras företag fortfarande experimenterade med teknikerna. 24% sa att de läste och pratade om dem, och 15% sa att deras organisationer redan hade införlivat generativ AI i sina affärsstrategier.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 14 september

Maskininlärning inom utbildning förväntas växa kraftigt fram till 2031

En omfattande marknadsundersökningsrapport analyserar noggrant marknaden för maskininlärning inom utbildning, och utforskar de faktorer som driver dess tillväxt, de hinder den möter och de möjligheter den presenterar. Rapporten granskar den konkurrenskraftiga landskapet och identifierar lovande tillväxtutsikter i både etablerade och framväxande segment och regioner. COVID-19-pandemin har negativt påverkat flera branscher, inklusive marknaden för maskininlärning inom utbildning, över hela världen. Den globala marknaden för maskininlärning inom utbildning förväntas maximera vid slutet av 2031, med en betydande CAGR under 2023-2031.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 14 september

AI-träningsdatamarknaden förväntas nå 17,59 miljarder dollar till 2030

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för AI-träningsdata växa betydligt och uppnå ett värde av 17,59 miljarder dollar fram till 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 3,6% från 2023 till 2030. Denna tillväxt drivs av den ökande användningen av AI-applikationer inom olika branscher som tillverkning, IT, detaljhandel och e-handel samt hälso- och sjukvård. Marknaden katalyseras ytterligare av faktorer som maskininlärning och intelligensutveckling. Utmaningar som begränsad teknisk expertis i utvecklingsregioner kan dock hämma marknadstillväxten.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 14 september

Forskningsrapport ger omfattande analys av AI-dubbingsverktygsmarknaden

En forskningsrapport om AI-dubbingsverktyg ger en omfattande analys av marknadsstorlek, andel, översikt och tillväxtutsikter som påverkar marknadstillväxten. Rapporten täcker ett brett spektrum av aspekter, såsom marknadsdynamik, analys av konkurrenters marknadsandel, marknadens värde och volym, SWOT-analys, produktjämförelser, nyutvecklingar av nyckelaktörer och potentiella möjligheter. Marknaden har bedömts utifrån fyra indikatorer i marknadsdynamikens kapitel, inklusive drivkrafter, begränsningar, nyckeltrender och utmaningar. Rapporten ger även detaljerade uppgifter om faktorer som ökad efterfrågan från utvecklingsländer och innovationer inom olika industrier som förväntas driva marknaden till en ny nivå.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 14 september

Omfattande rapport om MLOps-marknaden släppt av Statsndata

Statsndata har släppt en omfattande rapport om insamling, analys och tolkning av data från marknaden för Machine Learning Operations (MLOps). Rapporten betonar vikten av att utnyttja sådana data för att främja inte bara individuell företagstillväxt, utan även den övergripande utvecklingen av hela IT-telekomindustrin. Nyckelaktörer inom industrin, inklusive IBM, DataRobot, SAS, Microsoft, Amazon, Google, Dataiku, Databricks, HPE, Lguazio, ClearML, Modzy, Comet, Cloudera, Paperpace, Valohai, framhävs i rapporten.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 13 september

Global Market Vision publicerar rapport om marknaden för AI-verktyg

En nyligen publicerad rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) verktyg har utfärdats av Global Market Vision. Rapporten undersöker de viktigaste drivkrafterna för tillväxten på AI-verktygsmarknaden under prognosperioden och analyserar de faktorer som kan hindra marknadstillväxten i framtiden. Rapporten betonar också potentiella möjligheter för marknadsaktörer och framtida trender på marknaden genom en logisk och beräknande studie av det förflutna och nuvarande marknadsscenario. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns IBM, Intel, Nuance Communications, iFlytek, Microsoft, Salesforce, ZTE Corporation, Infosys Limited, H2O.ai, Oracle, Autodesk, Nvidia, Google, AWS, GE Healthcare, Siemens Healthineers, Medtronic, Agribotix, The Climate Corporation, Mavrx, Awhere och Precision Hawk.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 13 september

Statsndata släpper rapport om AI och avancerad maskininlärning

Statsndata har publicerat en omfattande rapport om insamling, analys och tolkning av data inom artificiell intelligens (AI) och avancerad maskininlärning. Rapporten betonar vikten av att använda sådana data för att främja inte bara enskilda företags tillväxt, men också hela IT- och telekomindustrins framsteg. Rapporten ger en genomgående översikt över marknaden för AI och avancerad maskininlärning, inklusive dess definition, tillämpningar, utveckling och tillverkningsteknik. Den spårar nyligen utveckling och innovationer på marknaden och ger insikter i hur företag kan övervinna utmaningar i sin strävan efter tillväxt.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 13 september

AI-marknaden väntas växa avsevärt mellan 2023 och 2030

Artificiell intelligens (AI) används allt mer inom olika branscher, inklusive marknadsföring. AI-marknadsföring använder kunddata och maskininlärning för att förbättra kundresan och förutse kundbeteende. Den globala AI-marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt mellan 2023 och 2030, med Nordamerika och Europa som spelar avgörande roller i denna tillväxt. Stora tillverkare av AI inkluderar NVIDIA, Samsung Electronics, Intel, Baidu och Alphabet. Marknaden är uppdelad i olika typer, inklusive molnbaserade och lokala AI-lösningar.

Direktlänk Dela Game Is Hard fördjupade 13 september

Betydande tillväxt förväntas för AIoT-marknaden mellan 2023 och 2030

En ny forskningsrapport förutspår en betydande tillväxt för marknaden för Artificial Intelligence of Things (AIoT) mellan 2023 och 2030. Rapporten, som sträcker sig över 122 sidor, ger en djupgående analys baserad på regioner, applikationer (stora företag, små och medelstora företag (SME)) och typer (mjukvara, hårdvara, integrerade plattformar, tjänster). De största tillverkarna av AIoT globalt inkluderar Sharp Global, Hewlett Packard Enterprise, Axiomtek, NXP, Amazon Inc., Analog Devices Inc., Cisco Systems, Huawei Technologies Co. Ltd., IBM Corporation och Pinnacle Solutions, Inc. Marknaden förväntas växa betydligt i Nordamerika och Europa på grund av hög teknologisk adoption och närvaron av stora aktörer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 13 september

Global studie om mjukvarumarknaden för maskininlärning

En ny global studie av mjukvarumarknaden för maskininlärning har släppts av Global Market Vision. Rapporten utvärderar marknadsrisker, belyser möjligheter och ger stöd för strategiska och taktiska beslut. Den ger viktig statistik om marknadsstatus för ledande aktörer inom mjukvarumarknaden för maskininlärning och erbjuder information om marknadstrender och utveckling, tillväxtdrivare, teknologier och den förändrade investeringsstrukturen på den globala mjukvarumarknaden för maskininlärning. Rapporten använder effektiva grafiska presentationsmetoder, som grafer, diagram, tabeller och bilder för bättre förståelse.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 13 september

Generativ AI kan öka produktiviteten med 50% men många företag planerar att förbjuda dess användning

Generativ AI (GenAI) har potential att öka produktiviteten med upp till 50%, enligt Teradata Chief Product Officer Hillary Ashton. GenAI kan också ha en ekonomisk inverkan på mellan $2,6 och $4,4 biljoner årligen, enligt en rapport från McKinsey. Deloitte rapporterar att 42% av företagen för närvarande experimenterar med GenAI, med 15% som aktivt införlivar det i sin affärsstrategi. En studie från McKinsey fann att 79% av respondenterna har haft åtminstone någon exponering för GenAI. En Salesforce-undersökning fann att 70% av Gen Z befolkningen använder GenAI. Trots produktivitetsvinsterna planerar många företag världen över att förbjuda dess användning, enligt en ny rapport från BlackBerry.

Direktlänk Dela Datanami fördjupade 13 september

Stark tillväxt förutspådd för maskininlärningsmarknaden fram till 2027

En ny rapport om maskininlärningsmarknaden förutspår stark tillväxt de kommande fem åren. Rapporten analyserar marknadsstorlek, andel och trender inom industrin. Den globala marknaden för maskininlärning förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 48,39% under prognosperioden, och nå USD 103901,16 miljoner år 2027. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Tillämpningar inkluderar BFSI, hälso- och sjukvård, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg. Typerna inkluderar moln och lokal. Regional analys inkluderar Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

AI-marknaden förväntas växa årligen med imponerande CAGR 2023-2030

En 131 sidor lång rapport om ´Artificial Intelligence (AI) Market´ presenterar forskning och analys av AI-marknaden, vilket förväntas gynna intressenter, leverantörer och andra deltagare i branschen. Rapporten avser perioden 2023-2030 och förutspår att AI-marknaden kommer att växa årligen med en imponerande CAGR. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Alphabet, Nvidia, Blue Frog Robotics, Kuka, Softbank, IBM, Fanuc, Harman International Industries, Amazon, Intel, Microsoft, ABB, Promobot och Hanson Robotics. Rapporten fokuserar på AI-marknadens storlek, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Företagsmarknaden för artificiell intelligens förväntas växa med mer än 34,6% mellan 2022 och 2028

Marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) värderas till cirka 11,4 miljarder dollar 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 34,6% under prognosperioden 2022-2028. Faktorer som ökad efterfrågan på virtuella assistenter, chatbots och robotar från olika organisationer, samt det ökande behovet av att utvärdera exponentiellt större datavolymer, driver företagens efterfrågan på artificiell intelligens. Dessutom ökar företagens övergång från konventionella till digitala plattformar efterfrågan på AI-teknik i företag över hela världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa betydligt 2023-2030

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för maskininlärning kommer att växa årligen med betydande CAGR mellan 2023 och 2030. De största tillverkarna av maskininlärningsteknik inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Baidu, IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, BigML, H2O.ai, Microsoft Corporation och Google. Rapporten förutser att den globala marknaden för maskininlärning kommer att växa från 9731,85 miljoner USD 2021 till 103901,16 miljoner USD 2027. Drivande faktorer för tillväxt inkluderar ökad efterfrågan inom sektorer som BFSI, hälso- och sjukvård, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 september

Marknadsanalys av AI-verktyg för studenter

En genomgripande analys av den nuvarande och framväxande trenden inom AI-verktyg för studenter har utförts. Rapporten inkluderar Porter´s Five Forces för att analysera olika faktorer såsom leverantörers och kunders förståelse, risker från olika agenter, konkurrensstyrka och lovande nya affärsfolk. Rapporten omfattar även forskningsdata från olika företag, fördelar, bruttomarginal, strategiska beslut på den globala marknaden och mer genom tabeller, diagram och infografik. De företag som täcks i rapporten inkluderar Cognii, Century Tech, Queirum, Altitude Learning, Knowji, Ivy Chatbot, Nuance, Gradescope, Carnegie Learning, Smart Sparrow, DreamBox, Knewtons Alta, Eklavvya AI proctoring, Woot Math, Duolingo, Pearson, TutorMe, Edmentum och Kaltura.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Marknadsrapport förväntar betydande tillväxt för AI-chatbotar mellan 2023 och 2030

En ny rapport från Business Growth Reports ger en fördjupad analys av marknaden för artificiella intelligens (AI) chatbotar. Rapporten, som sträcker sig över flera sidor, baseras på regioner, applikationer (stora företag, små och medelstora företag) och typer (meddelandeprogram, webbwidgetar, andra). Enligt rapporten förväntas marknaden för AI-chatbotar växa årligen med en betydande årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2030. Rapporten innehåller även en omfattande analys av företagsaspekter som global marknadsstorlek för AI-chatbotar, senaste tekniska framsteg och innovationer.